مقاله جایگاه سوخت های زیستی (بیواتانول و بیودیزل) در برنامه های
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/23:: 6:3 صبح

مقاله جایگاه سوخت های زیستی (بیواتانول و بیودیزل) در برنامه های تغییرات اقلیم و آب و هوا و تجارت جهانی کربن ایران و چین تحت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جایگاه سوخت های زیستی (بیواتانول و بیودیزل) در برنامه های تغییرات اقلیم و آب و هوا و تجارت جهانی کربن ایران و چین تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه سوخت های زیستی (بیواتانول و بیودیزل) در برنامه های تغییرات اقلیم و آب و هوا و تجارت جهانی کربن ایران و چین تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جایگاه سوخت های زیستی (بیواتانول و بیودیزل) در برنامه های تغییرات اقلیم و آب و هوا و تجارت جهانی کربن ایران و چین تحت pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
صبورا اشکوریان – دانشجو دکتری بیوفیزیک ، پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی
جلیل بدراقی – استادیار ، پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی
فاطمه ممشلی – دانشجوی دکتری بیوفیزیک ، پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی
الهه پورفخرایی – دانشجو دکتری بیوفیزیک ، پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی
چکیده:
دوره دوم پروتکل کیوتو و به دنبال آن فرصت توسعه مکانیسم پاک در سال 2018 به اتمام می رسد . کشورهای در حال توسعه تنها تا آن تاریخ از امتیاز تجارت کربن برخوردار هستند. از سوی دیگر ورود استانداردها با محوریت کاهش مصرف کربن در تولید کالا و خدمات حاکی است که اگر کشورها از هم اکنون خود را با شرایط جدید منطبق ننمایند جایی در تجارت آینده جهان نخواهند داشت . در این مقاله تاثیر سوخت های زیستی (بیواتانول و بیودیزل) در کاهش تولید گازهای گلخانه ای و نیز چگونگی تایثیر آنها بر گرمایش جهانی مطالعه شده است . همچنین به بررسی نقش تولید سوخت های زیستی در برنامه های صرفه جویانه و بهسازی زیست محیطی ایران ، در مقایسه با طرح های موفق سوخت پاک در کشور چین به عنوان نمونه موفق در کسب و استفاده از بیشترین تسهیلات موجود در پروتکل کیوتو پرداخته شده است . در انتها امکان استفاده از این مطالعات در جهت ارائه پروژه هایی در قالب طرح های توسعه مکانیسم پاک جهت ورود ایران به بازار تجارت جهانی کربن و با حداقل درج نام صنایع ایران به عنوان صنایع سبز و پاک در مراکز مرتبط با تغییرات آب و هوا جهت کسب جایگاهی ولو کوچک در بازار بزرگ تجارت کربن در آینده ، بررسی شده است.

کلمات کلیدی :