مقاله بررسی سطح عملکرد HSE پیمانکاران صنایع نفت، گاز و پتروشیمی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی سطح عملکرد HSE پیمانکاران صنایع نفت، گاز و پتروشیمی تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سطح عملکرد HSE پیمانکاران صنایع نفت، گاز و پتروشیمی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطح عملکرد HSE پیمانکاران صنایع نفت، گاز و پتروشیمی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سطح عملکرد HSE پیمانکاران صنایع نفت، گاز و پتروشیمی تحت pdf :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی ایمنی و مدیریت HSE

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

مهدی دشتی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه پلی تکنیک تهران
محمد عبدلی – دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای دانشگاه همدان
سیدعلیرضا فخارزاده – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده:

در این تحقیق بررسی سطح عملکرد HSE در بین پیمانکاران پروژه های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بررسی و ارزیابی این عملکرد با شاخصهایی چون کنترل و پیگیری کارفرما دانش و تخصص پرسنل HSE پیمانکار، سرمایه گذاری در زمینه HSE و تعداد شاغلین در پروژه مدنظر بوده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله استفاده از اشعه ایکس برای تعیین خلوص در کریستال به روش رشد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله استفاده از اشعه ایکس برای تعیین خلوص در کریستال به روش رشد ناحیه شناور تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از اشعه ایکس برای تعیین خلوص در کریستال به روش رشد ناحیه شناور تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از اشعه ایکس برای تعیین خلوص در کریستال به روش رشد ناحیه شناور تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از اشعه ایکس برای تعیین خلوص در کریستال به روش رشد ناحیه شناور تحت pdf :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین همایش منطقه ای برق و فناوریهای نوین
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
مرتضی دلسوار دانشکده فنی مهندسی ،دانشگاه آزاد اسلامی -واحد اردبیل،اردبیل -ایران
علی پیردلخوش – دانشکده فنی مهندسی ،دانشگاه آزاد اسلامی -واحد اردبیل،اردبیل -ایران
رضا سیفی – دانشکده فنی مهندسی ،دانشگاه آزاد اسلامی -واحد اردبیل،اردبیل -ایران

چکیده:
در این مقاله، از اشعه ایکس برای تعیین خلوص کریستال در رشد ناحیه شناور استفاده شده است. روش ناحیه شناور یکی از روش های تولید و رشد کریستال است. به منظور بدست آوردن درصد خلوص کریستال مورد نظر برای ساخت انواع تراشه ها و قطعات الکترونیکی این روش مورد بررسی قرار گرفته شده است. کارآیی دیگر این روش به حداقل رساندن هزینه اضافی در رشد کریستال و همچنین کاهش زمانی است که برای ساخت هر بلور طی می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق نقش پدران در دوران حاملگی تحت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق نقش پدران در دوران حاملگی تحت pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق نقش پدران در دوران حاملگی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق نقش پدران در دوران حاملگی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق نقش پدران در دوران حاملگی تحت pdf :

آقایان به عنوان یک پدر رل مهمی را بعهده دارند . پدران باید در نظرداشته باشند که سلامتی و آرامش همسرشان به کمک آنها بستگی دارد . محیط آرام و مسرت بخش خانه در رشد و سلامت فرزند آینده شان بسیارموثر است سلامت جسم و روح و رشد احساسات مادری در زن بستگی فراوانی به گرمی و صمیمیت و حمایت شوهر در دوران حاملگی دارد پدران با مهربانی و توجه زیاد به همسر خود
می توانند محیطی آرام و پر از محبت را در خانه ایجاد نماید و توجه ز ن حامله برا ی سلامتی او و رشد فرزند آینده بسیارا همیت دارد پدران گاهی می توانند همراه همسران خود نزد پزشک بروند در آنجا نکاتی از پزشک تذکر داده خواهد شد این موارد سبب افزایش اطلاعات پدران خواهد گردید و به این وسیله لذت شرکت در مواظبت و نگهداری از فرزند خود را زا دست نخواهند داد .
حالت روحی بسیار از زنان در دوران حاملگی دائما در تغییر است آنها ممکن است یک موقع خوشحال و در موقع دیگر بسیار حساس و ناراحت باشند و به آسانی و بدون دلیل گریه کنند و یا احساس کسالت و افسردگی نمایند و پدران اگر کمی صبرو حوصله و توجه داشته باشند می توانند بیش از حد به همسرانشان کمک کنند این تغییر احساسات و تغییر وضع روحی همه موقتی است .

سلامتی و آرامش در دوران حاملگی
با مراقبت از خود و پوشیدن لباسهای راحت و مناسب نه تنها شما در دوران حاملگی و کاملا راحت و آسوده خواهید بود بلکه قادر به ادامه ی فعالیتهای اجتماعی خود نیز خواهید شد طرز تغذیه شما در دوران حاملگی برا ی تامین سلامتی خود شما و رشد صحیح نوزادتان بسیار مهم است تحقیقاتی که درباره ی رابطه تغذیه مادر و رشد نوزاد صورت گرفته است نشان می دهد مادرانی که غذای سالم و کافی مصرف کرده اند نوزادشان سالم تر بوده و رشد ونمو آنها بهتر از نوزاد مادرانی است که غذای کافی و مناسب نداشته اند .
منظور از غذای کافی برا ی مادر و نوزاد این نیست که مادر باید دو برابر انچه قبلا می خورده غذا میل کند بلکه زن باردار به غذاهای مخصوص احتیاج دارد که کمک به رشد و نمو نوزاد او نموده و سلامتی خودش را نیز تامین کند اگرشما عا دت به خوردن غذاهای متنوع مانند شیر ؛ گوشت ؛ تخم مرغ‌؛ میوه جات و سبزیجات تازه داشته اید ممکن است تغییرات کمی در غذای شما در دوران حاملگی داده شود بخصوص د راواخر ماههای حاملگی ممکن است مقدار غذاهای ذکر شده افزوده شوند . در اوایل حاملگی ممکن است کم اشتها ویا نسبت به بعضی غذاهایی میل باشید ولی معمولا بعد از ماه سوم حاملگی اشتها بهتر شده وشاید هم بیشتر اوقات میل بسیار به غذا خوردن داشته باشید بعضی زنان در دوران حاملگی ؛ اشتیاق به خوردن غذای مخصوص را پیدا خواهند کرد ولی این زیاد معمول نیست اگر بعد از خوردن سبزیجات و میوه جات تازه از بین ببرید تا بیش از حد لزوم و طبیعی اضافه وزن پیدا نکنید لازم است خوردن غذاهای شیرین و چرب را محدود کنید از خوردن کیک دسرهای مملواز خامه و مواد شیرین پرهیز کنید .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق نقش عناصر غذایی در مورفولوژی ریشه تحت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق نقش عناصر غذایی در مورفولوژی ریشه تحت pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق نقش عناصر غذایی در مورفولوژی ریشه تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق نقش عناصر غذایی در مورفولوژی ریشه تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق نقش عناصر غذایی در مورفولوژی ریشه تحت pdf :

بخشی از فهرست تحقیق نقش عناصر غذایی در مورفولوژی ریشه تحت pdf

فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 3
آرشیتکت سیستم ریشه 4
علائم و پاسخ های رشدی 5
تغییرات رشد ریشه 5
درک تنش عناصر غذایی 10
ارسال پیام کمبود عناصر غذایی 10
جمع بندی 12
منابع 12

بسم الله الرحمن الرحیم
نقش عناصر غذایی در مورفولوژی ریشه
مقدمه
گیاهان موجودات زنده ساکنی هستند که خود را با محیط مدام در حال تغییر اطرافشان سازگار نموده اند. وضعیت اندام زایی بدون محدودیت گیاهان سبب شده است که در طول زندگی بتوانند رشد اندامهای خود را بسته به شرایط جدید تغییر دهند و به شکل محیط درآیند.
ریشه حفاظت فیزیکی گیاهان را بر عهده داشته و محلی برای جذب عناصر غذایی از خاک محسوب میشود. ذخایر عناصر غذایی موجود در خاک دارای دو ویژگی می باشند، اول اینکه این ذخایر در طول زمان مرتب در حال تغییر هستند و دوم در خاک بطور نامرتب توزیع شده اند. از این رو شکل پذیری ظاهری ریشه ها جهت گسترش موثر در خاک اهمیت زیادی دارد .
بنابر این ریشه ها در طول سیکل زندگی گیاه بسته به شرایط غالب تغذیه ای خاک باید آرشیتکت خود را تغییر دهند . برای مثال تشکیل ریشه های مویین در واقع پاسخی به تغییرات بوجود آمده در محیط است . در ایجاد این تغییرات علاوه بر شرایط محیط اطراف ریشه، تقاضای سایر اندام های گیاهی نسبت به عناصر غذایی از اهمیت زیادی برخوردار است. این فرایند نیاز به کنترل از راه دور سیستم های جذب و الگوهای رشد از طریق طیفی از علائم دارد . علیرغم اینکه ممکن است در کمبود عناصر غذایی عملکرد ریشه ( افزایش سطح ریشه ) یکسان باشد، با این حال علائم و مسیر های انتقال پیام متفاوتی فعال میشوند.


آرشیتکت سیستم ریشه
آرشیتکت ریشه در واقع سازماندهی شکل ریشه بر اساس میزان و شکل شاخه دهی آن می باشد. تغییرات میزان شاخه دهی ریشه سبب تغییر سطح گسترش آن در خاک و افزایش توان آن در جهت جذب آب و عناصر غذایی از خاک میشود (شکل 1 ) .
زمانیکه شرایط محیط خاک اطراف ریشه از نظر آب و مواد غذایی برای گیاه مطلوب نمی باشد، ریشه از طریق گسترش طولی و افزایش تعداد شاخه های فرعی خود به طرف مناطقی از خاک که از نظر مواد غذایی و آب فراهمی بیشتری دارند رشد می کند. بنابر این میتوان نتیجه گرفت که آرشیتکت ریشه تحت تاثیر میزان در دسترس بودن آب و عناصر غذایی خاک ( بخصوص ازت و فسفر ) قرار می گیرد.








شکل 1 – تغییرات آرشیتکت ریشه
علائم و پاسخ های رشدی
ریشه گیاهان قادرند به شرایط مطلوب تغذیه ای خاک از طریق افزایش رشد پاسخ دهند . شواهد نشان میدهند که در این فرآیندها، عناصر غذایی خود بطور مستقیم و نه از طریق مکانیسم های متابولیکی القاء کننده رشد، به عنوان یک پیام عمل می کنند . برای مثال در ارقام قدیمی و تراریخته کاهش فعالیت ریداکتاز سبب کمبود نیترات و در نتیجه کاهش نسبت Shoot/Root میشود.
القاء سریع ژنهای تنظیم کننده در پاسخ به کمبود فسفر، پتاسیم و آهن تاکیدی بر این فرضیه است که عناصر غذایی بطور مستقیم توسط گیاه حس و درک میشوند . عناصر غذایی معدنی غیر قابل حل در آب هستند و میزان دسترسی زیستی آنها بستگی به حضور آب در ریزوسفر دارد. پتانسیل ریشه میتواند آرایش ریشه را تحت تاثیر قرار دهد. کمبود آب بطور قابل برگشت توسعه ریشه را کاهش می دهد.
تغییرات رشد ریشه
1 – ریشه های جانبی : ریشه های جانبی از سلولهای دایره محیطیه شکل میگیرند . با توجه به موقعیت سلولهای دایره محیطیه که در پشت نوک ریشه قرار دارند، میتوانند تشکیل ریشه های جانبی را تحریک کنند (شکل 2).





شکل 2 - برش عرضی و طولی مقطع ریشه و چگونگی تشکیل ریشه های جانبی
در تعدادی از آزمایشات ثابت شده است زمانی که گیاه در معرض لکه هایی از زمین با غلظت بالای فسفات، نیترات یا آمونیوم قرار می گیرد، طول و تعداد ریشه های جانبی افزایش می یابند.تغییرات ساختاری ریشه ناشی از تغییرات مقدار و موقعیت عناصر غذایی بطور دقیق در رابطه با عکس العمل ریشه به حضور یا کمبود نیترات یا فسفات مطالعه شده است.
محدودیت فسفر بطور معمول توسعه ریشه های جانبی را باعث شده و رشد ریشه ای اولیه را ( از طریق کاهش تقسیم و طویل شدن سلولها ) کاهش می دهد. لذا گیاه فسفات مورد نیاز خود را از لایه هایی از خاک که فسفات بالاتری دارند تامین می کند. این عکس العمل گیاه را اصطلاحا کاوش خاک سطحی گویند.
برای مثال تعداد ریشه های جانبی در شرایط کمبود فسفات در مقایسه با گیاهان رشد یافته با مقدار مطلوب فسفات، پنج برابر بیشتر است . عامل ممانعت از رشد ریشه اصلی، القاء یک فرآیند نموی است که مانع افزایش طول سلولها میشود . این عمل از طریق توقف تکثیر و تمایز سلولی در سلولهای مریستمی اولیه انجام میشود.
ریشه های خوشه ای ریشه های جانبی هستند که بطور همزمان روی یک گیاه معین بوجود می آیند . تعداد این ریشه ها تا حد زیادی عکس العمل گیاه به کمبود فسفر را تسهیل می کنند. در تعدادی از گونه های گیاهی اینچنین عکس العمل هایی در رابطه با غلظت های کمتر از حد مطلوب آهن نیز دیده شده است.
بر خلاف آنچه که در مورد کمبود فسفر گفته شد، کاهش غلظت نیترات رشد ریشه اصلی را تحریک می کند. در حالیکه افزایش طول ریشه های جانبی در سطوح همگن و بالای نیترات کاهش می یابد. تفاوت عکس العمل به میزان دسترسی به فسفات و نیترات ممکن است بستگی به اختلاف حلالیت یا توزیع این دو عنصر غذایی در خاک داشته باشد. افزایش رشد ریشه اصلی احتمالا ناشی از برتری رقابتی است که برای منابع ازته در لایه های عمقی خاک وجود دارند. این ازت غیر قابل دسترسی برای گیاهان مجاور است. در حالیکه فسفات به دلیل تحرک کم و عدم نفوذ به لایه های عمقی خاک معمولا در لایه های سطحی خاک قرار دارد.
2 – ریشه های مویین: سلولهای اپیدرمی ( شکل 3 ) شامل دو نوع سلولند، سلولهای مویین و سلولهای غیر مویین که ترکیبی از پیام های آپوپلاستی و سیمپلاستی سرنوشت آنها را رقم می زنند (شکل4).



شکل 3 – محل سلولهای اپیدرمی در ساختمان ریشه
سلولهای اپیدرمی که در تماس با دو لایه از هشت لایه سلولهای زیر غشایی قرار دارند به سلولهای مویین تبدیل میشوند و آنهایی که فقط با یک لایه غشایی تماس دارند به سلولهای غیر مویین نمو پیدا می کنند. در ریشه های مسن، تغییرات سلولهای اپیدرمی مستعد تغییرات محیطی است.




شکل 4- سلولهای اپیدرمی مویین و غیر مویین ریشه
در گیاهچه های جوان تمام سلولهای ریشه در شرایط نمو به ریشه های مویین قرار دارند، در حالیکه در گیاهان مسن بطور محسوسی این شرایط کاهش می یابد. تعداد و طول ریشه های مویین بستگی زیادی به موقعیت محیط رشد داشته و تحت تاثیر دسترسی به عناصر غذایی محلول مثل فسفات و آهن قرار می گیرند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تهیه و ارزیابی برون محلی غشای هادی یون هیدروکساید برای کار

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تهیه و ارزیابی برون محلی غشای هادی یون هیدروکساید برای کاربری درپیل سوختی تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه و ارزیابی برون محلی غشای هادی یون هیدروکساید برای کاربری درپیل سوختی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و ارزیابی برون محلی غشای هادی یون هیدروکساید برای کاربری درپیل سوختی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه و ارزیابی برون محلی غشای هادی یون هیدروکساید برای کاربری درپیل سوختی تحت pdf :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین همایش ملی غشا و فرایندهای غشایی
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
مونا ایروانی نیا دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران
صبا عزیزی – دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران
سوسن روشن ضمیر – آزمایشگاه تحقیقاتی پیل سوختی، پژوهشکده سبز، دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده:
در این مقاله غشای تبادل یون هیدروکساید بر پایه پلیمر پلی سولفون و گروه عاملی کاتیونی آمونیوم تهیه شده است. سپس ارزیابیهای برون محلی شامل تعیین هدایت یونی غشا از روش امپدانس الکتروشیمیایی در دماهای مختلف، تعیین ظرفیت تبادل یون، انرژی فعالسازی جهت عبور یون هیدروکساید و میزان جذب آب بر روی این غشای تبادل آنیون صورت گرفته است. غشای حاصل دارای هدایت یونی mS/cm62 / 11 و ظرفیت تبادل یون meq/gr 43 / 1 در دمای محیط میباشد. همچنین انرژی فعالسازی جهت عبور یون هیدروکساید و درصد جذب آب آن به ترتیب برابر با kJ/mol 88 / 12 و 83 / 33 % میباشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   166   167   168   169   170   >>   >