سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله ولادت فاطمه س در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله ولادت فاطمه س در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ولادت فاطمه س در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ولادت فاطمه س در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ولادت فاطمه س در pdf :

بخش اول: ولادت
اگر بخواهیم احوالات فرزندان پیامبر اسلام (ص) را بنگریم آن حضرت آن حضرت دارای 3 یا 4 پسر و 4 دختر بود. پسران آن حضرت عبارتند از قاسم که قبل از بعثت بدنیا آمد و پیش از بعثت از دنیا رفت به همین خاطر به پیامبر ابالقاسم می گفتند، عبدالله که نام پدر آن حضرت را روی وی گذاشتند که وی در کودکی از دنیا رفت، ابراهیم که در مدینه متولد شد و یکسال زندگی کرد.
و اما دختران آن حضرت به این شرحند: زینب که بزرگترین دختر رسول خدا بود و چون به حد بلوغ رسید مادرش خدیجه او را به عقد پسرخاله اش ابوالعاص بن ربیع درآورد، ام کلثوم که برخی گفته اند هم نام مادر رسول خدا، آمنه بود و آن حضرت او را به عقد عثمان ابن عفان در آورد ولی قبل از مراسم عروسی از دنیا رفت، رقیه که پس از رسیدن به حد بلوغ رسول خدا او را به عقد عموزاده اش عقبه ابن ابی لهب درآورد و فاطمه زهرا (س)

تاریخ ولادت
در این که روز و سال دقیق تولد حضرت چه سالی بوده روایت درستی در دست نیست ولی اکثر محدثین و علمای شیعه ولادت حضرت را در سال پنجم بعثت می دانند و روایتی هم در اینباره از ائمه بزرگوار اهل بیت علیه السلام نقل شده، البته علمای اهل سنت هم د راین مورد نظر داده اند که نظر به اینکه اینجانب اهل سنت را قابل صلاحیت نمی دانم از ذکر آن خودداری می نمایم.
بطور کلی تطبیق میان اخبار و روایات در داستان ولادت حضرت زهرا کار مشکلی است چون از طرفی در برخی از روایات شیعه آمده که ولادت حضرت سال پس از نبوت اتفاق افتاده در ادامه این جمله نقلی از پیامبر ذکر شده: « در همان سالی که قریش خانه کعبه را بنا می کردند» که جمع میان این دو مطلب دشوار است .
اما دراصل انعقاد نطفه حضرت به دو ذکر معتبر از علمای شیعه بسنده می کنیم.
1- شیخ صدوق(ره)از محدثین بزرگوار شیعه در کتاب امالی و عیون اخبا الرضا (ع) از رسول خدا روایت کرده که فرمودند: هنگامی که به معراج رفتم جبرئیل دست مرا گرفت وبه بهشت برد واز رطب آنجا به من داد ومن ان را خوردم وهمان رطب تبدیل به نطفه ای در صلب من شد وچون به زمین برگشتم با خدیجه نزدیکی کردم و خدیجه به به فاطمه (ع) حامله شدازاین رو فاطمه ((حوراءانسیه))است. هر گاه اشتیاق به استشمام بوی بهشت پیدا میکنم دخترم فاطمه را استشمام میکنم.
2- علی بن ابراهیم قمی (ره)درتفسیر خود از امام صادق (ع) روایت کرد. که فرمود : رسول خدا (ص) فاطمه ا بسیارمی بوسید ، عا یشه از ایناین کار پیامبر بسیار ناراحت شده وبر ان حضرت ایراد گرفت رسول خدا (ص)فرمود :{ ای عایشه هنگامی که به معراج رفتم داخل بهشت شده مرا نزدیک درخت طوبی برد واز میوه ان به من داد ومن ان میوه را خوردم وبه صورت نطفه ای درآمد و چون به زمین آمدم با خدیجه آمیختم واو به فاطمه حامله شدومن هر زمان فاطمه را می بوسم بوی درخت طوبی را استشمام میکنم.}









جریان ولادت:
شیخ صدوق درکتاب امالی به سند خود از مفصل بن عمرروایت کرده که امام صادق (ع)فرمود: هنگامی که با خدیجه ازدواج کرد زنان مکه از وی کناره گیری کرده و با و ی قطع رابطه کردند و خدیجه از این با بت تاراحت شد تا اینکه به فاطمه (س) حامله بود واین نوزاد در شکم باخدیجه سخن میگفت و ا ورا دلداری میداد و خدیجه در ابتدا این مطلب را ازپیامپر پنهان می کرد تا روزی ان حضرت وارد خانه شد شنید خدیخه باکسی حرف میزند . پرسید: ای خدیجه با کسی سخن میگفتی ؟ پاسخ داد جنینی است که درشکم من است وهم دم من است پیامبر فرمود : ای خدیجه جبرئیل بهمن بخر داد که این جنین دختری است و خدای تعالی نسل مرا از وی قرار میدهد از این موضوع مدتی گذشت تا موقع وضع حمل فاطمه شد خدیجه نزد زنان قریش فرستاد تا به او کمک کنند و زنان قریش گفتند تو به سخن ما گوش ندادی و با یتیم ابی طالب که مالی نداشت ازدواج کردی ما نیز به کمک تو نمی آییم خدیجه از این موضوع غمگین شد و در حال اندوه بود که چهار زن بلند قامت را که همانند زنان بنی هاشم بود مشا هده کرد که بر وی وارد شد ند ولی خدیجه از دیدن آنها ناراحت شد اما یکی ازآنها به سخن آ مد و گفت: نترس پروردگارتو ما را فرستاده تا دروضع حمل تو را کمک کنیم این چهار زن ساره – اسیه ( هسر فرعون) دختر عمران و کلثم دختر موسی بن عمران بودندو کمک کردند و فاطمه (س) متولد شد .

انتخاب نام فاطمه:
روایات زیادی وجود دارد که به چند نمونه بسنده میکنیم:
ازرسول خدا نقل است که به فاطمه فرمود ( میدانی برای چه فاطمه نامیده شده ای؟علی(ع) عرض کرد:سببش چیست؟ فرمود او و شیعیانش از اتش دوزخ باز داشته شده اند
در روایتی از امام صادق نقل است که :فاطمه درپیشگاه خدا نه نام دارد:فاطمه،صدیقه، مبارکه،طاهره،زکیه،راضیه،مرضیه،محدثه، و زهرا. سپس فرمودتفسیر ومعنای فاطمه باز گرفته شده ازشر وبدی است و انگاه فرمود امیر الموئمنین علی (ع) با وی ازدواج نمی کرد وبرای فاطمه هیچ همسری تا روز قیامت در روی زمین نبود.
ام ذکر این نکته مهم است که فاطمه از لغت فطم گرفته شده و به معنای جدا شدن و قطع شدن چیزی از دیگری میباشدرا میگویند.
دوران کودکی حضرت فاطمه(س) :
همان طور که ذکر گردید حضرت فاطمه در سال پنج بعثت به دنیا امد یعنی در همان سالهایی که پیامبر ما موریت داشت دعوت خودرا اظهار کندوبا مخالفت شدید مشرکان ربرو بود و هر روز توطئه ونقشه ای علیه پیامبر کشید تا مانع کار او شوند بنابر این کودکی حضرت فاطمه چیزی جز محرومیت و شکلات نبود.
شدت علاقه پیامبر به فاطمه:
از روایات وگفتار پیامبر این طور استنباط میشودکه علاقه ان حضرت به دخترش فاطمه بیش از حد محبت یک پدر به دخترش بودوگرنه پیامبر دختران دیگری به غیراز فاطمه داشت اما درباره انها یان چنین نبوده واین به خاطر ایمان وتقوای واعمال و رفتار فاطمه بود.
از عایشه نقل شده : «پیغمبر هر گاه به سفری میرفت اخرین کسی که با او خداحافضی می کردفاطمه بود و چون از سفر باز می گشت نخستین کسی که به دیدنش می رفت فاطمه بود»



برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق نحوه قرارگیری و جابجایی یک گاو از ابتدای تولد تا زمان شیرد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق نحوه قرارگیری و جابجایی یک گاو از ابتدای تولد تا زمان شیردهی در جایگاههای مختلف در pdf دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق نحوه قرارگیری و جابجایی یک گاو از ابتدای تولد تا زمان شیردهی در جایگاههای مختلف در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق نحوه قرارگیری و جابجایی یک گاو از ابتدای تولد تا زمان شیردهی در جایگاههای مختلف در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق نحوه قرارگیری و جابجایی یک گاو از ابتدای تولد تا زمان شیردهی در جایگاههای مختلف در pdf :

نحوه قرارگیری و جابجایی یک گاو از ابتدای تولد تا زمان شیردهی در جایگاههای مختلف :
از ابتدای تولد یک گاوداری صنعت خوانی اگر حیوان مورد نظر ماده باشد 60 روز در box انفرادی و اگر حیوان نر باشد55 روز در box انفرادی نگهداری می گردد. بعد از این مدت زمانی گوساله های نر و ماده از شیر گرفته می شوند و به یک جایگاه دیگر منتقل می گردند مدت زمان نگهداری توام این گوساله ها 2 هفته می باشد تا کنترل های دامپزشکی برروی گوساله ها صورت گیرد مواردی چون فلق و اسهال و سایر بیماری ها. سپس این دسته از گوساله ها بدها بند دوم منتقل می شوند. مدت زمان نگهداری این گوساله ها در این بهار بند 5 ماه می باشد. پس از این مدت زمانی حیوانات نر و ماده از یکدیگر جدا می شوند. گوساله های نر را به بهار بند گوساله های نر کوچک انتقال می دهند و بعد از یک برنامه پرواربندی چند هفته ای به قسمت نرهای بزرگ انتقال داده می شوند که این دامها بعد از کسب وزن مناسب به بازرا ارائه می گردند. حیوانات ماده را نیز ابتدا به بهار بند تلیسه کوچک ( تاسن 10 ماهگی) منتقل می کنند سپس به تلیسه متوسط که تا سن 14 ماهگی در این بهار بند نگهداری می شوند سپس از سن 15 ماهگی به بعد به بهار بند تلیسه بزرگ منتقل می شوند که این بهار بند هر روزی به منظور تشخیص حیوانات ماده فحل توسط کارگران کنترل می شوند. بعد از تشخیص فحلی حیوان مورد نظر تلقیح مصنوعی یا طبیعی می گردد و باز هم به همان بهار بند بازگردانده می شود. بعد از سپری شدن مدت آبستنی تلیسه نیز همانند گاوهای شیری دیگر به قسمت گاوهای خشک 20 روز منتقل می گردد تا جیره غذایی تنظیم شده برای این مرحله از آبستنی در اختیار دام قرار گیرد بعد از گذشت این مدت به بهاربند گاوهای خشک 40 روز انتقال داده می شود و از این لحظه به بعد گاو تحت مراقبت هایقبل از زایمان قرار می گیرد. و تقریبا 40 روز قبل از زایمان به قسمت زایمان منتقل می گردد. نکاتی که در زایشگاه باید رعایت شوند
بستر مناسب ، بستهنباید لغزندگی داشته باشد
آرامش ، زایشگاه باید دور از هیاهو و مزاحمت قرار داشته باشد
تهویه مناسب بعد از زایمان گاوهای مورد نظر به بهار بند گاوهای تازه را منتقل می شوند و در این قسمت کنترل های بعد از زایمان صورت می گیرد. به عنوان مثال گاوها به منظور تشخیص جفت ماندگی کنترل می گردند همچنین در این دوره باید تغذیه گاوها به نحو احسن اجرا و کنترل گردد چون حیوان به علت استفاده از ذخایه بدنی احتیاج به تغذیه مناسب دارد و اگر تغذیه در این دوره به نحو احسن انجام نشود گاوها به pic تولیدی خود نخواهند رسید و این از لحاظ اقتصادی برای گاودار بسیار گران تمام خواهد شد. مدت زمان نگهداری گاوها در این بهاربند 2 هفته می باشد بعد از 2 هفته این گاوها به بهار بند گاوهای یک شکم منتقل می گردند. ولی گاوهایی که بیشتر از یک زایمان ارند بر اساس شیر تولیدی به بهار بند های مختلف انتقال داده می شوند که به شرح زیر می باشد :
1-میان شیر : زیر 20لیتر در روز شیر می دهند
پر شیر: که روزانه 20 تا 30 لیتر می دهند
گاوهای سوپر تولید : بین 30 تا 40 لیتر شیر می دهند
گاوهای دولوکس : که بیشتر از 40 لیتر روزانه شیر تولید می کنند
سالن شیردوشی
قسمت های مختلف دستگاه شیر دوشی
شیشه رکوردگیر
پلت کولر
پمپ
خرچنگی
جا خرچنگی
یخچال
بعد از هر بار شیر دوشی دستگاه را باسودو اسید می شوند. ابتدا دستگاه را با سود شستشو می دهیم به این دلایل که اگر ابتدا با اسید بشوییم لکه های پروتئین و چربی بر روی شیر باقی می ماند . شیر گاوهای که آنتی بیوتیک مصرف می کند برای مصرف گوساله بکار برده می شوند باید توجه داشت که شیر گاو به طور کامل گرفته شود.
ترتیب شیردهی گاوها در شیر دوشی :
صبح : الف ) میان شیر ب)پرشیر ج) سوپر د) دولوکس ه) تازه زا و) یک شکم
ظهر : الف) پر شیر ب) س.وپر ج ) دولوکس د)تازه زا ه) یک شکم
شب: الف) میان شیر ب) پرشیر ج) سوپر د) دولوکس ه) تازه زا و) یک شکم

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد چارچوب آماری برای تصمیم گیری استراتژیک با AHP در p

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد چارچوب آماری برای تصمیم گیری استراتژیک با AHP در pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد چارچوب آماری برای تصمیم گیری استراتژیک با AHP در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد چارچوب آماری برای تصمیم گیری استراتژیک با AHP در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد چارچوب آماری برای تصمیم گیری استراتژیک با AHP در pdf :

چارچوب آماری برای تصمیم گیری استراتژیک با AHP

ارزیابی احتمال و بازبینی Bayesian
چکیده
چارچوب ارزیابی احتمال برای تصمیم سازمانی شمال پیشنهاد مشروط (CE) برجسته و مورد تاکید قرار گرفت. برای مثال، تصمیم شامل شروع تولید محصول جدید (تصمیم استراتژیک) به نتیجه تحقیق بازار (CE) بستگی دارد. این چارچوب شرح می دهد چگونه بازبینی Bayesian به عنوان اخبار وابسته ای به کار می رود تا احتمالات فعلی را پیش از اجرای تصمیم بازبینی کند. یک نتیجه منحصر به فرد این مقاله به کارگیری پروسه سلسله مراتب تحلیلی جهت محقق کردن مجموعه از احتمالات دائمی و پیوسته برای فضاهای پیشامد / نمونه در تمامی مراحل پروسه تصمیم گیری است.

 

1 ) مقدمه
تصمیم گیری استراتژیک تحلیلی شامل محاسبه ارزش پیش بینی شده (کاروری) گزینه های متفاوت موجود برای شرکت یا تصمیم گیرنده است. برای مثال، شروع، تاخیر اندازی یا رها کردن تصدی خصمانه تصمیم شامل ارزیابی گماردن تحقیقات بیشتر در مورد مساله است و این که از نقطه نظر ارزش پیش بینی شده اطلاعات موردنیاز برای جمع آوری چه هزینه ای تحمیل می شود. این محاسبات شامل ارزیابی احتمال نسبت به نتایج متعدد و روزآوری احتمالی این احتمالات می باشد.

پروسه سلسله مراتب تجلیلی (AHP) متدشناسی برقرار شده ای برای تصمیم گیری است همانطور که در مقاله ها و کتاب های اخیر شرح داده می شود. متدشناسی AHP از مشخصه های ماتریکس های دو طرفه استفاده می کند تا در قضاوت های دوتایی منتهی به درجه بندی اصلی فعالیت ها، اهداف، رویکردها و معیارهای مربوط به موقعیت تصمیم گیری به سازگاری و همخوانی دست پیدا کند. این مشخصه های ماتریکس در حوزه های استفاده شده اند که با تصمیم گیری AHP مثل بازارهای تبادل خارجی در جنبش های پیش بینی درصد تبادل یا بررسی احتمالات سوداوری وابستگی مستقیم ندارد.

در این مقاله، مشخصه های ماتریکس های دو طرفه برای به دست آوردن همخوانی در توزیع احتمال بر روی مجموعه ای از پیشامدهای جامع و تهی کننده یکدیگر استفاده می شوند. احتمالات مشتق شده به صورت استفاده در ارتباط با متد شناسی های تصمیم گیری نظیر حداکثر کردن کاروری مورد انتظار و AHP تجسم می شوند. اول، راهکارهای AHP برای مشتق شدن احتمالات پیشین مربوط به موقعیت تصمیم گیری، به کار گرفته می شوند. در نتیجه، متدشناسی ها با نشان دادن به نحوه به کارگیری بازبینی Bayesian در روزآوری این احتمالات پیشین از نقطه نظر رسیدن تصادفی

پیشامدهای “news” و همچنین مربوط به موقعیت تصمیم گیری خلاصه وار می شوند. مثالهای ساده نشان می دهند چگونه احتمالات بازبینی می شوند و چگونه به تغییر در فعالیت بهینه منجر می شوند.

2 ) چارچوب آماری برای تصمیم گیری استراتژیک
این مقاله مساله نوعی را با استفاده از تصمیم استراتژیک (SD) با نتایج احتمالی موفقیت، شکست و خنثی ( نه موفقیت و نه شکست) با فضایی ساده { S , F , N } خلاصه می کند. پس P(S) احتمال شروع موفقیت آمیز یک محصول جدید را تعریف می کند. اگر تحلیلی کامل به P(S) منجر شود که بسیار کم است، تصمیم حاصله تقریباً به طور قطع شروع به کار را رها می کند. جزئیات نتایج برای SD های خاص مثل شروع محصول جدید، ادغام یا اجازه رسمی مذاکرات، فروش بخش غیرمرکزی در اینجا بحث نمی شود ولی شامل معیارهای به اثبات رسیده ی تئوری تصمیم گیری

نظیر انتخاب گزینه ای که انتظار عملکرد غرامت را بهینه می کند، می شود. این مقاله بر احتمالاتی توجه دارد در حساب کلکولس پیش بینی لازمند و، مخصوصاً ، نحوه ی بهره گیری تصمیم گیرنده از راهکارهای AHP در تفسیر اظهارات مبهم احتمالی به احتمالات منسجم و سازگار از نظر عددی، توجه دارد.
در این تحقیق، فرض می شود SD تحت تاثیر پیشامد شرایطی (CD) با نتایج احتمالی خوب، بی تفاوت یا بد، یعنی { G , I , B} قراردارد. برای مثال، تحقیقات بازار در مورد محصول جدید به نتیجه و

پیامد خوب منتهی می شود که P(S) را زیاد می کند، احتمال بعدی موفقیت، به نفع تولید محصول جدید است. حتی پیش از در دسترس قرار گرفتن نتیجه این تحقیقف اخبرا در مورد محصولات مشابه یا رقابت کننده بازبینی احتمالی از احتمالات P(B) و P(I) و P(G) خواهد داشت. هر بازبینی این چنین ارزش بازدید دوباره طرح وظیفه فعلی تحقیق از بازار را ترقی یا کاهش می دهد. ما هنوز فرض می کنیم که G امیدهای موفقیت را زیاد و B امیدهای شکست را زیاد می کند. به عبارت دیگر، عواقب B , G برای CE نسبت به F , S برای SD تعریف می شوند.
نتیجه خوب برای CE ضرورتاً P(F) را برای SD به صفر کاهش نمی دهد، هرچند این احتمال احتمالاً کمتر از قبل از نتیجه خوب، خواهد بود. اولین کار ارزیابی احتمالات برای پیشامدهای مشترک جدول 1 است. این در نهایت به P0(S) , …. , P0(S) یا به طور کلی تر Pt(0) منتهی می شود، که زمان t = 0 , 1 , …. , k , … , T است. اینجا، t = 0 زمان اولین ارزیابی احتمالی است، ولی احتمالات از طریق زمان به محض آنی بازبینی می شوند که اخبار در دسترس باشند، به عبارتی در دوره زمانی

k . حتی بدون پیشامد «اخباری» خاص مجموعه اطلاعات یا مبنای داشتن به کار رفته برای مشتق شدن احتمالات در زمان t از دوره های قبلی تغییر می کنند. برای مثال، پیشامدهای قبلی «اخبار» قابل ارزیابی دوباره و یا تفسیر مجدد هستند و احتمالات در نتیجه تغییر خواهد کرد. پیامد CE در طول یا پیش از دوره T معلوم خواهد شد. SD باید در انتهای دوره T درست شود. برنامه ریزی برای SD اصلی همیشه منتظر نمی ماند تا وقتی که نتیجه CE پیش از پایان دوره T معلوم شود، برای مثال، مرتبکردن امور مالی برای تصدی احتمالی چارچوب آماری خلاصه شده در اینجا این شرایط را

میسر می کند.
تعدادی مثالهای CE , SD های وابسته در جدول 2 مشهود است. این مثال ها تعدادی CE خاص را نشان می دهد که بر پیامد SD اثر دارند. هر چند، اخباری کلی وجود دارد که به طور پیوسته می رسند و تقریباً به طور قطع بر ارزیابی های احتمالی برای پشامدهای مربوط اثر دارند. این مثال ها شامل اعلان های رشد GDP ، تورم و استخدام و همین طور اظهارنظر بانک جهانی یا رزرو فدرال در مورد درصدهای سود، تورم، سیاست اقتصادی دولت و غیره است. پیشرفتهای تکنولوژیکی، نتایج انتخاباتی، گفتارهای تجاری، قیمت های جهانی کالا و جنبش های درصد تبادل هم بر شرکت و دیگر استراتژیهای تصمیم گیری اثر دارند. هر آنچه ارزیابی های احتمال با اطلاعات قبلی مشتق

شده باشند. حالا با درنظر گرفتن این اخبار، که در تمام اوقات به دست می آیند، روزآوری می شوند. این به حاضران اتاق امکان می دهد احتمالات قبلی یا فعلی را درنظر به رود «اخبار» جدید روزآوری کنند.
3 ) ارزیابی های احتمال قبلی
ارزیابی احتمال پیشامدها (به وسیله افراد یا گروهها) بعدی مهم از تحلیل تصمیم گیری است که برای مثال به حداکثر کردن کاروری پیش بینی شده ذهنی به عنوان معیاری در انتخاب تصمیم می

انجامد. «ذهن گرایانه» واجد شرایط در اینجا بدان معناست که احتمالات واقع بینانه (مثلاً ، از احتمال مکرر) معمولاً برای پیشامدهایی که بر شرایط تصمیم اثر دارند، در دسترس نیستند. البته، اگر در دسترس باشند، یا مستقیماً استفاده می شوند یا در شکل دهی به توزیع قبلی برای تصمیم گیرنده به کار می روند. چون پیشامدهای مربوط منحصر به شرایط تصمیم گیری هستند، قضاوت های ذهنی معمولاً برای تعیین احتمال مربوط یا احتمال هر پیشامد به صورت Pt(S) لازم

ند. در ارزیابی ها، اصل های بدیهی احتمال باید برآورده شوند تا از پیامد Dutch – book پیشگیری کنند که ضرر خاصی را در قمار به تعویق افتاده برای فرد ارزیابی کننده تضمین می کند. لاتاریهای مرجع، تولید علت، ساخت سناریو و واپس نگری بعضی از تکنیک های سنتی مورد استفاده برای کمک به تصمیم گیرندگان در تعیین احتمالات ذهنی پیشامدها هستند.
استفاده از AHP در ارزیابی ذهنی احتمال تا به امروز رایج نبوده است. اولین اشاره به متدشناسی AHP برای این منظور به نظر می رسد Yager باشد. راهکار او بسیار مشابه با راهکاری است که اینجا مطرح می شود. اخیراً سودمندی بهینه آن توسط Hughes خلاصه شده ودر شرایط پزشکی

توسط Monti , Carenini استفاده می شود. راهکار AHP در شرایط دنیای واقعی ای ارزش خاصی دارد که پیشامدها به صورت نوعی به عنوان خوب بدیابی تفاوت توصیف می شوند که با پروسه های استوکاستیک سنتی نظیر دو جمله ای (1,0 با متغیر بانیری رندوم )، نرمال (متغیر رندوم با عدد گذاری واقعی ) قابل مدل سازی نیستند. پیشامدهای دنیای واقعی با مشخصه های چند گانه ای پیچیده می شوند که تمامی شان را نمی توان با استفاده از پروسه های استوکاستیک استاندارد مثل نرمال، دوجمله ای و غیره به صورت عددی تعیین کمیت کرد. Saaty شباهت مقیاس مشتق شده AHP با توزیع احتمال را بیان کرده است :

مقیاس اساسی AHP مقیاسی از اعداد مطلق است که برای پاسخ دادن به سوال اصلی در تمام مقایسات دوتایی به کار می رود : یک عنصر چندبار بارزتر از دیگری راجع به معیاری خاص یا مشخصه ای ویژه است ؟ ; مقیاس مشتق شده مثل احتمالات یکان یا صفر مطلق ندارد.
در مورد فعلی، ارزیابی احتمالات در تمام 9 پیشامد مشترک در جدول 1 لازمند. ما از AHP با

مقایسات دوتایی روی احتمال نسبی تمام پیشامدها استفاده می کنیم. برای مثال، آیا z بار بیشتر از احتمال دارد، طوری که هم احتمالش مثل z/1 باشد؟ در این مورد جدول ضرب 9×9 احتمالات نسبی برای چنین قضاوت های دوتایی را نشان می دهد. پیشنهاد می شود که تصمیم گیران از درجه بندی تخمینی پیشامدها از محتمل ترین تا کمترین احتمال استفاده کند پیش از آن که احتمالات نسبی را ارزیابی کنند. قضاوت های توصیفی در جدول 3 خلاصه می شوند.

در جدول 3 می بینیم که قضاوت می شود که محتمل ترین پیشامد مشترک و کمترین احتمال در پیشامد مشترک است. با نگاهی به درجه بندی یا رده بندی در این مثال، شکست یا بی طرفی عموماً محتمل تر از موفقیت به نظر می رسد غیر از موردی که نتیجه خوب پیامدی از CE باشد. ارزشهای ایتالیک نوشه شده تبادل پذیرهایی از قضاوت ها در مثلث سمت راست در بالاست جایی که برای یک ماتریکس m × m تعداد m (m-1)/2 قضاوت لازم است. ( 9(8)/2 یا 36 در این مورد.)
مشتق AHP از توزیع احتمال به صورت مختصر با انتخاب رده بندی جدول 3 به عنوان پیشامدهای

 

تعیین کنند 9 – 1 کوته وار می شود. متعاقباً ، پیشامد او پیشامد 9 با pi احتمال پیشامد i = 1 , … , 9 است. در این با رفتار، 6 در ردیف 1 در جدول 3 ارزیابی مستقیمی از p1 / p9 است. به طور کل احتما لات با عناصر ارزیابی شده در جدول 3 ما تریکس احتمالLij با عامل معمول Pj/ Pi را شکل می دهند. این بدان معناست که عوامل اصلی مورب ما همگی یکان هستند و تبادل پذیرهای Pj /Pi عوامل زیر این اریب اصلی را تشکیل می دهند. متد شناسی AHP ، سیستم قضاوت های احتمال در ماتریکس L با احتمالات متشکله Pi خلاصه می شوند ( i = 1 , 2 , … , 9) که در بردار ستونی p وجود دارند و این گونه قابل نوشتن هستند :

با شروع از ملتریکس احتمال L و مشتق کردن eigenvalue حداکثری اش ما را قادر به حل سیستم همگن بالا می نماید در حالی که eigenvalue مرتبطی را تعیین می کند که طوری قابل نرمال و عادی سازی است که عواملش با یکان جمع می شوند. حاصل توزیع احتمالی است که در 9 پیشامد جدول 3 جستجویش کردیم. Saaty تحلیلی از متدشناسی AHP فراهم می کند.

بسته های نرم افزاری مثل MATLAB برای متد eigenvalue برای محاسبه احتمال قابل استفاده اند. شیوه ها و راهکارهای متناوب میانگین هندسی از هر ردیف در جدول 3 مشتق می کند و بعد نتایج را برای جمع کردن با یک نرمال می کند. این با استفاده از هر بسته برگ گسترده کامپیوتری استاندارد (طبق جدول4) به صورت روتین تحقق می یابد.

احتمال برای اولین پیشامد مشترک ( )P به صورت 2956911/11 مشتق می شود. 560361 با احتمال تمام پیشنهادها در ستون آخر جدول 4 دیده می شود. احتمالات حاصله برای قضاوت در جدول 3 با استفاده از هر دو راهکار در جدول 5 مقایسه می شوند.
هر دو راهکار به احتمالاتی می انجامند که برای هر پیشامد مشترک بسیار نزدیکند. حداکثر تفاوت و اختلاف در ارزش مطلق کمتر از یک سوم (-00031)1% است. Budescu و دیگران هر دو راهکار را مقایسه کردند و نتیجه گرفتند که اجماع نظر زیادی وجود دارد که در اکثر موارد راه حل ها به هم خیلی نزدیکند. در آنچه در ادامه می آید ما از احتمالاتی استفاده می کنیم که با استفاده از راهکار eigenvalue حداکثری مشتق می شوند.

همانطور که تئوری AHP دلیل و مدرک می اورد، قضاوت های متعدد در این شرایط، به تناقض هایی می انجامد و درصد سازگاری(CR) در این مورد در 004 قابل قبول تلقی می شود. اگر نتیجه همخوانی قابل قبول نبود، تصمیم گیرنده باید قضاوت های جدول 3 را اصلاح کند.
با استفاده از اصل اساسی احتمال، می توانیم حالا احتمالات P0(.) را بدین صورت استنباط کنیم :
(1)
همچنین، برای CE می توان نتیجه گرفت :
(2)
قضاوت های احتمال که در جدول 3 خلاصه شدند اخیراً به نظر نمی رسد برای این SD موافق موفقیت باشند و برای CE که، اگر رخ دهد، احتمال بعدی موفقیت را زیاد می کند پیامد خوبی را تسهیل نمی کنند.
راهکارهای ثانوی برای نتیجه گیری احتمالات قبلی فوق وجود دارد. یک احتمال استفاده از AHP درارزیابی 3×3 برای CE است . این P0(B) و P0(I) و P0(G) را مستقیماً حاصل می کند. همین طور، نه احتمال شرطی در سه ارزیابی مجزای AHP 3×3 مشتق می شود. به عبارتی، ارزیابی سه احتمال نسبی برای P(N|G) ، P (S|G) ، P (F|G) ، سپس سه احتمال مشروط بر I و در

نهایت سه احتمال مشروط بر B . رویکردهای لازم در این راهکار اساساً مثل رویکردهای ارائه شده در جدول 5-3 است ولی در مقیاسی کوچکتر ، برای هر سازمان که به صورت پیوسته در SD ها گنجانده می شوند، بهترین روش برای پیشرفت باید به طور طبیعی به وجود آید و قضاوت های کاملاً متحمل درعمل بهبود یابند. ماتریکس های قضاوتی در بعد کوچکتر (مثل 3 در مقابل 9) معمولاً به توافق نزدیکتر میان احتمالات مشتق شده با استفاده از رویکردها و اسلوب میانگین هندسی و eigenvalue ، می انجامد.
تحلیل فوق قضا.ت های تخمین نقطه ارزش واقعی را محتمل تر از قضاوت های خلاصه شده ی جدول 3 فرض می کند. شرکت ها و سازمان های سازنده SD ها تقریباً به طور قطع برای وظایف دشوار و سردر نیاوردنی پیش آورنده این احتمال که تیم در امتیازی برای قضاوت های دوتایی مثل 2 در جدول 3 موافق نیستند، تیمهای اجرای تعیین می کنند. این سوال را به وجود می آورد که در این موقعیت بهترین برآورد و تخمین امتیاز استفاده شود. با استفاده از بهینه سازی و شبیه سازی،

مورنو – جیمنز و وارگاس را جهت تعیین قضاوت های تخمین امتیاز از قضاوت های میان زمانی را خلاصه وار بیان می کنند. هوسر و تادیکامالا این رویکرد را با استفاده از شبیه سازی های مشتق شده از توزیع یکنواخت با توزیع مثلثی بر مبنای ارزش نمایی در میان مدت یا وقفه را بسط دادند.
این توزیع مثلثی در جایی مناسب است که اکثریت گروه خواهان یک ارزش باشند نه آن که ارزشهای افراطی و بیشینه موردپسند فقط تعداد کمی باشد. هر چند، اگر برآوردهای امتیازی افراد روی میان مدت به صورت یکنواخت توزیع شود، آن گاه توزیع یکدست برای تعیین برآورد امتیاز، مناسب به نظر می رسد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی پوشاک بین النهرین دوره پیش نوشتاری در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی پوشاک بین النهرین دوره پیش نوشتاری در pdf دارای 54 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پوشاک بین النهرین دوره پیش نوشتاری در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه

دراکثر تمدنهای پیش آریایی در خاور نزدیک‌( پیش عبید، عبید، اور)، لباس به عنوان یک پوشش حقیقی به وجود آمده بود، چنانکه نمونه های آن در سومر واکد مشاهده شده است. پوشیدن لباس پیش ازهزاره سوم بسیار فراگیر بود و بدون شک از خلیج فارس تا منطقه مدیترانه مرسوم بوده است. درطول دوره پیش نوشتاری درتاریخ بین النهرین که
از3400 ق .م اغاز شده و تا 2900 ق . م ادامه یافته است، وضعیت اقتصادی جامعه- که تا آن زمان کاملاً برکشاورزی متکی بود- سبب شد تا بسیاری از اقشار عادی مردم به کار کشاورزی اشتغال یابند. خصوصاً  در مناطق جنوبی تر بین النهرین که زمینهای حاصلخیز تر بود و طبیعتاً کشاورزی رونق بیشتری داشت، کار عمده مردم کشاورزی بود. شغل کشاورزی وسایر کارهای روزانه بدون پوشش و با ظاهری برهنه انجام می شد.
در طول دوره های اولیه سلسله گذاری(2900-2334ق.م) استفاده از پارچه تا اندازه ای، عمومی تر شد وزنان و مردان دارای پوششی تقریباً مشابه بودند. این پوشش شامل پارچه ای بود که دور تن می پیچید و قسمت کوتاه آن درناحیه چپ بدن، پشت لگن قرار میگرفت، جایی که دنباله های دو طرف پارچه به یکدیگر گره می خورد یا کمربندی روی آن بسته می‌شد. دور تا دور دامن را ردیفی از شرابه های بلند، متشکل از حلقه های پود، فرا می گرفت. در دوره های بعدی نوع مجلل تری از این تن پوش با ردیفهایی از حلقه ها یا پرزها، که همه جای لباس را پر می کرد. رواج یافت.
در دوره های اولیه تمدن سومری در هزاره چهارم قبل از میلاد- مردم از پوست گوسفند و بز برای پوشش خود استفاده می‌کردند، به نحوی که لایه پشم دار آن به طرف داخل قرار می گرفت. حتی زمانی که استفاده از پارچه را برای دوخت لباس آموختند باز به سراغ بزها و گوسفندان رفتند تا مواد خام پارچه های خود را از آنها تهیه کنند.
دستیابی سومریان به شیوه جدیدی از تهیه پوست، این امکان رابرای آنها فراهم آورد که به شکل دیگری از پوشش – که بیشتر شبیه یک لباس بود- دست پیدا کنند. به این لباس، اصطلاحاً لباس بلند (gown) می گویند
انواع پوست، که از حدود 2885ق. م تا آن زمان به شکل دامن و بالاپوش استفاده می شدند، به لباسهای بلند تغییر شکل دادند. یکی از عمده ترین تغییرات،‌پیدایش آستین در لباس است؛ اگر چه شاید قیقاً آستین  واقعی نبوده و احتمالاً قسمت ندوخته ای از پوست بوده که روی بازو می افتاده در حاشیه پایین دامن این لباس که قدمتش به هزاره سوم قبل از میلاد می رسد، ظاهراً شرابه های از جنس تسمه های چرمی آویزان بوده است.
با سیر اجمالی در نحوه تکامل شکل و شیوه تهیه این تن پوش می بینیم که نخست این لباس قط به منظور پوشاندن پایین تنه انسان و از پوستهای خواب دار یا بدون خواب طراحی و تدارک شده بود. بعدها همین پوشش از پارچه پشمی برش خورده تهیه می شد که با تعداد اندکی درز به هم دوخته می شد. این، همان «شکل ابتدایی» لباس سومری اس که پیش از سومریان نیز به کار می رفت و در هزاره های دوم و سوم قبل از میلاد به این شکل لباس «کنکس» (کناکه- Kaunakes) می گفته اند. البته این واژه به نوعی از پارچه یا موی حیوان(بزو گوسفند) نیز اطلاق شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

طرح (کارآفرینی) نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار: تولید مقاومت در p

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  طرح (کارآفرینی) نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار: تولید مقاومت در pdf دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح (کارآفرینی) نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار: تولید مقاومت در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح (کارآفرینی) نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار: تولید مقاومت در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح (کارآفرینی) نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار: تولید مقاومت در pdf :

امکان سنجی:
- چون مقاومت یکی از مهمترین قطعات الکترونیکی می باشد و در اکثر وسایل امروزی به کار رفته است پس این صلاحیت محصول باعث افزایش فروش و افزایش تعداد مشتریان و پیشرفت شرکت می شود.
- رقیب های جدی ما در بازار تولید کنندگان خارجی هستند و با تولید بهترین محصول و با کسب رضایت مشتربان می توانیم با تولید کنندگان خارجی رقابت کنیم.
-هزینه های راه اندازی این طرح به قیمت دستگاهها و قیمت کارخانه ی تولیدی و تعداد کارکنان شرکت و...بستگی دارد.
چون این طرح جدید می باشد پس نیاز مبرمی به وام های بانکی و سرمایه های شخصی دارد که بیشتر سعی می شود از سرمایه های شخصی استفاده گردد.
ماموریت:
- اولا سعی می شود که بهترین محصول تولید شود و با تخفیف ویژه جلب رضایت مشتریان را کسب کنیم.
این شرکت به علت سادگی در مونتاژ محصول به کارکنان زیادی نیاز ندارد وچون این طرح مربوط به رشته ی تخصصی خودمان می باشد به نحوی کارکنان شرکت خود ما می باشیم.


مقدمه:
):ولومها و پتانسیومترها

مقاومتهای متغیری هستند که اهم آنها را می توان کم یا زیاد نمود.
ولومها دو دسته می شوند. بعضی آنها خطی نامیده می شوند.یعنی مقدار یا افزایش یا کاهش آنها با چرخاندن دسته بطور یکنواخت و متوالی انجام می گیرد. در حالیکه در نوع دوم یعنی لگاریتمی تغییرات اهم آن به صورت لگاریتمی کم یا زیاد می گردد. به این معنا که تغییرات اهم دو حالت پیدا می کند یا در ابتدا خیلی سریع ودر انتها کند است یا برعکس در ابتدا خیلی کند و در انتها خیلی سریع انجام می گردد.مقاومتهای متغیر از نوع سیمی یا کربنی می باشند.
در روی ولومها علاوه بر مقدار آنها نوع لگاریتمی یا خطی بودن آنها معمولاْ علامت گذاری گردیده است. به این نحو که ولومهای لگاریتمی را با حرف A و نوع خطی را با حرف B نشان میدهند.
2):ARRAY

این گروه مقاومتهایی هستند که در تعداد تایی تایی و..... در یک بسته قرار دارندوبعضی آنها تمامی مقاومتها از یک سر به هم وصل هستند.

مقاومتهای استاندارد
یکی از استاندادردهای مقاومت سری E می باشد که شامل سری های E6 - E12 - E24 می باشد.سری E6 در هر دهه 6 اندازه دارد که معمولاً با تلورانس 20% عرضه می شوند. تا تمام رنجهای مقاومتی را بپوشانند. برای سری مقاومتی از 1 اهم تا 1 مگا اهم می باشد که سری آن عبارتند از :
1-1.2-1.5-1.8-2.2-2.7-3.3-3.9-4.6-5.6-6.8-8.2
سری E12 در هر دهه 12 اندازه دارد که معمولاً با تلورانس 5% تا 10% عرضه می شوند. که سری آن مشابه قبلی است.
سری E24 در هر دهه 24 اندازه دارد که سری آن عبارتند از:
1-1.1-1.2-1.6-1.8-2-2.2-2.4-2.7-3-3.3-3.9-4.3-4.7-5.1-5.6-6.2-6.8-7.5-8.2-9.1
از این سری خیلی کمتر استفاده می شود.
یک نوع استاندارد انگلیسی با کد BS1852 داریم که در این استاندارد از حروف و اعداد به جای رنگ استفاده شده است. در این کد حروف R,K,M هنگامی که به اولین حرف ما بین دو عدد واقع شوند به عنوان فاکتورهای ضربه کننده هستند که این حروف نماینده نقطه اعشاری می باشند.ضریب معادل هر حروف به صورت زیر است :
R=100 K=103 M=106
حرف بعدی که در آخر این نوع استاندارد می آید تلورانس را نشان می دهد.
F=1% G=2% H=2.5% J=5% K=10% M=20%
مثلاً 5R6J برابر است با 5.6 اهم با تلورانس 5%

________________________________________
مقاومت
روش بیان اهم یک مقاومت
اهم مقاومتها را به دو روش بر روی آنها مشخص می کنند.
) به روش اعداد
) به روش نوارهای رنگی
در روش اول اهم مقاومت را به عدد روی بدنه آن مشخص می کنند. در روش دوم مقاومتها به صورت نوارهایی به روی بدنه نشان می دهند.نوار اول و دوم دو رقم اول و دوم و نوار سوم ضریب و نوار چهارم دقت مقاومت را نشان می دهد.


------------------------------------------------------
دیگر برچسب های مقاله و تحقیق دانشجویی دانلود طرح کارآفرینی نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار تولید مقاومت:

نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار

 


نمونه طرح کسب و کار تکمیل شده
طرح کسب و کار تکمیل شده
نمونه مدل کسب و کار
طرح کسب و کار
پروژه کارآفرینی

 

 


فایل نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار تولید مقاومت فوق که مربوط به تولید مقاومت می باشد در 36 صفحه و با حجم 269 کیلوبایت بوده که می توانید این نمونه طرح کسب و کار تکمیل شده تولید مقاومت را با قیمت درج شده آن خریداری نمائید.






 

نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار

 

نمونه طرح کسب و کار تکمیل شده

 

نمونه تکمیل شده طرح کسب وکار

 

نمونه فرم تکمیل شده طرح کسب و کار

 

نمونه فرم پر شده طرح کسب و کار

 

نمونه تکمیل شده طرح کسب کار

 

نمونه طرح کسب و کار

 

طرح کسب و کار+پروژه کارآفرینی

 

فرم تکمیل شده طرح کسب و کار

 

طرح کسب و کار نمونه

 

دانلود طرح کسب و کار

 

دانلود نمونه طرح کسب و کار

 

نمونه کامل شده طرح کسب و کار

 

نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار کارآفرینی

 

نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار درس کارآفرینی

 

نمونه تکمیل شده الگوی طرح کسب و کار

 

تحقیق نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار

 

دانلود نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار

 

نمونه فرم تکمیل شده طرح کسب و کار درس کارآفرینی

 

دانلود نمونه فرم تکمیل شده طرح کسب و کار

 

نمونه فرم تکمیل شده طرح کسب و کار

 

 

 

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   36   37   38   39   40   >>   >