سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تحقیق حرفه گرائی در حسابداری –دیدگاه فرهنگی در کشورهای درحال توس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق حرفه گرائی در حسابداری –دیدگاه فرهنگی در کشورهای درحال توسعه در pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق حرفه گرائی در حسابداری –دیدگاه فرهنگی در کشورهای درحال توسعه در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق حرفه گرائی در حسابداری –دیدگاه فرهنگی در کشورهای درحال توسعه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق حرفه گرائی در حسابداری –دیدگاه فرهنگی در کشورهای درحال توسعه در pdf :

هدف :بررسی تاثیرات فرهنگ بر حرفه گرائی در 12 کشور در حال توسعه با ارزشهای فرهنگی هافسد(1980)و مدل گری (1988)است .

طرح /روش تحقیق /رویکرد : ارتباط هفت متغیر با مدل قابل آزمون منتج به طبقه بندی 12 کشور در حیطه کنترل قانونی تا حرفه گرائی گردید.داده ها از سال 1996 تا 2000 از منابع مختلف اخذ گردیدو.12 کشور مورد بررسی از کشورهای خاورمیانه وشمال افریقا انتخاب گردید.واز تجزیه وتحلیل culsterدر طبقه بندی این کشورها استفاده گردید .
نتایج :نتایج حاکی از آن است که کنترل قانونی مطابق با فرضیات گری در اتباط با ایران تایید می گردد و تاحدی برای بحرین ،اردن،عمان و قطر تایید می گردد .ضمنا برای پاکستان ،ترکیه ،مالزی و اندونزی آن رد می گردد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی بازار فولاد در جهان و ایران در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بررسی بازار فولاد در جهان و ایران در pdf دارای 48 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بازار فولاد در جهان و ایران در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بازار فولاد در جهان و ایران در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بازار فولاد در جهان و ایران در pdf :

مقدمه
فولاد ترکیب بسیار متنوعی از آهن، کربن و عناصر آلیاژی است به طوری¬که می‌توان با تغییر مقدار و نوع این عناصر، ترکیبات مختلف فولادی با خواص بسیار جالب و متفاوت را تولید نمود. اگرچه تاریخچه تولید فولاد به حدود 3000 سال قبل برمی‌گردد، ولی روش¬های جدید جهت تولید محصولات فولادی در قرن 19 میلادی به کارگرفته شدند. توسعه تکنولوژی تولید فولاد در آن زمان، باعث تولید مقادیر بسیار زیاد این محصول گردید و در نتیجه کاربردهای جدیدی جهت

استفاده از آن مثلاً در راه‌آهن و صنایع اتومبیل‌سازی به وجود آمد که از آن زمان تا به حال، دامنه کاربرد و تولید این محصول روزبه‌روز گسترش بیشتری یافته است.
علاوه بر ارزانتربودن فلز فولاد که سبب مصرف فوق العاده آن می شود،

می توان به ویژگی های قابلیت آلیاژسازی و امکان انجام عملیات حرارتی و دیگر عملیاتی که سبب ایجاد خصوصیات بسیار متنوعی در فولاد می شود اشاره کرد. ویژگی های مذکور تنوع عظیمی درکاربرد فولاد ایجاد کرده است. دامنه این تنوع از سوزن و سنجاق تا کشتی های عظیم الجثه اقیانوس پیما و آسمان خراشها گسترش دارد. ماشین آلات ساخته شده از فولاد، همه آنچه که موردنیاز روزانه بشر است را می سازند. چنین گستره وسیعی از تنوع کاربرد که امکان پایه گذاری و راهبری صنایع گوناگون را میسر ساخته ، مقدار مصرف آهن و فولاد را به معیاری برای داوری درمورد گستردگی صنعت درکشورها مبدل کرده است. صنعت فولاد به عنوان یکی از پایه‌های مهم اقتصادی هر کشور تلقی می شود و در برخی مطالعات مصرف سرانه فولاد را به عنوان شاخصی برای ارزیابی صنعتی بودن یک کشور برشمرده‌اند.

در بیش از 61 کشور فولاد تولید می شود و آهن و فولاد سهمی 25 درصدی از تجارت جهانی کالا را در برداشته و سهم آن از صادرات کالاهای کارخانه ای نیز بالغ بر 33 درصد است. در ایران نیز فولاد با حضور در بخش¬های مهم تولیدی و صنعتی کشور، نقش بسیار مهمی را ایفا می-کند. این گزارش به شناخت بازار جهانی فولاد پرداخته و جایگاه ایران در این بازار تبیین می شود.

این گزارش در دو فصل تنظیم شده است، در فصل اول وضعیت فولاد در بازار جهانی مورد بررسی و در آن تولید ، تکنولوژی ، ساختار بازار فولاد و تجارت جهانی فولاد و محصولات آن مورد مطالعه قرار می گیرد. در فصل دوم نیز وضعیت تولید ، مصرف، ساختار بازار و تجارت فولاد و محصولات فولادی در کشور مورد بررسی قرار خواهد گرفت، در نهایت جمع بندی و نتیجه گیری خواهد شد.

فصل اول- بازار جهانی فولاد و محصولات فولادی
1-1)مقدمه
در این فصل به بررسی تولید، تکنولوژی ، رشد تولید فولاد در مناطق مختلف جهان و نیز دلایل کاهش رشد تولید فولاد در کشورهای صنعتی پرداخته می شود و در ادامه رابطه تولید فولاد با میزان درآمد کشورها مورد بررسی قرار خواهد گرفت، در نهایت با ارایه آمارهای تولید بزرگترین شرکت¬های تولید‌کننده فولاد در جهان به بررسی ساختار بازار جهانی آن پرداخته خواهد شد و نیز وضعیت تجارت جهانی فولاد و نحوه قیمت گذاری فولاد و بورس مورد بررسی قرار می گیرد.
1-2) تولید فولاد و محصولات فولادی در جهان
امروزه در 61 کشور، 98 درصد فولاد و محصولات فولادی جهان تولید می شود . بر اساس آمارهای منتشره از سوی IISI میزان تولید فولاد جهان در سال 2005 میلادی بالغ بر 129/1 میلیارد تن بوده است. این میزان تولید نسبت به تولید سال 2004 بالغ بر 59 درصد رشد نشان می دهد. در این سال کشورهای چین ،ژاپن و آمریکا ، تولید کنندگان عمده فولاد بودند. رشد تولید جهانی فولاد در سال 2005 ، ادامه روندی است که در دهه اخیر به صورت مستمر ادامه داشته است. در نمودار (1) روند تولید جهانی فولاد خام طی 15 ساله اخیر ترسیم شده است.

نمودار(1)- تولید فولاد خام در جهان طی سال های 2004-1989

قاره آسیا از عمده ترین نواحی تولید فولاد تلقی می شود به نحوی که در سال 2005 بیش از نیمی از فولاد جهان در این قاره تولید شد . در این میان چین سهم عمده را داشت. چین با تولید قریب به 340 میلیون تن فولاد ، 31 درصد فولاد جهان را تولید کرد. افزایش تولید چین باعث شده است که رشد تولید فولاد در جهان، بین سال‌های 2000 تا 2004 ، به بیش از 5 درصد برسد، در حالیکه در همین مدت، رشد تولید فولاد جهان، بدون در نظر گرفتن سهم چین، 168 درصد برآورد شده است. ژاپن نیز با تولید 1125 میلیون تن فولاد از دیگر کشورهای عمده تولید کننده فولاد در آسیا محسوب می شود. ‍

از دیگر نواحی عمده تولید فولاد جهان اروپا است که 294 درصد تولید جهانی در سال مذکور در این قاره صورت گرفت. نیمی از تولید فولاد اروپا در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا و مابقی در سایر کشورهای اروپایی صورت می گیرد. در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا بالاترین میزان تولید فولاد به ترتیب مربوط به کشورهای آلمان( 445 میلیون تن) ، ایتالیا(291 میلیون تن) و فرانسه (195 میلیون تن )بوده است.

در امریکای شمالی نیز 112 درصد فولاد جهان تولید شده که بیشتر آن در ایالات متحده (74 درصد) بوده است، در امریکای جنوبی 4درصد و در افریقا 16 درصد و در خاورمیانه 14 درصد و سرانجام در اقیانوسیه 08درصد فولاد جهان تولید شده است.

انتظار می رود که تا سال 2010 تولید سالیانه چین به حدود 400 میلیون تن و تولید سالیانه جهان بدون چین به حدود 900 میلیون تن برسد.
جدول (1)- آمار تولید فولاد در مناطق مختلف جهان طی سالهای 2004 -2005 واحد: میلیون تن
نام منطقه 2004 2005

اتحادیه اروپا 3/168 164
سایر کشورهای اروپایی 1/57 5/54
آمریکای جنوبی 8/45 3/45
آمریکای شمالی 134 127

خاورمیانه 2/14 3/15
آسیا 508 584
اقیانوسیه 3/8 6/8

کشورهای مشترک المنافع 1/113 8/112
جهان 1066 1129
http://www.worldsteel.org/wsif.php ماخذ:

همانطور که در جدول فوق ملاحظه می شود، در برخی مناطق جهان تولید فولاد روندی نزولی و در برخی دیگر افزایش بسیار اندکی داشته است و تنها در منطقه آسیا شاهد رشد حدود 15 درصد تولید فولاد می باشیم که آن هم مربوط به تولید کشور چین می باشد که از حدود 280 میلیون تن در سال 2004 به حدود 340 میلیون تن در سال 2005 (رشدی حدود 25 درصد) رسیده است.

کشور ایران با تولید حدود 6/9 میلیون تن فولاد در سال 2005، بالاترین سهم را در منطقه خاورمیانه داشته و سهم آن از تولید جهانی فولاد حدود 08 درصد می‌باشد.
1-2-1)رشد تولید فولاد و محصولات فولادی در مناطق مختلف جهان
رشد تولید فولاد در کشورهای مختلف صنعتی، در سال‌های بین 2000 تا 2004 قابل تامل است؛ تولید فولاد و محصولات فولادی ژاپن در این مدت حدود 12 درصد افزایش داشته است. در همین مدت، رشد تولید در آمریکا منفی بوده است؛ البته این رشد منفی را باید به بحران‌های اقتصادی آمریکا نسبت داد که حتی سبب ورشکستگی بعضی از تولیدکنندگان آمریکایی نیز شده است. به طور کلی، تولید فولاد و محصولات فولادی در آمریکای شمالی به سبب تاثیرپذیری از بحران‌های اقتصادی آمریکا، رشد منفی داشته است.

رشد تولید فولاد و محصولات فولادی در اروپا، در سال‌های بین 2000 تا 2004 حدود 09 درصد بوده، که یکی از دلایل رشد کم آن واردات فولاد و محصولات فولادی با قیمت پایین از سایر کشورها می‌باشد. در مقابل، تولید فولاد و محصولات فولادی در کشورهای اروپای شرقی، هنوز جای رشد دارد. میزان رشدی که طی ده سال آینده برای تولید فولاد و محصولات فولادی جهان پیش‌بینی می‌شود، بین 17 تا 25 درصد است که بیشترین رشد مربوط به کشورهای در حال توسعه نظیر چین و هند خواهد بود. با در نظر داشتن جایگاه این دو کشور پرجمعیت در دسته‌بندی

 

ارایه شده برای کشورهای مختلف، و در جهت رشد و توسعه آنها می‌توان گفت این کشورها در آینده نیاز به تولید فولاد و محصولات فولادی بسیار زیادی خواهند داشت.

نمودار(2)-تغییرات تولید فولاد در برخی از نواحی عمده تولید در سال 2005 نسبت به سال 2004
1-2-2)دلایل کاهش رشد تولید فولاد در کشورهای صنعتی
یکی از مسایلی که در زمینه تولید فولاد قابل توجه است، سعی کشورهای پیشرفته به انتقال تولید فولاد و محصولات آن به کشورهای در حال توسعه است که یکی از دلایل مهم آن را می‌توان آلاینده بودن صنعت فولاد ، ذکر کرد. شایان ذکر است که، استانداردهای محیط زیست در کشورهای پیشرفته بسیار سخت‌گیرانه‌اند در حالی که در کشورهای در حال توسعه توجه چندانی به استانداردها در این زمینه نمی‌شود. همچنین، ارزان بودن نیروی انسانی و فراوانی مواد اولیه در برخی کشورهای در حال توسعه، زمینه های لازم برای انتقال فولاد به این کشورها را فراهم نموده است . لذا تولید بالا و قیمت پایین تولید در کشورهای در حال توسعه نظیر برخی کشورهای آمریکای جنوبی، تهدیدی جدی برای صنایع فولاد کشورهای پیشرفته به حساب می‌آید.

عوامل مذکور سبب شده است که کشور آمریکا برای بقای صنایع فولاد خود مجبور به وضع قوانین تعرفه‌ای برای واردات فولاد شود. همچنین با توجه به این عوامل، کشورهای پیشرفته به سمت سرمایه‌گذاری در بخشهایی از صنعت فولاد با آلایندگی کمتر و ارزش افزوده بیشتر مانند نورد، فولادهای آلیاژی و کیفی و محصولات نهایی جدیدحرکت می نمایند.

1-3)رابطه تولید فولاد با میزان درآمد کشورها
بر اساس آمارهای سال2004 بانک جهانی، می‌توان کشورهای جهان را از نظر مصرف فولاد به چهار دسته تقسیم نمود:
• کشورهای با حداکثر درآمد سرانه 735 دلار که متوسط مصرف سرانه فولاد در آنها حدود 15 کیلوگرم است. کشورهایی چون هند، اندونزی، بنگلادش، آذربایجان، پاکستان، سودان و کنیا در این دسته‌ هستند.

• کشورهای با درآمد سرانه بین 736 تا 2935 دلار که متوسط مصرف سرانه فولاد آنها حدود 115 کیلوگرم است. الجزایر، بلغارستان، چین ، ترکیه و روسیه در این دسته هستند. ایران از نظر درآمد متوسط در این دسته قرار دارد اما مصرف سرانه فولاد آن حدود 160 کیلوگرم است.
• کشورهای با درآمد سرانه بین 2936 دلار تا 9075 دلار؛ کشورهای زیادی چون آرژانتین، مجارستان، مکزیک، ونزوئلا، عربستان، لبنان و مالزی در این دسته هستند. متوسط مصرف سرانه فولاد در این کشورها حدود 254 کیلوگرم است.

• کشورهای با درآمد سرانه بیش از 9075 دلار که مصرف سرانه فولاد در آنها حدود 514 کیلوگرم است. کشورهای صنعتی و پیشرفته در این دسته قرار دارند.
این دسته‌بندی نشان دهنده نقش فولاد در رشد و پیشرفت کشورهای مختلف است؛ مشاهده می‌شود که مصرف سرانه فولاد و محصولات فولادی در کشورهای صنعتی بسیار بیشتر از سایر کشورهاست.
1-4) بزرگترین شرکت¬های تولید‌کننده فولاد در جهان

در رده‌بندی سالانه برترین فولاد سازان جهان در سال 2005 مشخص شده که در این رده‌بندی متال استیل، در صدر جدول قرار دارد. کارخانه‌های متال استیل که مقر آن در هلند قرار دارد، در سال 2005 در کشورهای مختلف جهان حدود 492میلیون تن فولاد تولید کردند. با توجه به آنکه متال استیل در سال 2005 از ادغام شرکت‌های ال.ان.ام، آی.اس.جی، کریونستال و والین تشکیل شد، تولید آن نسبت به مجموع تولید شرکت‌های یاد شده در سال 2004 با 46/16درصد رشد همراه بوده است.آرسلور (از کشور لوکزامبورگ) که در سال 2004 بزرگترین فولاد‌ساز جهان محسوب می‌شد، در سال 2005 در رده دوم قرار گرفته است. همچنین تولید آرسلور در سال 2005 حدود 47میلیون تن بوده که البته نسبت به سال 2004 با 53/0درصد کاهش همراه بوده است.

در سال 2005 ، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با تولید 4/9 میلیون تن ، با چهار پله سقوط نسبت به سال 2004 در رده بیست‌وهشتم جهان قرار گرفته است. ایمیدرو عنوان بزرگترین فولاد ‌ساز خاورمیانه را از آن خود کرده است. پس از ایمیدرو، اردمیر ترکیه با تولید 5میلیون و 150هزار تن فولاد در جایگاه دوم قرار دارد. الحدید عربستان سعودی با تولید 4میلیون و 190هزار تن، سوم است و گروه عز از مصر با تولید 4میلیون و 160هزار تن در مکان چهارم قرار دارد

 

جدول (2)- بزرگترین شرکتهای تولیدکننده فولاد در سال 2005 واحد: میلیون تن

http://www.worldsteel.org/wsif.php ماخذ:

از سوی دیگر در حالی که کشور چین بزرگترین فولاد ساز جهان است با این وجود بزرگترین فولاد ساز چینی، شرکت بائواستیل شانگهای، در رده ششم قرار گرفته است و میزان تولید آن در سال 2005 بالغ با 22میلیون و 730هزار تن بوده است. بنابر‌این با توجه به کوچک بودن حجم تولید فولاد ‌سازان چینی در مقیاس جهانی به صورت منفرد، تعداد آنها باید زیاد باشد. از میان 120 فولاد ‌ساز برتر جهان، 37 شرکت چینی هستند و از این لحاظ چین در جایگاه اول جهانی قرار گرفته است.
1-5)بررسی تکنولوژی های تولید فولاد
تولید انبوه فولاد در جهان با ابداع فرآیند بُسمر در سال 1856 در انگلستان آغاز شد. پس از ابداع این روش، فرآیندهای تولید فولاد دیگری نظیر توماس، زیمنس مارتین، کوره قوس الکتریکی و درنهایت در سال 1952 روش کُنوِرتُر اکسیژنی در صنعت فولاد به کار گرفته شد. امروزه تکنولوژی فولاد سازی به دو بخش عمده تولید مواد خام و تولید محصولات نهایی (نورد) تقسیم می شوند. تولید فولاد خام به دو روش عمده صورت می گیرد. روش اول، تهیه چدن مذاب در کوره بلند و ساخت فولاد در کنورترهای اکسیژنی و ریخته گری مداوم فولاد مذاب است. روش دیگر، ذوب قراضه یا آهن اسفنجی در کوره های قوس الکتریکی و ریخته گری

مداوم می باشد. هم اکنون روش های قدیمی توماس و زیمنس مارتین تنها در برخی کشورها نظیر روسیه و اُکراین مورد استفاده قرار می گیرند. عمده کشورهای صاحب فولاد به روش کوره بلند و کنورتر اکسیژنی تولید می کنند. در روش کوره بلند که حدود 3/63 درصد فرآیندهای تولید فولاد جهان به این روش صورت می گیرد، سنگ آهن پس از فرآوری (دانه بندی و گندله سازی)، در کوره بلند و طی فرآیند احیای غیرمستقیم با استفاده از کُک، به چدن مذاب و سپس در کُنورتُر اکسیژنی به فولاد مذاب تبدیل می شود. اما در روش کوره قوس الکتریکی، مستقیما آهن قراضه را به فولاد مذاب تبدیل می نمایند.

امروزه سهم کوره بلند، کوره قوس الکتریکی و کوره روباز(زیمنس مارتین) در تولید فولاد جهان، به ترتیب 633 ، 331 و 6/3 درصد است. همچنین 88 درصد فولاد خام جهان به روش ریخته گری مداوم به دست می آیند. به گزارش واحد تحقیقات ماهنامه اقتصاد ایران، 8/28 درصد فرآیند تولید فولاد خام کشورمان به روش تکنولوژی کوره بلند و کنورتر اکسیژنی و 2/71 درصد به روش کوره قوس الکتریکی می باشد. با توجه به وجود گاز طبیعی فراوان و ارزان در ایران و مشکلات ناشی از کمبود کک متالورژیکی، به نظر می رسد باید فرآیند تولید فولاد سازی در ایران در راستای آهن اسفنجی و کوره قوس الکتریکی رشد کند. از سوی دیگر، در

حال حاضر در کشورمان در حدود 47 درصد محصولات به صورت مقاطع و 53 درصد به صورت تخت تولید می شوند. در حالی که ساختار کشور نیاز به 80 درصد محصولات مقاطع و 20 درصد محصولات تخت دارد. لذا تغییر روش و نوع محصولات و فرآورده های فولاد تولید شده با توجه به نیاز بازار داخلی ضروری است.
جدول(3)- تکنولوژی های مرسوم در جهان جهت تولید فولاد

 

1-6)ساختار بازار جهانی فولاد
بررسی ساختار بازار و درجه تمرکز در تولید فولاد جهان نشان می دهد که نسبت تمرکز (سهم دو بنگاه برتر)، 48 درصد در سال 2005 می باشد که بیانگر درجه تمرکز بالا در این صنعت است.

همچنین مقدار عددی شاخص هرفیندال ـ هیرشیمن در سال 2005 معادل 1932 واحد است که این شاخص نیز بیانگر تمرکز نسبتاٌ بالای بنگاه ها در این صنعت در سطح جهان می باشد.

همچنین بررسی ها نشان می دهد که در سطح کشورها نیز تمرکز تولید فولاد و محصولات فولادی بیشتر شده است . برای نمونه در سال 1993 سهم 10 کشور تولید کننده عمده از تولید جهانی فولاد و محصولات فولادی 22 درصد بود اما در سال 2005 این سهم به 40 درصد افزایش یافته است .
نمودار (3)- سهم تولید کنندگان عمده از تولید جهانی فولاد در طی سال های 2005-1993 به غیر از چین

 

1-7)تجارت جهانی فولاد و محصولات فولادی
1-7-1) صادرات و واردات جهانی
تجارت جهانی فولاد و محصولات فولادی سالیانه حدود 30 الی35 درصد کل تولید جهانی آن می‌باشد. دلیل عمده کم ‌بودن حجم این تجارت، مشکل حمل و نقل و هزینه‌بر بودن آن است. به همین دلیل، تولیدکنندگان سعی می‌کنند که عمده تولیداتشان را در داخل کشور خود عرضه نمایند و اگر بخواهند صادرات هم داشته باشند، به دنبال بازارهای نزدیک و محلی هستند. کشورهایی مثل ژاپن و ترکیه در دسته صادرکنندگان بزرگ فولاد و محصولات فولادی هستند. آمریکا نیز با وجود صادراتی که دارد، جزو بزرگترین واردکنندگان فولاد و محصولات فولادی می باشد.
در سال 2004 تجارت جهانی فولاد و محصولات فولادی با 8 درصد رشد نسبت به سال قبل به 262 میلیون تن رسید(این میزان به غیر از تجارتی است که میان اعضای اتحادیه اروپا صورت می گیرد ).بزرگترین صادرکنندگان فولاد و محصولات فولادی در این سال ژاپن (348 میلیون تن)، اتحادیه اروپا(318 )، روسیه(304)، اوکراین(282) و چین (20) بودند.در این سال بزرگترین واردکنندگان نیز چین(332 میلیون تن)، امریکا(328)، اتحادیه اروپا(304) و کره جنوبی(177) بودند.

نمودار(4)- تجارت جهانی فولاد و محصولات فولادی به صورت فصلی طی سال های 2005-1999
نمودار(5)-صادرات و واردات ماهیانه چین طی سال های 2005-2000

1-7-2) تعرفه فولاد و محصولات فولادی در جهان
تعرفه فولاد و محصولات فولادی نظیر بسیاری از محصولات صنعتی در کشورهای عضو WTO روندی کاهشی داشته و عمدتا در کشورهای صنعتی حذف شده است. در جدول (4) آخرین نرخ تعرفه فولاد و محصولات فولادی در کشورهای عمده تولید کننده و واردکننده و صادرکننده ارایه شده است.
جدول (4) ـ تعرفه فولاد و محصولات فولادی در کشورهای منتخب در سال 2004
720610 720839 720851 17/7209 49/7210
رومانی 10 20 20 10 0
ژاپن 0 0 0 0 0
کره جنوبی 2 2 4 4 4
چین 2 3 6 3 4
هند 40 40 40 40 40
اتحادیه اروپا 0 0 0 0 0
آمریکا 0 0 0 0 0
مکزیک 13 18 7/14 18 14
کانادا 0 0 0 0 0
برزیل 5/7 8/11 5/13 12 8/12
ایران 4 10 10 10 10
مصر 5 20 20 20 23
روسیه 5 5 5 5 5
ماخذ:www.UNCTAD.com و قانون مقررات صادرات و واردات سال 1385
– 720610 شمش آهن و فولاد و غیرممزوج
– 720839 آهن یا فولاد به صورت طومار
– 720851 آهن یا فولاد به صورت طومار به ضخامت بیش از ده میلیمتر
– 17/7209 آهن یا فولاد تخت یا سرد نورد شده
– 49/7210 آهن یا فولاد تخت نورد شده
1-8)قیمت گذاری و بورس
اصولاٌ بورس‌های کالایی دو نقش مهم کشف قیمت و پوشش ریسک را دارا هستند. ولی باید توجه داشت که سازوکار بورس تنها در بازارهایی که شرایط رقابتی دارند به هدف اصلی خود یعنی کشف قیمت نایل خواهند شد و در بازارهایی که درجه تمرکز بالا است و شرایط انحصاری برقراراست، سازوکار بورس به جعل یا دستکاری قیمت (و نه کشف قیمت) منجر خواهد شد. براین اساس و با توجه به درجه تمرکز بالای فولاد در جهان، قیمت‌گذاری فولاد و محصولات فولادی در هیچ کشوری از طریق سازوکار بورس انجام نمی‌شود. در جدول (3) فهرست برخی از بورس‌های جهان و کالاهای مورد معامله در آن ارایه شده، که مشاهده می‌شود فولاد و محصولات فولادی در هیچیک از بورسهای کالایی دنیا ارایه نمی‌شود.
جدول (5) : بورس‌های عمده و کالاهای مورد معامله در آن

کشور بورس کالائی
آمریکا بازار معاملات قهوه، شکر و کاکائو نیویورک، بازار معاملات پنبه و سلف نیویورک و ;
انگلستان بازار معاملات سلف سیب زمینی لندن، انجمن پایانه بازار لاستیک لندن، پایانه بازار شکر لندن و ;
ژاپن بازار غلات هوکایدو، بازار غلات کوبه، بازار ابریشم خام کوبه، بازار مبادلات لاستیک کوبه و ;.
آلمان بازار کالائی برلین، بازار گندم و مواد خام روین و ;
آرژانتین بازار مبادلات گندم

اتریش بازار مبادلات کالائی وین
استرالیا بازار معاملات سلف سیدنی، اتاق پایاپای بورس آتی سیدنی
هنگ کنگ بازار کالائی هنگ‌کنگ و انجمن مبادلات طلا و نقره چین
کنیا دفتر قهوه کنیا، دفتر معاملات قهوه، انجمن تجارت چای شرق آفریقا و اداره چای کنیا
مالزی دفتر مبادلات و پروانه‌های تجاری لاستیک مالزی، بازار مواد خام کوالالامپور و بازار قلع
سنگاپور انجمن لاستیک سنگاپور و بازار معاملات طلای سنگاپور
مأخذ: موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی (1384).

براساس آموزه‌های اقتصادی هر بازار دارای سه ویژگی ساختار، رفتار و عملکرد می‌باشد. ساختار آن‌دسته از خصوصیات سازمانی بازار می‌باشند که با شناسائی آنها می‌توان نظام قیمت‌گذاری و رقابت در بازار را مشخص نمود. از مهم‌ترین جنبه‌ها و خصوصیات سازمانی بازار می‌توان به تمرکز فروشندگان، تمرکز خریداران و ; اشاره کرد. درجه تمرکز فروشندگان به‌عنوان یکی از مهمترین خصوصیات ساختار بازار، توسط تعداد فروشندگان و چگونگی توزیع اندازه آنها تعیین می‌شود. بازارها را براساس شاخص تمرکز می‌توان از رقابت تا انحصار طبقه‌بندی کرد. در بازارهائی که درجه تمرکز بالاست، به‌دلیل آنکه بازار در دست تعداد معدودی بنگاه متمرکز شده است ائتلاف و همکاری و بروز رفتار غیررقابتی محتمل است.

همانطورکه بیان شد درجه تمرکز در بازار جهانی فولاد بالاست و بخش عمده‌ای از توان تولیدی فولاد جهان در دست تعداد معدودی از شرکتهای بزرگ قرار دارد(بنگاه میتال استیل هلند حدود 44 درصد بازار تولید فولاد و محصولات فولادی جهان را در اختیار دارد). وجود چنین ساختاری منجر شده تا در بازار جهانی فولاد، شرایط رقابتی حکمفرما نباشد. بنابراین باید متناسب با این ساختار، نظام قیمت‌گذاری را مشخص کرد. مسلم آنست‌که نمی‌توان در چنین ساختار انحصاری، از سازوکار بورس برای تعیین قیمت و قیمت‌گذاری استفاده کرد. بدان دلیل که سازوکار بورس برای بازارهای با شرایط رقابتی عمل می‌کند.
از عوامل دیگری که می توان دلیلی بر عدم ورود فولاد و محصولات فولادی به بورس های کالایی جهان نام برد تنوع بیش از حد محصولات فولاد و همچنین عدم وجود استاندارد می باشد. این امر نیز یکی از شرایط وجود بازار رقابت (همگنی محصول) را نقض می کند.

این موضوع اخیراٌ در بورس فلزات لندن(LME) آنهم به صورت قراردادهای معاملات آتی مورد بررسی قرار گرفته که با توجه به خصوصیت های این کالا از قبیل نیمه ساخت بودن آن و عدم تناسب با سیستم انبارداری LME و اینکه فولاد و محصولات فولادی به مرور زمان خاصیت خود را از دست داده و به راحتی در حمل و نقل آسیب می بیند و نیز بدلیل تنوع و مشخصات وسیع این کالا هنوز وضعیت روشنی برای رورد این کالا به بورس فلزات لندن متصور نمی باشد.
1-9) قیمت فولاد و محصولات فولادی:

در سال های اخیر قیمت جهانی فولاد و محصولات فولادی روندی افزایشی را از سال 2002 آغاز نمود در سال 2005 قیمت جهانی کاهش یافت اما از ماههای پایانی آن سال روند افزایشی قیمت های جهانی فولاد و محصولات فولادی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.روند شاخص قیمت فولاد و محصولات فولادی در سال های اخیر در نمودار 7 ترسیم شده است.
نمودار (6)- شاخص قیمت های جهانی فولاد و محصولات فولادی

نمودار(7)- روند قیمت جهانی فولاد و محصولات فولادی طی سال های 2006-2000

فصل دوم -بازار فولاد درایران
2-1)مقدمه
در این فصل به بررسی بازار فولاد ایران پرداخته می شود. در ابتدا تولید در در دو بخش فولاد خام و محصولات فولادی مورد بررسی قرار می گیرد و در ادامه ساختار بازار فولاد و محصولات فولادی تبیین می شود، پس از آن آمار پیش بینی تولید فولاد کشور در پایان برنامه چهارم توسعه و نیز مصرف فولاد و محصولات فولادی در کشور ارایه خواهد شد، همچنین وضعیت صادرات و واردات و نیز نحوه قیمت گذاری فولاد در کشور و عملکرد فولاد در بورس فلزات تهران مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق در مورد مستندات نرم افزار قرض الحسنه در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد مستندات نرم افزار قرض الحسنه در pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد مستندات نرم افزار قرض الحسنه در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد مستندات نرم افزار قرض الحسنه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد مستندات نرم افزار قرض الحسنه در pdf :

مستندات نرم افزار قرض الحسنه

امکانات نرم افزار
ابتدایی ترین ویژگی هر نرم افزار قرض الحسنه امکان ایجاد حساب ، حذف صاحب حساب و همچنین ویرایش اطلاعات مربوط به یک حساب است . البته در بحث ویرایش اطلاعات باید توجه داشت که امکان ویرایش فقط منحصر به مدیران ویا افرادی که از طریق آنها به سیستم معرفیشده اند امکان پذیر باشد. یکی از نکات فنی پیاده سازی این مقوله مربوط به چگونگی تولید کلید اصلی برای تمیز دادن رکوردها از یکدیگر است . در بسیاری از سیستم ها تولید کلید اصلی بصورت اتوماتیک صورت می گیرد و کاربر ملزم به استفاده از کلیدی است که

سیستم برای فرد مشخص می کند . با اینکه در ظاهر به نظر می رسد اجبار کاربر به پذیرفتن آنچه که ما می خواهیم نه آنچه او انتظار دارد کار نادرستی است ولی تولید کلید بصورت اتوماتیک مزایایی دارد که از آن جمله استاندارد بودن کلیه کلیدها بر اساس یک قانون مشخص و همچنین ایمنی بیشتر رکوردها در برابر دستبرد می باشد. با این حال دو روش دیگر نیز برای تولید کلید اصلی صورت می گیرد . روش دیگر روشی است که در این نرم افزار از آن استفاده شده است . در این روش تولید کلید اصلی بصورت دستی انجام گرفته و فیلدی در فرم

افتتاح حساب برای تعریف آن گنجانده می شود. از این نوع روش زمانی استفاده می شود که کاربر ملزم به استفاده از شماره های خاصی برای کلید اصلی است به عنوان مثال در این  منظور کلید اصلی در فرم تعریف حساب کاربر قرار داده می شود ولی در واقع کلید اصلی از ترکیب این کلید با کلیدی که نرم افزار در پس زمینه تولید می کند .فرم تعریف حساب کاربر در شکل زیر آورده شده است . همانطور که مشاهده میشود امکان ایجاد ، جستجو ، ویرایش در این نرم افزار گنجانده شده است. حذف شماره حساب بصورت فرم جداگانه ای طراحی شده است.

شکل 1-1- فرم افتتاح حساب

شکل 1-2- فرم حذف حساب
1-2-امکانات پس انداز
امکان واریز و برداشت از حساب یکی از ضروری ترین نیاز های یک نرم افزار قرض الحسنه می باشد که بدون آن نمیتوان اینچنین نامی را به نرم افزار اطلاق کرد . در پیاده سازی این مفهوم ، آنچه لازم به توضیح بیشتری است نحوه ذخیره تاریخ رکورد ثبت شده است. سه روش برای ذخیره تاریخ وجود دارد. روش اول ثبت تاریخ براساس تاریخ فعلی سیستم است . از مزایای این روش می توان جلوگیری از استفاده های نادرست از سیستم را نام برد . در واقع این نوع سیستم دست کاربر را بسیار محدود میکند و به همین دلیل مورد استفاده زیادیندارد.

در روش دوم که در این نرم افزار مورد استفاده قرار گرفته است ، تاریخ توسط کاربر به سیستم داده می شود . این نوع ثبت تاریخ مربوط به نرم افزارهایی است که برای کاربر و صاحب حساب تاریخ دقیق مهم نیست . در این نرم افزار میزان دریافت ماهیانه از افراد در ابتدای ماه از حقوق کارمندان کسر می شود و مسئول ثبت اطلاعات در هر زمانی از ماه اقدام به ثبت اطلاعات می نماید. در چنین سیستمی باید از این روش استفاده کرد.روش سوم ترکیبی از دو روش قبل است . بدین صورت که ثبت براساس تاریخ سیستم صورت می گیرد ولی برای مقاصد خاص می توان آن را بصورت دستی نیز وارد نمود.

 

شکل 1-3- فرم پس انداز
ویرایش رکوردهای ثبت شده پس انداز از دیگر ویژگی های مربوط به یک نرم افزار قرض الحسنه است. در واقع به علت ایجاد مشکلات امنیتی که با قرار دادن اینچنین امکانی در سیستم رخ می دهد بسیاری از نرم افزار های قرض الحسنه این ویژگی را دارا نیستند . همانطور که شنیده اید مثلا اگر در بانک اشتباهی رخ دهد رکورد ثبت شده ویرایش نمیشود بلکه مبلغ دوباره داده و یا کسر می گردد .سند دقیقتر آنکه اگر صورت حساب اینترنتی خود را از بانک بخواهید کلیه مبالغی را که به دلیل اشتباه خطوط در سیستم ثبت نشده است به صورت عملیات دریافت و سپس پرداخت ذخیره شده است . در این نرم افزار صرفا به دلیل خواست کاربر و مشکلات بوجود آمده در سیستم کاری ، در صورت عدم وجود چنین امکانی ، عملیات ویرایش رکوردهای پسنداز قرار داده شده است.

 

شکل 1-4- فرم ویرایش پس انداز

چاپ ریز حساب پسنداز یک شماره حساب از ویژگی های اصلی اینگونه نرم افزارها است . در این نرم افزار نیز آنگونه که در شکل مشاهده می شود این عملیات صورت می گیرد.

شکل 1-5- فرم چاپ پسندازفردی
دریافت ، ویرایش و چاپ فیشهای پرداختی به بانک از جمله نیاز های غیر ضروری برای بعضی از موارد این نوع نرم افزارهاست .این امکانات معمولا برای موسسه هایی در نظر گرفته می شود که کوچک ویا در حدود متوسط هستند . در این برنامه به علت وجود افراد بازنشسته که مبالغ پرداختی خود را از طریق فیش به بانک واریز می کنند ، این امکان در نرم افزار گنجانده شده است . در نهایت یک نرم افزار قرض الحسنه باید این ویژگی را دارا باشد تا در صورت نیاز کاربر از آن استفاده کند.

شکل 1-6- فرم ویرایش حساب پس انداز

شکل 1-7- Data Grid انتخاب فیش ویرایش

شکل 1-8- فرم چاپ فیش فردی
1-3-امکانات وام
عملیات پرداخت وام جزئی لاینفک از سیستم های قرض الحسنه می باشد. سیستم های بزرگ برای پرداخت وام نیاز به مستندات بسیاری به منظور ضمانت و چگونگی پرداخت و نحوه پرداخت وام با توجه به قوانین موسسه و قوانین دولت جمهوری اسلامی دارند . در این سیستم به منظور پرداخت وام صف با اولویت وجود دارد. نحوه پرداخت بصورت یک چک است که در وجه وام گیرنده صادر می شود . سقف مبلغ وام بیست میلیون ریال در سال می باشد . به منظور ضمانت تنها یک چک ضمانت از وام گیرنده دریافت می شود و مبلغ قسط بصورت

اتوماتیک از حقوق فرد کسر می شود . بنا به نیاز سیستم مبلغ کارمزد از حساب پس انداز فرد کسر می شود . مبلغ کارمزد به دو روش دریافت میشود . اول در هنگام پرداخت وام و دوم در زمان پرداخت اقساط . درصد کارمزد و مبلغ کارمزد هر دو به صورت دستی نیز توانایی تغییر دارند . عملیات ویرایش نیز با وجود مشکلات امنیتی به خواست کاربر در سیستم گنجانده شده است . ثبت و ویرایش مربوط به چک ضمانت و چک پرداختی نیز جزء نیازهای اصلی است که در سیستم گنجانده شده است .

چاپ تاریخچه دریافت وام یک شماره خاص بر اساس تاریخ و به صورت کلی نیز از نیاز های اصلی سیستم است . چاپ چک های پرداختی به فرد و همچنین چک های ضمانت نیز جزئی از نیاز های غیر ضروری هستند که تنها به منظور راحت تر بودن کاربر در کار با سیستم در نرم افزار گنجانده شده اند. ملاحضات مربوط به پرداخت وام نیز تنها به دلیل نیاز کاربر در سیستم قرار داده شده است.

شکل 1-9- فرم پرداخت وام

شکل 1-10- فرم درج چک ضمانت

شکل 1-11- فرم ویرایش وام

شکل 1-12- فرم چاپ وام

شکل 1-13- فرم چاپ چک پرداختی

شکل 1-14- فرم ملاحظات

1-4-امکانات اقساط
امکانات دریافت اقساط از ویژگی های دیگر این نرم افزار است. در انواع سیستم ها تفاوت بسیاری در مورد نحوه دریافت اقساط وجود دارد که بر اساس تعریف خود موسسه صورت می گیرد . در مورد نحوه دریافت و مبلغ دیرکرد نیز به همین صورت عمل می شود . در این نرم افزار مفهومی به نام دیرکرد وجود ندارد چون مبلغ وام بصورت ماهیانه از حقوق فرد کسر می شود و در مورد بازنشسته ها نیز نظارت خاصی صورت نمی گیرد . عملیات انتقال مانده وام در این نرم افزار بنا به درخواست کاربر بوده و در سیستم های دیگر نیازی به علت آن نیست . در واقع این قسمت به این دلیل قرار گرفته تا سقف وام برای یک فرد بتواند بیشتر از مبلغ مصوب باشد ، و در چاپ نیز پرداخت وام بیشتر از مصوب نشان داده نشود. مشاهده ریز اقساط وچاپ آن برای یک شماره حساب خاص از دیگر امکانات نرم افزار است . ویرایش رکوردهای اقساط نیز به جزو ویژگی های خاص بوده و نیازی به آنها در سایر سیستم ها نیست.

شکل 1-15- فرم اقساط

شکل 1-16- فرم چاپ اقساط

شکل 1-17- فرم ویرایش اقساط
1-5-امکانات چاپ
امکانات چاپ بسیار متنوعی در میان سیستم های قرض الحسنه وجود دارد. از میان آنها بعضی برای برآورده کردن هدف ما دراین پروژه سودمند هستند . در زیر به لیستی از این نوع پرینت ها اشاره شده است:
• چاپ براساس بازنشسته ها و کارمندان بصورت جداگانه و به صورت کلی
• چاپ اقساط براساس تاریخ با محاسبه مبلغ دریافتی و وتراز مالی اقساط
• چاپ اقساط براساس آخرین کارکرد هر حساب پسنداز

• چاپ پسنداز براساس تاریخ با محاسبه میزان دریافتی و برگشتی و نمایش تراز مالی پسنداز
• چاپ فیش های دریافتی براساس تاریخ و محاسبه مبلغ کل در انتها
• چاپ چک های پرداختی و محاسبه مبلغ در انتها
• چاپ وام های پرداختی براساس ماه و چاپ مبلغ در انتها

• نمایش تراز مالی و وضعیت بانک

شکل 1-18- فرم پرینت

شکل 1-19- فرم انواع پرینت

شکل 1-20- فرم پریت اقساط

1-6-امکانات عمومی
1-6-1-امکانات امنیتی
هر نرم افزاری امکانات امنیتی جهت ممنوعیت کپی برداری از خود را دارد. در این نرم افزار دو نوع امنیت در نظر گرفته شده است که در صورت خطا پیغام مناسب صادر شده و امکان ورود به برنامه وجود ندارد. امکان اولیه بررسی معتبر بودن نصب برنامه است که به صورت نوشتن فایلی در شاخه C:WINDOWSsystem32 با نام System بررسی می شود و در صورت نادرست بودن فایل پیغام زیر نمایش داده می شود و امکان ورود به سیستم داده نخواهد شد.

شکل 1-21- خطای اعتبار نرم افزار
سیستم امنیتی دوم بررسی رمز ورودی است و در صورت نادرست بودن با نمایش پیغام مناسب اجازه ورود به سیستم را نخواهد داد. سیستم همچنین قادر به تغییر رمز نیز می باشد.

شکل 1-22- خطای رمز ورود
1-6-2-امکان پشتیبان گیری

شکل 1-23- فرم ذخیره و بازیابی
1-7-نگاه کلی بر امکانات نرم افزار
• افتتاح حساب با دریافت مشخصات فردی به تفکیک بازنشسته و یا شاغل
• ویرایش مشخصات فردی
• امکان واریز و برداشت از حساب
• ویرایش رکوردهای پیشین حساب پسنداز
• چاپ فردی رکوردهای پسنداز با نمایش میزان واریز و برداشت در انتهای پرینت براساس تاریخ
• دریافت اطلاعات فیش های پرداختی به بانک
• ویرایش فیش های پرداختی
• چاپ فردی فیش ها براساس تاریخ
• پرداخت وام با دریافت کارمزد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تاریخ هنر جهان در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تاریخ هنر جهان در pdf دارای 121 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاریخ هنر جهان در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاریخ هنر جهان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاریخ هنر جهان در pdf :

بخشی از فهرست مقاله تاریخ هنر جهان در pdf

بخش اول :تاریخ هنر جهان
o هنر ابتدایی
o هنر های بدوی
o هنر بین النهرین
o هنر آکد
o هنر بابل
o هنر آشور
o هنر مصر
o هنر هند
o هنر یونان باستان
o هنر باختر در دوره ی نوزایی(رنسانس)
• شیوه ی باروک
• شیوهی رمانتیسیسم
• نقاشان رمانتیسیم
• شیوه ی امپرسیونیسم
o قرن بیستم و جلوه هایی از نو گرا
• سمبولیسم
• کوبیسم
• اکسپرسیو نیسم
• دادا و سوررئالیسم
• پیکره سازی نو گرا

بخش دوم:تاریخ هنر ایران
o هنر پیش از تاریخ
o تمدن سیلک چشمه علی و تپه حصار
• دوره مفرغ
• عصر آهن
o تمدن زیویه و حسنلو
o هنر املش و مارلیک
o هنر هخامنشی
• صنایع دستی
• حجاری و پیکر تراشی
• معماری
o هنر اشکانی و پارتی
• آثار سفالی و فلزی
• معماری حجاری و نقاشی
o هنر ساسانی
• معماری
• پیکر تراشی نقاشی و موزائیک
• سفالگری فلزکاری و شیشه سازی
• منسوجات
o هنر دوران اسلامی
• معماری
• نقاشی
• منسوجات
• سفالگری شیشه گری و فلز کاری
o هنر سلجوقی
• معماری
• سفالگری و فلزکاری
• نگارگری
o هنر ایلخانی
• معماری
• نقاشی
• سفالگری و فلزکاری
o هنر تیموری
• معماری
• نقاشی
• سفالگری فلزکاری حکاکی و حجاری
• خوشنویسی و تجلید
o هنر صفوی
• معماری
• نقاشی
• سایر هنرها
o هنر قاجاریه
• معماری
• نقاشی
• سایر هنرها

هنر ابتدایی :


مقصود ما از هنر ابتدایی جلوه های آفرینش هنری توسط انسانهایی است که هنوز نتوانسته اند پای در جاده تمدن بگذارند و از این رو فرهنگ آنها ساده و ابتدایی است . هنر ابتدایی از یک طرف شامل هنر غارنشینان زمانهای بسیار دور می شود و از سوی دیگرهنر انسانهایی را در برمی گیرد که در زمانهای اخیر و حتی امروز در نقاط دور افتاده کره زمین زندگی بدوی خود را می گذرانند . در حدود 50 هزار سال قبل یعنی دوران دیرینه سنگی انسان در غارها زندگی می کرد . او نقاشیهایی از خود باقی گذارده که از هر لحاظ موجب شگفتی بشر امروزی است .
هنر غارنشینان را می توان اولین بخش از تاریخ تفکر ، تخیل و خلاقیت بشری بشمار آورد . چرا که به واسطه قابلیت ساختن تصویر و نماد ( سمبل ) بود که بشر توانست بر محیط خود مسلط شود .
در غارهای جنوب فرانسه و شمال اسپانیا تولد این توانایی بشری را مشاهده می کنیم . انسان غارنشین بوسیله تصاویر ی که به دیواره این غارها کشید ، می توانست تجربیات زندگی پر کنکاش خویش را ثابت و پا برجا نگه داشته و جریانات بهم پیوسته زندگی را بصورت شکلهای ساکن و مجزا از هم نشان دهد . طریقه ترسیم پیکر ( فیگور ) حیوانات آنطور که در نقاشیهای غار لاسکو فرانسه دیده می شود طبیعت گرایانه ( ناتورالسیمتی ) است . طوری که نقاش سعی کرده حرکت پیکر حیوان را تا حد امکان طبیعی و نزدیک به واقعیت نشان دهد . گر چه پیکرها بسیار نزدیک به طبیعت و درست کشیده شده اند ، ترتیب و آرایش آنها برروی دیوارها نشان می دهد که هنرمند به هیچ وجه در بند رابطه تصاویر با یکدیگر نبوده است و هیچ تنظیمی در مورد کمپوزیسیون ( ترکیب بندی ) صورت نگرفته است .
هنرمند شکارگر از سطوح نامنظم و دست نخورده دیوارها یعنی از برجستگی و فرورفتگی ها و لبه ها با مهارت استفاده کرده است تا به شکلهای خود واقعیت بیشتری بدهد . بطور مثال یک برآمدگی دیوار که در داخل طرح یک گاومیش قرارمی گیرد می تواند حجم شکم جانور را القاء کند

هنرهای بدوی :

درمیان فرهنگ های مختلف بشری فرهنگ سرخ پوستان ، اسکیموها و برخی سیاه پوستان را اغلب بدوی ( پریمی تو ) می نامند . مردم در این فرهنگ ها در تماس مستقیم با طبیعت زندگی می کنند و برای ارتباط با نیاکان واقعی و اساطیری خویش و همینطور با عالم وجود از آیین ها و مراسم روحانی و نیز دست ساخته های جادویی استفاده می کنند از این رو قسمت عمده آثار هنری آنها جنبه مذهبی دارد که در این میان تندیس های خلاصه و اغراق شده از پیکره آدمی دارای اهمیت بسزایی است . این مردم چون علاقه خاصی به حفظ سنت های خویش داشتند در آثارشان صورتک هایی ( ماسک هایی ) نیز مشاهده می شود . صورتکها تقریباً همیشه ارواحی را بطور تمثیلی و نمادین ( سمبلیک ) مجسم می کنند . بدین معنی که مردم با استفاده از صورتک خود را به شکل ارواح نیاکان موجودات اساطیری قهرمانان ، حیوانات و خدایان طبیعی در می آورند .
آثار سیاه پوستان افریقایی و آنچه به هنر آفریقایی مشهور است در واقع آثاریست که توسط سیاهان مناطق استوایی قاره آفریقا بوجود آمده است . در این میان تندیسهای چوبین شهرت بیشتری دارند . در اغلب تندیسهای آفریقایی پیکر انسان به طرزی تجویدی (آبستره ) و دور از واقع نشان داده می شود .( آبستره : برداشت شخصی از یک موضوع ) اما باید اشاره کنیم که گاهی شیوه های طبیعت گرایانه نیز در کار تندیس سازان سیاه پوست بروز می کند . مثلا در یک مجسمه مفرقی که بی تردید تندیس یکی از پادشاهان باستانی نیجریه است . پیکر شاه با حجم پردازی واقع گرایانه ارائه می شود .
آثار سرخپوستان امریکایی و آثار حکاکی و نقاشی روی صخره نیز در میان آثار سرخپوستان اولیه اهمیت دارد . تصور می شود که اینگونه نمایشها و حکاکی ها اکثراً در مکانهایی جای گرفته که از آنها برای اجرای مراسم دسته جمعی ویا سبک اعمال مذهبی خصوصی استفاده می شده است . در بعضی نمونه های صخره نگاری نقوش تازه ای روی نقش های قبلی کشیده شده اند که حاکی از تکرار مراسم در همان مکان است .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله اخلاق ورزشی و خصوصیات یک ورزشکار مسلمان در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله اخلاق ورزشی و خصوصیات یک ورزشکار مسلمان در pdf دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اخلاق ورزشی و خصوصیات یک ورزشکار مسلمان در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اخلاق ورزشی و خصوصیات یک ورزشکار مسلمان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اخلاق ورزشی و خصوصیات یک ورزشکار مسلمان در pdf :

ایمان: اولین خصوصیت یک ورزشکار مسلمان، ایمان و تقوای اوست. نیرومند بودن به تنهایی از نظر اسلام ارزشی ندارد.
آن چه معیار ارزش است، تقوا است. خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید:
انّ اکرمکم عندالله اتقیلکم؛
گرامی ترین شما نزد خدا، پرهیزکارترین شماست.
البته انسان پرهیزکار و با ایمان، هر چه قوی تر و نیرومندتر باشد، بهتر است، اما قوی بودن به تنهایی کافی نبوده و ملاک ارزش نخواهد بود؛ از این رو در حدیث نبوی می خوانیم:
المومن القوی خیر و احب من المومن ضّعیف؛
شخص با ایمان قوی و نیرومند، از شخص با ایمان ضعیف بهتر و دوست داشتنی تر است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   31   32   33   34   35   >>   >