سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آشنایی با وضعیت پرندگان باغ وحش تهران در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  آشنایی با وضعیت پرندگان باغ وحش تهران در pdf دارای 78 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آشنایی با وضعیت پرندگان باغ وحش تهران در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه

پرندگان و حیوانات از دیر باز مورد توجه خاص و احترام ایرانیان بوده اند ، به نحوی که در روزگار هخامنشیان، برخی از آنان حتی جنبه تقدس یافته و هنرمندان تصویر آنها راروی دیوار کاخها و معابد نقش می‌کردند . علاوه بر آن، تصاویر این حیوانات و پرندگان به اصطلاح مقدس راگاه از سنگ ، نقره ، طلا ومفرغ می‌ساختند ، یا تصویر آنها را بر آثار هندی خود نقش می‌کردند . عقاب و شاهین به خاطر بلند پروازی و تیز هوشی و تیز جنگی ، غالباّ به صورت تک تک و زمانی باهم ، در یک اثر هنری جلوه گری می‌کنند . با پیشرفت علوم و پی ریزی دانش اکولوژی و توسعه آن که نقش و اهمیت و جایگاه ویژه کلیه مجموعه حیاتی طبیعت و تاثیرات آنها را بر یکدیگر آشکارتر گرداند ، نقش پرندگان در زندگی انسان اهمیت بیشتری یافت . مطالعه در زمینه کنترل بیماریها و آفات کشاورزی توسط پرندگان ، اهمیت آنها رادو چندان کرده ، زیرا به طوری که آشکار شده ، پرندگان در زمره مهمترین عوامل کنترل کننده آفات نباتی قرار دارند .  پرندگان علاوه بر دانه خواری و نتیجتاّ کنترل علفهای هرز ، ناقلین بیماریها و بسیاری از حشرات مضر را نیز کنترل می‌کنند . ذکر این مطلب ضروری است که بسیاری از پرندگان دانه خور ، خساراتی هم به مزارع وارد می‌کنند، ولی بر خلاف تصور عموم ، حتی اگر شواهد متعددی در مورد نقش زیانبار پرندگان برای محصولات زراعی بیش از آنچه موجود است در دست باشد، باز هم نمی‌توان از ارزشهای بی شمار آنها چشم پوشید . اصولأّ در مقایسه با ارزشهای متعدد پرندگان در زمینه سالم سازی  محیط زیست  خسارات آنها جداّ قابل اغماض است . از طرف دیگر ، اهمیت اقتصادی پرندگان وحشی و اهلی برای انسان به عنوان منبع تامین پروتئین ، آنچنان روشن است که بی نیاز از توضیح است . تنها با توجه به نقش پرندگان در طبیعت است که می‌توان به ارزش وجودی و اهمیت واقعی آنها پی برد .
انسان شهر نشین امروز ، برای جبران دست کم برخی از زیانکاریها و لطمات هولناکی که به طبیعت وارد آورده است ، می‌بایست دست به تمهیدات برای حفظ تنوع زیستی زده و سعی در نگهداری بازمانده های طبیعت داشته باشد. ایجاد باغ وحش ها ، از جمله این تمهیدات است . متاسفانه ، شناخت و آگاهی مردم ایران از باغ وحش ها بسیار اندک است .
در باغ وحش تهران ، حدود 30 گونه پرنده وجود دارد که در شرایطی که چندان هم مناسب نیست به حیات خود ادامه می‌دهند . امید است که با ارائه مطالبی در زمینه وضعیت پرندگان باغ وحش تهران ، باتوجه به اهداف حفاظتی ، تحقیقاتی ، آموزشی و تفریحی باغ وحش ها ، شرایط مساعدی برای نگهداری پرندگان فراهم گردد.


فهرست مطالب
چکیده    1
مقدمه    2

فصل اول : کلیات
1-1- هدف    4
1-2- پیشینه تحقیق    4
1-3- روش کار و تحقیق    4
فصل دوم : معرفی باغ وحشها و اهداف آنها
2-1- باغ وحش و سابقه تاریخی آن    7
2-2- اهداف  ایجاد باغ وحش ها    10
2-3- لزوم ایجاد باغ وحش در شهرهای بزرگ    11
2-4- ضوابط ایجاد باغ وحش    12
2-5- حیوانات باغ وحش    13
2-6- مراقبتهای پزشکی    16
2-7- باغ وحش ویژه کودکان    16
2-8- نحوه طراحی باغ وحش ها    17
فصل سوم : مقدمه ای بر پرنده شناسی
3-1- رده بندی پرندگان    20
3-2- عادات و رفتار    22
3-2-1- عادات غذایی    25
3-3- نقش پرندگان در جوامع انسانی    26
3-3-1- جنبه های اقتصادی _ اجتماعی پرندگان    26
3-4- نقش پرندگان و تاثیر آنها بر آفات و بیماریها    28
3-4-1- بیماریها و آفات مهم    28
3-4-2- بیماریهای پرندگان در اسارت    31
3-4-2-1- عوارض تغذیه ای    33
3-4-2-2- انگلها    35
3-4-2-3- بیماریهای دستگاه حرکت    37
3-4-2-4- بیماریهای پوست و پر    37

فصل چهارم : معرفی پرندگان باغ وحش تهران و شرح وضعیت آنها

فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری
نتیجه گیری    68
پیشنهادات    70
منابع و ماخذ:
فهرست منابع فارسی      85
فهرست منابع غیرفارسی    86
چکیده انگیسی    87



منابع و مآخذ
 
فهرست منابع فارسی :

1-    اسکات ، ادهمی‌، مروج همدانی ( 1362) “ پرندگان ایران” ، انتشارات سازمان حفاظت محیط زیست.
2-    ادهمی‌، ع. (بی تا )، “جزوه پرنده شناسی” ، شرکت متخصصین طبیعت گردی ( اکوتور ایران)
صفحات : 18-19-20
3-    افغان ،م. (1359 )، “بیماریهای پرندگان اهلی” ، انشارات شرکت سهامی‌چهره
صفحات : 223-260
4-    تاجبخش ، ه . ، جمالی ، س . (1374 ) ، “نخجیران از آغاز تا امروز درایران”، مجموعه انتشارات موزه آثار طبیعی و حیات وحش ایران ( دارآباد) .
صفحات : 79-82
5-    دونالداف . ه ـ .، اعتماد الف . (1977 ) ، “حیوانات باغ وحش” ، انتشارات انجمن ملی حفاظت منابع طبیعی و محیط انسانی .
صفحات : 2-11
6-    سازمان حفاظت محیط زیست ،( 1352)، “برنامه ایجاد موزه تاریخ طبیعی وباغ وحش بزرگ تهران دردوران برنامه عمرانی پنجم کشور”.
7-    ضیائی ، ه. (1375) ، “در ناها در ایران ( ازمجموعه حیوانات زیبای من)” ، انتشارات موزه آثار طبیعی و حیات وحش ایران .
8-    علی عسگری ، ف .، (1378) ، “بررسی وضعیت باغ وحشهای ایران از زمان پیدایش تاکنون”، دوره کارشناسی محیط زیست،‌دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران شمال .
9-    فیروز ، الف. (1378) ، “حیات وحش ایران ( مهره داران )” ، مرکز نشر دانشگاهی با همکاری انتشارات دایره سبز. صفحات :  229-281
10- کاظم عرب ، م .، اسماعیلی ، ش . ( 1380 )، “مروری برنگهداری حیوانات خانگی” نشر سپهر، صفحات : 99-102.
11-  کریبیچ،‌الف .، مادیاس،‌ز (2000) ، “مدیریت پرورش شترمرغ” ، موسوی. م. (مترجم)، ‌نشر سپهر.
12- کالی ، گ .، سینکلایر ، الف. (2001) ، “بوم شناسی و مدیریت حیات وحش”، مصداقی، منصور (مترجم)، ‌چاپ اول ، انتشارات آستان قدس رضوی ، مشهد، صفحات : 298-308.
13- لطفعلیان، م .، 1370 ، “نقش باغ وحش در پرورش افکار عمومی”‌، روابط عمومی‌و آموزش اداره کل حفاظت زیست اصفهان .
14- منصوری ، جمشید . (1379) ، “راهنمای صحرایی پرندگان” ، نشر ذهن آویز .
15- منصوری ، جمشید.(1379) ، پرنده شناسی ، دفتر نشر فرهنگ اسلامی‌.
صفحات : 35-214
 
فهرست منابع غیر فارسی :

1-    Burnie , D. (2001) “Animal the Definitive Visual Guide To The Word’s wild Life”, Dk.
2-     Harrison , C.،Green smith , A.,(1997), “Birds of The Word” ،Dk.
3-    Wallach ، J.D.، Boever ،D. ، William, J. (1988), Diseases of Exotic Animal  : Medical &
surgical Management . pub . Canada.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

چارچوب مدیریت کلاس درس در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  چارچوب مدیریت کلاس درس در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد چارچوب مدیریت کلاس درس در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 


خلاصه:
فلسفه مدیریت کلاس درس من شامل موارد زیر می شود: هدف من مهیا کردن کلاسی است که دانش آموزان در آن مورد برخورد و رفتار یکسان قرار می¬گیرند. من دانش آموزان را دست کم نخواهم گرفت و به آنها برچسب مشکلات رفتاری نخواهم زد. من معتقدم هر دانش آموزی حق یادگیری را در کلاس من خواهد داشت. من معتقدم هر معلمی حق تدریس در محیطی امن را دارد بدون آنکه از بیرون به کار او دخالت کنند. من معتقدم مدیریت کلاس درس می¬تواند خلاقانه باشد و دانش آموزان در آن راحت باشند و به معلم بدون ترس داشته باشند. من علاقه دارم مدیر کلاس درسی باشم که در آن دانش آموزانم را در جامعه هم مانند مدرسه مورد حمایت قرار دهم.
من اعتقاد دارم هر دانش آموزی حق یادگیری و مورد احترام قرار گرفتن در کلاس من را دارد من می خواهم دانش آموزان در کلاس من راحت باشند کلاس درس من بر پای? اعتماد متقابل بنا می¬گردد نه بر پای? ترس. من انتظار دارم دانش آموزانم به یکدیگر احترام بگذارند و به دنبال مدلی هستم که شعار کلاس درس من احترام باشد. احترام برای اینکه مواردی مانند، مسئولیت پذیری، تشویق، حساسیت،عملکرد، تعلیم و تربیت، همکاری و دانایی در نظر گرفته شود.
این موارد را بر روی دیوار کلاس نصب کرده ام تا هم یادآوری برای من و هم برای دانش آموزان باشد. فلسفه کلاس درس من با تئوری های "اجتماع همراه"  "هایم گینوت" بسیار نزدیک است "گینوت" معتقد است که تمرکز معلم باید بر رفتار کودکان و نوجوانان متمرکز باشد نه بر خود آنها فلسفه من همچنین شامل بخشی از تئوری "فراسوی نظم و انظباط" آلفی کوهن می باشد که در آن دانش¬آموزان این قابلیت را دارند که بر یکدیگر در حل مسأله کمک کنند (مانینگ و بوچر 2007).
تمرکز من بیشتر بر موقعیت هاست تا شخصیت دانش آموزان، دعوت دانش اموزان به همکاری و پذیرش و درک احساسات دیگر دانش آموزان و شأن قائل شدن برای دانش آموزان دیگر و استفاده از عبارت "مقصودمن" در بیان صحیح عصبانیت از دیگری و استفاده از این عبارت کوتاه برای درست کردن رفتار های غلط و قدردانی و ستایش از یکدیگر بهتر است تا ستایشی که فرد را مورد ارزیابی قرار دهد. همه این موارد را باید به دانش آموزان آموخت (مانینگ و بوچر 2007).
در توصیف فلسفه مدیریت من باید گفت که در رویکرد کلاس درس بیشتر تمرکز من بر موارد بالا قرار گرفته است در کتاب "مدیریت کلاس درس؛ مدلها، ابزارهاو نمونه ها (2007) این موارد را من استفاده کرده ام من از یک عبارت عاقلانه در کلاس با دانش آموزان هماره بهره بره ام و آن عبارت  این است که باید همیشه رفتار دانش آموز را در نظر داشت نه شخصیت دانش آموز را. من می خواهم عبارت "منظور من" را به عبارت "مقصود تو" تبدیل کنم هنگامی که رفتار دانش آموز مورد توجه ماست می توانیم برای فهم آن از عبارت دوم استفاده کنیم. من بجای استفاده از تنبیه از روش تدریس "خود انظباطی" کمک می گیرم هدف من جلوگیری از رفتار نادرست و تصحیح نکردن رفتار دانش آموزان است  من دانش آموزانم را هدایت می کنم که الگوی رفتاری مناسبی داشته باشند نه اینکه از رفتارهای آنها بدون ارائه ی الگوی رفتاری مناسب فقط انتقاد کنیم. من قبول دارم که دانش آموزان من مرا عصبانی می کنند و من حق دارم در برخی موارد عصبانی شوم بدون اینکه احساس گناه کنم اما معلم باید عصبانیت خود را بدون اینکه به شخصیت دانش آموز حمله کند و شخصیت او را زیر سؤال ببردابراز کند. معلم باید علاقه خود را نسبت به احساسات دانش آموز نشان دهد و احساسات آنها را با کلمات غیر انتقادی بپذیرد. معلم نباید بر دانش آموزان خود برچسب (مشکلات رفتاری) بزند و بروی آنها نیز اسم (ناپسند) نگذارد و بر دیگر دانش آموزان هم این حق را ندهد.
این به عنوان یک معلم باید در تمام مدت از طعنه و تمسخر اجتناب کنم. و با صبر و حوصله با دانش آموزانم سخن بگویم. من باید به حریم خصوصی دانش آموزانم احترام بگذارم و زمینه را برای اعتماد  دانش آموزان به خودم فراهم سازم. من باید مقام و شأن دانش آموزان را رعایت کنم و آنها را ستایش کنیم و هنگامی که آنها را ستایش می کنیم آن را به صورت نسبی و تقریبی بیان نکنیم. باید دانش آموز را بخاطر تلاش هایش مورد ستایش قرار داد نه برای نتایج که به دست می آورد من با بسیاری از قسمت های تئوری های "گینوت" موافقم و آن را در کلاس درسم اجرا می کنم.
برای جلوگیری از مشکلات مدیریتی چیدمان کلاس اهمیت بسیاری دارد. در پایین نقشه چیدمان کلاس درس مهد کودک من را مشخص می کند. طبق نظر "کرونویتز" (2008). میزهای دانش آموزان که بصورت گرداگرد قرار بگیرند محیط اجتماعی مطلوبی را برای من دو گروه از دانش آموزان را در کلاس درس خود دارم. گروه اول از دانش آموزان پشت میزهای خود نشسته اند و از طریق وایت برد آموزش می بینند و گروه دوم بر روی فرش رو به روی کلاس نشسته اند هنگامی که من از طریق کتاب تدریس می کنم و یا بر روی وایت برد مطالبی را می نویسم هر دو گروه دارای اهمیت هستند زیرا به من اجازه می دهد در یک زمان برای اکثریت کلاس تدریس کنم و زمان یادگیری را صرفه جویی کنم.  آموزش هر دو گروه در یک سیکل زمانی مشخصی انجام می شود که ابتدای صبح مربوط به محتویات آموزشی تازه می گردد (کرونویتز 2008).
من دو گروه کوچک با چیدمان نشستن مختلف در کلاس درسم دارم. اول دانش آموزانی که می توانند بصورت دایره ای حلقه زده و کار درسی خود را انجام دهند و دوم دانش آموزانی که با معلم و یا همیار او کار می کنند در گروه کوچکی بر روی میزهای کنار هم با دیگر دانش آموزان یا به صورت انفرادی کار می کند.
آموزش این دو گروه خردسالان دارای اهمیت بسیار زیادی است زیرا به من اجازه می دهد که با گروهی از دانش آموزان ویژه با نیازهای خاص خود در یک زمان تدریس کنم. من می توانم در گروه خردسالان تدریس کنم و نکات آموزشی جدید را در سطحی که بین دو گروه مشترک است آموزش دهم و این کار باعث آموزش مجدد و یادآوری مطالب در گروه بزرگتر می¬گردد (کرونیتز 2008).

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

شاهنامه فردوسی و بررسی شخصیت های شاهنامه در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  شاهنامه فردوسی و بررسی شخصیت های شاهنامه در pdf دارای 55 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شاهنامه فردوسی و بررسی شخصیت های شاهنامه در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

چکیده
این پروژه تهیه شده طبق 3 فصل مشخص و در آخر نتیجه گیری که در فصل اول به بررسی سبک هنری امپرسیونیسم در فصل دوم به بررسی سبک هنری نئوامپرسیونیسم  و در فصل سوم به زندگینامه 2 نقاش بزرگ  سبک امپرسیونیسم ( پل سزان ,  و نسان ونگوگ ) پرداخته است. سبک دریافتگری یا امپرسیونیسم شیوه هنری گروه بزرگی از نگارگران آزاداندیش و نوآور فرانسه در نیمه دوم سده نوزدهم بود که بزودی جهانگیر شد. این شیوه مبتنی است بر نشان دادن دریافت و برداشت مستقیم هنرمند از دیده‌های زودگذر با به کار بردن لخته رنگ‌های تجزیه شده و تابناک برای نمایش لرزش‌های نور خورشید. در این روش اصول مکتبی طراحی دقیق و سایه روشن کاری و ژرفانمایی (پرسپکتیو) فنی و ترکیب بندی متعادل و معمارانه رعایت نمی‌شود.
شیوه دریافتگری به عنوان انجمنی خصوصی از سوی گروهی از هنرمندان ساکن پاریس آغاز شد و این انجمن در سال???? به نمایش همگانی آثار خود پرداخت. نام این جنبش از نام یک نقاشی از کلود مونه به نام دریافتی از طلوع آفتاب (به فرانسوی: Impression, soleil levant) گرفته شده‌است. نام امپرسیونیسم را نقادی به نام لویی لِروی در یک نقد هجوآمیز ساخت. دریافتگری همچنین نام نهضتی در موسیقی است.در این سبک نقاشان از ضربات «شکسته» و کوتاه قلم مو اغشته به رنگهای خالص و نامخلوط به جای ترکیب‌های ظریف رنگها استفاده می‌کنند. مثلا، به جای ترکیب رنگهای ابی و زرد برای تولید سبز انها دو رنگ ابی و زرد را مخلوط نشده بروی بوم قرار می‌دهند تا رنگها «حس» رنگ سبز را در نظر بیننده به وجود بیاورد. انها در نقاشی صحنه‌های زندگی مدرن در عوض جزئیات، تأثیرات کلی واضح را نشان می‌دهند.
و یکی از سبک‌های هنری در تاریخ هنر، سبک امپرسیونیسم  (دریافت‌گری) است. این اصطلاح برای نخستین بار از عنوان نقاشی کلود مونه با عنوان «دریافت (امپرسیون) طلوع خورشید» اقتباس شد و همچون بسیاری از نام‌گذاری‌ها، به منظور هجو و استهزا آثار هنری مونه، به این اثر او اطلاق شدو امپرسیونیسم مشمول کار یک گروه انعطاف ناپذیر با برنامه ای منجمد و یا نوعی رابطه ی استاد و شاگردی نمی شد، بلکه تطابق سلیقه ای آزادانه، تجربه ای زنده و یک لحظه برادری بود که هنرمندانی جوان و بی توجه به عقاید، ولی برخوردار از غنای احساسی در آن سهم داشتند. اینان، به ناگهان، دنیا را آنقدر وسیع و گونه گون یافتند که هر کدام بی هیچگونه قید و جبر، می توانستند آن را نقاشی کنند. و چون نقاشی برای آنها مفهوم امری بدون اختیار و خود بخودی و نه مشتق از یک تئوری داشت، توانستند علیه قوانین سنتی و قراردادی طغیان کنند و اگر تقریباً همه ی این هنرمندان پیشرو – هر چند با طبایع متفاوت – بین سال های 1860 تا 1870 گردهم آمدند تا در تشکل امپرسیونیسم، شرکت جویند، به علت اطاعات تدریجی از چند اصل ثابت یا چند دستورالعمل تکنیکی نبود، بلکه نتیجه ی خواست بی صبرانه ی آنها در آزاد کردن شخصیت خود برای تماس دینامیک با طبیعت و زندگی و -  در پیروی از پیشوایی مانه - برای درهم شکستن تمام آیین های قراردادی و تمام قیود آکادمیک بود. مانه می گفت: تأثیر خلوص و صداقت این است که به کار شخص کیفیتی اعتراض آمیز می بخشد. چه نقاش فقط به انتقال تأثرات خود وابسته است، او در پی آنست که فقط خودش باشد و نه شخص دیگر. در حقیقت، نقاش امپرسیونیست منحصراً توسط کشف و شهود فردی خویش هدایت می شد و تنها بر صداقت خود اعتماد می کرد و هر یک از آثارش -  به عنوان یک کار خلاقه - اثبات و کشف دوباره ی نقاشی بود. از نظر او، دنیا، یکباره و برای همیشه در یک قالب ثابت زیست نمی کرد، بکله با هر نظر، در تازگی احیا شده یی دوباره کشف می شد، و کمترین جلوه ی آن، جزیی از زیبایی متغیر آن بود. چنین آزادی ای، جز به خشم آوردن مردم آن زمان، چه می توانست  کرد؟ مردمی که دیدشان توسط مدرسه ی هنرهای زیبا (به عنوان نمودی از تحجر اجتماعی) منجمد شده بود.


منابع:
1- فرهنگ مصور هنرهای تجسمی، پروِیز مرزبان و حبیب معروف، تهران ????.
2- سایت ویکیپدیای انگلیسی
3- هنرمدرن/نوشته نوربرت لینتن/ترجمه علی رامین /
4- پاک باز / روبین / دایره المعارف هنر/ چاپ ششم  / سال انتشار / 1318/
5- پرویز مرزبان، خلاصه تاریخ هنر، تهران 1380/
6- کلود ریچارد، سبک‌های هنری از امپرسیونیسم تا اینترنت، ترجمه نصرالله تسلیمی،
7- احسان نراقى ،انتشارات حکایت قلم نوین، تهران،.. چاپ اول، 1382 شمسى
8-  هنر در گذر زمان، هلن گاردنر، محمدتقی فرامرزی (مترجم)، ریچارد تنسی (ویراستار)، هورست دلاکروا (ویراستار) 2 نشر: آگاه (11 مهر، 1385)
 9-www.discoverflance.net
10-www.encyclopedia.com
11-www.glencoe.com
12-www.lessonplanet.com
13-www.tvcbc.ca
14-www.expo-vangogh.com
15-www.huntfor.com
16-www.rambles.net

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی اجرای طلاق از نظر شرعی و حقوقی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی اجرای طلاق از نظر شرعی و حقوقی در pdf دارای 60 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اجرای طلاق از نظر شرعی و حقوقی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست مطالب

مقدمه     3
فصل اول : کلیات ومفاهیم     7
مبحث اول: طلاق     7
گفتار اول : تعریف طلاق     7
1-    تعریف لغوی طلاق     7
2-    طلاق از نظر اصطلاحی و شرعی     11
3-    طلاق از نظر حقوقی     12
مبحث دوم : ارکان طلاق و شرایط صحت آن     14
گفتار اول : صیغه طلاق ، شرایط مرد طلاق دهنده ، ( مطلق ) ، شرایط زن
طلاق داده شده ( مطلقه) گواه گرفتن بر اجرای صیغه    
1-    صیغه طلاق     14
1-1    الفاظ طلاق     17
2-1 مستندات قول فقها درباره صیغه طلاق     19
3-1 آرای حقوقدانان اسلامی     21
2- شرایط طلاق دهنده ( مطلق )     32
1-2 بلوغ     32
2-2 عقل     34
3-2 اختیار     35
4-2 قصد     36
3- شرایط مطلقه ( طلاق داده شده )     36
3-1 زوجیت     38
3-2 دوام     38
3-3 طهارت از حیض و نفاس     39
4- اشهاد     44
شرایط شهود     44
4-1 مرد باشد     44
4-2 عادل باشد     44
4-3 استماع صیغه طلاق     46
فصل دوم : اقسام طلاق     48
مبحث اول : طلاق سنت – طلاق بدعی ، طلاق غیر امامی ، طلاق بائن
طلاق سنت     49
طلاق بدعت     49
طلاق غیر امامی     50
نظر حقوق‌دانان اسلامی     55
طلاق بائن    56
طلاق رجعی     58
مبحث دوم : آثار طلاق نسبت به طلاق بائن
گفتار اول : قاعده جدایی کامل دو همسر     60
گفتار دوم : مسکن زوجه در طلاق بائن     60
منابع و مآخذ     62

 

مقدمه : طلاق
بنام حضرت دوست که خانه فلک را بی‌مدد بر افراشت و چرخ عظیم آسمان را بی‌عروض بپا داشت و در سرزمین تابناک عقل نهالی را بارور ساخت که ریشه‌اش را اندیشه ساقه و برگش را سخن و میوه‌اش را نگارش نام نهاد . خانواده به عنوان باقداست‌ترین نهاد اجتماعی در عرضه مناسبات فردی و گروهی است و از اهمیتی ویژه برخوردار است . و در تاریخ مستمر ملتها بحدی مهم بوده که هیچیک از مکاتب سیاسی ، اجتماعی ، فلسفی از پرداختن به آن بی‌نیاز نبوده‌اند خصوصاً در عصر حاضر با تدوین وتصویب مقررات در مقام حفظ این نهاد اهمیت داده‌اند .
 کسی‌کز عشق خالی شد فسرده است               گرش صد جان بود بی‌عشق مرده است
 طلاق در شرع اسلام از احکام تاسیسی است و قبل از اسلام بدون قید و شرط بوده است و قرآن به این مطلب اشاره دارد اعراب از زنان خود جدا می‌شدند و زن را جزء اسباب و اثاثیه خود می‌پنداشتند لذا اسلام اصل حکم طلاق را احیاء نمود و شرع مقدس فرمود طلاق به خواسته مرد است ولی اگر عسر و حرج زن ثابت شد طبق قانون اسلام و حاکم شرع بررسی می‌شود .
اسلام کراراً متذکر شده است « بغض حلال البغض الی الله من الطلاق »
تا توانی پا منه اندر فراق             ابغض ، الاشیاء عندی الطلاق
 طلاق منفورترین حلالهاست اصل مسئله طلاق یک ضرورت است اما ضرورتی که باید به حداقل ممکن تقلیل یابد و تا آنجا که راهی بر ادامه زوجیت است . کسی سراغ آن نرود به همین منظور قرآن به چند حکم اشاره می‌کند نخست می فرماید چون عده آنها سرآمد آنها را بطرز شایسته‌ای نگه دارید یا بطرز شایسته‌ای از آنها جدا شوید سپس به دومین حکم اشاره می‌کند می‌فرماید : هنگام طلاق و جدایی دو مرد عادل از خودتان را گواه بگیرید تا اگر در آینده اختلافی روی دهد هیچیک از طرفین نتوانند واقعیتها را انکار کند .

 

منابع:
1- الاستبصار فیما اختلف فی الاخبار :شیخ الطائفه ابی جعفر محمد بن الحسن الطوسی ، دارالکتب الاسلامیه ، 1390ق .
2- حقوق مدنی: دکتر حسن امامی ،‌کتابفروشی اسلامیه ، 1357.
3- الحدائق الناضره فی احکام العتره الطاهره : شیخ یوسف بحرانی ، موسسه النشر الاسلامی مطبعه العلمیه .
4- تحریر الوسیله : امام خمینی ، موسسه مطبوعات دارالعلم
5- منهاج الصالحین : سید ابوالقاسم خوئی ،‌مکتبه لطفی ، 1353.
6- جامع المدارک فی شرح المختصر النافع : سید احمد خوانساری ، مکتبه الصدوق ، چاپ اسماعیلیان ، 1364.
7- ترجمه شرایع الاسلام : مترجم ابوالقاسم بن احمد یزدی ، به کوشش محمد تقی دانش پژوه ،مرکز انتشارات دانشگاه تهران ، چاپ سپهر ،1368 ، چاپ پنجم.
8- شرح تبصره المتعلمین: زین العابدین ذوالمجدین ، انتشارات و چاپ دانشگاه تهران ، 1339 .
9- ترجمه تفسیر المیزان : محمد حسین طباطبائی ، مترجم ج 38 ، سیده محمد باقر موسوی همدانی ، چاپ مشعل آزادی ، موسسه انتشارات فراهانی ، چاپ چهارم .
10- مجمع البحرین : شیخ فخر الدین طریحی ، دفتر نشر فرهنگ اسلامی ، 1367
11- المبسوط : شیخ الطائفه ابی جعفر محمد بن الحسن الطوسی ، مکتبه المرتضویه لاحیاء الاثار الجعفریه .
12- وسائل الشیعه : شیخ محمد بن الحسن حر عاملی ، چاپ پنجم.
13- الروضه البهیه فی شرح اللمعه الدمشقیه : زین الدین الجبعی العاملی ( (‌معروف به شهیدثانی ) ، انتشارات دارالهادی للمطبوعات ،چاپ نمونه ، 1403 ق چاپ اول .
14- العین ،‌عبدالرحمن الخلیل بن احمد الفراهیدی ، منشورات دارالهجره ، 1405 ق .
15- مفاتیح الشرایع ، ملامحمد محسن فیض کاشانی، مجمع الذخائر الاسلامیه ، چاپ خیام ، 1401 ق
16- قاموس قرآن ، سید علی اکبر قریشی ،دارالکتب الاسلامیه ، چاپ فردوسی ، 1354 .
17- حقوق مدنی ( خانواده ) : دکترناصر کاتوزیان ، بهنشر ، چاپ بهمن 1368.
18- ترمینولوژی حقوق : محمد جعفر لنگرودی
19- بحار الانوار : محمد باقر مجلسی ، انتشارات موسسه الوفاء ، 1403 ق ، چاپ سوم.
20- جزوه درس حقوق مدنی ، مصطفی محقق داماد.
21- مستند تحریری الوسیله : احمد مطهری ، مطیعه الخیام ، 1404 ق.
22- فقه الامام جعفر الصادق : محمد جواد مغنیه ، انتشارات قدس .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله رایگان امام حسین (ع) در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله رایگان امام حسین (ع) در pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رایگان امام حسین (ع) در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رایگان امام حسین (ع) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رایگان امام حسین (ع) در pdf :

ولادت امام حسین ( علیه السلام )
در روز سوم ماه شعبان سال چهارم هجرت دومین فرزند برومند حضرت على وفاطمه , که درود خدا بر ایشان باد, در خانه وحى و ولایت چشم به جهان گشود.چون خبر ولادتش به پیامبر گرامى اسلام ( ص ) رسید, به خانه حضرت على ( ع ) و فاطمه ( س ) آمد و اسما را فرمود تا کودکش را بیاورد. اسما او را در پارچه اى سپید پیچی و خدمت رسول اکرم (ص ) برد, آن گرامى به گوش راست او اذان و به گوش چپ او اقامه گفت . به روزهاى اول یا هفتمین روز ولادت با سعادتش , امین وحى الهى , جبرئیل , فرود آمد و گفت : سلام خداوند بر د تو باد اى رسول خدا,این نوزاد را به نام پسر کوچک هارون (شبیر) که به عربى (حسین ) خوانده میشود نام بگذار.چون على براى تو بسان هارون براى موسى بن عمران است , جز آن که تو خاتم پیغمبران هستى .و به این ترتیب نام پرعظمت حسین از جانب پروردگار, براى دومین فرزند فاطمه ( س ) انتخاب شد.به روز هف ولادتش , فاطمه زهرا که سلام خداوند بر او باد, گوسفندى را براى فرزندش به عنوان عقیقه کشت , و سر آن حضرت را تراشید و هموزن موى سر او نقره صدقه داد.

زندگینامه امام حسین ( علیه السلام )
از ولادت حسین بن على (ع ) که در سال چهارم هجرت بود تا رحلت رسول الله (ص ) که شش سال و چند ماه بعد اتفاق افتاد, مردم از اظهار محبت و لطفى که پیامبر راستین اسلام (ص ) درباره حسین (ع ) ابراز میداشت , به بزرگوارى و مقام شامخ پیشواى سوم آگاه شدند. سلمان فارسى میگوید: دیدم که رسول خدا (ص ) حسین (ع ) را بر زانوى خویش نهاده او را می بوسید ومی فرمود: تو بزرگوار و پسر بزرگوار و پدر بزرگوارانى , تو امام و پسر امام و پدر امامان هستى , تو حجت خدا و پسر حجت خدا و پدر حجتهاى خدایى که نه نفرند و خاتم ایشان, قائم ایشان (امام زمان عج ) میباشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   41   42   43   44   45   >>   >