سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تحقیق در مورد روش های ریخته گری با دایکاست در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد روش های ریخته گری با دایکاست در pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد روش های ریخته گری با دایکاست در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد روش های ریخته گری با دایکاست در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد روش های ریخته گری با دایکاست در pdf :

روش های ریخته گری با دایکاست

روش های ریخته گری با دایکاست:
فرآیند ریخته گری با تولید قالب آغاز می شود که شکل قالب، قرینه و معکوس قطعه ای است که ما نیاز داریم. قالب از مواد نسوز مانند ماسه تهیه می شود. فلز بر روی یک اجاق حرارت داده می شود تا ذوب شود. سپس فلز مذاب در گودی قالب که شکل قطعه مورد نظر است ریخته می شود. و تا زمان جامد شدن خنک می گردد. نهایتا قطعه فلزی شکل گرفته از قالب جدا می شود.

مثال های پرکاربرد:
دستگیره های در ، قفل ها ،پوشش یا بدنه موتور ها، پمپ ها و غیره، چرخ بسیاری از اتوموبیل ها. از روش ریخته گری بطور گسترده ای در صنایع اسباب بازی استفاده می گردد . به عنوان مثال در تولید قطعات ماشین ها، هواپیما ها و غیره.

جدول 1:
خلاصه ای از انواع روش های ریخته گری ، به همراه مزایا و معایب آنها و مثالهایی در این زمینه.
1- به روش ریخته گری می توان قطعاتی را تولید کرد که هندسه بسیار پیچیده ای دارند و یا دارای حفره های درونی می باشند. 2- برای تولید قطعات بسیار کوچک و همچنین قطعات بسیار بزرگ از چندصد گرم تا چندین هزار کیلو گرم می توان از این روش استفاده کرد. 3- این روش از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است . و هدر رفت کمی دارد. فلزات اضافی در هر بار ریخته گری دوبار ذوب شده و استفاده می شوند. 4- فلز ریخته گری شده ایزو تروپیک است یعنی در تمام جهات دارای خواص فیزیکی و مکانیکی یکسانی است.

فرآیند
مزایا
معایب
نمونه ها
ماسه
هزینه پایین، گستره وسیعی از فلزات ،اندازه ها و شکل ها
تلرانس زیاد، کیفیت سطح نامطلوب
سر سیلندر ها ، بدنه موتور ها

قالب پوسته ای
دقت بالا، نرخ تولید بیشتر و کیفیت سطح بهتر
محدودیت در اندازه قطعات
میله های اتصال ، جعبه دنده ها

الگوی مصرف شدنی
Expendable
گستره وسیعی از فلزات ،اندازه ها و شکل ها
الگو ها استحکام پایینی دارند
سر سیلندر ها، اجزای ترمز

قالب گچی
اشکال پیچیده ، کیفیت سطح عالی
فقط برای فلزات غیر آهنی ،نرخ تولید پایین

نمونه های اولیه قطعات مکانیکی
قالب سرامیکی
اشکال پیچیده ، دقت بالا وکیفیت سطح خوب
فقط اندازه های کوچک
پروانه ها، تجهیزات قالب هاب تزریق
investment
اشکال پیچیده و کیفیت سطح عالی
قطعات کوچک و گران قیمت

جواهرات
قالب دائمی
کیفیت سطح خوب، نرخ تولید بیشتر وتخلخل کم
اشکال ساده، گرانی قالب

چرخ دنده های و جعبه دنده ها
تحت فشار
دقت ابعادی عای ، نرخ تولید بالا
گرانی قالب ،قطعات کوچک، فلزات غیر آهنی
چرخ های اتوموبیل، بدنه دوربین و چرخ دنده های دقیق
گریز از مرکز

احجام سیلندری شکل بزرگ، کیفیت خوب
محدودیت در شکل ، هزینه بالا
لوله ها ، بویلر ها و چرخ طیار ها
ریخته گری با ماسه:

شکل 1: جریان کاری در یک کارخانه ریخته گری ماسه ای
در ریخته گری ماسه ای از ماسه طبیعی یا ماسه ترکیبی( ماسه دریاچه) استفاده میشود، که دارای یک ماده نسوز به نام سیلیکا(sio2) می باشد. دانه های شن باید بقدر کافی کوچک باشند تا بتوان آن ها را متراکم کرد.و در عین حال باید آنقدر درشت باشند تا گازهای تشکیل شده در هنگام ریخته گری از بین منافذ آنها خارج شوند. در قالب های بزرگ تر از ماسه سبز استفاده می کنند(ترکیبی از ماسه،خاک رس و مقداری آب).
ماسه را می توان مجددا مورد استفاده قرار داد. همچنین زائده ها و فلزات اضافی بریده شده و مجددا استفاده می گردند.
قالب های ماسه ای دارای قسمت های زیر می باشند:

• قالب از دو قسمت اصلی تشکیل شده است. درجه بالایی cope و درجه پایینی drag نامیده می شوند.
• مذاب در فضای بین دو درجه که حفره قالب نام دارد ،جاری می گردد. هندسه طرح توسط یک قطعهء چوبی که الگو نام دارد، ایجاد می شود. شکل طرح ، تقریبا شبیه به قطعه ای که ما نیاز داریم می باشد.

• حفره قیفی شکل: بالای این قیف ظرف مذاب ریزی قرار دارد. و به قسمت لوله مانند قیف sprue گفته می شود. فلز مذاب در داخل ظرف مذاب ریزی ریخته شده و از طریق spure به سمت پایین جاری می شود.
• راهگاه ها ، کانل هایی عمودی و توخالی هستند که حفره قالب را به سطح آن متصل می کنند. منطقه ای که این راهگاه ها به حفره ء قالب می رسند ، دروازه (gate) نام دارد.

• چندین حفره دیگر نیز درون قالب تعبیه می شوند که با سطح آن در تماسند. اضافه مذابی که درون قالب ریخته می شود ، به داخل این حفره ها که “لوله های تغذیه” نام دارند جاری می گردد. این لوله ها مانند مخازن ذخیره مذاب عمل می کنند. همینطور که مذاب در داخل حفره قالب در حال جامد شده است حجم آن کم می شود. برای جلوگیری از ایجاد حفره در داخل قطعه ، مذاب جبران کننده از داخل این لوله ها به قالب وارد می شود.

• منافذ هوا : لوله های باریکی هستند که حفره قالب را به فضای بیرون متصل می کنند و به گاز ها و هوای داخل قالب اجازه می دهند که از قالب خارج شوند.
• ماهیچه ها: بسیاری از قطعات ریخته گری دارای سوراخ های داخلی هستند(فضا های خالی).یا برخی حفره های موجود در ساختار آنها از هیچ کجای قالب قابل دسترسی نیستند. این سطوح درونی به وسیله ماهیچه ها ایجاد می گردند. ماهیچه ها ازطریق آمیختن ماسه با یک سری چسب های خاص تهیه می شوند . این چسب باعث می شود که وقتی ماهیچه را در دست می گیریم شکل خود را حفظ کند. قالب از طریق قرار دادن ماهیچه در داخل حفره درجهء پایینی و قرار دادن درجه بالایی روی آن و قفل کردن دو درجه به هم، ساخته می شود. بعد از انجام عملیات ریخته گری ، ماسه ها کنار زدن می شوند و ماهیچه بیرون کشیده شده و معمولا شکسته میشود.

ملاحظات مهم ریخته گری:
1- طرح الگو چگونه روی ماسه ساخته می شود؟
صنعت گران شکل مورد نظر را با دست یا به وسیله ماشین روی ماسه حک می کنند.
2- چرا طرح ایجاد شده دقیقا شبیه قطعه نیست؟
به وسیله طرح ما تنها سطح خارجی قطعه را می سازیم . سطوح داخلی توسط ماهیچه ها ایجاد می شوند.
باید مقدار فضای لازم را برای انقباض قطعه ریخته گری شده بعد از انجماد پیشبینی کرد.

3- وقتی دو درجه تشکیل دهنده قالب را از هم جدا کنیم و طرح ایجاد شده توسط درجه پایینی و بالایی را به دو نیم تقسیم کنیم به یک برشی عرضی از قطعه می رسیم .سطح خارجی ای برش عرضی را ” خط جدا کننده” می نامند. اولین گام در طراحی قالب تشخیص این خط است .(چرا)

4- برای جلوگیری از صدمه دیدن سطح قالب هنگام خارج کردن الگو، قطعات چوبی مربوط به لوله های هوا، راه گاه ها و غیره ، باید سطوح عمودی قطعه را کمی مایل طراحی کنیم. به این شیب ملایم taper گفته می شود. اگر می دانیم که قطعه ما توسط ریخته گری ساخته خواهد شد، باید هنگام طراحی در طرح اولیه به سطوح عمودی شیب ملایمی بدهیم.

5- ماهیچه ها توسط اجزایی به نام برجسته گی های ماهیچه(core print) در جای خود نگه داشته می شوند.اگر طراحی طوری باشد که ساپورت کافی برای نگه داشتن ماهیچه در جای خود وجود نداشته باشد، از نگه دارنده های فلزی به نام چپلت استفاده میشود.چپلت ها در داخل قطعه نهایی جاسازی می شوند.
6- بعد از به دست آمدن قطعه ریخته گری شده باید آن را با فشار هوا تمیز کرد.
7- نهایتا ، فلزات اضافی کنار دروازه ها ، لوله های تغذیه و منافذ هوا باید بریده شوند. سطوح مهم باید ماشین کاری شوند تا سطحی پرداخت شده و دقیق حاصل گردد.

ریخته گری دایکاست
ریخته گری دایکاست یکی از اقتصادی ترین روشهای تولید در صنعت ریخته گری است به همین دلیل است که تولید قطعات دایکاست در اکثر کشورها سال به سال فزونی یافته است. در حال حاضر برای نمونه، سهم این نوع تولید در جمهوری فدرال آلمان بیش از نصف کل تولیدات ریخته گری فلزات غیر آهنی می باشد.
این جهش قابل ملاحظه است. که ریخته گری دایکاست در رقابت با سایر روشهای ریخته گری و شکل دادن کسب کرده است، مدیون سرعت تولید، اقتصادی بودن و طیف کاربردی وسیع آن می باشد.

کشورمان، ایران، نیز از این عرصه به دور نبوده است و مضافا این که پروسه ریخته‌گری یک پروسه با مصرف انرژی بالایی بوده و تولید قطعات ریخته گری از جمله قطعاتی است که تولید آن در ایران قابل رقابت با سایر کشورهای دیگر است. به همین دلیل رشد و توسعه و آموزش صحیح این شاخه صنعت بی دلیل به نظر نمی رسد.

امید است که این جزو گامی باشد در راه آموزش مناسب تر دانشجویان ساخت و تولید .
در این جزوه از مطالب و آموزشهای استاد ارجمندم جناب مهندس ملتجی حق بهره بسیار برده شده است. قبلا از ایشان کمال تشکر و قدردانی را دارم.

1 – مقدمه :
ریخته گری دایکاست عبارتست از یک روش ریخته گری که در آن فلز مایع از طریق وارد شدن در داخل حفره قالب فلزی که به نام Die نامیده می شود، تولید گردد. حال اگر در این روش مذاب تنها از طریق سنگینی وزن خودش جریان یابد روش را دایکاست ثقلی و چنانچه مذاب تحت تاثیر یک فشار نسبتا بالا به داخل قالبهای دائم وارد شود روش را دایکاست تحت فشار (دایکاست) نامند.
ریخته گری ثقلی اساس و زیر بنای ریخته گری تحت فشار است و قالب ریژه زیربنای قالبهای دایکاست تحت فشار است به همین دلیل در این جزوه سعی شده است که به اصول طراحی قالبهای ریژه بطور کاملتری پرداخته شود.

1 – 1 – مزایای ریخته گری دایکاست:
1 – امکان تولید قطعات پیچیده وجود دارد.
2 – قابلیت تولید قطعاتی با دیواره نازک به دلیل سرعت بالای پر شدن قالب وجود دارد.
3 – نرخ تولید به خصوص در قالبهای چند حفره ای بسیار بالاست.

4 – قطعات تولیدی پرداخت سطحی خوب داشته نیازکمی به عملیات ماشین کاری بعدی دارند.
5 – در صورت طراحی مناسب قالب، طول عمر قالب بسیار بالاست.
6 – قابلیت تولید مقاطع ظریف در طولهای بلند وجود دارد.
7 – اغلب قطعات با کمترین پرداخت آماده آب فلز کاری هستند.

8 – به دلیل انتقال حرارت بدنه قالب و انجماد سریع مذاب، قطعات ریزدانه بوده و دارای استحکام بالایی هستند.
9 – صرفه جویی در متریال قطعه به دلیل بالا بودن استحکام که کاهش ضخامت مورد نیاز را در پی داشته و همچنین عدم نیاز به ماشین کاری زیاد.
10 – دایکاست کوتاهترین راه تولید یک محصول فلزی است.
11 – در صورت در نظر نگرفتن هزینه اولیه، قطعات تولیدی دایکاست، بسیار ارزان قیمت و اقتصادی اند.

2 – 1 – محدودیت های ریخته گری دایکاست:
1 –وزن قطعات تولیدی محدوداست بندرت قطعاتی باوزن پیش از25 کیلوگرم تولیدمیگردد.
2 – هزینه قالب و لوازم جانبی بالا بوده و تنها برای تولید انبوه اقتصادی است.
3 – ریخته گری فلزاتی با دمای ذوب بالا بسیار مشکل است.
4 – بر اساس میزان پیچیدگی قطعه و سیستم تغذیه قالب، طراحی قالبی که از تولید مک و حباب هوا و نارسی مذاب در قطعه جلوگیری به عمل آورد. مشکل است.

3 – 1 – اقتصاد تولید :
به فرض آن که تمامی مسائل فنی و مهندسی حل شود موضوع اقتصادی بودن تولید از اهمیت بالایی برخوردار است و زمانی تولید در این روش اقتصادی خواهد بود که تعداد انبوهی از قطعه تولید شود. و برای تولید پایین و کم این روش بصرفه نمی باشد. بیشترین هزینه تولید مربوط به هزینه بالا برای تجهیزات دقیق و قالبهای گران قیمت است. بطور خلاصه می توان گفت که سطح تولید اقتصادی را پارامترهای ذیل تعیین می نماید.

الف) خواص مکانیکی مورد نیاز برای قطعه

ب) دقت ابعادی بالای قطعه
ج) وزن قطعه و درجه پیچیدگی آن
د) بهتر بودن شکل ظاهری قطعه از نظر کاربرد دکورایتو
ه) تیراژ تولید
و) میزان عملیات پس از ریخته گری تا رسیدن به قطعه نهایی
قالب گیری فشاری

قالب گیری فشاری ،یکی از قدیمی ترین فرآیندهای قالب گیری شناخته شده است. در این قالبها ماده پلاستیکی در محفظه قالب قرار گرفته وبا حرارت و فشار شکل می گیرد. در این قالبها ،معمولا از ترکیبات گرما سخت(ترموست)،بصورت عمده واستفاده میشودولی از محصولات گرما نرم (ترمو پلاستیک)در برخی موارد وبه ندرت استفاده میشود. موادی که بعنوان شارژ اینگونه قالبها بکار می رود،دارای اشکالی بصورت پودر ،ساچمه ای ،لایه ای وپیش فرم میباشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پاورپوینت Free Hand در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت Free Hand در pdf دارای 30 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت Free Hand در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت Free Hand در pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت Free Hand در pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت Free Hand در pdf :

اسلاید 1 :

با فعال کردن این گزینه از منوی View خط کش های افقی و عمودی در سند جاری به نمایش درآمده و کنترل مقیاس در

طراحی را برای طراح امکان پذیر می سازد. خط کش ها امکان تعیین دقیق موقعیت نشانگر ماوس را در جهات افقی و عمودی بر اساس واحد اندازه گیری جاری برای کاربر فراهم می آورند نقطه مبدأ ( 0 و 0 ) خط کش در گوشه سمت چپ و پائین صفحه گرافیکی می باشد. واحد اندازه گیری خط کش ها بر اساس واحدی خواهد بود که در نوار وضعیت قبلاً تعیین کرده اید.

اسلاید 2 :

از این ابزار به منظور ترسیم بیضی و دایره استفاده کنید. طرز استفاده از این ابزار بهاین قرار است که ابتداباید ابزار Ellipse را از جعبه ابزار انتخاب کنید. سپس با ماوس روی نقطه ای از صفحه کلیک کنید و بکشید. کلید میانبر این ابزار ، کلید 3 می باشد. با رها کردن ماوس یک بیضی ترسیم می شود. این شکل بسته به اینکه چگونه ماوس را بکشید به صورت آزاد ترسیم می شود.

اسلاید 3 :

از این ابزار به منظور ترسیم چند ضلعی استفاده کنید. طرز استفاده ازاین ابزار به این قرار است که ابتدا باید ابزار Polygon رااز جعبه ابزار انتخاب کنید سپس در نقطه ای از صفحه کلیک کرده و بکشید.کلید میانبر این ابزار روی صفحه کلید ، G  می باشد. برای انتخاب تعداد وجوه چند ضلعی دوباره روی شمایل ابزار Polygon کلیک نمائید تا کادر محاوره ای ظاهر شود. اکنون می توانید با وارد کردن عددی مابین 3 تا 20 در فیلد Number of sides در کادر مربوطه وارد کنید .

اسلاید 4 :

وقتی یک چند ضلعی انتخاب می شود گزینه های پنل object نیز تغییر کرده و گزینه هایی برای ویرایش چند ضلعی ارائه می دهد. در پنل object همه گونه تغییر در مشخصات چند ضلعی می توان ایجاد نمود.

  • گزینه Points: با این گزینه تعداد نقاط لنگر موجود در چند ضلعی را می توان تغییر داد.
  • گزینه Vertices: گزینه های Verticesبه منظور ایجاد تغییر در تعداد رؤوس چند ضلعی ، زاویه رؤوس و گردی گوشه ها در نظر گرفته شده اند.

اسلاید 5 :

گاهی لازم می شود بخشهایی از یک شکل به کمک رسم خطوط مستقیم و مستقل ازدیگر خطوط تکمیل شود، در این صورت از ابزار Line به منظور ترسیم خطوط مستقیم می توانید استفاده کنید طرز استفاده از این ابزار به این صورت است که ابتدا ابزار Line را از جعبه ابزار انتخاب کنید سپس در نقطه ای از صفحه کلیک کرده و بکشید.

اسلاید 6 :

با استفاده از فرامین past , copy که در منوی Edit واقع شده اند می توانید از موضوعات انتخاب شده کپی تهیه نمایید و در محل دیگری از همین سند یا یک سند دیگر بچسبانید. اما چنانچه قصد داشته باشید موضوع انتخاب شده را از طریق کپی گرفتن به برنامه دیگری منتقل کنید بهتر است از فرمان copy special استفاده کنید. این فرمان با توجه به فرصتی که کاربر انتخاب می کند عمل کپی رامتناسب با ساختار برنامه مقصد تهیه می کند. این فرمان ، فرمان بسیار مفیدی است به منظور انتقال ترسیمات به برنامه های گرافیکی دیگر.

وقتی موضوعی را کپی می کنید می توانید آن را نسبت به یک موضوع خاص روی آن و یا در پشت آن بچسبانید. برای این کار ابتدا باید موضوع شاخص را انتخاب کنید و یکی از فرامین Paste in front یا Paste behind را از منوی Edit اجرا کنید که به ترتیب فرمان اول کپی را بالاتر از موضوع انتخاب شده و فرمان کپی را در پشت موضوع انتخاب شده می چسباند. این کار را می توان بعد از چسباندن مپی در سند به کمک فرامین Modify>Arrang نیز انجام داد اما در بعضی موارد استفاده از فرامین منوی Edit به کار سرعت بیشتری می دهد.

اسلاید 7 :

باز گرداندن تغییرات یا به اصطلاح undo کردن برای کسی که با فری هند یا سایر برنامه های گرافیکی کار می کند امریست بسیار حیاتی چرا که تنها از این طریق می توان از دوباره کاری و رفع خطاهای ایجاد شده در کار جلوگیری به عمل آورد. در نرم افزار فری هند برای بازگرداندن تغییرات انجام شده از فرمان undo واقع در منوی Edit استفاده می شود که کلید میانبر آن نیز Ctrl+Z می باشد. در فری هند به کمک فرمان undo می توان چندین مرحله از عملیات طراحی را به عقب بازگرداند که تعداد آنها در فرمان preferenees>Geneeral تعیین می شود

اسلاید 8 :

ابزار Skew به منظور ادیب کردن موضوعات با ایتالیک نمودن عبارات فنی با استفاده از ماوس به کار می رود. این جلوه از طریق پنل Trosform نیز به موضوع انتخاب شده داده می شود، این پنل تغییرات را با مقیاس انجام می دهد. هنگام استفاده از پنل Trosform در قسمت Skew Angle زاویه کج شدن موضوع در دو راستای افقی و عمودی را تعیین کنید. همچنین با ورود عدد در گزینه Copies می توانید یقین کنید که یک موضوع همزمان باتکثیر ادیب شود تا یک آرایه گرافیکی جالب حاصل آید. به کمک ابزار Skew که در جعبه ابزار است می توان اشکال را به صورت دستی و با حرکت ماوس ادیب کرد.

اسلاید 9 :

نوار ابزار Envelope از منوی Window>Toolbars قابل دسترسی است و به منظور دادن فرمهای جالب به اشکال ،متون و مسیرها به کار می رود. توسط فرامین این نوار ابزار می توان موضوعات انتخاب شده را به فرمهای مختلف مثل دایره ، هرم ، اورنی ، ستاره و فرمهای جالب دیگر تبدیل نمود. این توانایی در فرم هند کاربردهای بسیاری می تواند داشته باشد به عنوان مثال می توان با فرم دادن به موضوعات و تصاویر آنها را درون اشکال دیگر محصور کرد. مثلاً می توان به یک متن برای اینکه درون یک دایره محصور شود ، فرم دایره ای القاء نمود.

اسلاید 10 :

وقتی توسط ابزارهای ترسیمی شکلی ایجاد می کنید. اجزای شکل مثل دایره ها ، چهارگوش ها و اشکال غیر هندسی هر یک منفرد بوده و مستقلاً قابل ویرایش یا جابجایی هستند. تا زمانی که کار ترسیم شکل کامل نشده این اجزا باید مستقل از یکدیگر باشند و امکان ویرایش روی هر یک از آنها وجود داشته باشد. البته در لابلای کار بهتر است مجموعه هایی مرتبط با یکدیگر را گروهی کنید تا از تغییرات ناخواسته آنها جلوگیری به عمل آید همچنین اجزایی که نباید از جای خود تکان بخورند را بهتر است علاوه بر گروهی کردن ، قفل نمایید تا از انتخاب و جابجایی تصادفی آنها جلوگیری به عمل آید .

موضوعاتی را که بنا به دو دلیل در گروه قرار داده اید برای دستکاری ویرایش مجدد باید از حالت گروه خارج کنید چرا که تا زمانی که یک مجموعه شکل در گروه قرار داشته باشند قابل انتخاب نیستند تا زمانی که از گروه خارج شوند. به منظور خارج ساختن اشیاء از گروه ، فرمان Un group را از منوی Modify اجرا کنید و

یا اینکه کلیدهای میانبر

Ctrl+shift+G را بفشارید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی فرآوری وبستهبندی سبزیجات تازه و خردشده

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی فرآوری‌ وبسته‌بندی سبزیجات تازه و خردشده در pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی فرآوری‌ وبسته‌بندی سبزیجات تازه و خردشده در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی فرآوری‌ وبسته‌بندی سبزیجات تازه و خردشده در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی فرآوری‌ وبسته‌بندی سبزیجات تازه و خردشده در pdf :

بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می‌بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی‌اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.

تغییر روش زندگی افراد جامعه و گرایش به زندگی ماشینی از یکسو و اشتغال بانوان در خارج از خانه از دیگر سو موجب پیدایش نیازهای جدیدی گشته است که پیش از این توسط خود خانواده تامین می‌شد. استفاده از کالاهای آماده طبخ از جمله این نیازهای نو است. تمایل به استفاده از سبزیجات فرآوری و بسته بندی شده نیز در زمره این نیازها قرار می‌گیرد که با ارضای آن استفاده از سبزیجات تازه نیازی به صرف وقت برای شستشو، آماده سازی و ضدعفونی در محل مصرف نخواهد داشت.

با توجه به بازار تقاضای گسترده داخلی برای انواع سبزیجات، خصوصا نحوه عرضه آنها در مراکز خرید بزرگ و سوپر مارکتها ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی ( عرضه ) و نگهداری مشخص‌تر می‌شود. چراکه بسته بندی بهداشتی سبزیجات موجب کاهش ضایعات و آلودگی های آن خواهد شد .

ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.




توجیه اقتصادی طرح :


الف – سرمایه گذاری ثابت :



الف – 1 ) زمیـن :

متـراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
1500 30 45





الف – 2 ) محوطه سازی :

ردیف شــرح مقدار هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
1
2
3
4 تسطیح و خاکبرداری
دیوارکشی
خیابان کشی
پارکینگ و فضای سبز 1500مترمربع
400مترمربع
200مترمربع
250مترمربع 5
6
10
20 5/7
4/2
2
5
جـــمـــع 9/16














الف – 3 ) ساختمانها:

ردیف شــرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
1
2
3
4
5
6
7
8 سالن تولید و آزمایشگاه
انبار
سردخانه بالای صفر
اداری و سرویس
ساختمان تاسیسات
نگهبانی و توزین
ساختمان رفاهی کارکنان
محل باسکول 250
12
75
60
10
20
80
12 600
500
600
400
350
400
400
300 150
6
45
24
5/3
8
32
6/3
جــــــمـــع 1/272



برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله شرح کار یک طرح اقتصادی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله شرح کار یک طرح اقتصادی در pdf دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شرح کار یک طرح اقتصادی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شرح کار یک طرح اقتصادی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شرح کار یک طرح اقتصادی در pdf :

بخشی از فهرست مقاله شرح کار یک طرح اقتصادی در pdf

فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: خلاصه مطالعات فنی، مالی و اقتصادی طرح
جدول اطلاعات کلی طرح
فصل دوم: کلیات معرفی محصول
1-2- ویژگی ها و مشخصات فنی محصول
2-2- طبقه بندی محصول و کاربردهای آن
3-2- شماره تعرفه گمرکی، استاندارد
4-2- کاربرد، محصولات جایگزین
5-2- بررسی بازار و قیمت فروش
6-2- بررسی روند مصرف، واردات
فصل سوم: مطالعات فنی
1-3- ارائه روش های مختلف تولید
2-3- تشریح فرایند تولید و روش انتخابی
3-3- تعیین ظرفیت مناسب و انتخاب ماشین آلات متناسب با ظرفیت
4-3- جدول مواد مصرفی (مواد اولیه) و منابع تامین آن
5-3- دستگاهها و تغییرات خط تولید
6-3- تجهیزات و تاسیسات عمومی (آب، برق، سیستم های سرمایش و
گرمایش)
7-3- نیروی انسانی مورد نیاز
8-3- ساختمانهای مورد نیاز طرح
9-3- برنامه زمان بندی اجرائی پروژه
فصل چهارم: بررسی های مالی و اقتصادی
1-4- سرمایه در گردش و برآورد آن
2-4- مقدار و ارزش مواد اولیه مصرفی
3-4- هزینه های تامین نیروی انسانی
4-4- هزینه تامین انرژی مصرفی
5-4- سرمایه ثابت و برآورد آن
6-4- هزینه خرید ماشین آلات خط تولید
7-4- هزینه خرید تجهیزات و تاسیسات عمومی کارخانه
8-4- هزینه زمین، ساختمان و محوطه سازی
9-4- هزینه لوازم حمل و نقل، لوازم دفتری و اداری
10-4- هزینه های قبل از بهره برداری
11-4- جمع کل سرمایه‌گذاری ثابت و در گردش و نحوه تامین سرمایه کلی
12-4- هزینه های ثابت تولید
13-4- هزینه های متغیر تولید
14-4- قیمت تمام شده محصول
5-4- ارزیابی مالی و اقتصادی طرح
فصل پنجم: جداول محاسباتی مالی و اقتصادی
فصل ششم: جداول و مشخصات فنی‌مواداولیه و وضعیت مواد در ایران و جهان
فصل هفتم: مشخصات فنی، کاتالوگ و تصاویر خط تولید

خلاصه و فشرده مطالعات فنی، مالی، اقتصادی طرح:
محصول مورد نظر طرح ورق پی-وی-سی نرم می باشد که با وزن مخصوص تقریبی بین 36/1-32/1 بوده و به عنوان یک محصول میانی (خود به عنوان مواد اولیه و محصول میانی) دارای کاربردهای صنعتی و خانگی می باشد. به دلیل دارا بودن خواص ویژه، نرمی، دوام، شفافیت در بسیاری از محصولات به عنوان پوشش خارجی و حفاظتی کاربرد دارند و در برخی دیگر به عنوان ماده اصلی کاربرد دارد. ماده اصلی این محصول پلیمر پلی- ونییل- کلراید (یا به اختصار پی-وی-سی) می باشد که در صنایع پتروشیمی ایران. خصوصاً پتروشیمی آبادان، و بندر امام در گریدهای مختلف تولید می شود. به دلیل مصرف بالا علیرغم تولید داخلی در کشور، هر ساله مقادیر زیادی از کشورهای کره جنوبی، تایوان و اروپائی وارد می شود، همچنین این محصول دارای مزیت نسبی تولید در داخل به دلیل وفور مواد اولیه بود و ارزش افزوده این محصول به ازای هر تن 450 الی 600 دلار می باشد. به منظور بررسی کلی نقاط کلیدی طرح در جدول زیر، خلاصه اطلاعات مالی، فنی و اقتصادی آورده شده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق فرش سنندج در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق فرش سنندج در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق فرش سنندج در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق فرش سنندج در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق فرش سنندج در pdf :

اگر فقط یک بار مشقت بافت قالی را از نزدیک دیده باشید به راحتی پا روی فرش دستباف نمی گذارید.
قالیباف ها سخت می بافند تا فرش هایی با رنگ و طرح خاص ایرانی را خلق کنند.فرش هایی که در آنسوی مرزها مشتری بیشتری دارد تا داخل.شاید آنها قدر فرش دستباف ایران را بیشتر از خود ایرانی ها می دانند،چه آنکه حاضرند میلیون ها دلار بابت سفارش و خرید فرش دستباف ایرانی پرداخت کنند.
یکی از استان های تاثیر گذار در هنر-صنعت فرش دستباف ایران،استان کردستان است.فرش های کردستان را در اصطلاح فرش های نمیر می نامند.یعنی مرگ ندارد
قالی کردی از نظر کیفیت بافت به سه گروه تقسیم می شود:
فرش های سنندج: این قالیچه ها که از جذابیت و گیرایی خاص برخور دارند، بافتی ظریف دارند و اصالت و سادگی در طرح و رنگ آنها مشهود است. قالیچه سنندج از لحاظ سبک کاملاً متفاوت است و با محصولات دیگر نقاط ایران هیچ شباهتی ندارد. قدمت، کیفیت و ظرافت قالی سنندج به حدود سه قرن پیش یعنی زمان تبدیل شدن سنندج به مرکز استان کردستان باز می گردد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >