مقاله ضرورتگسترشمشارکتتشکلهایمردمیدرمدیریتبهره برداری ونگهداریاز

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ضرورتگسترشمشارکتتشکلهایمردمیدرمدیریتبهره برداری ونگهداریاز شبکه هایآبیاریوزهکشی درایران تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضرورتگسترشمشارکتتشکلهایمردمیدرمدیریتبهره برداری ونگهداریاز شبکه هایآبیاریوزهکشی درایران تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضرورتگسترشمشارکتتشکلهایمردمیدرمدیریتبهره برداری ونگهداریاز شبکه هایآبیاریوزهکشی درایران تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ضرورتگسترشمشارکتتشکلهایمردمیدرمدیریتبهره برداری ونگهداریاز شبکه هایآبیاریوزهکشی درایران تحت pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: سومین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی

تعداد صفحات: 9

نویسنده(ها):

حلیمه پیری – عضو هیئت علمی دانشگاه زابل- پژوهشکده تالاب بین المللی هامون

چکیده:

ساخت وبهرهبرداریو بهتبعآن نگهداریازشبکه هایآبیاری،درایران باستان جزء فنون مهندسیایرانیان بودهاست.متاسفانهعلیرغماین پیشینه درخشان ، شبکه های آبیاری جدید الاحداث کشورمان که با هزینهبسیاراحداث شدهانددر مرحله بهره برداری ومخصوصا نگهداری از ضعف بسیاری برخورداراست واستفادهاز شبکههارابامشکلروبروکرده است.از- آنجاکه بخش کشاورزی بزرگترین مصرف کننده آب درزیر ساختهای مختلف اقتصادی کشوراست بههمین دلیل تلفات عمده آب نیز بهاین بخش اختصاص دارد. دراینراستااستفادهازمکانیزمهاو روشهایی جهت بهبود مدیریت بهره برداریاز منابع آب دراین بخش بیشتراحساس می شود. مطالعات انجام شدهدربرخی کشورهانشان میدهدکه پایین بودن عملکرد شبکه های آبرسانی و زهکشی تاحدزیادی معلول مدیریت ضعیف شبکه های طرحهای بزرگ آبی می باشد.در این مقاله به اهمیت و جایگاه مشارکت مردمی در طرحهای توسعه منابع آب پرداخته و چند نمونه از الگوهای جلب مشارکت مردم در نقاط مختلف دنیاارائهمی شود تا بتوان با بهره گیریاز آنها به جلب مشارکت عمومی در طرحهای توسعه منابع آب کشوراهتمام ورزید

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

نظریههای اینشتین (نسبیت عام و خاص) تحت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

نظریه‌های اینشتین (نسبیت عام و خاص) تحت pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نظریه‌های اینشتین (نسبیت عام و خاص) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نظریه‌های اینشتین (نسبیت عام و خاص) تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نظریه‌های اینشتین (نسبیت عام و خاص) تحت pdf :

نظریه‌های اینشتین(نسبیت عام و خاص)
اینشتین دو نظریه دارد. نسبیت خاص را در سن 25 سالگی بوجود آورد و ده سال بعد توانست نسبیت عام را مطرح کند.

نسبیت خاص بطور خلاصه تنها نظریه ایست که در سرعتهای بالا (در شرایطی که سرعت در خلال حرکت تغییر نکند–سرعت ثابت) می‌توان به اعداد و محاسباتش اعتماد کرد. جهان ما جوریست که در سرعتهای بالا از قوانین عجیبی پیروی می‌کند که در زندگی ما قابل دیدن نیستند. مثلا وقتی جسمی با سرعت نزدیک سرعت نور حرکت کند زمان برای او بسیار کند می‌‌گذرد. و همچنین ابعاد این جسم کوچکتر می‌شود. جرم جسمی که با سرعت بسیار زیاد حرکت می‌کند دیگر ثابت نیست بلکه ازدیاد پیدا می‌کند. اگر جسمی با سرعت نور حرکت کند، زمان برایش متوقف می‌شود، طولش به صفر میرسد و جرمش بینهایت می‌شود.

نسبیت عام برای حرکتهایی ساخته شده که در خلال حرکت سرعت تغییر می‌کند یا باصطلاح حرکت شتابدار دارند. شتاب گرانش زمین g که همان عدد 981m/sاست نیز یک نوع شتاب است. پس نسبیت عام با شتابها کار دارد نه با حرکت. نظریه ایست راجع به اجرامی که شتاب گرانش دارند. کلا هرجا در جهان، جرمی در فضای خالی باشد حتما یک شتاب گرانش در اطراف خود دارد که مقدار عددی آن وابسته به جرم آن جسم می‌‌باشد. پس در اطراف هر جسمی شتابی وجود دارد. نسبیت عام با این شتابها سر و کار دارد و بیان می‌کند که هر جسمی که از سطح یک سیاره دور شود زمان برای او کندتر می‌شود. یعنی مثلا، اگر دوربینی روی ساعت من بگذارند و از عقربه‌های ساعتم فیلم زنده بگیرند و روی ساعت آدمی که دارد بالا می‌رود و از سیاره زمین جدا می‌شود هم دوربینی بگذارند و هردو فیلم را کنار هم روی یک صفحه تلویزیونی پخش کنند، ملاحظه خواهیم کرد که ساعت من تند تر کار می‌کند. نسبیت عام نتایج بسیار شگرف و قابل اثبات در آزمایشگاهی دارد. مثلا نوری که به پیرامون ستاره‌ای سنگین میرسد کمی بسمت آن ستاره خم می‌شود. سیاهچاله‌ها هم برپایه همین خاصیت است که کار می‌کنند. جرم انها بقدری زیاد و حجمشان بقدری کم است که نور وقتی از کنار آنها می‌‌گذرد به داخل آنها می‌‌افتد و هرگز بیرون نمی‌آید.

 

فرمول معروف اینشتین (دست خط خود اینشتین)

نظریه نسبیت عام همه ما برای یکبارر هم که شده گذرمان به ساعت‌فروشی افتاده است و ساعتهای بزرگ و کوچک را دیده ایم که روی ساعت ده و ده دقیقه قرار دارند. ولی هیچگاه از خودمان نپرسیده ایم چرا؟ انیشتین در نظریه نسبیت خاص با حرکت شتابدار و یا با گرانش کاری نداشت. نخستین موضوعات را در نظریه نسبیت عام خود که در 1915 انتشار یافت مورد بحث قرار داد. نظریه نسبیت عام دید گرانشی را بکلی تغییر داد و در این نظریه جدید نیروی گرانش را مانند خاصیتی از فضا در نظر گرفت نه مانند نیرویی میان پیکرها، یعنی برخلاف آنچه که نیوتن گفته بود! در نظریه او فضا در مجاورت ماده کمی انحنا پیدا می‌کرد. در نتیجه حضور ماده اجرام، مسیر یا به اصطلاح کمترین مقاومت را در میان خمه‌ها (منحنیها) اختیار می‌کردند. با این که فکر انیشتین عجیب به نظر می‌رسید می‌توانست چیزی را جواب دهد که قانون گرانش نیوتن از پاسخ دادن آن عاجز می‌‌ماند. سیاره اورانوس در سال 1781 میلادی کشف شده بود و مدارش به دور خورشید اندکی ناجور به نظر می‌رسید و یا به عبارتی کج بود!

نیم سده مطالعه این موضوع را خدشه‌ناپذیر کرده بود. بنابر قوانین نیوتن می‌‌بایست گرانشی برآن وارد شود. یعنی باید سیاره‌ای بزرگ در آن سوی اورانوس وجود داشته باشد تا از طرف آن نیرویی بر اورانوس وارد شود. در سال 1846 میلادی اخترشناس آلمانی دوربین نجومی خودش را متوجه نقطه‌ای کرد که «لووریه» گفته بود و بی هیچ تردید سیاره تازه‌ای را در آنجا دید که از آن پس نپتون نام گرفت. نزدیک‌ترین نقطه مدار سیاره تیر (عطارد) به خورشید در هر دور حرکت سالیانه سیاره تغییر میکرد و هیچ گاه دوبار پشت سر هم این تغییر در یک نقطه ویژه اتفاق نمی‌افتاد. اخترشناسان بیشتر این بی نظمی‌ها را به حساب اختلال ناشی از کشش سیاره‌های مجاور تیر (عطارد) می‌‌دانستند! مقدار این انحراف برابر 43 ثانیه قوس بود. این حرکت در سال 1845 به وسیله لووریه کشف شد بالاخره با ارائه نظریه نسبیت عام جواب فراهم شد این فرضیه با اتکایی که بر هندسه نااقلیدسی داشت نشان داد که حضیض هر جسم دوران کننده حرکتی دارد علاوه برآنچه نیوتن گفته بود. وقتی که فرمولهای انیشتین را در مورد سیاره عطارد به کار بردند، دیدند که با تغییر مکان حضیض این سیاره سازگاری کامل دارد. سیاره‌هایی که فاصله شان از خورشید بیشتر از فاصله تیر تا آن است تغییر مکان حضیضی دارند که به طور تصاعدی کوچک می‌شوند.

اثر بخش‌تر از اینها دو پدیده تازه بود که تنها نظریه انیشتین آن‌را پیشگویی کرده بود. نخست آنکه انیشتین معتقد بود که میدان گرانشی شدید موجب کند شدن ارتعاش اتمها می‌شود و گواه بر این کند شدن تغییر جای خطوط طیف است به طرف رنگ سرخ! یعنی اینکه اگر ستاره‌ای بسیار داغ باشد و به طوری که محاسبه می‌کنیم بگوییم که نور آن باید آبی درخشان باشد در عمل سرخ رنگ به نظر می‌رسد کجا برویم تا این اندازه نیروی گرانشی و دمای بالا را داشته باشیم، پاسخ مربوط به کوتوله‌های سفید است.دانشمندان به بررسی طیف (بیناب) کوتوله‌های سفید پرداختند و در حقیقت تغییر مکان پیش بینی شده را با چشم دیدند! نام این را تغییر مکان انیشتینی گذاشتند. انیشتین می‌‌گفت که میدان گرانشی پرتوهای نور را منحرف می‌کند چگونه ممکن بود این مطلب را آزمود؟. اگر ستاره‌ای در آسمان آن سوی خورشید درست در راستای سطح آن واقع باشد و در زمان خورشیدگرفتگی خورشید قابل رؤیت باشد اگر وضع آنها را با زمانی که فرض کنیم خورشیدی در کار نباشد مقایسه کنیم خم شدن نور آنها مسلم است. درست مانند موقعی که انگشت دستتان را جلوی چشمتان در فاصله 8 سانتیمتری قرار دهید و یکبار فقط با چشم چپ و بار دیگر فقط با چشم راست به آن نگاه کنید به نظر می‌‌رسد که انگشت دستتان در مقابل زمینه پشت آن تغییر جا می‌دهد ولی واقعاً انگشت شما که جابجا نشده است!

دانشمندان در موقع خورشیدگرفتگی در جزیره پرنسیپ پرتغال واقع در افریقای غربی دیدند که نور ستاره‌ها به جای آنکه به خط راست حرکت کنند در مجاورت خورشید و در اثر نیروی گرانشی آن خم می‌شوند و به صورت منحنی در می‌‌آیند. یعنی ما وضع ستاره‌ها را کمی بالاتر از محل واقعیش می‌بینیم. ماهیت تمام پیروزیهای نظریه نسبیت عام انیشتین اخترشناختی بود ولی دانشمندان حسرت می‌‌کشیدند که‌ای کاش راهی برای آزمون آن در آزمایشگاه داشتند. نظریه انیشتین به ماده به صورت بسته متراکمی از انرژی نگاه می‌‌کرد به همین خاطر می‌‌گفت که این دو به هم تبدیل پذیرند یعنی ماده به انرژی و انرژی به ماده تبدیل می‌شود. E = mc² دانشمندان به ناگاه پاسخ بسیاری از پرسش‌ها را یافتند. پدیده پرتوزایی به راحتی توسط این معادله توجیه شد.

کم کم دانشمندان دریافتند که هر ذره مادی یک پادماده مساوی خود دارد و در اینجا بود که ماده و انرژی جدایی‌ناپذیر شدند. تا اینکه انیشتین طی نامه‌ای به رئیس جمهور امریکا نوشت که می‌توان ماده را به انرژی تبدیل کنیم و یک بمب اتمی درست کنیم و امریکا دستور برپایی سازمان عظیمی را داد تا به بمب هسته‌ای دست پیدا کند. برای شکافت هسته اتم اورانیوم 235 انتخاب شد. اورانیوم عنصری است که در پوسته زمین بسیار زیاد است. تقریباً 2 گرم در هر تن سنگ! یعنی از زر (طلا) چهارصد مرتبه فراوانتر است اما خیلی پراکنده. در سال 1945 مقدار کافی برای ساخت بمب جمع شده بود و این کار یعنی ساختن بمب در آزمایشگاهی در «لوس آلاموس» به سرپرستی فیزیکدان امریکایی «رابرت اوپنهایمر» صورت گرفت.

آزمودن چنین وسیله‌ای در مقیاس کوچک ناممکن بود. بمب یا باید بالای اندازه بحرانی باشد یا اصلاً نباشد و در نتیجه اولین بمب برای آزمایش منفجر شد. در ساعت 5/5 صبح روز 16 ژوئیه 1945 برابر با 25 تیرماه 1324 و نیروی انفجاری برابر 20 هزار تن تی.ان.تی آزاد کرده دو بمب دیگر هم تهیه شد. یکی بمب اورانیوم بنام پسرک با سه متر و 60 سانتیمتر طول و به وزن 5/4 تن و دیگری مرد چاق که پلوتونیم هم داشت. اولی روی هیروشیما و دومی روی ناکازاکی در ژاپن انداخته شد. صبح روز 16 اوت 1945 در ساعت ده و ده دقیقه صبح شهر هیروشیما با یک انفجار هسته‌ای به خاک و خون کشیده شد. با بمباران هیروشیما جهان ناگهان به خود آمد، 160000 کشته در یک روز وجدان خفته فیزیکدان ‌ها بیدارر شد! «اوپنهایمر» مسئول پروژه بمب و دیگران از شدت عذاب وجدان لب به اعتراض گشودند و به زندان افتادند. انیشتین اعلام کرد که اگر روزی بخواهم دوباره به دنیا بیایم دوست دارم یک لوله‌کش بشوم نه یک دانشمند!

در دهه اول قرن بیستم انقلابی در فلسفه علوم طبیعی پیش آمد که بسیاری آن را از حیث عمق معنا و درهم ریزی احکام موجود پذیرفته شده ، نسبت به انقلاب کوپرنیکی – گالیله‌ای ، برتر به شمار می‌آورند. در این فاصله زمانی دو نظریه بسیار مهمی پا به عرصه رقابت نهادند ، نظریه نسبیت و کوانتمی که نسبت به کارهای دانشمندان پیشین از جمله ماکسول ، سارین ، کلوین و کلاوزیوس به نحو چشمگیری متفاوت بودند. این نظریه‌های جدید با مکانیک نیوتونی نیز در بعضی از اصول و فرضهای بنیادی اختلاف شدیدی داشتند .

این نظریه علاوه بر اینکه در برگیرنده پیچیدگیهای ریاضی است، تصور ذهنی و فهم آن ، بسیار دشوار است. البته شایان ذکر است که انیشتین در مقاله 1905 خود که برای اولین بار به نسبیت خاص خود پرداخت، از معادلات ریاضی ساده استفاده کرد. اما در مقاله 1919 که به نسبیت عام پرداخت ، بر خلاف مقاله پیشین از فرمولهای پیجیده ریاضی استفاده کرد. نسبیت از ریشه نسبی گرفته شده است ، یعنی هر کدام از واحدهای فیزیکی شناخته شده برای توصیف پدیده‌های طبیعی ، نسبی هستند. به عبارت دیگر می‌توان گفت که بر اساس نسبیت ، جرم ، سرعت ، شتاب و حتی زمان که برای ما تعریف می‌شوند، نسبی هستند.

آسانسور انیشتین ، تأثیر آسانسور در حال
شتاب بر بدن انسان برابر با جاذبه است.

نظریه نسبیت
نسبیت عام برای حرکتهایی ساخته شده که در خلال حرکت سرعت تغییر می کند یا به اصطلاح حرکت شتابدار دارند. شتاب گرانش زمین g که همان عدد 981m/s است نیز یک نوع شتاب است. پس نسبیت عام با شتابها کار دارد نه با حرکت. نظریه‌ای است راجع به اجرامی که شتاب ثقل دارند. کلا هر جا در عالم ، جرمی در فضای خالی باشد حتما یک شتاب جاذبه در اطراف خود دارد که مقدار عددی آن وابسته به جرم آن جسم می‌باشد. پس در اطراف هر جسمی شتابی وجود دارد.

نسبیت عام با این شتابها سر و کار دارد و بیان می‌کند که هر جسمی که از سطح یک سیاره دور شود زمان برای او کندتر می‌شود. یعنی مثلا ، اگر دوربینی روی ساعت من بگذارند و از عقربه‌های ساعتم فیلم زنده بگیرند و روی ساعت آدمی که دارد بالا میرود و از سیاره زمین جدا می‌شود هم دوربینی بگذارند و هر دو فیلم را کنار هم روی یک صفحه تلویزیونی پخش کنند، ملاحظه خواهیم کرد که ساعت من تندتر کار می‌کند. نسبیت عام نتایج بسیار عجیب و قابل اثبات در آزمایشگاهی دارد. مثلا نوری که به اطراف ستاره‌ای سنگین می‌رسد کمی به سمت آن ستاره خم می‌شود. سیاهچاله‌ها هم بر اساس همین خاصیت است که کار می‌کنند. جرم آنها به قدری زیاد و حجمشان به قدری کم است که نور وقتی از کنار آنها می‌گذرد به داخل آنها می‌افتد و هرگز بیرون نمی‌آید.

همه ما برای یکبار هم که شده گذرمان به ساعت ‌فروشی افتاده است و ساعتهای بزرگ و کوچک را دیده ایم که روی ساعت ده و ده دقیقه قرار دارند. ولی هیچگاه از خودمان نپرسیده‌ایم چرا؟ آلبرت انیشتین در نظریه نسبیت خاص با حرکت شتابدار و یا با گرانش کاری نداشت. اینیشتین در سال 1919 ، با ترمیم و تعمیم نسبیت خود ، نسبیت عام را مطرح کرد. نسبیت عام برخلاف نسبیت خاص ، در بر گیرنده معادلات و پیچیدگیهای ریاضی بود. یکی از پیش بینیهای این نظریه آن بود که ساعتها در میدان گرانشی بسیار قوی ، کندتر کار می‌کنند و همچنین نور در میدان گرانشی بسیا قوی ، در مسیر مستقیم خود منحرف می‌شوند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله Belief Propagation in a Ruleدرbased System Using The Demps

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Belief Propagation in a Ruleدرbased System Using The DempsterدرShafer Theory تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Belief Propagation in a Ruleدرbased System Using The DempsterدرShafer Theory تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Belief Propagation in a Ruleدرbased System Using The DempsterدرShafer Theory تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Belief Propagation in a Ruleدرbased System Using The DempsterدرShafer Theory تحت pdf :

سال انتشار: 1382

محل انتشار: یازدهمین کنفرانس مهندسی برق

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

Mohammad Reza Ahmadzadeh – School of Electronic Technology, Shiraz University
Maria Petrou – Informatics and Telematics Institute, CERTH, PO Box 361, 57001, Thermi, Thessaloniki, Greece, and School of Electronics and Physical Sciences, University of Surrey, Guildford GU2 7XH, UK

چکیده:

Fusion of spatial remote sensing data (slope, aspect, soil depth and rock permeability) to assess the risk of desertification of a burned forest by an expert system is studied. Belief functions which are assigned to data classes are propagated through expert rules. Uncertainty in the data because of sub-sampling error and uncertainty in the rules are considered during the processes. Experiments show the effectiveness of taking into consideration the uncertainty in data and rules

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله پیش بینی عملکرد تحصیلی براساس رشد اجتماعی در نوجوانان 12 ت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پیش بینی عملکرد تحصیلی براساس رشد اجتماعی در نوجوانان 12 تا 18 ساله دارای اعتیاد به اینترنت شهر رشت تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی عملکرد تحصیلی براساس رشد اجتماعی در نوجوانان 12 تا 18 ساله دارای اعتیاد به اینترنت شهر رشت تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی عملکرد تحصیلی براساس رشد اجتماعی در نوجوانان 12 تا 18 ساله دارای اعتیاد به اینترنت شهر رشت تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی عملکرد تحصیلی براساس رشد اجتماعی در نوجوانان 12 تا 18 ساله دارای اعتیاد به اینترنت شهر رشت تحت pdf :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
مریم شفیقی جورشری – کارشىاس ارشد روان شناسی عمومی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
بهمن اکبری – دانشیار گروه روانشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

چکیده:
پژوهش حاضر با هدف پیش بینی عملکرد تحصیلی بر اساس رشد اجتماعی در نوجوانان 12 تا 18 ساله دارای اعتیاد به اینترنت شهر رشت انجام شد. روش پژوهش توصیفی از مطالعات همبستگی می باشد. جامعه آماری این پژوهش عبارتند از کلیه دانش آموزان نوجوان 12 تا 18 ساله ی متوسطه ی دوره اول و دوم شهر رشت که دارای اعتیاد به اینترنت باشند که از 504 دانش آموز تست اعتیاد به اینترنت گرفته شد و از این تعداد 200 دانش آموز دارای اعتیاد به اینترنت بودند که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای طبقه ای انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه اعتیاد به اینترنت یانگ (1998) و پرسشنامه رشد اجتماعی وایترمن (1990) استفاده گردید. نتایج پژوهش نشان داد رشد اجتماعی عملکرد تحصیلی نوجوانان را پیش بینی می کند (p<0/01). با توجه به نقش رشد اجتماعی در عملکرد تحصیلی افراد دارای اعتیاد پیشنهاد می شود که دست اندرکاران تدابیری برای افراد در معرض خطر در نظر گیرند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله اتنوفارماکولوژی و شناسایی گونه های همراه گیاه دارویی ازگیل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اتنوفارماکولوژی و شناسایی گونه های همراه گیاه دارویی ازگیل Mespilus germanica L. در رویشگاه روستای زیارت واقع در استان گلستان تحت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اتنوفارماکولوژی و شناسایی گونه های همراه گیاه دارویی ازگیل Mespilus germanica L. در رویشگاه روستای زیارت واقع در استان گلستان تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اتنوفارماکولوژی و شناسایی گونه های همراه گیاه دارویی ازگیل Mespilus germanica L. در رویشگاه روستای زیارت واقع در استان گلستان تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اتنوفارماکولوژی و شناسایی گونه های همراه گیاه دارویی ازگیل Mespilus germanica L. در رویشگاه روستای زیارت واقع در استان گلستان تحت pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
فصیحه لیوانی کارشناس ارشد علوم گیاهی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان، باشگاه پژو
مه لقا قربانلی – استاد، گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، ایران
آرین ساطعیاستادیار، گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، ایران
معصومه مازندرانی – استادیار دانشگاه آزاد گرگان

چکیده:
ازگیل متعلق به خانواده گلسرخیان و سرشار از مواد معدنی و ترکیبات فنلی میباشد. بررسی خصوصیات فنولوژی به همراه شناسایی گونههای همراه، از فروردین 9831 تا آذر 9831 هر ماه در رویشگاه زیارت واقع در استان گلستان9191 متر ارتفاع از سطح دریا انجام شد. نتایج نشان داد این گیاه در اردیبهشت ماه وارد فاز زایشی شد و میوههای آن در نیمه دوم مهرماه کاملا رسید. اغلب گونههای همراه متعلق به تیره چتریان و گلسرخیان و فرم رویشی غالب،همیکریپتوفیت بود. مردم بومی بر این باورند میوه رسیده ازگیل مسهل، مدر، تصفیهکننده خون، درمان کننده خونریزیهای داخلی و ; است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   151   152   153   154   155   >>   >