مقاله Improvement the Relationship in DesignDepartment by E_coll

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Improvement the Relationship in DesignDepartment by E_collaboration تحت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Improvement the Relationship in DesignDepartment by E_collaboration تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Improvement the Relationship in DesignDepartment by E_collaboration تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Improvement the Relationship in DesignDepartment by E_collaboration تحت pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، چالشها و راهکارها
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
Marjan Mohammadjafari Islamic Azad University, Kerman, Iran
Hadi Zayandehroodi – Islamic Azad University, Kerman, Iran

چکیده:

Electronic collaboration is known as being capable of removing geographical barriers and significantlyfacilitating information exchange within and beyond organizations. The objective of this paper knows the main tasks ofthe department of design and validates these tasks through questionnaire and analysis the response by AMOS softwarefor SEM technique in order to do the E _collaboration in the department of design for reduce time and cost in production.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی تغییرات زمانی پروفیل آبشستگی درپایین دست دریچه تحت p

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تغییرات زمانی پروفیل آبشستگی درپایین دست دریچه تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات زمانی پروفیل آبشستگی درپایین دست دریچه تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات زمانی پروفیل آبشستگی درپایین دست دریچه تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات زمانی پروفیل آبشستگی درپایین دست دریچه تحت pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
مرضیه رئیسی نافچی – دانشجوی کارشناسی ارشددانشگاه ازادواحدعلوم تحقیقات هرمزگان
مجتبی صانعی – دانشیارپژوهشکده حفاظت خاک و ابخیزداری
سیروس ارشادی – استادیاردانشگاه ازاداسلامی واحدعلوم و تحقیقات هرمزگان

چکیده:
پیش بینی آشستگی دربستر یکی ازمسائل قابل اهمیت درهیدرولیک می باشد هرساله هزینه های سنگینی برای کنترل و جلوگیری ازابشستگی درپایین دست سازه های ابی صرف میشود ازاین رو پیش بینی آن قبل ازساخت سازه امری ضروری برای هرطراحی می باشد گسترش این پدیده میتواند پایداری سازه را به خطر اندازد ضمن اینکه تجمع موادفرسایش یافته باتغییر رقوم پایاب برعملکرد خروجی سازه تاثیر میگذارد درتحقیق حاضر به بررسی ازمایشگاهی روند تغییرات زمانی پروفیل ابشستگی درمدل دریچه با پارامترهای هیدرولیکی و هندسی جریان پرداخته شده است با شبیه سازی فیزیکی پروفیل حفره ابشستگی و تپه ایجادشده پایین دست حفره درزمانهای مختلف ثبت شد مطابق با نتایج بدستا مده روند ابشستگی درزمان اولیه زیاد و به تدریج به طور قابل ملاحظه ای کاهش یافته است همچنین پروفیل طولی بی بعد ابشستگی مستقل اززمان است روابط بدست امده برای محاسبه ابعادابشستگی ازهمپوشانی قابل توجهی نسبت با داده های مشاهاتی برخوردار است درنهایت با برازش منحنی داده های ازمایشگاهی رابطه ای با ضریب تعیین r2=0/913 بامتوسط خطای مطلق نسبی 14درصد بدست امد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ارتباط فعالیت بیماری لوپوس بر اساس شاخص ارزیابی BILAG با س

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارتباط فعالیت بیماری لوپوس بر اساس شاخص ارزیابی BILAG با سطح مارکرهای سرولوژیک فعالیت بیماری در بیماران تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط فعالیت بیماری لوپوس بر اساس شاخص ارزیابی BILAG با سطح مارکرهای سرولوژیک فعالیت بیماری در بیماران تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط فعالیت بیماری لوپوس بر اساس شاخص ارزیابی BILAG با سطح مارکرهای سرولوژیک فعالیت بیماری در بیماران تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط فعالیت بیماری لوپوس بر اساس شاخص ارزیابی BILAG با سطح مارکرهای سرولوژیک فعالیت بیماری در بیماران تحت pdf :

مقاله ارتباط فعالیت بیماری لوپوس بر اساس شاخص ارزیابی BILAG با سطح مارکرهای سرولوژیک فعالیت بیماری در بیماران تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان 1389 در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه 563 تا 570 منتشر شده است.
نام: ارتباط فعالیت بیماری لوپوس بر اساس شاخص ارزیابی BILAG با سطح مارکرهای سرولوژیک فعالیت بیماری در بیماران
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص فعالیت
مقاله لوپوس اریتماتوس سیستمیک
مقاله BILAG index ،Anti-dsDNA ،ESR

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: کریمی فر منصور
جناب آقای / سرکار خانم: سیدبنکدار زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: نصیری سیاوش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: لوپوس اریتماتوس سیستمیک یک بیماری التهابی با علت ناشناخته است که می تواند ارگان های مختلف بدن را درگیر نماید. با توجه به تفاوت هایی که چهره بیماری در اجتماعات مختلف دارد، بر آن شدیم تا بیماران لوپوس شهر اصفهان را مورد مطالعه قرار دهیم.
روش ها: بیماران مبتلا به فرم قطعی بیماری، طی سال های 1387-88 در درمانگاه روماتولوژی بیمارستان الزهرا (س) اصفهان به روش سرشماری مورد بررسی قرار گرفتند. این مطالعه با هدف تعیین ارتباط میان ESR، C3، C4 و Anti-dsDNA و فعالیت بیماری لوپوس و نیز تعیین اعتبار و ارزش شاخص ارزیابی کننده BILAG جهت ارزیابی فعالیت بیماری در بیماران مبتلا به لوپوس انجام شد. طی یک مطالعه مقطعی، بیماران مبتلا به لوپوس مورد بررسی قرار گرفتند. اطلاعات در مورد فعالیت بیماری لوپوس بر اساس نمرات به دست آمده از شاخص ارزیابی کننده BILAG مورد بررسی قرارگرفت. میزان سطوح ESR، C3، C4 و Anti-dsDNA و نمرات به دست آمده از شاخص SLEDAI-2k در تجزیه و تحلیل و بررسی اعتبار شاخص استفاده شد. تجزیه و تحلیل آماری با استفاده از رگرسیون لجستیک ترتیبی انجام شد.
یافته ها: از 100 بیمار مبتلا به لوپوس 90 درصد زن بودند. میانگین سنی بیماران 98±311 سال بود. افزایش نمره شاخص ارزیابی کننده BILAGبا افزایش ESRو Anti-dsDNA و کاهش سطوح C3 و C4 و افزایش نمره SLEDAI-2K همراه بود (عدد P در همه موارد کمتر از 001 بود).
نتیجه گیری: نتایج این مقاله نشان داد که ESR، C3، C4 و Anti-dsDNA باید در ارزیابی و پی گیری بیماران مبتلا به لوپوس مورد استفاده قرارگیرد. همچنین نتایج نشان داد که شاخص ارزیابی کننده BILAG دارای ارزش و اعتبار زیادی در تعیین فعالیت بیماری لوپوس است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله روند مرحله به مرحله نارسایی کلیه در بیماران پیوندی با اختل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله روند مرحله به مرحله نارسایی کلیه در بیماران پیوندی با اختلال عملکرد مزمن کلیه پیوندی تحت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روند مرحله به مرحله نارسایی کلیه در بیماران پیوندی با اختلال عملکرد مزمن کلیه پیوندی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روند مرحله به مرحله نارسایی کلیه در بیماران پیوندی با اختلال عملکرد مزمن کلیه پیوندی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روند مرحله به مرحله نارسایی کلیه در بیماران پیوندی با اختلال عملکرد مزمن کلیه پیوندی تحت pdf :

مقاله روند مرحله به مرحله نارسایی کلیه در بیماران پیوندی با اختلال عملکرد مزمن کلیه پیوندی تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان 1388 در مجله دانشکده پزشکی از صفحه 585 تا 591 منتشر شده است.
نام: روند مرحله به مرحله نارسایی کلیه در بیماران پیوندی با اختلال عملکرد مزمن کلیه پیوندی
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیوند کلیه
مقاله اختلال عملکرد
مقاله تحلیل بقا
مقاله رد پیوند

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: خلخالی حمیدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: حاجی زاده ابراهیم
جناب آقای / سرکار خانم: کاظم نژاد انوشیروان
جناب آقای / سرکار خانم: غفاری مقدم علی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: علی رغم بهبود پیامدهای کوتاه مدت پیوند در دو دهه اخیر، پیامدهای طولانی مدت، بهبود چندانی نداشته است. اختلال عملکرد مزمن کلیه پیوندی، از شایع ترین علل از دست رفتن کلیه است. در این مقاله، الگو، زمان انتظار و نرخ گذر از مراحل میانی، در بیماران اختلال عملکرد مزمن کلیه پیوندی بررسی می شود که در پیش بینی نتیجه پیوند نقش مهمی دارد.
روش بررسی: در یک مطالعه تک مرکزی گذشته نگر، 214 بیمار با اختلال عملکرد مزمن کلیه پیوندی، مراجعه کننده طی سال های 1376 تا 1384 به درمانگاه فوق تخصصی نفرولوژی بیمارستان امام دانشگاه علوم پزشکی ارومیه بررسی گردید. عملکرد کلیه با شاخص GFR ارزیابی و برمبنای راهنمای بالینی NKF و KCOQI در هر ویزیت طبقه بندی گردید. داده ها با روش کاپلان مایر تحلیل بقا آنالیز شد.
یافته ها: میزان خام رد کلیه پیوندی با حذف موارد فوت، %266 طی متوسط زمانی انتظار 817 ماه است. 100 درصد افراد با میانگین زمانی انتظار 263 ماه از مرحله یک به دو رفته اند احتمال گذر از دوم به سوم برابر %889 با میانگین زمان انتظار 255 ماه، گذر از سوم به چهارم برابر %557 با میانگین زمان 249 ماه و گذر از چهارم به پنجم برابر 535 با متوسط زمان 182 ماه است. به طور کلی شتاب گذر از رتبه i به j بیمارانی که در زمان شروع فرآیند کاهشی در مرحله سه از GFR قرار دارند، سریع تر از رتبه های دو و یک است.
نتیجه گیری: وضعیت بیمار طی سال اول بعد از پیوند از عوامل مهم و تعیین کننده در نرخ گذر از مراحل میانی و رد کلیه پیوندی می باشد. اقدامات درمانی در جهت جلوگیری از تخریب عملکرد در یک سال اول باعث بقا طولانی مدت پیوند می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله آشکارسازی تغییرات فضای سبز شهر تبریز با استفاده از روشهای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله آشکارسازی تغییرات فضای سبز شهر تبریز با استفاده از روشهای شیء گرا تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آشکارسازی تغییرات فضای سبز شهر تبریز با استفاده از روشهای شیء گرا تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آشکارسازی تغییرات فضای سبز شهر تبریز با استفاده از روشهای شیء گرا تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آشکارسازی تغییرات فضای سبز شهر تبریز با استفاده از روشهای شیء گرا تحت pdf :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: اولین همایش GIS شهری

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

بختیار فیضی زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور و GIS دانشگاه تبریز
سیدمحمود حاجی میررحیمی – دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور و GIS دانشگاه تبریز

چکیده:

همزمان با رشد شهری، فضای سبز موجود در کلان شهرها به نفع اراضی مسکونی در حال کاهش است. ارزیابی نسبت تغییرات فضای سبز در طی دوره های زمانی متفاوت ما را میزان و پراکندگی این تغییرات اگاه می سازد که این خود در امر برنامه ریزی نقش به سزایی دارد. در حال حاضر و با پیشرفته های انجام گرفته در سنجش از دور و تولید تصاویر ماهواره ای با قدرت تفکیکبالا، استفاده از این تصاویر کمک قابل توجهی برای اشنسان می باشد. با بهره گیری از تصاویر چند زمانه سنجش از دور و اعمال انواع تکنیکهای پردازش تصویر می توان تغییرات کاربردی اراضی شهری را بر آورد نموده و نسبت به مدیریت آنها اقدام نمود. کلان شهر تبریز به عنوان بزرگترین شهر شمالغرب کشور در طول دو دهه گذشته تغییرات زیادی را در کاربری های اراضی خود تجربه نموده است. در این میان، فضای سبز نسبت به سایر کاربری ها تغییرات فاحشی داشته است به نحوی که در طی دوره 18 ساله بیش از 46 درص کاهش پیدا کرده است. مقاله حاضر به ارزیابی این تغییرات در طی سالهای 1366 تا 1384 در شهر تبریز پرداخته است. در این مقاله از تصاویر TM ماهواره لندست و SPOT5 استفاده شده و نقشه تغییرات با اعمال روش طبقه بندی شیء گرا تهیه شده است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   146   147   148   149   150   >>   >