سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله تحلیل فایده – هزینه کشت پسته در نیریز فارس در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تحلیل فایده – هزینه کشت پسته در نیریز فارس در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل فایده – هزینه کشت پسته در نیریز فارس در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل فایده – هزینه کشت پسته در نیریز فارس در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل فایده – هزینه کشت پسته در نیریز فارس در pdf :

خلاصه

در شهرستان نیریز، زارعین تمایل ویژهای به کشت پسته پیدا کردهاند. میزان تولید پسته در سال زراعی 77-1376، 5000 تن بوده که حدود 95 درصد از تولید پسته استان فارس را به خود اختصاص داده است.

بنابراین بررسی اقتصادی کشت پسته در این منطقه بسیار با اهمیت میباشد. هدف از این مطالعه تهیه یک راهنما برای اتخاذ تصمیمات تولیدی، تعیین بازده، هزینه بالقوه و تنظیم بودجه مزرعه میباشد. علاوه بر آن سودآوری کشت پسته از روش تحلیل فایده – هزینه مورد بررسی قرار گرفت. برای انجام این مطالعه، نمونهای شامل 180 تولید کننده به کمک روش نمونهگیری خوشهای دو مرحلهای انتخاب شد. اطلاعات مورد نیاز از طریق پرسشنامه در سال زراعی 77-1376 جمعآوری گردید. در این مطالعه از روش تحلیل ارزش کنونی جهت ارزیابی اقتصادی استفاده گردید. نتیجه اساسی نشان داد که ارزش کنونی خالص طرح با نرخ بهره 18 درصد مثبت و برابر 985986862 ریال و همچنین نرخ بازده پروژه (کشت 100 هکتار پسته) 6 /25 درصد میباشد که در مقایسه با نرخ رسمی اعتبارات بلند مدت بانکی (18%) این پروژه سودآور است.

واژههای کلیدی: پسته، بازده بالقوه، هزینه بالقوه، نرخ بازده مورد انتظار، نرخ بازده داخلی طرح.

مقدمه

حیات سیاسی و اقتصادی بسیاری از کشورهای در حال توسعه از جمله کشور ما در شرایط کنونی به نحو قابل ملاحظهای متکی به درآمد نفتی است. محدود بودن ذخائر نفتی، نوسانات قیمت نفت در بازارهای جهانی و برخی از مسائل سیاسی سبب گردیده تا این بخش از درآمد ملی توأم با ریسک و نگرانکننده باشد. در راستای تحقق اقتصاد چند بعدی و رسیدن به مرز خودکفائی ضروری است تا بیشتر از گذشته به تولید و صادرات کالاهای غیر نفتی توجه گردد و زمینه گسترش این دسته از محصولات با توجه به مزیتهای نسبی منطقهای فراهم گردد.

پسته از جمله محصولات باغی است که علیرغم داشتن بازار جهانی مناسب و برخورداری از مزیت نسبی در زمینه صادرات و بازاریابی، مزیت آن در زمینه تولید در بسیاری از مناطق پستهکاری در پرده ابهام قرار گرفته است. در شرایط فعلی در

بسیاری از مناطق کشور به ویژه مناطق کویری بهرهبرداران گرایش و تمایل ویژهای به کشت این محصول پیدا کردهاند.

کشت پسته بیشتر مناطقی را شامل میشود که با کمبود و شوری آب مواجه شدهاند (4). بنابراین جهت سامان دادن به گرایشات زارعین و در راستای استفاده صحیح از منابع تولیدی ضروری است تا مزیت اقتصادی این محصول مشخص گردد. این مطالعه به منظور تحلیل فایده – هزینه کشت پسته در شهرستان نیریز که هماینک به عنوان یکی از قطبهای مهم تولید پسته در کشور میباشد، انجام شده است. همچنین انجام سایر مطالعات اقتصادی در زمینه تعیین مزیت نسبی محصولات کشاورزی قابل کشت در منطقه، تعیین کارآیی و عوامل مؤثر بر آن و بالاخره بازاریابی پسته قابل توصیه میباشد.

در این قسمت به برخی از مطالعات صورت گرفته داخلی در زمینه اقتصاد پسته و همچنین به برخی از مطالعات صورت گرفته داخلی و خارجی در زمینه تحلیل اقتصادی طرحهای

926 مجله علوم کشاورزی ایران، جلد 34، شماره 4، سال 1382

سرمایهگذاری با استفاده از روشهای اقتصادی اشاره میگردد.

بندال و همکاران (1995) در تحلیل اقتصادی کاربرد آبیاری قطرهای انار در هند، بر اساس تحلیل جریان وجوه نقدی، هزینهها و درآمد را برای 10 سال بررسی نمودند. برای انجام این مطالعه از روش ارزیابی تحلیل فایده – هزینه استفاده گردید.

نتایج حاصل از مطالعه نشان داده است که نسبت منفعت به هزینه اضافی (مقایسه سیستم قطرهای با سنتی) را 13/2

محاسبه کردند که نشاندهنده توجیهپذیری اقتصادی آن است.

بهتاش (1375) در مقالهای به ارزیابی اقتصادی یکی از طرحهای اجرا شده آبیاری و زهکشی بنه باشت پرداخته است.

در این ارزیابی زمینههای متفاوت هزینه ای و درآمدی و اثرات متعدد هریک از بخشهای زراعت و دامداری در منطقه قبل و بعد از اجرای طرح بررسی گردیده و آلترناتیوهای مختلف با نرخهای بهره متعدد آزمایش شده است. در این مطالعه گردش نقدی، نسبت فایده – هزینه و نرخ بازده داخلی طرح به دست آمده است.

سن رای (1995) به بررسی مزیتهای اقتصادی آبیاری قطرهای از دو جنبه کلان و خرد در هندوستان پرداخته است.

بررسیهای انجام شده در 6 ایالت هند نشان داد که برگشت سرمایه در این سیستم بین یک تا سه فصل تغییر میکند و بیش از یک سوم مزارع کوچک، طول دورهای بیش از 5/2 دارند که این امر نشان دهنده توجیه اقتصادی این سیستم است.

شیبانی (1375) ضمن تأکید بر اهمیت کشت پسته و ارزآوری این محصول برای اقتصاد کشور، انجام مطالعات اقتصادی در مورد این محصول را بسیار ضروری دانسته است ولی خود مطالعهای از بعد اقتصادی را انجام نداده است و صرفا بر اهمیت توجه به مسائل اقتصاد پرداخته است.

صداقت (1376) با هدف بررسی اقتصادی گرایش بهرهبرداران به کشت پسته و تأثیرات آن بر الگوی کشت و درآمد زارعین در استان فارس، مطالعهای را صورت داده است.

برای این منظور از مدلهای اقتصادی متعدد استفاده شده که از آن جمله مدل برنامهریزی خطی، مدل تابع تولید، تابع تولید مرزی و مدل لوجیت بوده است. نتایج اصلی تحقیق نشان داده است که دلیل اصلی گرایش به پستهکاری بحران منابع آبی

(شوری و کم آبی) بوده و وارد شدن پسته در الگوی کشت،

درآمد مزرعه را به مقدار قابل توجهی افزایش داده است.

همچنین نتایج نشان داد که بهرهبرداران پستهکار از لحاظ فنی کارآیی لازم را نداشتهاند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله موقعیت جغرافیایی و تاریخچه روستای حصار در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله موقعیت جغرافیایی و تاریخچه روستای حصار در pdf دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله موقعیت جغرافیایی و تاریخچه روستای حصار در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله موقعیت جغرافیایی و تاریخچه روستای حصار در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله موقعیت جغرافیایی و تاریخچه روستای حصار در pdf :

روستای حصار در فاصله 50 کیلومتری جنوب شرقی شهر نیشابور و در فاصله 10 کیلومتری از جاده اصلی نیشابور – تربت حیدریه واقع شده است . این روستا از طریق جاده خاکی و کم عرضی قابل دسترسی می باشد. روستای حصار در منطقه ای کوهپایه ای و با آب و هوای سرد و کوهستانی قرار دارد . این روستا در طول جغرافیایی 02 ،°36 و عرض جغرافیایی 14،°58 و در ارتفاع 1620 کیلومتری از سطح دریا قرار دارد.
روستای حصار در دهستان زبرخان از توابع بخش زبرخان قرار دارد.
مردم این روستا شیعه مذهب و ترک زبان و فارس زبان می باشند .
تعیین محدوده اراضی کشاورزی و منابع طبیعی
روستای حصار در منطقه ای کوهپایه ای با آب و هوای کوهستانی چشم انداز زیبا واقع شده است نقطه ای که روستای حصار در آن قرار دارد توسط یک رودخانه که از ارتفاعات سرچشمه می گیرد سیراب می گردد این رودخانه اراضی کشاورزی روستای حصار را که 919 هکتاراست آبدهی می کند و کیفیت آب نیز مناسب می باشد . آب شرب روستای حصار نیز از یک قنات تأمین می گردد که از طریق یک منبع هوایی به صورت لوله کشی در منازل مورد استفاده روستاییان قرار می گیرد. روستای حصار با مشکل کم آبی و عدم بارندگی مواجه نمی باشد .

زمین شناسی
روستای حصار بروی پادگانه های جوان و مخروط افکنه ها واقع شده است که متعلق به دوران کواترنری و پلیوستن می باشد و در اطراف روستا آبراههایی وجود دارد همچنین در جنوب روستا پیروکسن ، آندزیت و بازالت دیده می شوند. این منطقه در بین ارتفاعات 2000-1600 گسترده شده است و در شمال آن ارتفاعات کوههای قراوه خانه واقع شده است . درصد شیب این منطقه زیاد نمی باشد یک گسل احتمالی با فاصله 5 کیلومتری از غرب روستا عبور کرده است.
بررسی وضعیت اقلیم
تأثیر شرایط اقلیمی در فعالیتهای مربوط به کشاورزی ، صنعت و پراکنش گروههای انسانی ، ساخت و ساز مراکز سکونت گاهی وضعیت های عمرانی بر کسی پوشیده نمی باشد.
بارندگی
فصل بارش در منطقه از مهرماه آغاز و تا اردیبهشت ماه ادامه دارد . در ایستگاه بار نیشابور ، بیشترین میزان بارندگی مربوط به اسفند ماه با 3/56 میلی متر و کمترین بارش مربوط به شهریور ماه با 4/2 میلی متر بوده و میزان بارندگی سالانه 5/317 میلی متر بوده است . بیشترین بارندگی (نیمی از بارش سال) این منطقه در فصل زمستان ، انجام می شود و یک دوره 6 الی 7 ماهه خشک از اردیبهشت ماه تا مهر ماه در منطقه مشاهده می گردد.
در سالهای اخیر خشکسالی فراوانی در این ناحیه بوده که این خود یکی از دلایل مهاجرت روستائیان به شهرهای دیگر بوده است .
سرعت و جهت باد
بطور متوسط در اردیبهشت ماه و خردادماه سرعت باد در این ناحیه به بالاترین حد خود می رسد و آرامترین روزها در این ناحیه مربوط به آبان ، آذر و دی ماه است .
باد غالب سالانه ، باد جنوب شرقی با 12 درصد فراوانی وزش ، بادهای شرقی 10 درصد و بادهای غربی با 9 درصد جهات وزش باد را تشکیل می دهند . حداکثر سرعت باد اندازه گیری شده در ظهرهای اواخر بهار و اوایل تابستان در جهت جنوب شرقی گزارش شده است
یخبندان
حداکثر روزهای یخبندان در این ایستگاه 123 روز گزارش شده است . با شروع فصل پاییز در مهر ماه ، ماههای یخبندان در این ناحیه شروع می شود و تا اوایل فروردین ادامه دارد . بیشترین روزهای یخبندان در دی ماه مشاهده می شود .
رطوبت نسبی
بیشترین میزان رطوبت نسبی در ایستگاه نیشابور مربوط به دی ماه با 78 درصد و کمترین میزان رطوبت نسبی در مرداد ماه با 32 درصد بوده است ، می توان گفت کمترین رطوبت نسبی در ماههای گرم سال و بیشترین میزان رطوبت نسبی در ماههای سرد و خنک در فصل زمستان و بهار مشاهده می شود .
منابع آب
آبرسانی به مناطق روستایی کشور از جمله خدمات زیربنائی است که نقش مهمی را در حیات جوامع روستایی و تثبیت جمعیت آنها ایفا می نماید ، مطابق تعاریف بهداشتی جهانی هر روستایی که پس از یک ربع ساعت پیاده روی بتواند به آب مورد نیاز خود دسترسی یابد از نعمت آب آشامیدنی برخوردار است . آب تأمین کننده شرب روستا و اراضی کشاورزی از دو طریق منابع آب سطحی و منابع آب زیرزمینی تشکیل می شود .
منابع آب سطحی روستای حصار از طریق رودخانه و بارش نزولات جوی در منطقه ، منابع تأمین آب شامل 1 دهنه قنات و چاه دستی به صورت شخصی در منازل می باشد .
آب شرب روستا از همین یک دهنه قنات تأمین می گردد که به صورت کانال کشی شده می باشد و اهالی روستا آب مصرفی خود را از آن برداشت می کنند و آب قنات کیفیت پایینی دارد و شور می باشد و جوابگوی اهالی نمی باشد و مردم با کمبود آب مواجه هستند لذا افرادی در روستا که وسعشان می رسد در منازل خود از چاه دستی استفاده کرده اند . آب کشاورزی مورد نیاز اراضی روستا توسط همین 1 دهنه قنات تأمین می شود که با کانال کشی این آب را به اراضی که کم نیز می باشد هدایت می کند .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله خلاصه کتاب پیرامون انقلاب اسلامی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله خلاصه کتاب پیرامون انقلاب اسلامی در pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خلاصه کتاب پیرامون انقلاب اسلامی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خلاصه کتاب پیرامون انقلاب اسلامی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خلاصه کتاب پیرامون انقلاب اسلامی در pdf :

مصاحبه در سیمای جمهوری اسلامی ،
پیرامون جمهوری اسلامی
این مصاحبه به منظور پاسخگویی به سوالات عقیدتی و ایدیولوژیکی بسیاری که به خصوص در میان روشنفکران در زمان نزدیک شدن به برگزاری رفراندوم با استاد مطهیر صورت گرفته است .
سوال اول :
بعنوان اولین سؤال من از مفهوم جمهوری اسلامی شروع میکنم که بزعم بسیاری‏ ، مفهومی گنگ و مبهم است زیرا جمهوری بمعنای قرار داشتن حق حاکمیت در دست خود مردم و بمعنای حکومت عامه مردم است حال آنکه قید اسلامی ، این‏ اطلاق را محدود و مقید می‏کند و باین ترتیب بنظر میرسد که مفهوم جمهوری‏ اسلامی در تعارض با موازین دمکراسی و در تعارض با مفهوم جمهوری بمعنای‏ عام آن باشد اینست که میپرسم شما چه تعریفی از جمهوری اسلامی ارائه‏ میدهید ؟
پاسخ استاد مطهری :
کلمه جمهوری ، شکل حکومت پیشنهاد شده را مشخص میکند و کلمه اسلامی‏ محتوای آنرا. مسئله جمهوری مربوط است به شکل حکومت که‏ مستلزم نوعی دمکراسی است یعنی اینکه مردم حق دارند سرنوشت خود را خودشان در دست بگیرند قطع نظر از اینکه مرد یا زن سفید یا سیاه ، دارای این عقیده یا آن عقیده باشند در اینجا فقط شرط بلوغ سنی و رشد عقلی‏ معتبر است ، و نه چیز دیگر بعلاوه این حکومت ، حکومتی موقت است یعنی‏ هر چند سال یکبار باید تجدید شود و این ملازم با این نیست که مردم خود را از گرایش‏ به یک مکتب و یک ایدئولوژی و از التزام و تعهد به یک مکتب معاف‏ بشمارند .
کلمه اسلامی پیشنهاد میکند که این حکومت با اصول و مقررات اسلامی اداره شود ، و در مدار اصول اسلامی حرکت کند چون میدانیم که اسلام بعنوان یک دین در عین‏ حال یک مکتب و یک ایدئولوژی است ، طرحی است برای زندگی بشر در همه‏ ابعاد و شئون آن . در نتیجه جمهوری اسلامی یعنی حکومتی که شکل آن ، انتخاب رئیس حکومت از سوی عامه مردم است برای مدت موقت و محتوای آن‏ هم اسلامی است .
برای اکثریت قاطع ملت ایران ، ایمان و اعتقاد راسخ به اصول اسلام‏
داشتن و بی چون و چرا دانستن آن اصول ، نه گناه است و نه عیب آنچه که‏ میتواند گناه و عیب باشد ، اینست که این اکثریت مسلمان ، به اقلیت‏ بی‏اعتقاد ، اجازه چون و چرا ندهد
که این اجازه چون و چرا به مخالفین داده شده است و گرنه لازم به انجام چنین مصاحبه ای به منظور بیان نظرات و سوالات مخالفین نبود .
الف : پاسخ ایشان در زمینه انقلاب مشروطیت :
ملت ایران که در انقلاب مشروطیتحق حاکمیت ملی را کسب کرد ،هرگز آنرا منافی با قبول اسلام بعنوان یک‏ مکتب و یک قانون اصلی و اساسی که قوانین مملکت باید با رعایت موازین‏ آن تدوین و تنظیم گردد ، ندانست و لهذا در متن قانون اساسی ضرورت‏ انطباق با قانون اسلام آمده است و در آنجا صریحا گفته میشود که هیچ‏ قانونی که بر ضد قوانین اسلام باشد ، قانونیت ندارد و یا ضرورت حضور پنج‏ فقیه طراز اول برای نظارت بر قوانین ، که در متمم قانون اساسی مندرج‏ است ، برای تامین همین نکته است .
بنابراین اسلامی بودن این جمهوری بهیچ وجه با حاکمیت ملی - که بدوره‏ مشروطیت اشاره کردید - و یا بطور کلی با دمکراسی منافات نداردو هیچگاه‏ اصول دمکراسی ایجاب نمیکند که بر یک جامعه ایدئولوژی و مکتبی حاکم‏ نباشد .
منشا اشتباه آنان که اسلامی بودن جمهوری را منافی با روح دمکراسی میدانند ناشی از اینست که دمکراسی مورد قبول آنان هنوز همان‏ دمکراسی قرن هیجدهم است که در آن حقوقانسان در مسائل مربوط به معیشت و خوراک و مسکن و پوشاک ، و آزادی در انتخاب راه معیشت مادی خلاصه میشود اما اینکه مکتب و عقیده و وابستگی‏ بیک ایمان هم جزو حقوق انسانی است و اینکه اوج انسانیت در وارستگی از غریزه و از تبعیت از محیطهای طبیعی و اجتماعی ، و در وابستگی به عقیده و ایمان و آرمان است بکلی بفراموشی سپرده شده است .
ب : پاسخ ایشان به زیر پا گذاشتن حق حاکمیت که متعلق به عموم افراد ملت است :
مبارزه ملت ایران ، تنها یک قیام علیه استیلای سیاسی و
استعمار اقتصادی نبود ، قیام علیه فرهنگ ها و ایدئولوژیهای غربی و دنباله روی از غرب بود میدانیم که هویت فرهنگی یک ملت ، آن فرهنگی است که در جانش ریشه‏ دوانیده است و هویت ملی این مردم اسلام است هیچکس نمیخواهد اسلامی بودن جمهوری را بر مردم تحمیل کند این‏ تقاضای خود مردم استجمهوری اسلامی یعنی یک‏ نفی و یک اثبات اما نفی ، نفی رژیم حاکم 2500 ساله و اثبات ، محتوای‏ اسلامی و توحیدی آنست .
ب : پاسخ ایشان د رمورد ولایت فقیه :
ولایت فقیه‏ به این معنی نیست که فقیه خود در رأس دولت قرار بگیرد و عملا حکومت‏ کند نقش فقیه در یک کشور اسلامی نقش یک‏ ایدئولوک است نه نقش یک حاکم وظیفه ایدئولوک اینست که بر اجرای‏ درست و صحیح ایدئولوژی نظارت داشته باشد ، او صلاحیت مجری قانون و کسی‏ را که میخواهد رئیس دولت بشود و کارها را در کادر ایدئولوژی اسلام با انجام برساند ، مورد نظارت و بررسی قرار میدهد
.ولایت فقیه ، یک ولایت ایدئولوژیکی است و اساسا فقیه را خود مردم انتخاب میکنند و این امر عین دمکراسی استدر حقیقت ، حق شرعی و ولایت شرعی ، یعنی مهر ایدئولوژی مردم ، و حق عرفی ، همان حق حاکمیت ملی مردم است که آنها باید فرد مورد تائید رهبر را انتخاب کنند و باو رأی اعتماد بدهند .
د: پاسخ ایشان د رمورد حکومت طبقه روحانی :
امروز هر بچه دبستانی اینقدر می‏داند که جمهوری اسلامی یعنی جامعه اسلامی‏ ، با رژیم جمهوری و میداند که جامعه اسلامی یعنی جامعه توحیدی و جامعه‏ توحیدی یعنی جامعه ای بر اساس جهان بینی توحیدی ، که بر طبق آن ، جهان‏ ماهیت از اوئی و به سوی اوئی دارد و این جهان بینی دارای یک ایدئولوژی‏ توحیدی است که از آن به توحید عملی تعبیر می‏شود ، یعنی رسیدن انسان به‏ یگانگی اخلاقی و یگانگی اجتماعی ، که هر دوی اینها در آیه کریمه معروفی که‏ رسول اکرم ( ص ) در صدر نامه هایش به شخصیتهای جهان آنرا ثبت میکرد ، مندرج است : قل یا اهل الکتاب تعالوا الی کلمه سواء بیننا و بینکم الا نعبد الا الله و لا نشرک به شیئا و لا یتخذ بعضنا بعضا اربابا من دون الله » آیه 63 - آل عمران ) جمله « تعالوا الی کلمه سواء بیننا و بینکم » توحید نظری و جمله‏ الا نعبد الا الله » توحید عملی فردی و جمله « و لا یتخذ بعضنا بعضا اربابا » توحید عملی اجتماعی را که مساوی است با آزادی‏ و دمکراسی در اصیلترین شکلش ، نشان میدهد . قید اسلام ، با توجه به ذات و محتوای آن هرگز جمهوری اسلامی را طبقاتی نمی‏کند

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله رابطه پنج عامل بزرگ شخصیت با سکوت سازمانی در پرستاران یک ب

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله رابطه پنج عامل بزرگ شخصیت با سکوت سازمانی در پرستاران یک بیمارستان دولتی به روش تحلیلی ساده در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه پنج عامل بزرگ شخصیت با سکوت سازمانی در پرستاران یک بیمارستان دولتی به روش تحلیلی ساده در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه پنج عامل بزرگ شخصیت با سکوت سازمانی در پرستاران یک بیمارستان دولتی به روش تحلیلی ساده در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه پنج عامل بزرگ شخصیت با سکوت سازمانی در پرستاران یک بیمارستان دولتی به روش تحلیلی ساده در pdf :

چکیده

این پژوهش با هدف تعیین رابطه پنج عامل بزرگ شخصیت با سکوت سازمانی اجرا شد. بنابراین در بهار 164 1393 پرسـتار یک بیمارستان انتخاب شدند. ابزار¬های پژوهش پرسشنامه پنج عامل بزرگ شخصیت (دنوی و اوزوالد، (2012 و پرسشـنامه سکوت سازمانی (ون¬داین و همکاران، (2003 بود. داده¬ها از طریق ضریب همبستگی پیرسون تحلیل شد. یافته¬ها نشان داد که بین تجربه¬پذیری با سکوت ایجابی سازمانی، بین تجربه¬پذیری با سکوت ایجـابی فـردی، بـین تجربـه¬پـذیری و وظیفه¬شناسی با سکوت دفاعی فردی و توافق¬پذیری با سکوت جامعه¬یـار فـردی دارای همبسـتگی معنـادار وجـود دارد .(p>0/05)

×

کلمات کلیدی: شخصیت، پنج عامل بزرگ، صفات، سکوت¬سازمانی، پرستاران

.1 مقدمه
یکی از موانع مهم در موفقیت برنامه¬ها و اهداف سازمان های امروز دنیا، فقدان چرخش اطلاعات و فقدان اعتماد است. این پدیده را نظریه¬پردازان امروزه به عنوان سکوت سازمانی مطرح نموده و در بـاب آن سـخن مـی¬گوینـد. مهمتـرین علـل سکوت سازمانی عبارتند: (1ترس از عواقب اظهارنظرها مشتمل بر تنبیهات، مرگ، بی نصیب بـودن از امتیـازات، برکنـاری از سمت و پست سازمانی و;،. (2 ترس از بی¬توجهی مدیر ارشد و بلا استفاده ماندن نظریات و ایدهها.در بدترین حالت مدیران ممکن است حتی نظریات ارائه شده را نخوانند و در بهترین حالت ممکن است مدیر ارشد این نظریات را بخواند ولی با دلایل ناکافی یا مصلحت¬های غیر قابل توجیه اقدام به رد ایده ارائه شده بنماید. و(3 بـدون پـاداش گذاشـتن ایـدههـا (وقتـی کـه سازمان برای ایده های ارائه شده که مورد استفاده هم قرار گرفته و اثر بخش بوده اند پاداشی پرداخت نمیکند). همانگونه کـه مشخص است احساس ترس و ناامنی مهمترین علت سکوت در سازمان تلقی میگردد (یان ، .(2012

در سکوت جامعه¬یار که به باور لی¬پاین و ون¬داین (2003) بسیار از نظر مفهومی با رفتارهای مدنی-سازمانی بالاخص بـا نوعدوستی و یاری¬رسانی دارای همپوشی است، شکلی از سکوت سازمانی است که در آن افـراد بـه دلیـل علاقـه، توجـه و تشریک مساعی این نوع سکوت را در پیش می گیرند. از زمان مطرح شدن سـکوت سـازمانی و ابعـاد و گسـتره¬هـایی کـه پوشش می¬دهد، مطالعاتی به منظور شناسایی علل و عوامل دخیل در وقوع آن انجام شده است. بیشتر این مطالعـات عمـلا بر عوامل کلان موقعیتی نظیر نظام¬های مدیریت و سرپرستی تمرکز داشته اند. این تمرکز اگر چه منطقی به نظر می رسـد، ولی نباید فراموش نمود که هر نوع رفتار یا عملا در اسان ها علاوه بر عوامل موقعیتی تحت تاثیر ویژگی ها و حالات روانی و

1

شخصیتی آن ها نیز قرار می گیرد. بر همین پایه نیز از دیدگاه روان شناختی در این پژوهش نقش پنج عامل بزرگ شخصیت در وقوع هر یک از اشکال سکوت سازمانی مورد توجه قرار گرفتـه اسـت (زارعـی¬متـین و همکـاران، 1390؛ لـی¬پـاین و ون¬داین، .(2003

مدل پنج عاملی (FFM) شخصیت یک نتیجه¬گیری تجربی درباره صفات شخصـیت مـی¬باشـد. بـر اسـاس ایـن مـدل، شخصیت از پنج بعد اصلی شاملروان¬رنجور¬خویی (N)، برون¬گرایی (E)، تجربه¬پـذیری (O) ، توافـق¬پـذیری (A) و وظیفه¬شناسی (C) تشکیل شده است. این مدل سودمندی زیادی در زمینه وحدت بخشی وانسجام بخشـیدن بـه مفـاهیم و اندازه گیریهای گوناگون داشته و پژوهش¬هایی که با مدل پنج عاملی (FFM) انجام شده، در واقع یافتـه¬هـا مربـوط بـه مدل پنج عاملی (FFM) نتایجی پایا، معتبر، تغییرناپذیر در بین فرهنگ¬هـا و سـودمند در پـیش¬بینـی رفتـار و عمـل در عرصه¬های مختلف بوده اند (حق¬شناس، .(1385 افراد به طور همزمان در واکنش به موقعیت¬هـا و شـرایطی کـه بـا آن مواجه می شوند، تحت تأثیر عوامل شخصیتی خود دست به واکنش میزنند. چنین ادعایی به طور صریح و آشکار با تعاریفی که از شخصیت بر پایه ویژگی¬ها و صفات پایداری که در تعامل با موقعیت، کنش و واکـنش هـای افـراد را در موقعیـت¬هـای مختلف جهتدهی میکند،کاملاً همسو است (گل¬پرور، سمسار و آتش¬پور، .(1390

عامل که تجربه¬پذیری است، از عناصری مانند تصورات فعال، حساسیت به زیبایی، توجه به تجربـههـای عـاطفی درونـی و داوری مستقل تشکیل شده است (گل¬پرور و جوادیان، .(2012 عامل شخصیتی،یعنی توافق پذیری، نـوع دوسـتی، احسـاس همدردی با دیگران و تمایل به یاری رسانی به دیگران را نشانه رفته ¬و بالاخره آخـرین عامـل، یعنـی وظیفـه شناسـی، نیـز توانایی کنترل تکانه ها و تمایلات را همراه با بکارگیری طرح و برنامه در رفتار برای رسیدن به اهداف را دربرمیگیرد (هونـگ

پاونونن ، 2008؛ گل¬پرور و همکاران، .(1390 توجه به مشخصه¬های مطرح برای هر یک از پنج عامل بزرگ شخصـیت به خوبی نشان می دهد که هر یک از این عوامل می توانند نظام های انگیزشی و روانی مختلفی را به افراد دیکته کنند. ایـن نظام انگیزشی رفتاری که تابع همسانی میان ویژگی¬هـای پایـه شخصـیتی پایـه و رفتـار خواهـد بـود. ویژگـی شخصـیتی توافق¬پذیری نیز تا اندازه¬ای به سازگاری با محیط اطراف مربوط است. بنابراین افراد توافـق¬پـذیر نیـز ممکـن اسـت در بسیاری از شرایط سکوت اختیار کنند تا به سازگاری آن ها لطمه¬ای وارد نشود. در این صورت توافق-پذیری نیز بـا سـکوت سازمانی رابطه مثبت نشان خواهد داد. بالاخره تجربه پذیری نیز با احتمال زیاد عاملی جهت مهم تلقی نکردن مسائل روزمره

تمرکز بیشتر بر مسائل بدیع و نوآورانه است. در این صورت و میتنی بر اهمیت تخیلات زنده و بدیع احتمالا تجربه¬پـذیری بالا نیز می¬تواند موجب شود تا افراد کمتر در برابر مسائل و مشکلات سـکوت اختیـار کننـد. سـکوت سـازمانی در سـطوح مختلف می¬تواند منجر به هزیه¬های گاه جبران¬ناپذیری برای سازمان¬ها شود (زارعی¬متین و همکـاران، .(1390 ایـن هزینه¬ها به این دلیل کاملا روشن و واضح به وجود می¬آیند که در بسیاری از شرایط فشارهای اعتراض¬آمیز و در معنای عام آن عدم سکوت کارکنان می¬تواند سازمان¬ها را نسبت به بسیاری از مشـکلات حسـاس¬تـر نمـوده و از ایـن طریـق احتمال پیشگیری از بحران¬ها را قبل از وقوع آن¬ها فراهم آورد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی اثر تنظیم کنندههای رشد گیاهی بر روی القاء کالوس گیاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بررسی اثر تنظیم کنندههای رشد گیاهی بر روی القاء کالوس گیاه آویشن در pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تنظیم کنندههای رشد گیاهی بر روی القاء کالوس گیاه آویشن در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تنظیم کنندههای رشد گیاهی بر روی القاء کالوس گیاه آویشن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تنظیم کنندههای رشد گیاهی بر روی القاء کالوس گیاه آویشن در pdf :

چکیده:

آویشن گیاه دارویی بوتهای چندساله و متعلق به تیره نعناع و راسته لامیالز است.. این تحقیق به صورت فاکتوریل در
قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار در آزمایشگاه کشت بافت دانشگاه زنجان انجام گردید. بررسی اثر تنظیم کننده های
رشد گیاهی بر القاء کالوس در گیاه آویشن با استفاده از دو ژنوتیپ( Thymusdaenensis clack و Thymusvulgaris
(L. و سطوح ( ً، ِ/ً و ٌ ) از هورمون کینتین و سطوح ( ً، ِ/ً و ٌ ) از هورمون 2,4-D نشان داد که بهترین ریزنمونه جهت القاء کالوس در این گیاه، ریز نمونه جوانه جانبی است و بیشترین حجم کالوس مربوط به سطح هورمونی ِ/ً میلی گرم در لیتر از هورمون Kin بدون هورمون 2,4-D است. همچنین بیشترین درصد کالوس مربوط به سطح هورمونی ( ِ/ً و ٌ) میلی گرم در لیتر هورمون Kin است وکمترین درصد کالوس مربوط به سطح هورمونی صفر میلی گرم در لیتر هورمون Kin

در آویشن باغی و کمترین درصد کالوس زایی مربوط به سطح هورمونی صفر میلی گرم در لیتر از هورمون Kin با صفر میلی
گرم درلیتر از هورمون 2,4-D است و بقیه ترکیبات هورمونی ًًٌ درصد کالوس زایی را در آویشن دنایی نشان دادند.

واژه های کلیدی: آویشن، کالوسزایی ، . Thymus vulgaris , Thymus daenensis

×مقدمه:
آویشن از قرن شانزدهم رسماً به عنوان یک گیاه دارویی معرفی شد. در تمام دارونامه های معتبر از اندام رویشی

آویشن به عنوان دارو یاد شده و خواص درمانی آن مورد تأیید قرار گرفته است. آویشن به دلیل وجود مواد مؤثره زیاد در صنایع آرایشی و بهداشتی، به لحاظ دارا بودن خواص آنتیاکسیدانی قوی در صنایع غذایی و به دلیل دارا بودن اثرات آرام بخشی، رفع التهابات، برونشیت، آسم، عفونتهای مزمن رودهای، عفونتهای قارچی، رماتیسم، تقویت معده و قوای جسمانی
در صنعت داروسازی مدرن مورد استفاده واقع شدهاست. در سال های اخیر توجه خاصی از جانب سازمان های مختلف در

کشورهای جهان در ارتباط با اصلاح این گیاهان صورت گرفته است. در این راستا استفاده از تکنیکهای وابسته به کشت
بافت و بیوتکنولوژی به منظور ارتقاء صفات کمی و کیفی و کاهش زمان اصلاح نباتات از اهمیت خاصی برخوردار است. با

تکنیک کشت بافت می توان از یک سلول به یک گیاه کامل دست یافت. در این تکنیک از روشهای جنینزایی، ریزازدیادی و
اندامزایی استفاده میگردد. شازیا و مظفر ( ًٌٌٍ) با بررسی محیط کشت مناسب برای القاء کالوس گیاه آویشن نتیجه گرفتند

1-Phermacogeae

که، محیط کشت غنی شده با ِ/ً میلی گرم بر لیتر KIN و ٍ میلی گرم بر لیتر 2,4-D مناسبترین محیط برای کالوس زایی

گیاه آویشن باغی است.

مواد و روش ها:
بذور دو ژنوتیپ آویشن ( Thymusvulgaris و(Thymusdaenensis یک مرتبه با آب مقطر استریل شستشو داده شدند، سپس در محلول اتانول ًْ درصد به مدت ِ دقیقه قرار گرفته، َ تا ُ بار با آب مقطر استریل شستشو داده شدند

سپس در محلول هیپوکلرید سدیم به مدت ٌِ دقیقه قرار داده شده، َ تا ُ بار با آب مقطر استریل شستشو داده شدند. بذور بعد از استریل شدن، در روی محیط MSدارای ْ گرم درلیتر آگار،ٍِگرم در لیتر ساکارز وعاری از هر گونه تنظیم کنندههای

رشد،درون شیشههای مربا کشت شد ند. سپس به مدت َ-ٍ روز در دمای ٍ± ٍِدرجه سانتیگراد در تاریکی قرار داده

شدند.سپس در شرایط نوری َ/ٌّ ساعتروشنایی/تاریکی در زیر نور فلورسنت سفید ملایم بر روی قفسه نگهداری
گردیدند.جوانهزنی بذرها پس از گذشتٍتاَ روز با ظاهر شدن نوک ریشهچهها یا ساقهچهها آغاز شد. برای تعیین بهترین ریز

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   71   72   73   74   75   >>   >