مقاله انتخاب ژنوتیپ های هموزیگوت غالب مقاوم به ریزومانیا با منشأ
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/9/6:: 6:18 صبح
مقاله انتخاب ژنوتیپ های هموزیگوت غالب مقاوم به ریزومانیا با منشأ بتاماریتیما با استفاده از نشانگر مولکولی تحت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله انتخاب ژنوتیپ های هموزیگوت غالب مقاوم به ریزومانیا با منشأ بتاماریتیما با استفاده از نشانگر مولکولی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتخاب ژنوتیپ های هموزیگوت غالب مقاوم به ریزومانیا با منشأ بتاماریتیما با استفاده از نشانگر مولکولی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله انتخاب ژنوتیپ های هموزیگوت غالب مقاوم به ریزومانیا با منشأ بتاماریتیما با استفاده از نشانگر مولکولی تحت pdf :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
تعداد صفحات: 7
چکیده:
در این تحقیق از یک نشانگر مولکولی ناجفت رپید (Random amplified polymorphic DNA)، موسوم به AM2 ، پیوسته با ژن مقاومت به ریزومانیا برای شناسائی تک بوته های هموزیگوت غالب مقاوم در 4 ژنوتیپ چغندرقند شامل چهار توده S1 و Pauletta و Regina و F2BC کشت شده در گلخانه استفاده شد. برای این منظور پس از نمونه بردار ی برگ از گیاهان گلخانه ای، اقدام به استخراج دی.ان.ای (DNA) ژنومی گردید. سپس آزمون RAPD-PCR بر رو ی نمونه های گیاهی با آغازگر مربوطه انجام گرفت. پس از الکتروفورز محصولات واکنش در ژل آگارز و رنگ آمیزی ژل با اتیدیوم بروماید و مشاهده نوارهای نشانگر با دستگاه مستندسازی ژل، حضور و عدم حضور نشانگر در تک بوته ها مشخص و امتیاز دهی گردید. نتایج این تحقیق نشان داد که می توان از نشانگر مولکولی AM2 جهت ارزیابی سریع ژرم پلاسم چغندرقند در مراحل انتخاب گیاهان مقاوم در طی فرایند تهیه رقم بهره برداری نمود.
کلمات کلیدی :