مقاله پروژه ساخت ساختمان تحت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پروژه ساخت ساختمان تحت pdf دارای 56 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پروژه ساخت ساختمان تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پروژه ساخت ساختمان تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پروژه ساخت ساختمان تحت pdf :

مقدمه:
پروژه مورد نظر مربوط به طرح توسعه است که در کیلومتر 12 جاده تهران ، خیابان ارکان گاز (قطب صنعتی حاجی آباد) واقع شده است و کارفرمای پروژه دفتر طرح توسعه شرکت لجور می باشد.
زیربنای کل پروژه حدود 7615 مترمربع بوده و تماماً اسکلت فلزی با پوشش سقف خرپایی است که شامل موارد ذیل می باشد :

ردیف نام سالن مساحت تقریبی
1 سالن A 1620 مترمربع
2 سالن B 3556 مترمربع
3 سالن C 1270 مترمربع

4 طبقه دوم سالن A
با کاربری ساختمان اداری 689 مترمربع
5 طبقه دوم قسمت میانی سالن C
با کاربری رختکن 180 مترمربع
6 گلخانه 200 مترمربع

7 نمای ساختمان نگهبانی 100 مترمربع
مجموع 7615 مترمربع

مجموعه درکل از چندین قسمت مجزا تشکیل یافته یکی سالن تولید است و سالنهای دیگر به ترتیب برای کاربری های انبار و جوینت ونچر، رنگ پودری ، کارواش و ; است.

کارهای آزمایشگاهی هم زیر نظر آزمایشگاه مکانیک خاک استان مرکزی است و نتایج بدست آمده از آزمایشگاه زیر نظر مهندس مشاور است و کنترل می شود. این نتایج توسط دستگاه نظارت هم کنترل می گردد.

پی کنی و حفر فونداسیونها
با توجه به اینکه کلیه بار ساختمان بوسیله دیوارها یا ستون ها به زمین منتقل می شود در نتیجه ساختمان باید روی زمینی که قابل اعتماد بوده و قابلیت تحمل بار ساختمان را داشته باشد بنا گردد . برای محافظت پایه ساختمان و جلوگیری از تاثیر عوامل جوی در پایه ساختمان باید پی سازی نمائیم . در اینصورت حتی در بهترین زمینها نیز باید حداقل پی هائی به عمق 40 تا 50 سانتیمتر حفر کنیم .

عکس شماره (1) – پی کنی و کندمان توسط بیل مکانیکی
در شرکت لجور نوع خاک موجود در سایت پروژه خاک رسی خشک می باشد و همانطور که می دانیم زمینهای رسی بدو دسته تقسیم می شوند .
1- زمینهای رس خشک که فشاری در حدود 5/1 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع را تحمل مینمایند مانند زمینهای جنوب تهران.

2- زمینهای رس تر (آبدار) – این زمینها بواسطه وجود آب فراوان داخل خاک دارای سستی های زیاد بوده و قدرت مجاز آن بر حسب درصد آب موجود در آن متفاوت است . باید توجه نمود که اعداد داده شده برای مقاومت مجاز زمین در خاکهای مختلف کاملا تقریبی بوده زیرا تعیین مقاومت مجاز خاک به عوامل دیگر از قبیل آب های تحت الارضی و درصد خاکهای چسبنده و غیره نیز بستگی دارد .

نوع خاک در این پروژه نوع اول یعنی زمینهای با رس خشک می باشد که از لحاظ مقاومتی قابل بارگذاری های زیاد نمی باشد لذا اجبارا در کلیه محاسبات qa برابر 5/1 در نظر گرفته شده است و ضریب اطمینان قابل قبولی به کار داده است .

ابعاد پی
عرض و طول و عمق پی ها کاملاٌ بستگی به وزن ساختمان و قدرت تحمل خاک محل ساختمان دارد. در ساختمانهای بزرگ قبل از شروع کار بوسیله آزمایشات مکانیک خاک قدرت مجاز تحملی زمین را تعیین نموده و از روی آن مهندس محاسب ابعاد پی را تعیین می نماید . ولی در ساختمانهای کوچک که آزمایشات مکانیک خاک در دسترس نیست باید از مقاومت زمین در مقابل بار ساختمان مطمئن شویم .

شکل شماره (2) – ابعاد پی (m2*m4)

انواع پی های مورد استفاده
در ساختمانهای فلزی بیشتر از پی نقطه ای استفاده می نمایند و در زمینهای سست و ساختمانهای بسیار سنگین از پی های سراسری (رادیه ژنرال) هم استفاده می کنند.
پی های نقطه ای

پی های نقطه ای برای ساختمانهایی که بار آن به طور متمرکز (نقطه ای) به زمین منتقل می شود ساخته می گردد مانند ساختمانهای فلزی و یا ساختمانهای بتونی .
لایه های پی های تکی یا نقطه ای به شرح زیر است:

1- زمین مناسب
2- بتن مگر
3- میله گردهای کف پی
4- بتون اصلی
5- صفحه زیر ستون یا میله گردهای ریشه

پی های تکی معمولا با ابعادی که به وسیله مهندس محاسب با توجه به قدرت مجاز تحملی زمین و بار ستون تعیین می گردد ساخته می شود این گونه پی ها را اغلب با بتون مسلح می سازند .
ابعاد پی مورد استفاده در این پروژه :
فونداسیونهای F1
400*200*100
فونداسیونهای F2
120*120*100

شکل شماره (3) – پی های نقطه ای
همانگونه که ملاحظه می گردد بر خلاف اغلب سالنهای صنعتی معمول که از سیستم طراحی سوله استفاده می کنند و دارای ابعاد فونداسیون کوچک می باشد در این سالنها ابعاد فونداسیونها بزرگ است و این به خاطر سیستمهای طراحی و محاسبه می باشد زیرا تکیه گاهها صلب فرض شده است و سبب سبک شدن اسکلت فلزی به مقدار زیادی گشته است و همچنین علت دیگر مقاومت خاک می باشد که qa = 1.5 فرض شده است.

شمع کوبی
چون فونداسیونها صلب فرض شده است ابعاد فوندانسیون ها ابتدا 3*6 متر بوده است که چون اقتصادی نبوده است و قابل اجرا نبوده است در هر فونداسیون پس از تبدیل ابعاد به 2*4 متر برای جبران از دو شمع 2 متری در زیر هر فونداسیون به همراه شبکه آرماتوربندی استفاده شده است که این امر طرح را اقتصادی تر نموده است.

شکل شماره (4) – شمع های بکار رفته در زیر فونداسیونها

نکات مهم در اجرای پی کنی
– در ابتدا پی کنی باید به عنوان نمونه جای یکی از پی ها را کند به حدی که به خاک سفت و دژ رسید و وقتی به خاک سفت رسیدیم آن نقطه برای ما صفرو صفر کف محسوب می گردد و بقیه پی ها را نیز طبق این تراز بدست آمده حفر می کنیم . پس باید همواره به زمین دژ و سخت (خاک 90 درصد تراکم یا خاکی که قابل بارگذاری باشد) برسیم .

– همواره باید قبل از پی کنی نوع قالب مورد استفاده در بتن ریزی با توجه به حجم بتن ریزی ، صرفه اقتصادی ، فراوانی و مقدار موجود از مصالح مورد استفاده در قالب بندی در منطقه و سرعت و زمان اجرای مورد درخواست کارفرما مورد ارزیابی قرار گرفته و بهترین گزینه انتخاب شود و با توجه به آن مقدار کندمان اضافه بر ابعاد اصلی فونداسیونها تعیین گردد به طوری که اگر از قالب آجری می خواهیم استفاده کنیم به میزان 20 سانتیمتر از هر طرف جا بگذاریم و در صورت استفاده از قالب فلزی و چوبی این مقدار صرفه جویی می گردد . مزیت استفاده از مصالح آجری ارزانی نسبی آن نسبت به سایر مصالح و قابلیت استفاده مجدد از مصالح آجری مورد استفاده می باشد .

– همواره باید سعی کرد نقاط آکس و نقاط off موجود در سایت پروژه حفظ و به خوبی نگهداری شوند و تدابیری اتخاذ گردد که نقاط ثابت شده و دچار جابجایی نشوند زیرا بلافاصله بعد از این مرحله باید صفحه ستونها در آکس خود قرار گرفته و در صورت نبودن این نقاط کار بسیار مشکل می گردد .

– بهترین زمان برای پی کنی فصل بهار بعد از باران های موسمی است که خاک نشست خود را به خوبی انجام داده است و تقریبا سطح خاک هموار شده است و به علت رطوبت زمین کندمان آسانتر صورت می گیرد.

– گچ ریزی به این صورت انجام می گیرد که توسط دوربین نقاط آکس مشخص می گردد و بوسیله شابلونهایی که جای نقطه آکس در آن تعبیه شده است گچریزی فونداسیونها و شناژها انجام می گیرد و پس اتمام کمی توسط آب جای گچ ریزی خیس می شود که جای گچ ها با عبور و مرور عادی و باد از بین نرود.
– نکته دیگر پیش بینی جای مناسبی جهت دپو نمودن خاکهای حاصل از کندمان فونداسیونها است به طوری که باعث تجمع در سایت پروژه و سختی حمل ونقل سایر مصالح ، افراد و ماشین آلات نگردد که این یکی از مواردی است که می تواند به مرور سرعت اجرای یک پروژه موفق را بکاهد .
روشهای کندمان پی
1- کندمان دستی
این روش با توجه به گران بودن دستمزدها و سرعت پایین در پروژه های بزرگ دارای صرفه اقتصادی نمی باشد ولی از فواید این روش می توان گفت در صورت سفتی زمین و کندمان دقیق می توان از قالب بندی صرف نظر کرد و تنها از یک لایه پلاستیک جهت عایق نمودن خاک استفاده نمود .
2- کندمان با ماشین آلات ساختمانی

برای کندمان پی های نقطه ای باید از بیل مکانیکی استفاده نمود که بتواند جای فونداسیونها با دقت قابل قبولی بکند و همچنین قابلیت کندمان شناژها را با ابعاد مورد نیاز دارا باشد و با توجه به فیزیک جالب خود قادر به حرکت بر روی شناژها و فونداسیونها و عبور از موانع موجود می باشد .
برای کندمان پی های رادیال ژنرال باید از لودرها استفاده نمود که به مراتب هزینه استفاده از آنها ارزان تر از بیل مکانیکی است .

قالب بندی
در ساخت فونداسیونهای پروژه مذکور قالب بندی را با تیغه های آجری اجرا نمودند قالبهای آجری از لحاظ سرعت کار و اقتصادی مقرون به صرفه می باشد ولی به علت آنکه آجر آب بتون مجاور خود را به سرعت مکیده و آن را خشک کرده و مانع فعل و انفعال شیمیایی تدریجی آن گشته و در نتیجه بتن مجاور قالب به استقامت دلخواه نمی رسد و به همین علت در این پروژه برای عایق نمودن از ورقه پلاستیکی استفاده شد .
نکات اجرایی :
1- باید تدابیری اتخاذ گردد که پلاستیک در هنگام بتن ریزی به بدنه بچسبد و از جای خود بلند نشود و به علت باد و پاشیده شدن بتن در داخل بتن فرو نرود ، این کار را به وسیله ریختن با دقت بتن در ابتدای بتن ریزی می توان تامین نمود.
2- باید دقت شود که لبه های ورقه پلاستیک روی کف فونداسیون قرار نگیرد زیرا در این صورت این پلاستیک مانع چسبیدن و یکپارچگی بتن جدید به بتون مگر می گردد .
3- همواره باید در صورت استفاده از بتن آماده قبل از آمدن ماشینها کار پلاستیک گذاری فونداسیونها و شناژها انجام گیرد تا بر کیفیت کار افزوده گردد .

بتن اصلی
بتون حاصل اختلاط سیمان و شن و ماسه و آب است و در منطقه اراک و حومه ما از داشتن ماسه مطلوب و مطابق با استاندارد های معمول کشورمان محروم هستیم و اغلب در پروژه ها از ماسه شازند استفاده می گردد که با توجه به طول عمر معادن شازند و اینکه دیگر ماسه ای موجود نیست که استحصال گردد و رودخانه ای وجود ندارد که تجدید گردد . اغلب معادن ماسه شازند اقدام به تهیه ماسه از آستانه نمودن و سپس عمل اختلاط ماسه خود با این ماسه را انجام داده و ماسه اختلاطی را به اراک می فرستند که این ماسه برای بتن سازی مناسب نیست . همچنین در مورد شن اغلب کارخانه های بتن آماده با شن رودخانه ای که دارای مقادیر زیادی خاک می باشند اقدام به تهیه بتن می نمایند که این شن مقاومت لازم را برای بتن ایجاد نمی نماید و فوق العاده دانه ریز است.

در این پروژه با بررسی وضع موجود و تجهیزات مورد نیاز جهت ساخت بتن در کارگاه و حجم بالای بتن مورد نیاز (800 تا 1000 مترمکعب) برای بتن ریزی و کیفیت بالاتر بتون کارخانه ای به علت اختلاط بهتر و سرعت فوق العاده بیشتر اجرا در کل به صرفه دیده شد از بتن کارخانه ای استفاده شود که به همین خاطر از کلیه کارخانه های بتن آماده سطح اراک با مسافت نزدیک به کارخانه لجور از لحاظ شن و ماسه مورد استفاده و قیمت استعلام شد که در نهایت بتن آماده کارخانه فولاوند در سه راه خمین دارای استانداردهای لازم شناخته شد و در ساخت بتن با نظارت کارفرما از ماسه دورود دوبار شور و سنگ کوهی شکسته 8-12 میلیمتر استفاده شد که در نهایت با توجه به اینکه از تمامی مسیرهای بتن ریزی آزمایش بتن و تعیین عیار بتن توسط آزمایشگاه مکانیک خاک استان مرکزی صورت گرفت ، کیفیت بتن صددرصد تایید شد و بتن مورد استفاده به خوبی مقاومت 28 روزه را جوابگو بود .

سیمان مورد استفاده برای ساخت بتن سیمان پرتلند تیپ یک بود که از کارخانه سیمان هگمتان همدان به صورت فله تهیه گردید و که از لحاظ کیفیت مرغوب و قطر دانه های سیمان مورد استفاده در حدود 2 میکرون بود که سیمان مناسبی جهت تهیه بتن تشخیص داده شد .
آب سطح دانه های سنگی را تر نموده و باعث لغزش آنها بر روی یکدیگر می گردد بدیهی است هر قدر سطح مخصوص دانه ها بیشتر باشد یعنی هر قدر دانه ها ریزتر باشد آب بیشتری در این قسمت مصرف می شود ، آب مورد استفاده برای بتن سازی از آب قابل شرب بود که برای بتن سازی مناسب ترین گزینه می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله اهمیت ایمنی زیستی گیاهان تراریخته در مدیریت تلفیقی آفات تح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اهمیت ایمنی زیستی گیاهان تراریخته در مدیریت تلفیقی آفات تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اهمیت ایمنی زیستی گیاهان تراریخته در مدیریت تلفیقی آفات تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اهمیت ایمنی زیستی گیاهان تراریخته در مدیریت تلفیقی آفات تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اهمیت ایمنی زیستی گیاهان تراریخته در مدیریت تلفیقی آفات تحت pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دومین همایش بیوتکنولوژی کشاورزی

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

امیر نعیمی دانشجوی کارشناسی ارشد
غلامرضا پزشکی راد – دانشیار
محمد چیذری – استاد گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

چکیده:

آفات یکی از مهمترین عوامل محدود کننده در تولید محصولات کشاورزی محسوب می شوند و سالیانه درصد بالایی از محصولات کشاورزی دنیا بوسیله حشرات آفت و بیماریها از بین میروند. امروزه دانشمندان علم بیوتکنولوژی مدرن با استفاده از تکنیک مهندسی ژنتیک توانسته اند گیاهان دستکاری ژنتیکی شده ای تولیدکنند که تراریخته نامیده می شوند این گیاهان حاوی ژنBt می باشند که یکی از ابزارهای مهم و موثر در کنترل آفات و مدیریت تلفیقی آفات به شمار می رود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی میزان اثر بخشی برنامه های آموزش خانواده بر والدین دا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی میزان اثر بخشی برنامه های آموزش خانواده بر والدین دانش آموزان دوره ابتدایی شهرستان دزفول در سال تحصیلی 93در1392 تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان اثر بخشی برنامه های آموزش خانواده بر والدین دانش آموزان دوره ابتدایی شهرستان دزفول در سال تحصیلی 93در1392 تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان اثر بخشی برنامه های آموزش خانواده بر والدین دانش آموزان دوره ابتدایی شهرستان دزفول در سال تحصیلی 93در1392 تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان اثر بخشی برنامه های آموزش خانواده بر والدین دانش آموزان دوره ابتدایی شهرستان دزفول در سال تحصیلی 93در1392 تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین همایش ملی علوم تربیتی و روان شناسی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
یوسفعلی زادعلی فراش – دبیر آموزش و پرورش دزفول و کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی دزفول
شهرام چنانی – دبیر آموزش و پرورش شاوور و کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی دزفول

چکیده:
هدف پژوهش حاضر بررسی میزان اثربخشی برنامه های آموزش خانواده بر والدین دانش آموزان دوره ابتدایی شهرستان دزفول بود. جامعه آماری این پژوهش کلیه والدین دانش اموزان دوره ابتدایی شهرستان دزفول در سال تحصیلی (93-1392) بود که 400 نفر از والدین بصورت غیر تصادفی و به روش هدفمند در دو گروه آزمایش و گواه (هر گروه 200 نفر) جایگزین گردیدند. روش این پژوهش شبه آزمایشی و با استفاده از گروه کنترل نابرابر با پیش آزمون و پس آزمون انجام گرفت متغیر مستقل در این پژوهش کلاس های آموزش خانواده بودند که برای 16 جلسه در زمینه تربیت جنسی ، ارتباط خانه و مدرسه ، تربیت دینی و اخلاقی و تربیت عاطفی و اجتماعی تدوین و اجرا شد ابزار این پژوهش پرسش نامه ای محقق ساخته برای بررسی سطح دانش تربیتی والدین نسبت به مسائل تربیتی فرزندان بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش کوواریانس استفاده گردید. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل اطلاعات در این پژوهش نشان داد که برنامه های آموزش خانواده بر سطح دانش تربیتی والدین، تربیت جنسی، ارتباط خانه و مدرسه ، تربیت دینی و اخلاقی، تربیت عاطفی و اجتماعی تاثیر دارد (0/001>p).

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله به کارگیری فناوری NFC در هوشمند سازی دانشگاه تحت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله به کارگیری فناوری NFC در هوشمند سازی دانشگاه تحت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله به کارگیری فناوری NFC در هوشمند سازی دانشگاه تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله به کارگیری فناوری NFC در هوشمند سازی دانشگاه تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله به کارگیری فناوری NFC در هوشمند سازی دانشگاه تحت pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: نخستین همایش منطقه ای فناوری اطلاعات
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
وحید نقوی – دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ازاد اسلامی
رسول رجبی راغب – دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه پیام نور، بهار، ایران
حمید عباسی – دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه پیام نور، بهار، ایران

چکیده:
پیشرفت و توسعه فناوری و ابزارهای ارتباطی سیار باعث ایجاد تغییرات اساسی در زندگی اجتماعی و روزمره افراد و سازمانها شده است. یکی از این فناوریهای ارتباطی جدیدNFC است که توسعه یافته سیستم ارتباطRFID می باش د. این فناوری که در گستره وسیعی از گوشیهای همراه قرار گرفته است جهت استفاده در حوزه تجارت سیار و ارتباطات بیسیم مورداستفاده قرار میگیرد که این امر موجب شده این تکنولوژی در سطح وسیعی استفاده گردد. در این مقاله سعی شده است ب ه معرفی فناوریNFC پرداخته و تاثیر این فناوری در حوزههای آموزشی به ویژه دانشگاهها مورد بررسی قرار گیرد که با لحاظ کردن این فناوری در دانشگاهها میتوانیم شاهد چشم انداز و دور نمایی مدرن در فضای دانشگاهها باشیم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله خواص بتن SCC ( Self Compacting Concrete) و آزمایش های متعا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله خواص بتن SCC ( Self Compacting Concrete) و آزمایش های متعارف آن تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص بتن SCC ( Self Compacting Concrete) و آزمایش های متعارف آن تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص بتن SCC ( Self Compacting Concrete) و آزمایش های متعارف آن تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص بتن SCC ( Self Compacting Concrete) و آزمایش های متعارف آن تحت pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین همایش منطقه ای مهندسی عمران

تعداد صفحات: 4

نویسنده(ها):

فریدون کیوان – استاد گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

چکیده:

بتن بدون تردید گزیده ترین مصالح ساختمانی قرن بیست و یکم است زیرا موارد کاربرد آن عملاً نامحدود است و متناسب با هر کاربرد، می توان مشخصه های آن (در فاز خمیری، فاز سخت شده و . . .) را بدلخواه تغییر داد. هر بتنی که دارای یکی یا تعدادی از این مشخصه ها باشد بتن توانمند یا بتن با عملکرد برتر یا اگر این مشخصه ها در سطح بسیار عالی باشند، اَ بر بتن نامیده می شوند. برای سالیان متمادی دست یابی به بتنی با قابلیت خودترازی ( خود تراکمی ) بدون افت در مقاومت، روانی و یا جداشدگی، آرزوی مهندسین در کشورهای مختلف بوده است در اوایل قرن بیستم به دلیل خشک بودن مخلوط بتنی، تراکم بتن تنها از طریق اعمال ضربه های سنگین در مقاطع وسیع ممکن بود. با شیوع استفاده از بتن های مسلح و آشکار شدن مشکلات اجرایی کاربرد مخلوطهای خشک، گرایش به استفاده از مخلوط های مرطوب تر گسترش یافت، اما شناسایی تاثیر نسبت آب به سیمان در دهه 1920 نشان داد که افزایش این نسبت می تواند موجب افت در مقاومت بتن گردد. در سالهای بعد، توجه به مسئله دوام بتن همچنین تاثیر مخرب افزایش نسبت آب به سیمان را به نفوذ پذیری و کاهش دوام بتن آشکار ساخت. این همه باعث گردید تا توجه ویژه ای بر خواص کارایی و رئولوژی بتن و نیز روشهای تراکم ، با هدف بهبود خواص مقاومت و دوام آن صورت گیرد. این تحقیقات در نهایت منجر به معرفی بتن خود متراکم در ژاپن گردید. بتنی با قابلیت جریان زیاد که می تواند تنها تحت تاثیر نیروی ثقل و بدون نیاز به انجام هرگونه فرآیند دیگری تمامی زوایای قالب را پر کرده و آرماتور ها در برگیرد، بدون آنکه جداشدگی یا آب انداختن ایجاد گردد. بررسی رئولوژی و کارایی، تاثیر بالایی بر تعیین خواص بتن خود تراکم را نشان می دهد. لذا بر اساس روابط مایع لزج نیوتنی، پارامترهای موثر در تعریف رفتار جریان بتن خود تراکم را معرفی می کند و آزمایش جی – رینگ آزمایش ساده و مناسبی برای اندازه گیری مقاومت بتن در مقابل جداشدگی سنگدانه ها است، و همچنین سعی شده آزمایش های مرسوم در کارگاه ها و آزمایشگاه ها برای این گونه بتن ها را بررسی و آنالیز کنیم ، و چنانچه مقدار آب و خصوصا فوق روان کننده از یک حد معینی افزایش یابد مقاومت جداشدگی بتن کاهش می یابد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   171   172   173   174   175   >>   >