پاورپوینت چهار زبان برنامه نویسی تحت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

پاورپوینت چهار زبان برنامه نویسی تحت pdf دارای 14 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت چهار زبان برنامه نویسی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت چهار زبان برنامه نویسی

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت چهار زبان برنامه نویسی

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت چهار زبان برنامه نویسی تحت pdf :

اسلاید 1 :

زبان BASIC

.1زبان برنامه نویسی BASIC  زبان ساده ای است که میتوان با استفاده از ان به راحتی با یک میکروکامپوتر ارتباط برقرار کرد . در یک برنامه ی BASIC هر خط برنامه دستورالعملی که از یک شماره ی خط .یک واژه ی اصلی (KEY WORD ) یا فعل BASIC  و یک پیکره ساخته شده است . در  مثال ساده ای از یک برنامه نویسی BASIC دیده می شود :

       REM      THIS  IS   A    SAMPL    PROGR  10

20         LEF       A=50 

30         PRINT     A

—-        ——–     ————————————-

                               پیکره                                   واژه ی اصلی         شماره 

هر  خط  میتواند شامل حداکثر 255  (CHARACTER ) داشته باشد.          

اسلاید 2 :

شماره خط

nیک شماره خط عدد صحیحی است که به طور متعارف در محدود عدد 1 تا یک   رقمی قرار می گیرد .مقادیر بالای محدوده بستگی به کامپوتر مورد استفاده دارد .

شماره خط ترتیب اجرای د ستورالعمل توسط کامپوتر را در سلسله مراتب دستورالعمل های برنامه موجود در حافظه مشخص می کند . کامپوتر در نخستین مرحله اجرای دستورالعمل ها ،دستورالعل دارای کوچک ترین شماره خط را اجرا می کند و سپس دستورالعل بعدی با شماره خط بزرگ تر را اجرا می نماید . بنابراین ترتیب اجرای دستورالعمل ها توسط کامپوتر از خط دارای کوچک ترین شماره خط به سمت خطوط دارای شماره های بزرگ تر است . در برنامه نمونه فوق ترتیب اجرای دستورالعمل ها چنین است که ابتدا خط 10 و سپس خطوط 20 و 40 اجرا می شود.

n

اسلاید 3 :

واژه ی اصلی یا فعل BASIC

 واژه ی اصلی یا فعل های BASIC واژه هایی هستند که کامپوتر قادر به درک انها بوده و متعاقبا“ اعمال مربوطه را انجام می دهد . عمده ترین واژه های اصلی BASIC به شرح زیر می باشد :

DATA                      ON…GOSUB

DEFFN                    ON…GOTO

DIM                        PRINT

END                        PRINT     TAB

FOR /NEXT               PRINT      USING

GOSUB                    READ

GOTO                      REM

IF…THEM                RESTOR

INPUT                     RETURN

LET                        STOP

اسلاید 4 :

پیکره ی دستورالعمل  BASIC

بسته به نوع واژه ی اصلی مورد استفاده در یک دستورالعمل  پیکره ی دستورالعمل هز یک جز یا بیش هز یکی از اجزای زیر ساخته می شود :

(a)ثابت ها (constants )

(b)متغییر ها (variables)

(c)جمله ها ریاضی . 

اسلاید 5 :

 زبان جاوا

جاوا باید واحد برنامه نویسی جهانی قرن بیست و یکم دانست که در شرکت (میکرو سیستم ) را توسط تیمی از برنامه نویسان به سرپرستی جیمز گاسلینگ  کانادایی در سال 1995 جاواتغییر نام یافت و در اختیار عموم قرار گرفت .

طراحی وپیاده سازی کامپایلر اولیه جاوا و ماشین مجازی آن توسط گاسلینگ صورت گرفت .انگیزه اولیه طراحان جاوا ،تولید ندم افزادهایی بود تا بتوان از آ ن در وسایل مصرفی الکتریکی خانگی نظیر دستگاه کنترل از راه دور تلویزیون استفاده کرد ( چرا که کنترل کننده ها ی این گونه وسایل را انواع مختلف  تشکیل می دهد ) ونیز طراحی زبانی قوی ،ساده ،قابل حمل و مستقل از سخت افزار و بی تفاوت نسبت به معماری کامپوترو مستقل از سیستم عامل بود تا بتوان آن راروی طیف وسیعی از کامپوتر های مختلف و ناهمگون ، از کامپوتر های بزرگ تا انواع مختلف ها با هر نوع سیستم عامل مانند ویندوز ،یونیکس ،اپل اجرا کرد . به بیان واضح تر ، طراحی زبانی بود که وابسته به سیستم عامل خاصی نباشد  .

 

 

اسلاید 6 :

nجاوا مانند زبان c، زبا نی ساختیافته و مانند c++ ،زبانی شیءگرا ست به بیان دیگر،ساختار کلی زبان جاوا مانند زبان هایcوc++ است . جاوا ،در آن واحد ، زبانی کامپایلری و تفسیری است . کامپایلر جاوا ، برنامه های مبداجاوا را ابتدا ، به زبانی با فایل برنامه بایت کد bytecode) ) که شبیه زبان اسمبلی است برای ماشین مجازی جاوا که عملا وجود ندارد ترجمه می کند. پس از آن ،مفسر interpreter))                  زمان اجرای جاوا که روی ماشین مجازی جاوا اجرا می شود دستور های فایل بایت کد را به دستورهایی قابل فهم برای ریزپردازنده یعنی به زبان ماشین ترجمه وسپس آن را اجرا می کند .برنامه های زبان جاوا را می توان با هر ویرایش گری )یا editor   -ی )که سیستم کد گذاری  ascll.دارد نوشت .

nمعمولا با زبان جاوا دو نوع برنامه به نام های 1-برنامه کاربردیapplication) )

n2-ریزبرنامه ( applet) نوشته می شود .برنامه های کاربردی( application)                  -ای که د رمحیط جاوا نوشته می شود شبیه برنامه های c وc++ هستند .این گونه برنامه ها را می توان روی یک کامپیوتر شخصی و تحت نظارت یک سیستم عامل اجرا کرد .   

اسلاید 7 :

nریزبرنامه applet) ) ها ،برنامه های کوچکی هستند که برای انتقال و جابجایی در شبکه اینترنت مورد استفاده قرار می گیرد و در صفحات وب web) )  توسط یک مرور گر فعال ساز جاوا یا مرور گر مجهز به جاوا( java-enabled browser )                          که به صورت پشته عمل می کند یا یک فایل html ،اجرا می شود .

nدر جاوا با سه روش مختلف می توان برنامه ها را کامپایل و سپس اجرا کرد .لازم به ذکر است که نام یک برنامه جاوا باید با نام کلاس برنامه یکی باشد .پسون برنامه های جاوا به صورت  java است .توجه دارید که dos و ویندوز31از برنامه های جاوا که فایل برنامه های آن دارای پسوند چهار کاراکتری java هستند پشتبانی نمی کنند اما ویندوز 98  95n t و ویندوز 2000 از جاوا پشتبانی می کنند .جاوا مانند cو c++              نسبت به حالت حروف (حالت کوچک و بزرگ حروف انگلیسی)حساس است .

اسلاید 8 :

C،یک زبان سطح بالای همه منظوره است .این زبان ،به صورت بسیار نزدیکی در ارتباط با سیستم عامل unix  قرار داشته و در این محیط توسعه و تکامل یافته است ،زیرا سیستم عامل unixونیز بیشتر برنامه هایی که روی این سیستم اجرا می شوند به زبان c نوشته شده اند .با وجود این ،این زبان به هیچ سیسنم عامل یا ماشین خاصی وابستگی ندارد ،واگر چه این زبان ،“زبان برنامه نویسی سیستم ”نامیده شده است چرا که برای نوشتن برنامه های مترجم (کامپایلر)و سیستم های عامل بسیار مفید است ، با این وجود ،این زبان ،برای نوشتن برنامه های اصلی در بسیاری از زمینه ها ، زبانی کاملا مناسب و مطلوب است .

بسیاری از ایده های مهم ریشه ای زبان c مهم تر از زبان BCPL گرفته شده است که توسط  مارتین ریچاردز (martin Richards)  طراحی و توسعه یافته .از طریق زبان  ,B زبان  BCPL به  صورت غیر مستقیم بر روی زبان C  اثر کذاشته است که به نوبه خود در سا ل 1970توسط کن تامسون روی کامپوتر DEC PDP-7 برای اولین سیستم عامل Unix نوشته شد. 

اسلاید 9 :

زبان  c 

nC , ساختار های کنترل جریان اصلی را که در برنامه های کاملا“ ساختیافته به آن ها احتیاج است پیش بینی کرده است , دسته بندی دستور ,  تصمیم گیری (if –else) انتخاب یک حالت از میان مجموعه حالت -های  ممکن (SWITCH) ایجاد حلقه با آزمایش و برسی پایان حلقه در بالای آن(for , while) یا در پایین(do) حلقه و خروج زود هنگام از حلقه(break) از آن جمله است .

تابع هامی توانند مقائیرعنوان اصلی ساختارها union ها یا اشاره گر ها را بر می گرداند .

اسلاید 10 :

زبان پاسکال

nزبان پاسکال به نسبت زبان های برنامه نویسی دیگر نوپا تر است و در سال 1969 توسط نیکسال ویرت (Niklaus Wirt ) طراحی شده است .

nتجربه و آزمایشهایی که در طی 15 سال گذشته بر روی زبان پاسکال انجام شده است باعث گردیده که کاربر زبان مذکور از بسیاری جهات آسان ترشده است و به نسبت بسیاری زبان های قدیمی دارای اشکالات کمتری می باشد .

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله نقش دین باوری و تربیت درابعاد گوناگون زندگی دانشجویان تحت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نقش دین باوری و تربیت درابعاد گوناگون زندگی دانشجویان تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش دین باوری و تربیت درابعاد گوناگون زندگی دانشجویان تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش دین باوری و تربیت درابعاد گوناگون زندگی دانشجویان تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش دین باوری و تربیت درابعاد گوناگون زندگی دانشجویان تحت pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش منطقه ای روانشناسی و علوم تربیتی

تعداد صفحات: 4

نویسنده(ها):

جمال ذاکری – مدیریت آموزش و پرورش شهرستان محمودآباد
حسین دریایی – مدیریت آموزش و پرورش شهرستان محمودآباد

چکیده:

یکی از عبارت هایی که باواژه دین درذهن متواتر می گردد این است که دین به عنوان اصلی ترین منبع ارزشها درشکل دهی نگرش و رفتار انسان بوده درهرمرحله از زندگی می تواندنقش موثری ایفا کند زندگی دانشجویی که به عقیده درست و نادرست اکثر نوجوانان و جوانان جامعه ما زندگی پرجاذیه و آمانی تلقی می گردد مرحله شروع بزرگسالی و رسیدن به پاسخ سوالات گذشته است انهایی که درباره دین و نقش آن درزندگی سوال داشته اند نیز با رسیدن به این دوره تلاش می کنند پاسخ هایی منطقی علمی و امروزی را بیابند به نظر می رسد دانشجوی جستجوگر فقط به پاسخها اکتفا نمی کندوی آنچه که به دست م یآورد به عنوان باوری استوار درزندگی فعلی و آتی خود به کار گرفته عقاید سایرین را نیز با آن باورها می سنجد گفته می شود هرانسانی دررسیدن به پاسخ یک سوال تجربیات نظری و عملی گذشته خود را به عنوان معیار و یا حداقل یکی از معیارها به کار می بندد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله رابطه قرق با آفت زدگی و خشکیدگی درختان بادامک درجنگلهای من

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله رابطه قرق با آفت زدگی و خشکیدگی درختان بادامک درجنگلهای مناطق خشک مطالعه موردی: منطقه حفاظت شده باغ شادی هرات ـ استان یزد تحت pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه قرق با آفت زدگی و خشکیدگی درختان بادامک درجنگلهای مناطق خشک مطالعه موردی: منطقه حفاظت شده باغ شادی هرات ـ استان یزد تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه قرق با آفت زدگی و خشکیدگی درختان بادامک درجنگلهای مناطق خشک مطالعه موردی: منطقه حفاظت شده باغ شادی هرات ـ استان یزد تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه قرق با آفت زدگی و خشکیدگی درختان بادامک درجنگلهای مناطق خشک مطالعه موردی: منطقه حفاظت شده باغ شادی هرات ـ استان یزد تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی پایدار
تعداد صفحات: 15
نویسنده(ها):
علی افرونده – دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی منابع طبیعی جنگلداری دانشگاه یزد
پدرام عطارد – دانشیارگروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران
بهمن کیانی – استادیارگروه جنگلداری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه یزد

چکیده:
به منظور مقایسه جوامع بادامک درمناطق قرق و غیرقرق درجنگلهای مناطق مرکزی ایران ازلحاظ افت زدگی و خشکیدگی جنگلهای بنه بدام منطقه حفاظت شده باغ شادی هرات استان یزد انتخاب شد درهردوبخش قرق و غیرقرق برای مقایسه دومعیار فوق به روش تصادفی 19قطعه نمونه برداشت شد ازنرم افزار Spss و ازمون ناپارامتریک من ویتنی برای انالیز داده ها استفاده شد درهرقطعه نمونه تعداد درختان بادامک باخشکی بالای 25درصد و تعدددرختان مبتلا به افات ثبت شد نتایج نشان داد که ازنظر خشکیدگی درختان دردوقسمت قرق و غیرقرق اختلاف معنی دار بود اما ازلحاظ درختان بیمار اختلاف معنی دار نبود ازنتایج این تحقیق میتوان برای براورد اثرات مثبت و منفی مناطق قرق درجنگلهای مرکزی استفاده کرد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی پراکندگی عنصر آرسنیک و اثرات زیست محیطی آن در منطقه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی پراکندگی عنصر آرسنیک و اثرات زیست محیطی آن در منطقه معدنی زغالسنگ پروده طبس تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پراکندگی عنصر آرسنیک و اثرات زیست محیطی آن در منطقه معدنی زغالسنگ پروده طبس تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پراکندگی عنصر آرسنیک و اثرات زیست محیطی آن در منطقه معدنی زغالسنگ پروده طبس تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پراکندگی عنصر آرسنیک و اثرات زیست محیطی آن در منطقه معدنی زغالسنگ پروده طبس تحت pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: شانزدهمین همایش انجمن بلور شناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

مریم رجب زاده – گروه زمین شناسی،دانشکده علوم، دانشگاه فردوسی مشهد
سید احمد مظاهری – گروه زمین شناسی،دانشکده علوم، دانشگاه فردوسی مشهد
محمد حسن کریم پور – گروه زمین شناسی،دانشکده علوم، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:

عادن زغال سنگ پروده طبس با وسعتی حدود 20 کیلومتر مربع در منتهی الیه غربی ناحیه پروده و در فاصله حدود 80 کیلومتری جنوب شهر طبس واقع شده است. زغال های ناحیه پروده از نظر گوگرد در گروه زغال های دارای گوگرد متوسط تا بالا قرار می گیرد که گوگرد آن عمدتا از نوع پیریتی بوده که به صورت سین ژنتیک به همراه زغال تشکیل شدهاست. فعالیت های معدنی وکارخانجات فرآوری ، عمومأ پساب های متنوعی از نظر کیفیت ایجاد می نمایند که اگر به درستی مدیریت نشوند زیان های جبران ناپذیری را برای محیط زیست فراهم می کند. یکی از عناصر سمی و بسیار خطرناک موجود در اکثر پساب های معدنی آرسنیک می باشد. آرسنیک عنصری است که در ترکیبات پوسته زمین وجود دارد و غلظتهای زیاد آن در آب آشامیدنی می تواند سبب سرطان پوست ، ریه و دیگر بیماریها شود. هدف از انجام این تحقیق بررسی تأثیر فعالیت های معدنی بر تغلیظ عنصر آرسنیک در منابع خاکی و آبی منطقه می باشد، که به این منظور نمونه برداری از رسوبات آبراهه ای موجود در منطقه که تحت تأثیر آلودگی بوده اند و همچنین پسابهای کارخانه فرآوری و تونل ها انجام شد که پس از آماده سازی و آنالیز نمونه ها با روش کوره گرافیتی با دقت ppb تمام نمونه ها میزان آرسنیک بالایی را نشان دادند. به منظور جلوگیری از آلودگی بیشتر محیط زیست منطقه روش هایی برای حذف آرسنیک از زهاب ها پیشنهاد می شود که از آن جمله می توان به استفاده از آلومینای فعال اصلاح شده با ترکیبات آهنی، به نام 50 – AAFS (محصول آلکان کانادا) و یا بکارگیری غشاهایی برای حذف آرسنیک با استفاده از فرایند اسمز معکوس، اشاره کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله روشهای کنترل نشت در مغارهای ذخیره سازی مواد هیدروکربنی تحت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله روشهای کنترل نشت در مغارهای ذخیره سازی مواد هیدروکربنی تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشهای کنترل نشت در مغارهای ذخیره سازی مواد هیدروکربنی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشهای کنترل نشت در مغارهای ذخیره سازی مواد هیدروکربنی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشهای کنترل نشت در مغارهای ذخیره سازی مواد هیدروکربنی تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی ذخیره سازی زیر زمینی نفت و گاز
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
رحمان دارای – دانشجوی دکترای مکانیک سنگ، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک
شکرالله زارع – دکترای مکانیک سنگ، استادیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئو

چکیده:
اولین باری که محصولات نفتی ذخیره شد، در نروژه و در طی جنگ جهانی دوم جهت جلوگیری از وارد آمدن خسارات به مخازن ذخیره سازی، انجام شد. ساخت مخازن زیرزمینی مواد هیدروکربنی بدلیل ایمنی و امنیت بالا و هزینه کمتر از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. نفت و گاز می تواند بوسیله روشهای مختلفی در زیر زمین ذخیره گردد. این روش ها عبارتند از استفاده از میدان های نفت و گاز تخلیه شده (خالی)، سفره های آبی، مغارهای نمکی، مغارهای بدون پوشش، مغارهای کم عمق پوشش دار و معادن متروکه.انتخاب مخازن زیرزمینی بستگی به شرایط هیدروژئولوژی، زمین شناسی و مسایل مختلف مهندسی سنگ دارد. به هر حال، موضوع مشترک مغارهای ذخیره سازی، اطمینان از عدم نشت مواد هیدروکربنی به خارج از مغار می باشد. این مسئله ممکن است بوسیله روشهای مختلف، مطابق با نوع مخزن و شرایط زمین شناسی محل کنترل شود. در حالت کلی دو روش کنترل نشت، شامل کنترل نفوذپذیری و مهار هیدودینامیکی وجود دارد. مهار هیدرودینامیکی شامل استفاده از یک سیستم پرده آب در مواردی است که ساخت شرایط مرزی هیدرولیکی مصنوعی بنابر عدم تحقق شرایط آب زیرزمینی توجیه پذیر می باشد. علاوه بر مشکلات متداول در مخازن زیرزمینی گاز مایع، تمهیدات ویژه ای در قبال بازشدگی درزه های سنگی که از تنش های حرارتی کششی القاییبوسیله درجه حرارت پایین مخزن ناشی شده اند، بایستی در نظر داشت. توجه زیادی بایستی در انتخاب معادن متروکه به منظور ذخیره سازی نفت و گاز در نظر گرفته شود، زیرا بندرت شرایط طبیعی محل، نیازمندی های معمول در عمل برای مخازن مطلوب را دارا می باشند. مقاله حاضر توضیحی کلی در خصوص کنترل نشت گاز در پروژه های مخازن ذخیره سازی مواد هیدروکربنی را بحث نموده و در پایان دو مطالعه موردی از مغارهای ذخیره سازی در هندوستان و نروژ ارائه شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   131   132   133   134   135   >>   >