سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تحقیق سنگ بوکسیت در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق سنگ بوکسیت در pdf دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق سنگ بوکسیت در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق سنگ بوکسیت در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق سنگ بوکسیت در pdf :

پیشگفتار:
بوکسیت سنگ معدن اقتصادی آلومینیوم نام خود را از «Baux Les» در جنوب فرانسه جایی که برای اولین بار پیدا شد گرفته است. ترکیب بوکسیت تقریبا به صورت دی هیدارت ¬((Al2 O3 . 2H2 O) است ما در آن کانی به این صورت وجود ندارد در نتیجه از مخلوط منوهیدرات به صورت دیاسپور (Al2 O¬3 . H2O) و بوهمیت(Al2 O¬3 . H2O) وتری هیدرات به صورت گپسیت (Al2O3 , 3 H2 O) تشکیل شده است. بنابراین بوکسیت از مخلوط تری هیدرات و منوهیدرات آلومینیوم به همراه مقادیری ناخالصی مانند اکسید فریک، تیتانیا (به صورت رتیل یا ایلمینیت) و سایر کانی های مخصوص به مناطق معین تشکیل شده است. ناخالصی تعیین کننده سیلیکا است که در طوا فرآیند ترکیب 3SiO2 . Al2 O3 . Na 2 O تشکیل می دهد که آلومینا را به همراه خود وارپسمانه کرده و یک منبع اصلی اتلات آلومینیوم به حساب می آید.
ترکیب بوکسیت ثابت نیست و سسته به محل استخراج و اجزای صخره اصلی که از آن تشیکل شده است تغییر می کند.
Table 50
کلا محتوای آلومینا از 65 – 45 درصد، سیلیکا 12 –1 درصد، آهن 25 –2 (به صورت Fe2 O3) و آب متصل 36-14 درصد تغییر می کند. رنج اکسید تیتانیم در جهان تا 3 درصد است اما بوکسیت هند 12 درصد تیتانیم دارد، در اثر شرایط آب و هوایی، بوکسیت به صورت سطح رسوب کرده به ضخامت تا 100 فوت ایجاد می شود.
عموما سنگ معدن به فواصل دور از معدن در عملیات کارگاهی برای خشک کردن مقدماتی برای حذف رطوبت آزاد به کار می رود.
پروسه باید:
بوکسیت توسط پروسه انحلال – تبلور مجدد به آلومینا تصفیه می شود. این پروسته از چهار مرحله اصلی انحلال، خالص سازی، رسوب دهی و تکلیس تشیکل شده است. (شکل زیر). پروسه باید به دلیل آلومینیوم کانیهایی دارد که در محلول سود غلیظ حل می شود در حالی که بیشتر کانیها نمی توانند، موفق باشد. سنگ معدن بوکسیت به گستره ابعادی مناسبی (معمولاً leey ازید 30 میلی تر) قبل از عملیات با سود، خرد می‌شود. زمانی که باطله جدا شد، تبلور مجددتری هیدروکسید آلومینیوم خال3 (OH) Al تولید می کند که به Al2 O3 تکلیس می شود. (کلیسنه می شود.)
واحد عملیات:
انحلال: بوکسیت از آلومینیوم حاوی کانیهایی است که مهمترین آنها گیپسیت، 3(OH)Al و بوهمیت، (Alo (OH یم باشد. نسبت این کانیها در بوکسیت دمای پروسته را تعیین می کند که برای گیپسیت حدود 1500 C و برای بوهمیت C 2500 می باشد. هر دوی این واکنش ها تحت فشار بالایی انجام می شود. (تا 240 کیلو پاسکال) گیپسیت در بوکسیت، «دارلینگ رنج» (استرالیای غربی) کانی اصلی‌ آلومینیوم است ومطابق واکنش زیر حل می شود: Na+ + Al (OH)¬4- Al(OH)¬3 + NaoH
محلول به دست آمده از فرایند انحلال توسط آلومینیوم اشباع شده است و به آن دوغاب باردار می گویند. بعد از انحلال دما و فشار در سری محفظه های تششعی، تا حدود C 0 100 و فشار اتمسفر کاهش می یایند. (شکل زیر)
خالص سازی : جامدات پسماند باید از دوغاب بارقبل از رسوب دهی جدا شوند. پسماندهای باطله توسط سیفون های ماسه ای بین بخش ماسه های درشت (بزرگتر از حدود 150 میلکرومتر) و ماسه ریز (زیر 150 میکرومتر) منشعب می شود که اغلب به عنوان (گل سرخ) یا پسماند باید شناخته شوند. این ماسه ها شسته می شوند تا اینکه قبل از نشست حداکثر ممکن از سود بازیابی شود.
پسماندریز از دوغاب باردار توسط اضافه کردن پلیمر ماکرومولکومی محلول در آب (فلوکالنت) جدا می شوند تا باطله انباشته شود. این پلیمر با جذب روی چند ذره باعث می شود که ذرات معلق به شکل ساختارهای بزرگتر دربیایند که منجر به ته نشین شد سریع می شوند. جامدات فلوکاله شده در تانک بزرگی موسوم تیکنر ته نشین می شوند تا رسوب چگال تشکیل شود.
سر ریز تیکنر از میان فیلتر عبور داده می شود تا هر جامدی از آن جدا شود و دوغاب باردار تا 800C قبل از مرحله رسوب دهی، سر می شود. جدایش جامدها و دوغاب باید سریعا هدایت بشود در غیر این صورت تری هیدارت آلومینیوم در طی فرایند خالص سازی رسوب می دهد. این مساله تحت عنوان رسوب دهی خود به خودی شناخته شده است و باعث اتلاف محصول می شود. فرایند خالص سازی مناسب در تولید آلومینا ضروری است . فلوکولاسیون (جمع کنندگی) ضعیف باعث می شود ذرات ریز اضافی در سرریز بتوانند فیلترها را مسدود کنند و نرخ تولید را کاهش بدهند. علاوه بر این، هر جامدی که از میان فیلتر عبور می کند باعث آلودگی محصول می شود. فلوکولاسیون غیر موثر بعث اتلاف بیشتر سود (NaoH) که همراه پسماند وارد می شود، می گردد.
رسوب دهی: رسوب دهی یک فرایند بسیار آهسته است که درچند مرحله انجام م شود و این فرایند عکس واکنش انحلال است.
Al (OH)¬4- NaoH + Al (OH)3 + Na+
در ابتدا کریستالهای گیپسیت دانه ریز به دو غاب باردار سرد شده در رسوب دهنده‌های اولیه اضافه میش وند. آگلومرایسون کریستالهای ریز با تشکیل ذرات بزرگتر انجام می شوند. ذرات جدید جوانه زده شده به داخل ساختار آگلومره شده می پیوندند. در مراحل بعدی، رسوب دهی بیشتر، حفرات بین نشین بین آگلومره ها را پرا می کند. بنابراین به ذرات رشد یافته استحکام می بخشد.
در پایان رسوبدهی درمای دوغاب حدود 600c است. دیگر دوغاب از آلومینیوم اشباع نیست و به آن دوغاب مصرفی شده می گویند. تری هیدرات آلومینیوم (معروف به هیدرات) توسط هیدرویسکلونها برای رسیدن به اندازه مطلوب، طبقه بندی می شود. ذرات درشت، فیلتر و تکلیس می شود، در حالی که ذرات ریز برای رسوب دهی به عنوان کریستالهای دانه ای برشگ داده می‌شوند.
تکلیس: تبدیل هیدارت به آلومینای بدون آب توسط تکلیس ان در ستر سیال یا تکلیس کننده نوارع در دمای حدود 10000C انجام می‌شود. حرارت برخلاف حرکت جامدات جریان می یابد. (جریان متقابل Counter Current) محصول تکلیس معمولاً کمتر از % 1 رطوبت دارد. واکنش به صورت زیر می باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله رانش زمین در حاجی آباد فشم و اثرات زیست محیطی آن در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله رانش زمین در حاجی آباد فشم و اثرات زیست محیطی آن در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رانش زمین در حاجی آباد فشم و اثرات زیست محیطی آن در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رانش زمین در حاجی آباد فشم و اثرات زیست محیطی آن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رانش زمین در حاجی آباد فشم و اثرات زیست محیطی آن در pdf :

مقدمه :

رانش زمین

یکی از رخدادهای مهمـی اسـت کـه خسـارات سـنگین جـانی و مـالی بـه اکثـر کشـورها وارد مـی آورد و هنگامــی کـه بــه بیوسفــر آسیــب رســانده و امنیـت را بـا مخـاطره مواجـه مـی سازد بحران محسوب مـی شـود.شـدت بحـران تـابعی اسـت از ضـریب برنامـه ریزیهـای صـحیح یـا

18

مجموعه مقالات نهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران، دانشگاه تربیت معلم تهران، 1384

نا صحیح در کشـورها کـه خسـارت را مـی پذیرنـد. گـاهی ریشـه اقلیمـی و مکانیسـم هـای بیرونـی دارنــد (بــرف، بهمــن، ســیل، یخبنــدان، خشکســالی و;)و گــاهی نیــز تــوأم بــا عملکردنیروهــای درونــی هســتند(آتشفشــان،زلزله،رانش،لغزش،ریزش;) رانــش زمــین در منطقــه مــورد مطالعــه بــه صورت ادواری رخ مـی دهـد و تـابع شـرایط اقلیمـی و درونـی منطقـه اسـت کـه بـه شـرح آن مـی پردازیم.

مشخصات طبیعی منطقه مورد مطالعه

منطقـه مـورد نظـر در شـمال شـرق تهـران ( شـرق البرزمرکـزی)قـدیمی تـرین رسـوبات ژوراسـیک میـانی (داگـر) را شـامل مـی شـود، و بـه جدیـد تـرین آنهـا کـه تـراس رودخانـه ای دوران چهـارم است ختم می گـردد . ناحیـه تحـت تـاثیر حرکـات اپیروژنـی مثبـت قـرار گرفتـه و حوضـه در دوره میوسن از اب خارج شـده ، رسـوبات کنگلـومرا ،آهـک ،تـوف ، ماسـه سـنگ ، سـیمان آهکـی ماسـه ای در آنجــا فــراوان اســت . جدیــد تــرین نهشــته هــای منطقــه مربــوط بــه تــراس رودخانــه ای جاجرود اسـت کـه از قطعـات تـوف ، آنـدزیت ،آهک،ماسـه سـنگ بـا ابعـاد مختلـف تشـکیل شـده اســت. چینــه نگــاری آبخیــز عبــارت اســت از تشــکیلات کنــد، قرمــز ،کــرج ، آب نیــک ، لار، شمشک، روته ، درود ، میلا ، لالون، زایگان و باروت است.
ارتفاع بلند ترین نقطه حوضـه جـاجرود 4000 متـر مربـوط بـه توچـال اسـت ،و پـایین تـرین نقطـه آن 1500 متر مربوط به پایه لتیان اسـت . آبخیـز منطقـه بیشـتر کوهسـتانی بـا تـو پـو گرافـی نـاهموار و شـیب هـای تنـد مـی باشـد. تپـه هـای مشـرف بـه دریاچـه سـد از شـیب یکنواخـت صددرصـد شمالی برخـوردار اسـت . تپـه هـای مشـرف بـه اوشـان از نظـر شـیب همگـن بـوده و تمـامی ایـن بخــش در جهــت جنــوب شــرق – شــمال شــرق و شــمال غربــی امتــداد دارد. حوضــه فرعــی گرمابـدر فاقـد شـیب هـای غربــی – شــرقی اسـت . از نظــر درجــه حــرارت بــرف در شـیب های آن دیر ذوب مـی شـود. حوضـه هـای فرعـی آهـار، رودک؛ قوچـک، شـمالی – جنـوبی اسـت

. شــیب هــای جنــوب شــرقی – جنــوب غربــی و جنــوبی در حوضـــه هــای افجـــه ، کنـــد ، گرمابـدر، امامه، شمـشک گسترش دارند و روبه آفتاب می باشند.
از نظـر هیـدرولوژیکی مسـاحتی بـالغ بـر1775 کیلـو متـر مربـع را شـامل مـی شـود و از آب هـای سطحی و زیر زمینی تشکیل می گـردد. عمـده تـرین رود خانـه منطقـه جـاجرود اسـت کـه بـه طـول

140 کیلــومتر از کلــون بســته نزدیــک گرمابــدر در جنــوب البــرز مرکــزی ســر چشــمه گرفتــه و بــا جهت شمالی – جنوبی تـا اوشـان جریـان دارد . در ایـن محـل رودخانـه آهـار بـه آن متصـل شـده و بـه طـرف جنـوب شـرق انحـراف پیـدا مـی کنـد و پـس از اتصـال رود خانـه لـوارک از لتیـان مـی گذرد. آب رودخانه در نقطه ای بـه نـام مـام لـو بـه دماونـد متصـل شـده و در کبـود گنبـد تقسـیم و به مصـرف آبیـاری جلگـه ورامـین مـی رسـد . ایـن حوضـه از شـمال غـرب بـا رودخانـه کـرج ،از شمال شرق بـا رود لار هـم مـرز اسـت. تـا محـل سـد لتیـان از چنـد حوضـه فرعـی بـه شـرح زیـر تشکیل شده است.:

19

رانش زمین در حاجی آباد فشم و اثرات زیست محیطی آن

(1 حوضــه گرمابــدر(26درصــد) (2حوضــه فرعــی لــوارک 15)درصــد) (3 افجــه 6)درصــد) (4
حوضـه کنـد 1) درصـد) (5 امامـه 7)درصـد) (6 میگـون 12)درصـد) (7 آهـار 14)درصـد)
(8 رودک 4)درصد) (9 قوچک 2)درصد)
در این منطقه سـنگ هـای رسـوبی و آذریـن و آذر آواری دیـده میشـود. سـنگ هـای رسـوبی شـامل

: ماسه سنگ ، دولـو میـت هـای آهکـی ، شـیل آهکـی ، سـنگ هـای تخریبـی، کنگلـومرایی، آهـک های مارنی- ماسه ای، سـنگ هـای آذر آواری شـامل انـواع تـوف هـای سـازند کـرج ، ماننـد تـوف سبز و توف سفید و قرمز شـیلی، سـنگ هـای آذریـن شـامل آذریـن نیمـه عمیـق تـا خروجـی سـنگ های خروجی آن به صـورت آنـدزیت ، لاوا و سـنگ آذریـن نیمـه عمیـق دیابـاز مـی باشـد. سـنگ هـای ایـن منطقـه معمـولا درز دار و خـرد شـده شـدید اسـت. زمـین لغـزه هـای نسـبتا بـزرگ در بخـش اعظـم منطقـه وجــود دارد. تشـکیلات هـزار دره بـه صــورت دگـر شـیب روی تشــکیلات کرج قرار گرفته و آبرفتها و تراس های آبرفتـی عهـد حاضـر بـه صـورت دگـر شـیب بـر روی هـزار دره واقع شده است.
وضعیت فرسایش در حوضه جاجرود معلول عوامل چندی است :
_ عوامـل طبیعـی شـامل عوامـل مربـوط بــه زمـین شناســی ؛ نـوع خـاک ، آب و هـوا ، سیسـتم رودخانه ای و توپوگرافی

_ عوامــل انســانی شــامل انــواع بهــره بــرداری هــای انســان چــون زراعــت ،چــرای مراتــع ، قطــع درختان و بوته ها و احداث راه های فرعی و اصلی فرسایش در منطقه موردمطالعـه ترکیـب پیچیـده ای از تـا ثیـرات عوامـل گونـاگون اسـت کـه جـنس

زمـین و نـوع آب وهـوا بیشـترین سـهم را در فرسـایش بـه عهـده دارد . وقـوع رگبـار هـای شـدید، عدم وجود پوشـش گیـاهی کـافی زمـین را در مقابـل بـاران هـای شـدید و بـرف حمایـت نکـرده و انـواع فرسـایش سـطحی ، شـیاری ، خنـدقی ، تـوده ای و رودخانـه ای گسـترش زیـادی دارد . بـر حسـب تغییـر ارتفـاع فرسـایش، شـدت و ضـعف مـی یابـد و در ارتفـاع -2900 متـر کـه از سـنگ های سسـت مـارنی ، ماسـه ای ، گچـی تشـکیل شـده فرسـایش شـدید اسـت و در ارتفاعـات بـیش از 3000متر که از سنگ هـای سـخت آهکـی تشـکیل شـده شـدت آن کمتـر اسـت. میـزان نـزولات جوی در ارتفاعات 500 میلی متـر متغیـر بـوده و بـالاتر از 3000متـر بیشـتر بـرف اسـت بنـا بـر ایـن اراضی منطقه خاک خـود را از دسـت داده و بـه صـورت صـخره هــای بلنــد بـا دره هـای عمیـق و کوه های مرتفع ظاهر می شود.

آب و هوای منطقه

منطقــه مــورد مطالعــه در جنــوب البــرز مرکــزی قــرار دارد و آب و هــوای غالــب در آن ســرد و خشک مـی باشـدو از منـاطق اسـتپی ایـران محسـوب میشـود. قسـمت عمـده نـزولات جـوی آن بـه صورت برف است که در دوره سـرد سـال مـی بـارد. فـروردین و اردیبهشـت دو مـاه پـر بـاران بـوده و بــاران ســالانه آن بــیش از 400 میلــی متــر اســت. حــداقل درجــه حــرارت -20 و حــداکثر ان 37

20

مجموعه مقالات نهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران، دانشگاه تربیت معلم تهران، 1384

درجه می باشد. تعداد روز هـای یخبنـدان دوازده روز اسـت. بـا توجـه بـه زمـین شناسـی و عوامـل اقلیمی و نـوع فرسـایش در منطقـه و مسـئله رانـش زمـین در حـاجی آبـاد فشـم بـه عنـوان یکـی از رخدادهای زیست محیطی در منطقه می پردازیم.

بحث

منطقـه لغزنـده حـاجی آبـاد درکنـار جـاده اوشـان فشـم قـرار گرفتـه و تـوده وسـیعی از زمـین را در مسیر جاده به طول یک کیلومتر و عـرض چنـد صـد متـر بـه طـرف رودخانـه مـی رانـد.ایـن حادثـه در چند سـال گذشـته نیـز رخ داده اسـت.حادثـه تـابع شـرایط طبیعـی،زمین شناسـی ،هیـدرولوژیکی ،تکیـه بـر عملکـرد رودخانـه جـاجرود و میـزان نـزولات جـوی در منطقـه گسـل خـورده ای قـرار دارد کـه در کنـار شـرایط طبیعـی مزبـور ،انسـان نیـز بـا بـی احتیـاطی بـه ایـن نـوع بلایـای طبیعـی کمک می کند.
وضعیت زمین منطقه لغزنده و از سطح به عمق عبارتند از:
_خـرده سـنگهای زاویـه دار حاصـل تخریـب مـواد آذریـن کـوه هـای البـرز بـا حـداکثر نـیم متـر ضخامت و نفوذذیری زیاد
_توده های رسی بـا ضـخامت نسـبتا زیـاد کـه بـر خـلاف وجـود لایـه هـای چنـد سـانتی متـری از سیلت و شن ، بلوک غیر قابل نفوذی را تشکیل می دهد .

_سنگ های آذرین بیرونی مربوط به دوران سوم در زیر رس ها قرار گرفته است

_تناوبی از شـیل هـای تـوفی ، تـوف سـبز ، جریـان هـای بـازالتی بـا تـراکم آنـدزیتی و شـیل هـای اهکی سیلیسی به رنگ سیاه و خاکستری قرار گرفته است .

_ آبرفت های جدید دوران چهارم که مـر بـوط بـه تـراس هـای بـر جـای مانـده رودخانـه جـاجرود می باشند دارای ضخامت زیاد و نفوذ پذیری بالایی هستند.
علت لغزندگی منطقه این است کـه بـین سـنگ هـای آذریـن و مـواد رسـی نـا همگـونی لیتولـوژیکی باعـث کـاهش نیـروی اصـطکاک و لغزنـدگی منطقـه شـده اسـت . بـدین ترتیـب کـه آب پـس از نفوذ از خرده سـنگ هـای سـطح زمـین در داخـل آبرفـت هـا و رس هـا سـنگینی مـی نمایـد. رس هـا بـه علـت جـذب آب و ذخیـره آن سـنگین شـده و بـه علـت شـیب زیـاد دامنـه (بـیش از (%50

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق بازاریابی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق بازاریابی در pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق بازاریابی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق بازاریابی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق بازاریابی در pdf :

اهمیت برنامه ریزی برای بازاریابی در چند سال اخیر رشد فزاینده ای داشته است. در بازاریابی ابتدا باید هویت هر مشتری را مشخص نموده و خصوصیات هر یک از آنها را بطور مجزا مورد بررسی قراردهید. هرچه میزان ارتباط برقرارشده میان شما و مشتریتان نزدیکتر و صمیمی تر باشد به همان نسبت می توانید آنها را به سازمان خود وابسته سازید. برقراری این ارتباط صمیمی نیازمند کسب اطلاعات دقیق از مشتریانتان می باشد.
بازاریابی اینترنتی – بازاریابی الکترونیک - امکانات و تسهیلات جدیدی را برای رسیدن به این هدف فراهم آورده است.
بازاریابی الکترونیک فرآیندی بیشتر از بازاریابی سنتی از طریق فناوری اینترنت می باشد. این روش ارتباط دوجانبه میان شما و مشتریانتان برقرار می نماید.
این نوشته سعی دارد در باره اینکه بازاریابی الکترونیک چیست؟ و چه امکاناتی را در اختیار سازمانها می گذارد و نیز چگونه ارتباط متقابل شما و مشتری را حفظ خواهد نمود؟ توضیحاتی ارائه داده و عواملی را که در بازاریابی الکترونیک اهمیت دارند را معرفی نماید.

بازاریابی الکترونیک چیست ؟

چگونه مشتری جدیدی پیدا کنیم ؟ (جذب مشتری) و چگونه این مشتری جدید را حفظ کنیم؟(حفظ مشتری). اینها سوالاتی هستند که در بازاریابی الکترونیک مطرح می باشند.
بازاریابی الکترونیک همان اهداف بازاریابی سنتی را دنبال می کند با این تفاوت که بازاریابی الکترونیک با بکارگیری ابزارها و روشهای بدیع فناوری نوین به دنبال نوآوری می باشد.
می توان بازاریابی الکترونیک را اینگونه تعریف نمود:
اداره ارتباط متقابل مشتری در یک محیط پیشرفته رسانه ای به منظور کسب سود برای شخص یا سازمان مربوطه.

بازاریابی الکترونیکی یک عملکرد مجزا که منحصرا با فروش محصولات و خدمات ارتباط دارد نبوده بلکه فرآیندی مدیریتی است برای اداره نمودن ارتباط ایجاد شده میان سازمان و مشتری. عملکرد بازاریابی الکترونیک را می توان در سه بخش زیر معرفی و دسته بندی نمود:
1- یکپارچگی : بازاریابی الکترونیک تمامی مراحل فروش توسط شرکت و همچنین فروش از طریق نمایندگی ها ی شرکت را در بصورت یک فرآیند یک پارچه دربر می گیرد.
2- میانجی گیری(واسطه گیری) : بازارایابی الکترونیک میزان نیاز و خواسته مشتریان شرکت را با میزان تولید و ظرفیت ارائه خدمات توسط شرکت کنترل می کند.
3- واسطه گری : بازاریابی الکترونیک میان بخشهای مختلف شرکت از جمله بخشهای مالی و سرمایه گذاران خارجی نقش واسطه را ایفا می کند.
برای درک بهتر نکات کلیدی بازاریابی الکترونیک لازم است ارتباطات متقابل مشتری و سازمان تماما مورد بررسی قرار گیرد.
چرخه بازاریابی الکترونیک شامل چهار مرحله اصلی می باشد:
1- تهیه و تدارک
2- ارتباط
3- نقل و انتقال
4- خدمات پس از فروش

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی و شناخت UFO در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی و شناخت UFO در pdf دارای 60 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و شناخت UFO در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

مقدمه : 

صبح روز 28 نوامبر سال 1954 گوستاو گونزالس و کمکش خوزه پونس در یک کامیون کاراکاس را به مقصد پتاره که حدود بیست دقیقه با هم فاصل دارند را ترک کردند. ساعت 2 بعد از نیمه شب بود، به استناد شهادت ( با قسم به انجیل) آنها که بعدا در بایگانی پلیس ضبط شد، این دو مرد پس از پیمودن یک سوم راه به پیچ تندی رسیده و دیده بودند که راهشان توسط یک شئی نیمکره‌ای درخشان که حدود 4 یا 5 پا از جاده فاصله داشت و بحالت معلق بود ، مسدود شده است.

گونزالس و پونس از کامیون پیاده شدند تا از نزدیک این وسیله نقلیه غیر عادی را ببینند. گنزالس این اشتباه را که که یک مرد کوچک را که به طرفش می‌دوید، گرفت. او بعدها به پلیس گفت که می‌خواست آن مرد را بعلت سد کردن معبر تسلیم قانون کند و اضافه کرد که از سبکی وزن آن دچار تعجب شده بود، چون به تخمین او بیش از 35 پوند وزن نداشت. او شرح داد که مرد کوچک جز یک پارچه که کمرش را می‌پوشاند چیز دیگری بر تن نداشت و رنگ پوستش تیره و بدنش پوشیده از موهای زبر و کوتاه بود.

گونزالس ضربه‌ای بیش از حد تحملش دریافت کرد. او 15 پا آنطرف‌تر به زمین برخورد کرد. پونس به طرف مقر پلیس که یک چهار راه آن طرف‌تر بود دوید و همانطور که می‌دوید مشاهده کرد که دو موجود انسان نمای کوچک به طرف سفینه درخشان می‌دوند ... . در حالی که مقداری گیاه که ظاهرا از ریشه کنده بودند را نیز با خود حمل می‌کردند. گونزالس که از سقوطش خون آلود و نیمه هوشیار بود، وقتی دید موجود کوچولو به طرفش می‌آید چاقویش را از جیبش خارج کرد و ضربه‌ای به شانه آن موجود زد، ولی چاقو بدون اثر برگشت و چیزی به گونزالس اصابت کرد ... .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله جغرافیای کرمان در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله جغرافیای کرمان در pdf دارای 221 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جغرافیای کرمان در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جغرافیای کرمان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جغرافیای کرمان در pdf :

محدوده مورد مطالعه بخش شمال باختری از نقشه کرمان 000/250/1 کرمان می باشد و بخش اعظم نقشه حرجند را در بر می گیرد. و دارای مختصات جغرافیایی به شرح زیر است:
طول خاوری
عرض شمالی
مساحت منطقه که دارای طول 95 کیلومتر در مسیر طول جغرافیایی و 55 کیلومتر و در سیر عرض جغرافیایی شمالی است. بالغ برKm2 ¬5225 می باشد.

آبادی بزرگ حرجند که نقشه منطقه استفاده شده نیز به همین نام می باشد. معروترین آبادی در منطقه می باشد که در 72 کیلومتری شمال خاوری کرمان قرار گرفته است.
2-1 راه های دسترسی به منطقه مورد:
جاده آسفالته کرمان به واحد از بخش باختری محدوده عبور می‌کند. جاده خاکی درجه دو در محل آبادی هروز بالا از جاده آسفالته منشعب شده و پس از
گذشتن از آبادی حرجند به سمت شرق و جنوب شرق تا آبادی دهران ادامه پیدا می‌کند.
3-1 ریخت شناسی منطقه مورد مطالعه
بجز قسمت های خاوری محدوده که دشت نسبتاً همواری است بقیه محدوده را رشته کوهها تشکیل می دهد که روند آنها شمال باختری- جنوب خاوری می باشد.
مرتفع ترین نقطه منطقه 3048 متر ارتفاع و در غرب هر روز قرار دارد.
4-1 آب و هوای منطقه مورد مطالعه
در بخشهای خاوری به ویژه شمال خاوری به دلیل نزدیکی به کویر لوت آب و هوا گرم و خشک و میزان بارندگی خیلی کم است ولی در سمت غرب و جنوب غربی از خشکی هوا کاسته شده و به میزان بارندگی افزوده دمی شود. میانگین سالیانه 15 تا 20 درجه سانتی گراد میباشد.
میزان بارندگی سالیانه در بخش غربی و جنوب غربی محدوده نزدیک به 158 میلیمتر می باشد. تقریباً تمام آبهای سطحی منطقه به ویژه رودخانه هایی مانند شیرین رود (در شمال منطقه)، رودخانه دهنه غاز (قسمت مرکزی) رودخانه خرشکن و شهداد در قسمت جنوبی به سوی کویر لوت جریان پیدا می‌کنند در این رودخانه ها در طول سال معمولاً آب جاری است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   36   37   38   39   40   >>   >