سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی دوام چوب ممرز در حالت طبیعی و تیمار شده با نمک CCA (

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی دوام چوب ممرز در حالت طبیعی و تیمار شده با نمک CCA (تانالیت C) در برابر قارچ رنگین کمان تحت pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دوام چوب ممرز در حالت طبیعی و تیمار شده با نمک CCA (تانالیت C) در برابر قارچ رنگین کمان تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دوام چوب ممرز در حالت طبیعی و تیمار شده با نمک CCA (تانالیت C) در برابر قارچ رنگین کمان تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دوام چوب ممرز در حالت طبیعی و تیمار شده با نمک CCA (تانالیت C) در برابر قارچ رنگین کمان تحت pdf :

مقاله بررسی دوام چوب ممرز در حالت طبیعی و تیمار شده با نمک CCA (تانالیت C) در برابر قارچ رنگین کمان تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران از صفحه 260 تا 274 منتشر شده است.
نام: بررسی دوام چوب ممرز در حالت طبیعی و تیمار شده با نمک CCA (تانالیت C) در برابر قارچ رنگین کمان
این مقاله دارای 15 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ممرز
مقاله تانالیت c بازیدیومیست
مقاله قارچ رنگین کمان
مقاله مالت اکستراکت آگار
مقاله کوله
مقاله انکوباتور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق اثر قارچ رنگین کمان بر روی مقاومت چوب ممرزCarpinus betulus) ) در حالت طبیعی و حفاظت شده با نمک محلول در آب CCA (تانالیت c)، با غلظت های 15 و 35 درصد با استفاده از ظروف کوله (kolle Flasks) و طبق آزمون استاندارد بازیدیومیست EN 113، Din و استاندارد ASTMمورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. برای انجام این بررسی از طرح فاکتوریل با بلوک های کاملا تصادفی استفاده شد. نمونه های به دست آمده از سه اصله درخت ممرز درجنگل موزه کام ساری استحصال گردید و 270 نمونه کاملا سالم از میان حدود 2000 نمونه استحصال شده انتخاب شد و نتایج عددی استخراج شده مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها با استفاده از روش خلا فشار انجام گرفت. نمونه های تیمار شده و شاهد بر روی ریسه های قارچ رنگین کمان در ظروف کوله بر روی محیط کشت مالت اکستراکت آگار قرار داده شدند و ریسه های قارچ در شرایط حرارتی 22 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 75 درصد در داخل انکوباتور(Incubator) به مدت 8 هفته روی نمونه های چوب به رشد خود ادامه دادند. سپس کاهش جرم، مقاومت فشار موازی الیاف و مقاومت به سختی نمونه ها اندازه گیری شد. کاهش جرم نمونه های اشباع شده با تانالیت c در مقایسه با نمونه های شاهد، در سطح 5 درصد معنی دار است، به طوری که چوب ممرز، مطابق طبقه بندی(Findlay) از حالت کم دوام به حالت بادوام تبدیل شد. در مقاومت فشارموازی الیاف، نمونه های اشباع شده و شاهد بدون تاثیر قارچ، تفاوت معنی دار نداشتند، اما مقاومت فشارموازی الیاف نمونه های اشباع شده و شاهد با تاثیر قارچ، تفاوت معنی دار داشتند. درمقاومت به سختی نیز نمونه های اشباع شده و شاهد بدون تاثیر قارچ، تفاوت معنی دار نداشتند ولی مقاومت به سختی نمونه های اشباع شده و شاهد با تاثیر قارچ دارای تفاوت معنی دار بودند. بنابراین ماده حفاظتی به تنهایی اثری در افزایش یا کاهش این دو مقاومت نداشت، اما بدون در نظر گرفتن اثرات تخریبی قارچ، این ماده حفاظتی در سطح معنی دار باعث افزایش مقاومت به فشارموازی الیاف و مقاومت به سختی نمونه ها شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :