مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفاته بر خصوصیات مورفولو

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفاته بر خصوصیات مورفولوژیک و کیفی گندم تحت شرایط آب و هوایی شهرستان اشترینان تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفاته بر خصوصیات مورفولوژیک و کیفی گندم تحت شرایط آب و هوایی شهرستان اشترینان تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفاته بر خصوصیات مورفولوژیک و کیفی گندم تحت شرایط آب و هوایی شهرستان اشترینان تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفاته بر خصوصیات مورفولوژیک و کیفی گندم تحت شرایط آب و هوایی شهرستان اشترینان تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
وحید روزبهانی – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
امین فرنیا – استادیار گروه زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
شهرام نخجوان – استادیار گروه اصلاح نباتات دانشگاه آزاد ا سلامی واحد بروجرد

چکیده:
به منظور بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفاته بر عملکرد و اجزاء عملکرد گندم پاییزه، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار طی سال زراعی 93-92 در شهرستان اشترینان انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل دو تیمار کودی بیولوژیک نیتروژنه و فسفره با سه نوع کود و یک سطح شاهد برای هر تیمار بودند. کودهای بیولوژیک نیتروکسین، نیتروکارا و سوپرنیتروپلاس برای تیمار کودی نیتروژنه و کودهای بیولوژیک بیوفسفر، فسفاته بارور 2 و فسفاته به رشد برای تیمار کودی فسفره مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج این بررسی نشان داد که منابع کودهای بیولوژیک نیتروژنه تأثیر معنی داری بر ارتفاع بوته، قطر ساقه، تعداد سنبلچه در سنبله، درصد پروتئین دانه و درصد کربوهیدرات دانه داشتند در خصوص تأثیر منابع کودهای بیولوژیک نیتروژنه بر درصد پروتئین دانه، بیشترین مقدار با مصرف کود سوپرنیتروپلاس به ترتیب به مقدار 13 درصد بدست آ مد که در تمام صفات اختلاف معنی داری بین این کود با تیمار شاهد وجود داشت. کودهای بیولوژیک فسفره نیز تأثیر معنی داری بر صفات ارتفاع بوته، قطر ساقه، ت عداد سنبله در متر مربع داشتند و مصرف جداگانه هر کدام از منابع کودهای بیولوژیک فسفره باعث افزایش مقدار کمی این صفات نسبت به تیمار شاهد شد. به طور کلی نتایج نشان داد که با مصرف کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفاته سبب افزایش رشد رویشی شده و در نهایت سبب افزایش عملکرد کیفی گندم می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :