مقاله تأثیر تغییر اقلیم در پیش بینی پارامترهای اقلیمی با دخالت ت
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/14:: 4:26 صبح

مقاله تأثیر تغییر اقلیم در پیش بینی پارامترهای اقلیمی با دخالت تحلیل عدم قطعیت مدلهای گردش عمومی جو (مطالعه موردی: سد درودزن) تحت pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تغییر اقلیم در پیش بینی پارامترهای اقلیمی با دخالت تحلیل عدم قطعیت مدلهای گردش عمومی جو (مطالعه موردی: سد درودزن) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تغییر اقلیم در پیش بینی پارامترهای اقلیمی با دخالت تحلیل عدم قطعیت مدلهای گردش عمومی جو (مطالعه موردی: سد درودزن) تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تغییر اقلیم در پیش بینی پارامترهای اقلیمی با دخالت تحلیل عدم قطعیت مدلهای گردش عمومی جو (مطالعه موردی: سد درودزن) تحت pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار
تعداد صفحات: 14
نویسنده(ها):
محبوبه کمال زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش محیط زیست دانشگاه شیراز (واحد بین الملل)
ناصر طالب بیدختی – استاد بخش مهندسی راه و ساختامن و محیط زیست دانشگاه شیراز
ایمان بابائیان – استادیار گروه پژوهشی تغییر اقلیم پژوهشکده اقلیم شناسی، سازمان هواشناسی کشور، مشهد
علیرضا کمال – دانشجوی دکتری منابع آب دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده:
مطالعه اثرات تغییر اقلیم بر یستم های مختلف همچون کشاورزی و تأمین آب شرب می تواند موجب بهبود و توسعه راهبردهای مدیریتی در دوره های آتی، اتخاذ تصمیمهای مناسب و کاهش اثرات سوء تغییر اقلیم گردد. از آنجا که ایستگاه سینوپتیک درودزن همجوار با یکی از سدهای م هم در استان فارس می باشد، بررسی پارامترهای اقلیمی آن در آینده ضروری به نظر می رسد. از سوی دیگر افزایش گازهای گلخانه ای در دوره های آتی باعث تغییر در مقادیر متوسط متغیرهای اقلیمی می شود. بدیهی است در نظر گرفتن تغییرات متغیرهای اقلیمی و مقادیر متوسط آن تحت مدلها و سناریوهای مختلف، نتایج واقعی تری را در پی خواهد داشت. در این تحقیق در ابتدا نوسانات و مقادیر متوسط م تغیرهای دما و بارش ایستگاه سینوپتیک درودزن در سه دوره 2030-2011 (دوره آتی اول)2065-2046 (دوره آتی دوم) و 2099-2080 (دوره آتی سوم) میلادی با استفاده از مدلهای HADCM3, GFCM2.1, MPEH5 تحت سه سناریوی B1, A2 و A1B و روش کوچک مقیاس کردن آماری LARS-WG، م ورد شبیه سازی قرار گرفت. نتایج بررسی ها حاکی از افزایش 14/85، 26/63 و 32 درصدی بارش و افزایش 0/79، 2/79 و 4/77 درجه سانتیگرادی دما بترتیب برای سه دوره آتی میلادی دارد. همچنین بمنظور لحاظ عدم قطعیت مدلها و سناریوهای اقلیمی در محاسبات، اقدام به شبیه سازی سری زمانی از متغیرهای دما و بارش منطقه برای این دوره ها شد. نتایج نشان داد که محدوده عدم قطعیت تغییر دمای متوسط منطقه در ماههای مختلف سال برای دوره آتی اول بین 0/21 تا 1/21 درجه سانتیگراد افزایش، برای دوره آتی دوم بین 0/85 تا 1/84 و برای دوره آتی سوم بین 1/34 تا 3/34 درجه سانتیگراد افزایش خواهد بود. محدوده عدم قطعیت تغییرات بارش برای این سه دوره بترتیب 0/09 تا 13/55 میلیمتر برای دوره اول، 0/16 تا 21/95 میلیمتر برای دوره دوم و 0/17 تا 21/5 میلیمتر برای دوره آتی سوم حاصل گردیده است. نهایتاً یافته های این تحقیق نشان از تأثیر قابل توجه عدم قطعیت مدل ها و سناریوهای اقلیمی در برآورد تأثیر تغییر اقلیم بر پارامترهای مختلف دارد.

کلمات کلیدی :