سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تحقیق در مورد آموزش ریاضی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد آموزش ریاضی در pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد آموزش ریاضی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد آموزش ریاضی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد آموزش ریاضی در pdf :

آموزش ریاضی

مقدمه :
تفکر درباره میزان توانایی افراد برای یادگیری چیزی نیست . اما بسیاری یافته های پژوهشی جدید نشان داده اند توانایی ارتباط دادن اطلاعات جدید با دانش پیشین برای یادگرفتن حیاتی است . درک و فهم و یادسپاری یا یادگیری موضوعی که کاملا ناد آشناست امکان پذیر نیست . برای درک و فهم تکلیفی که در دست است . داشتن مقداری دانش پیشین ضروری است . امنا داشتن دانش پیش نیاز هم برای اطمینان از رسیدن به نتایج مناسب کافی نیست .

بلکه افراد باید دانش پیشین خود را فعال کنند تا بتوانند از آن برای درک و فهم و یادگیری استفاده کنند. پژوهش نشان می دهد دانش آموزان همیشه هم نمی توانند بین مواد جدیدی که آموزش می بینند و آنچه پیشض تر می دانند ، ارتباط بر قرار کنند . همچنین ، وقتی معلمان ره دانش پیشین یادگیرنده توجه جدی می کنند و آنرا به مثابه نقطه آغازین آموزش به کار می روند ، یادگیری ارتقا می یابد .

در کلاس درس
معلمان می توانند به دانش آموزان برای فعال کردندانش پیشین کمک کنند تا آن را برای انجام تکلیفی که در دست دارند ، به کار ببرند ، این کار به شیوه های متعددی قابل انجام است :

• برای اطمینان از آن دانش آموزان پیشین ضروری را دارند و نیز برای فعال کردن آن ، معلمان می توانند محتوای درس را قبل از تدریس به بحث بگذارند .
• اغلب، دانش پیشین دانش آموزان کامل نیست یاباورهای نادرست و بدفهمی های بارزی در آن وجود دارد . بنابراین برای معلمان ، تنها دانتن این که دانش سآموزان بایددانشی در باره موضوعی که ارائه می شود داشته باشند ، کافی نیست ، بلکه لازم است ، به تفصیل دانش پیشین دانش آموزان را بررسی کنند تا باورهای نادرست و بدفهمی ها را بشناسند .

• امکان دارد معلمان نیاز داشته باشند ه عقب برگردند تا مواد پیش نیاز فهم را فراهم آورند ، یا از دانش آموزان بخواهند برای آماده شدن کارهایی را انجام دهند .
• معلمان می توانند به شیوه ای سؤال بپرسند که به دانش آموزانکمک کند بین آنچه می خوانند آنچه پیش تر می دانستند ، ارتباطی بیابند .
• معلمان تأثیرگذار می توانند برای برقراری ارتباطات و فهم روابط به دانش آموزان کمک کنند . آنان می تواننداین کار را از طریق تهیه الگو یا چارچوبی انجام دهند که دانش آموزان را قادر برای بهبود عملکرد ، آن را به مثابه تکیه گاهی تلاش هایشان به کار گیرند .

اهداف فصل
1- کسب آگاهی درباره چیستی یادگیری از طریق همیاری ،
2- آشنایی با ساختار یادگیری از طریق همیاری،
3- آشنایی را رش های یادگیری از طریق همیاری ،
4- تبیین مزیت های استفاده از گروه های همیار در بادگیری ،
5- مقایسه یادگیری از طریق همیاری و یادگیری تسلط یاب ،
مقدمه

جامعه شناسان ، روان شناسان اجتماعی ، مردم شناسان و دیگر اندیشه ورزان در حوزه علوم انسانیو حتی علوم تجربی بر این نکته که زندگی انسان از طریق همیاری و همکاری با سایرین معنادار می شود تأکید ورزیده اند . تجربه شخصی هر انسانی هم همسو با یافته های پژوهشگران اهمیت اهمیت همیاری را در زندگی نشان می دهد . متخصصان آموزش و پرورش از طریق کاوش هایی که انجام داده اند اثر بخشی همیاری بر معناداری یادگیری بازآرایی و سازمان دهی می شوند . در فصل حاضر ، تلاش شده است چیستیو دامنه یادگیری از طریق همیاری به طور مشروح بیان گرد . بدین سبب ، مباحثی سدرباره ماهیت یادگیری از طریق همیاری ، ساختار یادگیری از طریق همیاری ، روش های یادگیری از طریق همیاری و مزیت استفاده از گروه های یادگیری همیار ارائه می گردد .

چیستی یادگیری ازطریق همیار
امرز، در مدارس ره طرز فزاینده ای از رقابت های بین دانش آموزی بهره گیری می شود . دانش آموزان در بیشتر موارد به دلیل پاداش هایی که برای مسابقه ها یا رقابت ها در نظر گرفته می شوند تن به رقابت می دهند . دانش آموزان رقاب ها ، روی هم رفته ، دو دیدگاه کلی به رقابت ها یا مسابقات درون کلاسی و مدرسه ای دارند . برای برخی دانش آموزان رقابت ها ، زمینه ای برای بروز توانایی هایشان است ، . برای برخی دیگر رقابت گسترده ای برای تماشای شکست قبای خود است .

شکلی که رقابت در کلاس های درس به خود می یگرد ، نشان دهنده الگوی [ برنده – بازنده ) است . دانش آموزانی که در رقابت ها ، پیروز میدان می شوند احساس سر افرازی که از صحنه رقابت های شکست خود برون می آیند احساس سرافکندگی می‌کنند. دانش آموزانی که دارای ضعف تحصیلی یا دشواری

یادگیری هستند در بیشترموراد در رقابت های طراحی شده ، شکست می خورند . در حالی که ، اگر کوشش های دانش آموزان ضعف را برای یادگیری بیشتر در نظر آوریم سروشن می شود که آنان نسبت به تلاش هایی که از شان داده اند شایسته تقدیرند. این ایده مبین آنست که حتماٌ راهی برای کمک به دانش آموزان وود دارد که بدون وارد شدن به رقابت ها نتایج یادگیری مطلوبی کنند . سؤال این است ، چه راه کر جایگزینی بهجای روش رقابتی وجود دارد ؟ پاسخ مطلوب به این سؤال ، آنست که اهداف آموزش و پرورش و اهداف یادگیری در کلاس های درس رادر نظر آوریم .
یادگیریاز طریق همیاری دارای مزایای بسیاری برای دانش آموزان است ، که به ترتیب زیر ارائه می شوند.

1- تجربه کار به صورت سیستمی ، یا نظامدار .
2- کسب تجربه به مدیریت گروه .
3- تمرین مهارت های مدیریتی .
4- کسب مهارتهای مورد نیاز برای برقراری ارتباط .

5- کسب توانایی ابزار نقاط قوی
6- شناخت نقاط ضعف و قوت .
7- فراگیری پیوند زدن چند فکر با هندیگر .
8- بهبود ارتباطات بین مشخص .
9- دستابی به سطوح عالی تفکر .

10- پرورش توجه به آرای دیگران .
تعاریف
به منظور درک مشترک از مفاهیمی که مورد استفاده قرارمی گیرد ، تلاش شده است ، سه مفهوم : همیاری ، رقابت و فعالیت نفرادی تعریف شود .
همیاری . مراد از همیاری هم اندیشی و تلاش عملی به صورت گروه است .
رقابت . رقابت فعالیتی است که از یک فرد برای دست یابی به هدفی سر می زند .
مدارس در حالت مطلوب می توانند از س نوع روش همیاری ، رقابتی و فعالیت انفرادی بهره بگیرند . در استفاده از روش های یاد ده باید حد اعتدال را رعایت کرد . اگر هدف از آموزش دست یابی به هدف در سطوح بالا از روش های همیاری و رقابتی به جاست .

نحوه استفاده از روش های یادگیری از طریق همیاری
برای استفاده مطلوب و بهینه از یادگیری از طریق همیاری توجه به چند نقطه اساسی است ، که عبارتند از: اهداف ، ترکیب اعضای گروه های همیار و شیوه ارزشیابی .

نیاز است ، در ابتدای ئامر برنامه ریزی برای آموزش سو یادگیری از طریق همیاری ، اهداف مشخص باشد . یعنی روشن سباشد که از یادگیرنده ، انتظار آکاهی یا نشان دادن چه عملی هست . نکته را هم نباید فراموش کرد اینست که ، شایسته‌است حیطه های هر کدام ازهدف ها مشخص گردند : آیا هدف در حیطه شناختی است ؟ و هدف در حیطه روان حرکتی یا عاطفی است؟

با توجه به اهدافی که در نظرگرفته می شود باید پاداش های خاص آنهم در نظر گرفته شود.
پاداش اثر بخش پاداشیاست که بانیازهاییادگیرنده ارتباط مستقیم داشتهباشد و به هر روی ، در حین عمل و در آغاز کار باید به دانش آموزان ، هدف های در نظر گرفته شده را بیان کرد و نحوه حرکت به سوی دست یابی ه آنها ار هم اعلام نمود .

ترکیب اعضای گروه باید به گونه ا باشد که دانش آموزانی با سطوح توانایی متفاوتدر آنحضور سابند . اسلاوین (1983) بر این باور است که ، اعضای گروه باید دو نفر دان آموز باعملکرد مطلوب ، دو دانش آموز با سطح عملکرد متوسط و یک دانش آموز ضعیف بشد. البته ، پیشنهاد جانسون و جانسون آنست که در آغاز کار اشاعه روش یادگیری ز طریق همیاری، مطلوب است ، اعضا گروه 2 یا 3 نفر باشند . جمع بندی نظراتمتخصصان مبین آنست که عده اعضای گروه از 3 تا 8 نغر متغیر است و همگی برناهمگن بودن اعضا گروه تأکید می ورزرند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :