تحقیق تحلیل مالی شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد در pdf
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/5/30:: 2:24 صبح
تحقیق تحلیل مالی شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد در pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق تحلیل مالی شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق تحلیل مالی شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق تحلیل مالی شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد در pdf :
بخشی از فهرست تحقیق تحلیل مالی شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد در pdf
فهرست مطالب:
تحلیل بنیادی ؛ شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد
ترکیب سهامداران
روند سهامداری فولادمبارکه در سرمایه گذاری توکا فولاد
بررسی صورتهای مالی
نسبت بدهی (اهرمی)
مقایسه روند سود قبل از کسر مالیات با بدهی
نسبتهای بازدهی
روند بازده سرمایه وتوکا
خالص ارزش ویژه هر سهم
روند اجزاء حقوق صاحبان سهام
پرتفوی بورسی شرکت سرمایه گذاری توکا
مقایسه ارزش بازار پرتفوی شرکتهای پذیرفته شده در بورس به ازاء هرسهم وقیمت سهام شرکت
پرتفوی غیر بورسی وتوکا
انتظار بازار
روند P_E شرکت سرمایه گذاری توکا
شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد (سهامی عام) در سال 1367 به منظور قبول و جذب سرمایه و تسهیلات مالی و اعتباری خرید و فروش سهام شرکتها تاسیس و در 30/04/1381با نماد وتوکا مورد پذیرش سازمان بورس اوراق بهادار ایران قرار گرفت .
اولین معامله برروی سهام وتوکا در تاریخ 27/01/1382 و در سطح قیمتی 1730 ریال انجام پذیرفت که بدین ترتیب سطح P_E آن برابر 3.9 بود و در طول مدت پذیرش خود 335 روز کاری فعال را پشت سر گذاشته که در قیاس با 484 روز معاملاتی کل بازار میتوان این شرکت را با توجه به رتبه نقد شوندگی 33 شرکتی سریع قلمداد نمود .
با نگاهی به جدول شماره 1 می توان دریافت که این شرکت از بعد ترکیب سهامداران علی رغم عدم حضور تنوع در این ترکیب ، حضور فولاد مبارکه بعنوان مالک 40 درصدی وتوکا و با توجه به ماهیت تخصصی شرکت مادر و نیز انتظارات تخصصی که از شرکت تابعه می رود را می توان ترکیبی موجه تلقی نمود. اما همچنین نباید از خاطر دور داشت که سهم 60 درصدی سایر سهامداران موجب خواهد گردید تا این سهم در مقابل نوسانات غیر سیستماتیک موثر بر شرکت آسیب پذیر بنماید.
کلمات کلیدی :