سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای محصولات زراعی گندم، جو، ذرت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای محصولات زراعی گندم، جو، ذرت و پنبه در ایستگاه تحقیقات کشاورزی حسن آباد داراب، استان فارس تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای محصولات زراعی گندم، جو، ذرت و پنبه در ایستگاه تحقیقات کشاورزی حسن آباد داراب، استان فارس تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای محصولات زراعی گندم، جو، ذرت و پنبه در ایستگاه تحقیقات کشاورزی حسن آباد داراب، استان فارس تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای محصولات زراعی گندم، جو، ذرت و پنبه در ایستگاه تحقیقات کشاورزی حسن آباد داراب، استان فارس تحت pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: دومین همایش ملی کشاورزی و توسعه پایدار (فرصتها و چالشهای پیش رو)

تعداد صفحات: 8

چکیده:

برای جلوگیری از استفاده نادرست از اراضی و همچنین محدود بودن اراضی قابل کشت، طی یک برنامه ریزی از اراضی به صورت بهینه استفاده شود تا علاوه بر حداکثر سودآوری، منابع اراضی برای استفاده آیندگان نیزمحفوظ بماند. این مطالعه به منظور بررسی تناسب کیفی اراضی ایستگاه تحقیقات کشاورزی حسن آباد داراب به مساحت 560 هکتار واقع در 22 کیلومتری غرب شهرستان داراب برای محصولات گندم، جو، ذرت و پنبه انجام شدهاست. بر اساس آمار هواشناسی، منطقه مورد مطالعه دارای رژیم حرارتی Hyperthemic ورطوبتی Aridic Ustic می باشد. مراحل مختلف تحقیق شامل مطالعات صحرایی و آزمایشگاهی خاک و ارزیابی کیفی اراضی است. تناسب اراضی به سه روش محدودیت ساده، تعداد و شدت محدودیت و روش پارامتریک انجام شد. نتایج ارزیابی اقلیم نشان داد که اقلیم منطقه برای گندم و جو مناسب S1 برای ذرت نسبتا بحرانی ( S3 و برای پنبه نسبتا مناسب ( S2 می باشد. نتایج مطالعه کیفی نشان می دهد که برای گندم و جو اکثر واحدهای خاک دارای کلاس S3,S2,S1 ذرت اکثر واحدها خاک کلاس N1 ,N2 و برای پنبه اکثر واحدها دارای کلاسS2 بوده و تعداد اندکی از واحدها دارای ناسبS3 می باشند. عوامل محدود کننده شامل محدودیت آهک، عمق خاک، سنگ و سنگریزه سطحی و عمقی PH خاک می باشند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :