سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله ارزیابی خصوصیات هیدرودینامیکی آبخوان دشت شبستر و شبیه سازی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی خصوصیات هیدرودینامیکی آبخوان دشت شبستر و شبیه سازی آن با استفاده از مدل ریاضی Visual Modflow تحت pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات هیدرودینامیکی آبخوان دشت شبستر و شبیه سازی آن با استفاده از مدل ریاضی Visual Modflow تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات هیدرودینامیکی آبخوان دشت شبستر و شبیه سازی آن با استفاده از مدل ریاضی Visual Modflow تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات هیدرودینامیکی آبخوان دشت شبستر و شبیه سازی آن با استفاده از مدل ریاضی Visual Modflow تحت pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری آب

تعداد صفحات: 13

چکیده:

محدوده مطالعاتی شبستر قسمتی از حوضه آبریز دریاچه ارومیه است که در قسمت شمالی آن قرار گرفته و دارای وسعتی بالغ بر 1293 کیلومتر مربع می‌باشد. با توجه به شرایط حاکم و حاصلخیزی دشت، این منطقه به عنوان یکی از قطبهای کشاورزی استان آذربایجان شرقی به شمار می‌آید که عمده منبع تامین کننده آب کشاورزی آن نیز منابع زیرزمینی می‌باشد. طی سالهای اخیر به دلیل کاهش نزولات جوی و نیز افزایش برداشت بی‌رویه از آبهای زیرزمینی از طریق چاههای بهره‌برداری افت شدیدی در سطح آب زیرزمینی ایجاد شده که نتیجه آن اعلان حالت ممنوعه برای دشت از لحاظ حفر و بهره‌برداری از منابع جدید آب زیرزمینی بوده است. لذا در این تحقیق مطالعه کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی و تهیه مدل ریاضی آبخوان با استفاده از نرم‌افزار V.modflow.به عنوان ابزاری کارآمد جهت ارزیابی هیدروژئولوژیکی و شناخت بهتر آبخوان و در راستای آن مدیریت صحیح منابع آب زیرزمینی، مورد تاکید قرار گرفته است. با استفاده از داده‌های ژئوفیزیکی، زمین شناسی، هیدرولوژیکی و هیدرودینامیکی آبخوان، مدل تفهیمی آبخوان داشت شبستری تهیه و مدل ریاضی آن برای یک دوره یکساله از مهرماه 73 تا مهرماه 74 با 4 پریود و 12 گام اجرا و واسنجی شده است. صحت سنجی اولیه مدل نشان داد که ترکیب پارامترهای بکار رفته جهت واسنجی مدل مناسب نبوده و مدل از قطعیت خوبی برخوردار نیست که دلیل اصلی آن عدم قطعیت داده های ورودی به مدل تشخیص داده شد. به همین جهت راهکارهایی از جمله برآورد قابلیت انتقال و هدایت هیدرولیکی از طریق آزمایش ظرفیت ویژه و نیز انتخاب یک استراتژی اعتباری مناسب، اصلاح شرایط مرزی و تعیین دقیق‌تر منابع تغذیه و تخلیه کننده آبخوان در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :