سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی تاثیر طرح جامع آبخیزداری در توسعه پایدار مطالعه مورد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر طرح جامع آبخیزداری در توسعه پایدار مطالعه موردی : طرح مدیریت جامع آب و خاک البرز(حوزه آبخیز لفور –بابلرود) تحت pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر طرح جامع آبخیزداری در توسعه پایدار مطالعه موردی : طرح مدیریت جامع آب و خاک البرز(حوزه آبخیز لفور –بابلرود) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر طرح جامع آبخیزداری در توسعه پایدار مطالعه موردی : طرح مدیریت جامع آب و خاک البرز(حوزه آبخیز لفور –بابلرود) تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر طرح جامع آبخیزداری در توسعه پایدار مطالعه موردی : طرح مدیریت جامع آب و خاک البرز(حوزه آبخیز لفور –بابلرود) تحت pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: دومین همایش منطقه ای توسعه پایدار منابع طبیعی در حاشیه جنوب دریای خزر

تعداد صفحات: 13

چکیده:

مراحل بهبود آب و خاک و منابع طبیعی تجدید شونده بسیار پیچیده است. مدیریت منابع طبیعی به ویژه مدیریت حوزه های آبخیز به عنوان زیر ساخت اصلاح و توسعه بهره برداری منابع آب و خاک برای اراضی پایین دست حوزه محسوب می شود و رویکرد جامع در توسعه پایدار را برای مدیریت اراضی آن مناطق به نمایش می گذارد. یکی از رویکرد های مهم در شمال کشور به زیر آب رفتن سطح بسیار زیادی از اراضی باعث کاهش میزان تولید و سطح درآمد ساکنین بسیار کاهش میابد و از طرف دیگر هر ساله آب مازاد حاصل از سطوح مختلف حوزه های آبخیز در داخل اراضی مسکونی و شهرها مشکلات فراوانی را ببار میاورد 50 هکتار از اراضی ساحلی در استان مازندران دستخوش تهدید آبهای سطحی ناشی از اراضی بالا دست و میان بند / بیش از 000 حوزه های آبخیز می باشد. این اراضی حداقل شش ماه از سال زیر آب بوده و در شش ماه دوم با بی آبی مواجه هستند. در صورتی که اگر این اراضی از حالت ماندابی خارج شوند و آب به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد ،این اراضی تحت کشت قرار میگیرند. جهت حصول به اهداف مذکور دو روش مطرح است: روش اول، عملیات مستقیم در اراضی پایین دست حوزه های آبخیز ، شامل عملیات احداث کانال های آبیاری و زهکشی و آبرسان، تسطیح اراضی، خارج کردن آب مازاد به دریا و ذخیره آب در سطح یا زیر زمین می باشد. این روش هزینه زیاد در نگهداری و تعمیرات و اصلاح تاسیسات را بدنبال دارد، از طرف دیگر این روش پایدار نخواهد بود. روش دوم اجرای اقداماتی است که طرح جامع آبخیزداری پیشنهاد می نماید و عملیاتی است که انجام آن از خط الراس حوزه آبخیز شروع شده و در تمام سطح حوزه آبخیز بویژه در اراضی بالادست و میانبند حوزه انجام میشود. طرح جامع آبخیزداری 110 هکتار، طول حوزه از / سد البرز در حوزه آبخیز بابلرود، تالارود و سیاهرود در حال انجام است. در بالادست حوزه آبخیز 000 0می باشد . مطالعات طرح جامع آبخیزداری در بالادست حوزه توسط شرکت / خط الراس تا دریا 82 کیلومتر و شیب کلی حوزه 0DFS) آلمان با همکاری شرکت جهاد و تحقیقات آب و انرژی و مطالعات طرح جامع در میان بند و پایین دست حوزه توسط شرکت SNC- LAVALIN شرکت مهاب قدس و شرکت NESPAK انجام شده است. در این طرح اقدامات اجرایی در جهت توسعه پایدار ارائه شده است که انجام همه آنها منجر به بهبود اراضی پایین دست به ویژه اراضی ساحلی می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :