مقاله کارایی نهادهای آموزش هنری بر بنیان متغیرهای اقتصادی تحت pd
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/12:: 4:38 صبح

مقاله کارایی نهادهای آموزش هنری بر بنیان متغیرهای اقتصادی تحت pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کارایی نهادهای آموزش هنری بر بنیان متغیرهای اقتصادی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارایی نهادهای آموزش هنری بر بنیان متغیرهای اقتصادی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کارایی نهادهای آموزش هنری بر بنیان متغیرهای اقتصادی تحت pdf :
مقاله کارایی نهادهای آموزش هنری بر بنیان متغیرهای اقتصادی تحت pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در آموزش عالی ایران از صفحه 119 تا 136 منتشر شده است.
نام: کارایی نهادهای آموزش هنری بر بنیان متغیرهای اقتصادی
این مقاله دارای 18 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آموزش هنری
مقاله پژوهش هنری
مقاله جامعه شناسی واقع گرا
مقاله نظام های آموزشی
مقاله بهداشت روانی اشتغال
چکیده و خلاصهای از مقاله:
فراهم آوری اطلاعات واقعی از جامعه نقطه آغازین حرکت در نهادهای آموزشی و پژوهشی مدرن است. بر اساس اطلاعات واقعی به دستامده از جامعه مورد مطالعه برنامه های آموزشی و پژوهشی به صورت متناوب تنظیم، و به روزرسانی می شوند. حوزه جغرافیایی مورد مطالعه در چنین نهادهایی بنا به مسولیت تعریف شده برای آنان در دو سطح کشوری و بین المللی صورت می گیرد. این اطلاعات پس از جمع آوری و پردازش قابل تبدیل به دو گونه بسته آموزشی و پژوهشی خواهد بود. در این مقاله دو مدل چین و امریکا در اجرای این سیستم معرفی و با نمونه ارایه شده توسط نگارنده برای دانشکده های موسیقی دانشگاه های انگلستان مقایسه می گردد.
بسته های آموزشی منتج از چنین مطالعاتی زمینه را برای آموزش کاربردی فراهم می آورند؛ چنانکه بسته های پژوهشی راه را برای پژوهش های کاربردی و عمل گرا هموار می سازند. در این سیستم، آموزش دیدگان و پژوهش گران علاوه بر کارایی فراوان در حل مشکلات واقعی جامعه، خود از بهداشت روانی رضایت مندی شغلی برخوردار خواهند شد، این رضایتمندی شغلی ـ که در اثر تناسب منطقی بین درآمد و میزان تحصیلات افراد جامعه است ـ در نهایت به شکوفایی اجتماعی منجر خواهد شد. این مطالعه به طورکلی، به دنبال آسیب شناسی این موضوع است که چگونه آموزش هنر در ایران به رغم داشتن اهداف عالی، در ایجاد همسویی تحصیلات و بهره های شغلی توفیق چندانی نیافته است.

کلمات کلیدی :