مقاله بررسی تاثیر تمرینات استقامتی – مقاومتی بر ظرفیت بدنی و شاخ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر تمرینات استقامتی – مقاومتی بر ظرفیت بدنی و شاخص های تن سنجی بیماران قلبی تحت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تمرینات استقامتی – مقاومتی بر ظرفیت بدنی و شاخص های تن سنجی بیماران قلبی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تمرینات استقامتی – مقاومتی بر ظرفیت بدنی و شاخص های تن سنجی بیماران قلبی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تمرینات استقامتی – مقاومتی بر ظرفیت بدنی و شاخص های تن سنجی بیماران قلبی تحت pdf :

مقاله بررسی تاثیر تمرینات استقامتی – مقاومتی بر ظرفیت بدنی و شاخص های تن سنجی بیماران قلبی تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در توانبخشی از صفحه 8 تا 14 منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر تمرینات استقامتی – مقاومتی بر ظرفیت بدنی و شاخص های تن سنجی بیماران قلبی
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نوتوانی قلب
مقاله تمرین اسقامتی
مقاله تمرین مقاومتی
مقاله شاخص های تن سنجی
مقاله ظرفیت بدنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: این تحقیق با هدف بررسی میزان تاثیر برنامه نوتوانی قلبی (تمرینات استقامتی و مقاومتی) بر عملکرد بدنی و نیز شاخص های چربی و قند خون بیماران قلبی صورت گرفت.
روش بررسی: در این پژوهش نیمه تجربی و مداخله ای، 20 بیمار قلبی پذیرش شده در بخش نوتوانی قلب بیمارستان شهید بهشتی همدان که در مرحله 2 نوتوانی بودند، به صورت ساده و در دسترس انتخاب و تمرینات مقاومتی و استقامتی به مدت 24 جلسه (هفته ای 3 جلسه) به آنها داده شد. ظرفیت بدنی، شاخص های تن سنجی و معیارهای پاراکلینیکی بیماران قبل و بعد از تمرینات ارزیابی و با آزمون آماری تی زوجی مورد مقایسه قرار گرفت.
یافته ها: بعد از انجام تمرینات کاهش معناداری در میزان تری گلیسیرید (p=0.009)، کلسترول تام (p>0.019)و کلسترول تراکم بالا (p=0.036) نسبت به قبل از مداخله ملاحظه شد، در حالی که این کاهش در مورد قند خون (p=0.072) و کلسترول تراکم پایین (p=0.087)معنادار نبود. همچنین مسافت طی شده در مدت 6 دقیقه توسط بیماران بعد از مداخله افزایش معناداری نسبت به قبل داشت (p>0.001) و میزان درک فشار تحمل شده توسط بیمار پس از انجام آزمون کاهش یافت (p=0.008) شاخص های چاقی از قبیل وزن (p=0.031) و ضخامت چربی زیر جلد (p=0.017) نیز پس از برنامه نوتوانی کاهش معناداری داشت.
نتیجه گیری: برنامه نوتوانی قلبی شامل تمرینات استقامتی و مقاومتی موجب کاهش عوامل خطر ساز در بیماران چاق مبتلا به بیماری قلبی – عروقی و نیز افزایش ظرفیت فیزیکی بیمار می گردد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :