مقاله بررسی و نقد چهار رویکرد در الاهیات سلبی تحت pdf
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/8:: 6:59 صبح

مقاله بررسی و نقد چهار رویکرد در الاهیات سلبی تحت pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و نقد چهار رویکرد در الاهیات سلبی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و نقد چهار رویکرد در الاهیات سلبی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و نقد چهار رویکرد در الاهیات سلبی تحت pdf :
مقاله بررسی و نقد چهار رویکرد در الاهیات سلبی تحت pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در فصلنامه اندیشه نوین دینی از صفحه 37 تا 57 منتشر شده است.
نام: بررسی و نقد چهار رویکرد در الاهیات سلبی
این مقاله دارای 21 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الاهیات سلبی
مقاله صفات خداوند
مقاله معناشناسی صفات
مقاله فهم عقلانی صفات
مقاله نفی تشبیه
مقاله عینیت صفات با ذات
چکیده و خلاصهای از مقاله:
نظریه الاهیات سلبی به عنوان یکی از نظریه های مهم درباره معناشناسی اسما و صفات الاهی از دیرباز بین اندیشمندان مسلمان مطرح بوده است. گروهی آن را به طور مطلق قبول کرده اند و جمعی به کلی منکر آن هستند. این مقاله، دو پرسش در خصوص این نظریه را بررسی می کند.
اولا، علت رویکرد اندیشمندان به این نظریه چه بوده است و با آن چه مشکلی را حل کرده اند؟
ثانیا، رویکرد صحیح در قبال این نظریه چیست؟
الاهیات سلبی به چهار نظریه فرعی منشعب می گردد که اگر چه در اصل نظریه با هم مشترکند، در اهداف، انگیزه ها، نتایج و پیامدها اختلاف دارند؛ گروهی به سبب دشواری تعقل ایجابی صفات خداوند، گروهی دیگر به دلیل انکار صفات ذاتی حق تعالی و سومین گروه به قصد تعبیر منطقی صحیح از عینیت صفات با ذات به الاهیات سلبی روی آورده اند. دیدگاه چهارم هم رویکرد روایات است که به قصد نفی تشبیه، به الاهیات سلبی پرداخته اند. در این پژوهش، سه نظریه نخست نقد شده اند و نظریه چهارم به عنوان مفهومی معقول، نه واجب و ضروری الاجرا، تایید شده است.

کلمات کلیدی :