مقاله اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر برخی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ارقام جدید گندم در خرم آباد تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ارقام جدید گندم در خرم آباد تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ارقام جدید گندم در خرم آباد تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ارقام جدید گندم در خرم آباد تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور بررسی اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر برخی خصوصیات زراعی ارقام جدید گندم، در سال زراعی 1391-1392 و مزرعه تحقیقاتی خرم اباد به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتوراول در شش سطح N0: محلول پاشی عناصر ریز مغذی در مرحله ساقه رفتن، N3 محلول پاشی عناصر ریز مغذی در مرحله سنبله رفتن N4 تلقیح بذر با کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی در مرحله ساقه رفتن، N5 تلقیح بذر با کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی در مرحله سنبله رفتن و فاکتور دوم در دو سطح، شامل V1: رقم پارسی و V2 رقم دناب ود. در این بررسی عملکرد دانه، شاخص برداشت، شاخص سطح برگ، تعداد روز از کاشت تا ظهور سنبله و تعداد روز از کاشت تا رسیدگی فیزیولوژیک مورد مطالعه قرار گرفت. در این بررسی عملکرد دانه، وزن هزار، طول پدانکل، قطر ساقه و تعداد گره در ساقه مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد اثر محلول پاشی عناصر ریز مغذی و کود زیستی نیتروکسین بر عملکرد دانه و وزن هزار دانه معنی دار بود هم چنین فاکتور رقم اثر معنی داری بر صفات مورد مطالعه از جمله عملکرد دانه، وزن هزار دانه و طول پدانکل داشت. بیشترین عملکرد دانه مربوط به کاربرد توإم تلقیح بذر با کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذدی در مرحله سنبله رفتن بود. با توجه به افزایش قابل توجه عملکرد دانه، کاربرد توإم تیمار تلقیح بذر با کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریزمغذی در مرحله سنبله رفتن در شرایط خرم آباد توصیه شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :