مقاله بررسی اثر بازدارندگی ممانعت کننده آلی بنزوتری آزول بر خورد
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/7:: 5:12 صبح

مقاله بررسی اثر بازدارندگی ممانعت کننده آلی بنزوتری آزول بر خوردگی آلیاژ Cuدر30Ni در آب دریای آلوده به 3/4% آمونیاک و آب دریای آلوده به 3/4% آمونیاک و 2ppm یون Na(2)Sآمونیاک و ppm 2 یون Na تحت pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر بازدارندگی ممانعت کننده آلی بنزوتری آزول بر خوردگی آلیاژ Cuدر30Ni در آب دریای آلوده به 3/4% آمونیاک و آب دریای آلوده به 3/4% آمونیاک و 2ppm یون Na(2)Sآمونیاک و ppm 2 یون Na تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر بازدارندگی ممانعت کننده آلی بنزوتری آزول بر خوردگی آلیاژ Cuدر30Ni در آب دریای آلوده به 3/4% آمونیاک و آب دریای آلوده به 3/4% آمونیاک و 2ppm یون Na(2)Sآمونیاک و ppm 2 یون Na تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر بازدارندگی ممانعت کننده آلی بنزوتری آزول بر خوردگی آلیاژ Cuدر30Ni در آب دریای آلوده به 3/4% آمونیاک و آب دریای آلوده به 3/4% آمونیاک و 2ppm یون Na(2)Sآمونیاک و ppm 2 یون Na تحت pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی خوردگی
تعداد صفحات: 12
چکیده:
تأثیر ممانعت کننده الی «بنزوتری آزول» به عنوان بازدارندهی خوردگی آلیاژ Cu-30Ni در محلول آب دریای آلوده به 3/4% آمونیاک و آب دریای آلوده به 3/4% آمونیاک 2ppm یون Na(2)S با استفاده از منحنی پلاریزاسیون و تکنیک های طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ممانعت کننده در آب دریای آلوده به 3/4% آمونیاک و آب دریای آلوده به 3/4% آمونیاک و 2ppm یون Na(2)S بازدهی ممانعت کننده با افزایش غلظت، افزایش می یابد. براساس مطالعات پلاریزاسیون مشخص شد که بازدارنده آلی بنزوتری آزول، در هر دو محیط از نوع آندی می باشد. با توجه به اطلاعات امپدانس خوردگی بازدارنده روی سطح آلیاژ، توسط مدار معادل آنالیز شد. جذب این بازدارنده روی آلیاژ Cu-30Ni از قوانین جذب همدای لانگمیر تبعیت می کند. انرژی آزاد جذب بازدارنده نشان داد که بازدارندگی خوردگی در هر دو محیط توسط فرآیند جذب فیزیکی ضعیف و جذب شیمیایی قوی کنترل می شود.

کلمات کلیدی :