مقاله استفاده از مدل سطحی برای بهینه سازی تولید گلوکز قابل تخمیر
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/7:: 5:11 صبح

مقاله استفاده از مدل سطحی برای بهینه سازی تولید گلوکز قابل تخمیر از پوست سبز گردو با استفاده از هیدرولیز اسید رقیق تحت pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از مدل سطحی برای بهینه سازی تولید گلوکز قابل تخمیر از پوست سبز گردو با استفاده از هیدرولیز اسید رقیق تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از مدل سطحی برای بهینه سازی تولید گلوکز قابل تخمیر از پوست سبز گردو با استفاده از هیدرولیز اسید رقیق تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از مدل سطحی برای بهینه سازی تولید گلوکز قابل تخمیر از پوست سبز گردو با استفاده از هیدرولیز اسید رقیق تحت pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 13
چکیده:
مواد خام ارزان مانند بیومس لیگنو سلولوزیک و ضایعات کشاورزی – غذایی، برای اقتصادی نمودن تولید بیو اتانول در بازار مورد توجه قرار گرفته اند. تولید بیواتانول از این مواد خام می تواند روش مناسبی برای حذف این باقیمانده ها باشد. لذا علاقه ی زیادی به کشف استراتژی های جدید جهت کاربرد این باقیمانده ها برای تولید بیواتانول وجود دارد. قدیمیترین تکنولوژی برای تبدیل توده زیستی سلولز به بیواتانول هیدرولیز اسید رقیق است. برای بررسی تاثیر 3 متغیر دما، غلظت اسید و زمان بر روی میزان قند استحصال شده از هیدرولیز اسید رقیق پوست سبز گردو 10 گرم از ماده آماده شده با 490 گرم آب توسط 0، 3، 2، 1 درصد وزنی اسید سولفوریک در شیشه های آزمایشگاهی درب دار (شیشه های پیرکس) در 116، 124، 132 و 140 درجه سانتیگراد بمدت 20، 30، 40 و 50 دقیقه با همزدن توسط میکسر آزمایشگاهی در حمام آب گرم تیمار شد. این فرایند با استفاده از یک معادله دومجذوری حاصل از 3 متغیر دما، غلظت اسید، و زمان هیدرولیز مدل گردد و با استفاده از مدل شرایط بهینه برای حداکثر میزان گلوگز قابل مجاسبه می باشد.میزان قند با افزایش دما و غلظت اسید افزایش می یابد اما با زمان دارای یک نقطه بهینه می باشد که در محدوده زمانی مطالعه شده هرچه دما کمتر و غلظت بیشتر باشد در زمان کوتاهتری به ماکزیمم میزان قند خواهد رسید.

کلمات کلیدی :