مقاله بررسی قدرت تفکیک فضایی و میدان دید با تغییر ضریب بزرگنمایی
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/7:: 5:8 صبح

مقاله بررسی قدرت تفکیک فضایی و میدان دید با تغییر ضریب بزرگنمایی در سیتی VRX تحت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی قدرت تفکیک فضایی و میدان دید با تغییر ضریب بزرگنمایی در سیتی VRX تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قدرت تفکیک فضایی و میدان دید با تغییر ضریب بزرگنمایی در سیتی VRX تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی قدرت تفکیک فضایی و میدان دید با تغییر ضریب بزرگنمایی در سیتی VRX تحت pdf :
مقاله بررسی قدرت تفکیک فضایی و میدان دید با تغییر ضریب بزرگنمایی در سیتی VRX تحت pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در مجله فیزیک پزشکی ایران از صفحه 35 تا 45 منتشر شده است.
نام: بررسی قدرت تفکیک فضایی و میدان دید با تغییر ضریب بزرگنمایی در سیتی VRX
این مقاله دارای 11 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سی تیVRX
مقاله قدرت تفکیک فضایی سی تی
مقاله میدان دید سی تی
مقاله ضریب بزرگنمایی سی تی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: دستگاه سی تی با قابلیت قدرت تفکیک فضایی متغیر Variable Resolution (X-ray Computed Tomography) به عنوان نسل جدیدی از سی تی، این امکان را فراهم میآورد که از اجسام، با قدرت تفکیک فضایی دلخواه تصویربرداری کرد. در سی تی VRX قدرت تفکیک فضایی را میتوان در قبال کاهش میدان دید افزایش داد. در این نوع سی تی به خاطر متغیر بودن قدرت تفکیک فضایی، ضریب بزرگنمایی بهینه نیز متغیر است. همچنین دستیابی به قدرت تفکیک فضایی بالا محدود به اثر اندازه نقطه کانونی مولد پرتو ایکس است.
مواد و روشها: برای بررسی چگونگی تغییر قدرت تفکیک فضایی و میدان دید در سیتی VRX از مشخصات یک نمونه عملی استفاده شده است. با استفاده از روابط تئوریک برای محاسبه قدرت تفکیک فضایی و میدان دید، اثر کاهش اندازه نقطه کانونی و بهینه کردن ضریب بزرگنمایی در بهبود قدرت تفکیک فضایی و همچنین تغییرات در میدان دید پس از اصلاح ضرایب بزرگنمایی در دستگاه مورد نظر بصورت نظری مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج: قدرت تفکیک فضایی سی تی VRX در زوایای کوچک به شدت تحت تاثیر اندازه نقطه کانونی قرار گرفت. کاهش اندازه نقطه کانونی تا حدودی توانست سبب بهبود قدرت تفکیک فضایی در زوایای کوچک شود ولی از آنجایی که در سیتی مورد نظر، بزرگنمایی در تمامی زوایا یکسان است، با بهینه کردن ضریب بزرگنمایی در هر زاویه قدرت تفکیک فضایی دستگاه افزایش قابل ملاحظه ای پیدا کرد و تا مقدار زیادی به شرایط مطلوب نزدیک شد ولی میدان دید دستگاه به شدت کاهش یافت.
بحث و نتیجه گیری: با بهینه کردن ضریب بزرگنمایی در هر زاویه، قدرت تفکیک فضایی در سی تی VRX در زوایای کوچک از 75 به بیش از 35 سیکل بر میلیمترافزایش پیدا کرد. همچنین در زوایای کوچکتر از 13 درجه اثر محدود کننده نقطه کانونی بر قدرت تفکیک فضایی از بین رفت. ولی افزایش قدرت تفکیک فضایی با تغییر ضریب بزرگنمایی، باعث کاهش میدان دید دستگاه در هر زاویه شد. با توجه به اثر معکوس ضریب بزرگنمایی بروی قدرت تفکیک فضایی و میدان دید، میتوان در هر زاویه بسته به اهمیت بیشتر قدرت تفکیک فضایی یا میدان دید، ضریب بزرگنمایی را برای رسیدن به مقدار مطلوب انتخاب کرد.

کلمات کلیدی :