مقاله راهبرد پلیس برای توسعه امنیت پایدار: پیشگیری از بزه کاری و
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/5:: 7:4 صبح

مقاله راهبرد پلیس برای توسعه امنیت پایدار: پیشگیری از بزه کاری و بزه دیدگی افراد با اطلاع رسانی انتظامی تحت pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله راهبرد پلیس برای توسعه امنیت پایدار: پیشگیری از بزه کاری و بزه دیدگی افراد با اطلاع رسانی انتظامی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهبرد پلیس برای توسعه امنیت پایدار: پیشگیری از بزه کاری و بزه دیدگی افراد با اطلاع رسانی انتظامی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله راهبرد پلیس برای توسعه امنیت پایدار: پیشگیری از بزه کاری و بزه دیدگی افراد با اطلاع رسانی انتظامی تحت pdf :
مقاله راهبرد پلیس برای توسعه امنیت پایدار: پیشگیری از بزه کاری و بزه دیدگی افراد با اطلاع رسانی انتظامی تحت pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهمن و اسفند 1388 در توسعه انسانی پلیس از صفحه 105 تا 121 منتشر شده است.
نام: راهبرد پلیس برای توسعه امنیت پایدار: پیشگیری از بزه کاری و بزه دیدگی افراد با اطلاع رسانی انتظامی
این مقاله دارای 17 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امنیت پایدار
مقاله پیشگیری از وقوع جرم
مقاله اطلاع رسانی انتظامی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
توسعه امنیت پایدار نتیجه مستقیم و یا غیرمستقیم اقدامات و عملکرد مجموعه قوای سه گانه یک کشور است. بدین منظور توسعه امنیت پایدار، با همکاری و هماهنگی نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی مختلف در این عرصه امکان پذیر می باشد. اما ماموریت اصلی پلیس در حیطه امنیت موجب شده که به تحقق امنیت پایدار توجه ویژه ایی بشود و وظایف اختصاصی و جدیدی برای خود تعریف نمایند. در این زمینه یکی از الزامات توسعه پایدار، جلوگیری از بزه کاری و بزه دیدگی افراد می باشد. لذا پلیس علاوه بر منظور نمودن وظیفه پیشگیری در ماموریت های خود، راهبردها و راه کارهای اجرایی را اتخاذ می نماید. در این میان اطلاع رسانی انتظامی به عنوان یک راه کار، مورد توجه پلیس جامعه محور بوده و پلیس در این گونه اطلاع رسانی ها، با شناسایی انواع مختلف موضوعات اطلاع رسانی (طرح ها و خدمات انتظامی؛ توصیه ها و هشدارهای پلیسی؛ قواعد اجتماعی و آموزش مهارت های زندگی؛ آموزه های دینی) از یک طرف از بزه کاری افراد جلوگیری می کند و از طرف دیگر مانع بزه دیدگی افراد می گردد. بدین منظور این مقاله با روش کتابخانه ای و فیش برداری به مرور ادبیات موضوع و نقش و جایگاه پلیس در انواع اطلاع رسانی انتظامی و نیز جایگاه این گونه اطلاع رسانی ها در پیشگیری از وقوع جرم پرداخته است.

کلمات کلیدی :