مقاله تعیین مناطق با ریسک بالای شیوع مالاریا با استفاده از شاخصه
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/3:: 4:48 صبح

مقاله تعیین مناطق با ریسک بالای شیوع مالاریا با استفاده از شاخصهای ماهوارهای و زمینی تحت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین مناطق با ریسک بالای شیوع مالاریا با استفاده از شاخصهای ماهوارهای و زمینی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مناطق با ریسک بالای شیوع مالاریا با استفاده از شاخصهای ماهوارهای و زمینی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین مناطق با ریسک بالای شیوع مالاریا با استفاده از شاخصهای ماهوارهای و زمینی تحت pdf :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: همایش ژئوماتیک 87
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
ابوالفضل احمدیان مرج – کارشناس ارشد سنجش از دور، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
محمدرضا مباشری – استادیار دانشکده مهندسی نقشهبرداری، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین
محمدجواد ولدان زوج – دانشیار دانشکده مهندسی نقشهبرداری، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین
یوسف رضایی – دانشجوی دکتری سنجش از دور، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
چکیده:
در کشور ایران، بیماری مالاریا در اکثر مناطق کنترل و ریشه کن شده است ولی هنوز هم در نواحی جنوب و جنوب شرق کشور هر ساله شاهد ابتلای افراد زیادی به این بیماری هستیم و دولت هر ساله هزینه های گزافی را جهت دریافت این مبتلایان متحمل می شود . شیوع و توسعه این بیماری وابستگی زیادی با شرایط محیطی و آب و هوایی دارد . پارامترهایی مانند دما، رطوبت، پوشش گیاهی و وجود آبگیرها در بروز اپیدمی این بیماری مؤثر هستند . با توجه به این نکته که از طریق داده – های ماهوارهای ( تکنیکهای سنجش از دور ) میتوان اطلاعات محیطی و آب و هوایی را در محدوده های وسیع و بصورت سریع بدست آورد و همچنین با استفاده از ت وابع تحلیلی GIS ، می توان مناطق با پتانسیل بالای شیوع را مشخص کرد . این کار به انجام فعالیت های پیشگیری قبل از شیوع بیماری کمک می کند که به کاهش آمار مبتلایان و همچنین کمک به اقتصاد کشور منجر خواهد شد .
در این پژوهش ابتدا پارامترهای مناسب محیطی و آب و هوایی لازم برای شیوع بیماری با استفاده از تصاویر لندست 7ETM+با بکارگیری روش های مناسب، بدست می آیند و سپس این پارامترها به صورت لایه های اطلاعاتی مجزا در آمده در مرحله بعد وزن هرکدام از پارامترها در شیوع بیماری مشخص شدند . سپس با استفاده از همپوشانی وزندار در محیط GIS مناطق مستعد برای شیوع بیماری مشخص گردیدند . برای ارزیابی نتایج بدست آمده از آمار شیوع بیماری در سال های گذشته استفاده شد . بدین صورت که با استفاده از آمار شیوع و محاسبه چندین شاخص زمینی با بررسی آنها بهترین شاخص برای ارزیابی نتایج مشخص گردید . نتایج حاصل از مقایسه تطابق قابل قبولی نشان داد .

کلمات کلیدی :