مقاله بررسی تأمین توان ماهواره با استفاده از سامانه الکترولیز و
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/3:: 4:47 صبح

مقاله بررسی تأمین توان ماهواره با استفاده از سامانه الکترولیز و چرخه استیرلینگ با منبع انرژی اولیه خورشیدی تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأمین توان ماهواره با استفاده از سامانه الکترولیز و چرخه استیرلینگ با منبع انرژی اولیه خورشیدی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأمین توان ماهواره با استفاده از سامانه الکترولیز و چرخه استیرلینگ با منبع انرژی اولیه خورشیدی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأمین توان ماهواره با استفاده از سامانه الکترولیز و چرخه استیرلینگ با منبع انرژی اولیه خورشیدی تحت pdf :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
مسعود جمشیدی فر – گروه صنایع فضایی صاایران
محمود نجفی – گروه صنایع فضایی صاایران
چکیده:
زیر سیستم های اصلی یک ماهواره شامل زیر سامانه های مخابرات، کنترل وضعیت، کنترل حرارت، سازه، کامپیوتر مرکزی و تأمین توان الکتریکی میباشد. در محیط فضا انتخاب جهت منبع توان اولیه به سه گزینه محدود می شود؛ شیمیایی، هسته ای و خورشیدی. موضوع مورد بررسی تهیه و تدارک ایده ای نوین جهت تأمین توان با راندمان نسبتاً بالا می باشد. بالطبع مراحل تدوین تئوری این ایده، تثبیت و کاربردی کردن آن پروسه ای است که به مرور تکمیل خواهد شد. راندمان الکترولایزرمقدار 5514% محاسبه شده است. وزن این سامانه 48Kg و توان تولید W 386 محاسبه شده است. راندمان سیکل استیرلینگ مقداری بین 30-20% دارد و بدون در نظر گرفتن سامانه خورشیدی بازدهی الکتریکی سراسری برابر خواهد شد با 16542%. با دو سوال شروع می کنم! آب چگونه می تواند مولد نیروی محرکه باشد؟ مزیت و برتری آن نسبت به دیگر منابع تولید و ذخیره انرژی در فضا چیست؟ این مقاله می تواند نوید انقلابی در عرصه تأمین توان فضاپیماها و ماهواره ها باشد. پاسخ به دو سوال فوق ایده ی اصلی تدوین این مقاله را تشریح می کند.

کلمات کلیدی :