مقاله بررسی تحلیلی تاثیر دو حلقه فولادی متحدالمرکز بر شکل پذیری
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/3:: 4:47 صبح

مقاله بررسی تحلیلی تاثیر دو حلقه فولادی متحدالمرکز بر شکل پذیری مهاربندهای هم محور تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تحلیلی تاثیر دو حلقه فولادی متحدالمرکز بر شکل پذیری مهاربندهای هم محور تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تحلیلی تاثیر دو حلقه فولادی متحدالمرکز بر شکل پذیری مهاربندهای هم محور تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تحلیلی تاثیر دو حلقه فولادی متحدالمرکز بر شکل پذیری مهاربندهای هم محور تحت pdf :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: همایش ملی مقاوم سازی ایران
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
رضا عباس نیا – دانشیار دانشکده عمران، دانشگاه علم و صنعت ، تهران
رسول احمدی – استایار مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، تهران
آرش مژگانی – دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه علم و صنعت، تهران
چکیده:
بادبندهای هم مرکز درقابهای مهاربندی شده از جمله عناصر قابل استفاده در تامین مقاومت جانبی سازه هاست که در مقایسه با قابهای خمشی از سهولت اجرای بیشتر و قیمت تمام شده پایین ترین برخوردارند. ولی از شکل پذیری مناسب بهره مند نیستند. در ا ین مقاله نوع جدیدی از مستهلک کننده های انرژی (فلزی جاری شونده)، معرفی می شود. این مستهلککننده به شکل حلقه های فولادی متحد المرکز ساخته شده و در سازه های بادبندی به منظوربالا بردن شکل پذیری و جذب انرژی زلزله قابل نصب می باشد. هنگام وقوع زلزله، عضو مستهلاک کننده قسمت قابل توجهی از انرژی ورودی به سازه را با ورود به مرحله غیر خطی و تشکیل مفاصل خمیری خمشی، مستهلک کرده و بدین صورت از ورود دیگر اعضای سازه به مرحله غیر خطی و همچنین کمانش اعضای مهاربندی جلوگیری کردهیا آن را بتعویق می اندازد. در صورت استفاد ه از تک حلقه بجای حلقه های فولادی متحد المرکز ، توان باربری المان تک حلقهمحدود بوده و با افزایش قطر میزان شکل پذیری آن کاهش یافته و همچنین با محدودیتهای معماری در دهانه بادبند مواجه خواهد بود.
تنشها و تغییر شکلها با استفاده از تحلیل غیر خطی به روش المان های محدود و تحت اثر بارهای رفت و برگشت، مطالعه شده است. منحنی های هیسترزیس بدست امده حاکی از آن است که حلقه های فولادی متحد المرکزمی توانند بعنوان یک عضو جاذب انرژی و همچنین یک فیوز جهت کنترل کمانش یک بادبند عمل کنند، ضمن انکه شکل پذیری لازم را نیز تامین کنند.

کلمات کلیدی :