مقاله انگشت نگاری ژنومی قارچهای متعلق به تیره Botryosphaeriaceae
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/30:: 5:44 صبح
مقاله انگشت نگاری ژنومی قارچهای متعلق به تیره Botryosphaeriaceae جدا شده از گیاهان چوبی توسط تکنیک مولکولی repدرPCR در ایران تحت pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله انگشت نگاری ژنومی قارچهای متعلق به تیره Botryosphaeriaceae جدا شده از گیاهان چوبی توسط تکنیک مولکولی repدرPCR در ایران تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انگشت نگاری ژنومی قارچهای متعلق به تیره Botryosphaeriaceae جدا شده از گیاهان چوبی توسط تکنیک مولکولی repدرPCR در ایران تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله انگشت نگاری ژنومی قارچهای متعلق به تیره Botryosphaeriaceae جدا شده از گیاهان چوبی توسط تکنیک مولکولی repدرPCR در ایران تحت pdf :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (گیاهی، دامی و صنعتی)
تعداد صفحات: 2
نویسنده(ها):
ساجده ذوالفقاری – دانشجوی کارشناسی ارشد بیماریهای گیاهی
جعفر عبداله زاده – استادیار گروه گیاه پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان
چکیده:
به منظور بررسی امکان تفکیک سریع گونه های تیره Botryosphaeriaceae توسط نشانگر مولکولی rep-PCR 52 جدایه متعلق به 27 گونه از 8 جنس، شناسایی شده توسط مطالعات فیلوژنتیکی، انتخاب و مورد بررسی قرار گرفتند. اثر انگشت ژنومی جدای هها با استفاده از تکنیک rep-PCR و آغازگرهای REP ERIC و BOX تعیین شد. آنالیز خوشه ای الگوهای باندی نشان داد که از 27 گونه مورد مطالعه 23 گونه توسط هر 3 نوع آغازگر تفکیک می شوند. درحالیکه دو گونه 1 Diplodia sp. و 2 Diplodia sp توسط آغازگرهای REP و BOX و 2 Spencermartinsia sp و Sp. viticola نیز توسط آغازگرهای ERIC و BOX از هم تفکیک نشدند. در مجموع نتایج نشان داد که امکان تفکیک تمامی گون ههای مورد بررسی در این مطالعه با استفاده از هر 3 نوع آغازگر یا دو آغازگر REP و ERIC وجود دارد. میزان تکرارپذیری این تکنیک در تفکیک اعضای تیره Botryosphaeriaceae در این بررسی بیش از % 80 برآورد شد.
کلمات کلیدی :