مقاله مطالعه پلاروگرافی بر هم کنش یونهای کادمیم (II) و سرب (II)
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/29:: 3:26 صبح

مقاله مطالعه پلاروگرافی بر هم کنش یونهای کادمیم (II) و سرب (II) با برخی لیگاند های کیلیت ساز در حلال های آبی و غیر آبی تحت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه پلاروگرافی بر هم کنش یونهای کادمیم (II) و سرب (II) با برخی لیگاند های کیلیت ساز در حلال های آبی و غیر آبی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه پلاروگرافی بر هم کنش یونهای کادمیم (II) و سرب (II) با برخی لیگاند های کیلیت ساز در حلال های آبی و غیر آبی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه پلاروگرافی بر هم کنش یونهای کادمیم (II) و سرب (II) با برخی لیگاند های کیلیت ساز در حلال های آبی و غیر آبی تحت pdf :
مقاله مطالعه پلاروگرافی بر هم کنش یونهای کادمیم (II) و سرب (II) با برخی لیگاند های کیلیت ساز در حلال های آبی و غیر آبی تحت pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی) از صفحه 25 تا 31 منتشر شده است.
نام: مطالعه پلاروگرافی بر هم کنش یونهای کادمیم (II) و سرب (II) با برخی لیگاند های کیلیت ساز در حلال های آبی و غیر آبی
این مقاله دارای 7 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کمپلکس های فنانترولین
مقاله کمپلکس های بای پیریدین
مقاله کمپلکس های اکسین
مقاله کادمیم (II)
مقاله سرب (II)
مقاله پلاروگرافی
مقاله تصفیه آب و پساب
مقاله شناور سازی
مقاله سیستم لجن فعال متعارف (As)
مقاله فرایند PACT
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: الماسی فر داریوش
جناب آقای / سرکار خانم: زرین آبادی سروش
چکیده و خلاصهای از مقاله:
واکنش های تشکیل کمپلکس بین یونهای Pb2+ و Cd2+ و لیگاند های 1،-10 فنانترولین (phen)، 2،-2 بای پیریدین (Bipy) و -8 هیدروکسی کینولین (Oxine) با استفاده از یک روش پلاروگرافی پالس دیفرانسیلی (DPP) در آب خالص، متانول و DMF مطالعه شدند. این روش بر اساس پلاروگرام های یون فلزی و کمپلکس های حاصل است. مطابق رابطه لیگان، جابجایی منفی ایجاد شده در کاهش کمپلکس در مقایسه با یون های فلزی مبنایی برای مطالعه ثابت پایداری و استوکیومتری کمپلکس خواهد بود. با توجه به نتیجه های به دست آمده ثابت پایداری فلزهای سنگین برای لیگاند های،Bipy ،Phen و Oxine به ترتیب Pb2+<Cd2+ تغییر میکند. برای هر فلز نیز ثابتهای پایداری به ترتیب Oxine<Bipy<Phen کاهش می یابد. همچنین رابطه ای بین ثابت پایداری کمپلکس ها و قابلیت حلال پوشی حلال ها وجود دارد. در نهایت تعیین مقدار غلظت کم فلزهای مذکور در پساب های صنعتی بحث شده است.

کلمات کلیدی :