سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی تأثیر برخی ازپارامترهایسیستم SBR بر راندمان حذف COD،

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تأثیر برخی از‌پارامترهای‌سیستم ‌SBR ‌بر راندمان حذف COD‌، NH3درN و کدورت از فاضلاب ‌شهرک‌صنعتی‌بزرگ‌شیراز تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر برخی از‌پارامترهای‌سیستم ‌SBR ‌بر راندمان حذف COD‌، NH3درN و کدورت از فاضلاب ‌شهرک‌صنعتی‌بزرگ‌شیراز تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر برخی از‌پارامترهای‌سیستم ‌SBR ‌بر راندمان حذف COD‌، NH3درN و کدورت از فاضلاب ‌شهرک‌صنعتی‌بزرگ‌شیراز تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر برخی از‌پارامترهای‌سیستم ‌SBR ‌بر راندمان حذف COD‌، NH3درN و کدورت از فاضلاب ‌شهرک‌صنعتی‌بزرگ‌شیراز تحت pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: ششمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
غلامرضا رخشنده رو – استاد بخش مهندسی راه، ساختمان و محیط زیست دانشگاه شیراز
عبدالرضا گندمکار – دانشجوی کارشناسی ارشد بخش مهندسی راه، ساختمان و محیط زیست دانشگاه شیر

چکیده:
فرآیند راکتورهای ناپیوسته متوالی (SBR) یک فرم از فرآیندهای اختلاط کامل لجن فعال است که در آن عملیات هوادهی و ته نشینی در یک حوضچه اتفاق می افتد. در این تحقیق تاثیر پارامترهای مدت زمان هوادهی و میزان MLSS بر راندمان حذف COD، NH3-N و کدورت فاضلاب ورودی به حوضچه‌های SBR تصفیه‌خانه شهرک صنعتی بزرگ شیراز در مقیاس پایلوت بررسی شد. برای این منظور از چهار راکتور SBR به نامهای R1، R2، R3 و R4 با حجم هر کدام 10 لیتر استفاده شد. مقدار MLSS برای این راکتورها به ترتیب در محدوده 1500-1000، 2000-1500، 3000-2000 و 4000-3000 میلی‌گرم در لیتر کنترل گردید. بررسی‌ها برای مدت زمان هوادهی 3، 5، 8 و 12 ساعت برای تمام راکتورها صورت گرفت. نتایج نشان داد که مناسب‌ترین زمان هوادهی در بین زمانهای مورد مطالعه، 12 ساعت و بهترین محدوده برای MLSS محدوده 4000-3000 میلی گرم در لیتر می باشد. در این حالت راندمانهای حذف COD، NH3-N و کدورت به ترتیب 3/88، 3/86 و 6/98 درصد بدست آمد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :