مقاله بررسی اثر غلظتCaCl2.2H2Oدر جلوگیری از زرد شدن برگها در ریز

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر غلظتCaCl2.2H2Oدر جلوگیری از زرد شدن برگها در ریزازدیادی گیاه گل محمدی Rosa damascena Mill تحت pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر غلظتCaCl2.2H2Oدر جلوگیری از زرد شدن برگها در ریزازدیادی گیاه گل محمدی Rosa damascena Mill تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر غلظتCaCl2.2H2Oدر جلوگیری از زرد شدن برگها در ریزازدیادی گیاه گل محمدی Rosa damascena Mill تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر غلظتCaCl2.2H2Oدر جلوگیری از زرد شدن برگها در ریزازدیادی گیاه گل محمدی Rosa damascena Mill تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره ژنتیک ایران
تعداد صفحات: 2
نویسنده(ها):
عاطفه ملکی منش – دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
احمد معینی – دانشیار گروه اصلاح نباتات و بیوتکنولوژی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس

چکیده:
گل محمدی(Rosa damascena Mill.) یکی از مهمترین گونههای رز معطر به شمار میآید. سریعترین روش تکثیر گل محمدی ریزازدیادی است که به کمک این روش میتوان گیاهان سالم و عاری از بیماری را به تعداد بسیار زیاد و در مدت زمان کوتاهی تولید کرد.زرد شدن برگهای نوساقه های گیاه گل محمدی در طول پروسه ریزازدیادی یکی از مشکلات ریزازدیادی این گیاه است که میتواند تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله کلسیم باشد. کلسیم یکی از عناصر ضروری برای رشد گیاهان است و کمبود کلسیم در گیاه میتواند سبب بروز علائمی نظیر زردی برگها، بدشکلی و ریزش برگها گردد. در این تحقیق یک آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی وبا هدف رفع مشکل ریزازدیادی گیاه گل محمدی انجام شده است. برای این منظور ریزنمونههای گرهای در محیط کشت حاوی غلظتهای مختلفCaCl2.2H2Oشامل 660 (شاهد)،710و760و810و860 میلیگرم در لیتر و در دو حالت محیط کشت جامد و مایع کشت شدند در این آزمایش محیط کشتMS) A19تغییر یافته) به عنوان محیط کشت پایه در نظر گرفته شد. براساس نتایج، تمام غلظتهای نمک CaCl2.2H2Oبکار برده شده میزان زردی برگها را در مقایسه با شاهد کاهش دادند در حالیکه بین این غلظتها اختلاف معنیداری مشاهده نشد. اثر حالت محیط کشت (جامد و مایع) در میزان زردی برگها معنیدار نبود. در مورد صفت تعداد نوساقه در هر ریزنمونه، تیمار حاوی 810mg l-1 CaCl2 به طور معنیداری نسبت به سایر غلظتها بهتر بود اما بین تیمارهای مختلف از لحاظ صفت طول نوساقه اختلاف معنیداری مشاهده نشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :