مقاله اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلول
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/26:: 6:19 صبح

مقاله اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن تحت pdf :
مقاله اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن تحت pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه 197 تا 205 منتشر شده است.
نام: اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن
این مقاله دارای 9 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دی اکسید نیتروژن
مقاله زئولیت کلینوپتیلولیت
مقاله جذب سطحی
مقاله دانه بندی
مقاله ظرفیت جذب
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: منصوری نبی اله
جناب آقای / سرکار خانم: مسعودی نژاد محمدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: اصیلیان مهابادی حسن
جناب آقای / سرکار خانم: مفرشی آزاده
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه: دی اکسید ازت NO2 گازی سمی است که تهدیدی برای سلامتی انسان و محیط زیست به حساب می آید و حذف آن از محیط کار و زندگی ضروری است.
روش ها: در این تحقیق زئولیت طبیعی و ایرانی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز NO2 مورد آزمایش قرار گرفت. این زئولیت بعد از خرد کردن به دو اندازه 1 و 2 میلی متر در دماهای 420-380°C به مدت 20 دقیقه فعال سازی گردید. گاز NO2 از واکنش مس با اسید نیتریک، حاصل و برای تهیه غلظت های مختلف با مقدار کافی هوا مخلوط گردید. برای انجام این بررسی یک ست آزمایشگاهی تهیه شد که در آن گاز NO2 با غلظت های 20، 30 و 45ppm از میان بستر جاذب زئولیت عبور داده و پارامترهای مختلف موثر بر جذب NO2 شامل غلظت، ارتفاع، قطر بستر، دانه بندی و دمای فعال سازی زئولیت بررسی گردید.
یافته ها: توان جذبی این زئولیت برای گاز NO2 در شرایط مختلف از حداقل 035 درصد وزنی برای دانه بندی 2mm و غلظت 20ppm گاز تا 15 درصد وزنی برای زئولیت با دانه بندی 1mm و غلظت 45ppm متغیر است. دمای فعال سازی 420°C به مدت 20 دقیقه، بهترین نتیجه را برای حذف گاز NO2 نشان داد. توان جذبی زئولیت در دانه بندی 1mm بیشتر از 2mm بود.
نتیجه گیری: کاهش پارامترهایی مانند قطر و ارتفاع بستر، توان جذبی زئولیت را کاهش، ولی افزایش غلظت گاز عبوری آن را افزایش داد. با شرایط فعلی، استفاده از این زئولیت در ماسک های تنفسی توصیه نمی شود.

کلمات کلیدی :