مقاله بررسی یافته های اسپیرومتری و شکایتهای تنفسی در کارگران موا
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/26:: 6:19 صبح

مقاله بررسی یافته های اسپیرومتری و شکایتهای تنفسی در کارگران مواجهه یافته با آرد تحت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی یافته های اسپیرومتری و شکایتهای تنفسی در کارگران مواجهه یافته با آرد تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی یافته های اسپیرومتری و شکایتهای تنفسی در کارگران مواجهه یافته با آرد تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی یافته های اسپیرومتری و شکایتهای تنفسی در کارگران مواجهه یافته با آرد تحت pdf :
مقاله بررسی یافته های اسپیرومتری و شکایتهای تنفسی در کارگران مواجهه یافته با آرد تحت pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در سلامت کار ایران از صفحه 40 تا 46 منتشر شده است.
نام: بررسی یافته های اسپیرومتری و شکایتهای تنفسی در کارگران مواجهه یافته با آرد
این مقاله دارای 7 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گرد و غبار آرد
مقاله مواجهه شغلی
مقاله علائم تنفسی
مقاله اختلالات عملکردی ریه
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: نقاب مسعود
جناب آقای / سرکار خانم: سلطان زاده احمد
جناب آقای / سرکار خانم: علی پور احمدعباس
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و اهداف: مواجهه با گرد و غبار آرد و آلرژن های مربوطه یکی از علل شایع بیماری شغلی راههای هوایی و آسم شغلی می باشد. هدف از انجام این مطالعه ارزیابی اثرات تنفسی مواجهه شغلی با غلظت های زیاد گرد و غبار آرد بود.
مواد و روشها: در این بررسی که در سال 1384 در یکی از صنایع تولید آرد در استان فارس صورت گرفت، 67 نفر کارگر مرد تشکیل می داد (35 نفر مواجهه یافته و 32 نفر مرجع) مورد مطالعه قرار گرفتن و میزان شیوع علایم تنفسی و اختلالات عملکردی ریه در آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین میزان مواجهه افراد با گرد و غبار آرد نیز با روش های استاندارد تعیین گردید. نتایج حاصله با استفاده از آزمون های آماری تی دانشجویی، مجذور کای یا آزمون دقیق فیشر و همچنین مدل رگرسیون چند متغیره خطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: غلظت گرد و غبار آرد بیش از حد مجاز مواجهه شغلی با این ماده برآورد گردید. بعلاوه شیوع علایم بیماریهای تنفسی مثل سرفه منظم، سرفه توام با خلط، خس خس، بلغم و تنگی نفس در افراد مواجهه یافته بیشتر از گروه مرجع بود. به همین ترتیب پارامترهای عملکردی ریه به شکل معنی داری در گروه مواجهه یافته کاهش یافته بود.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان می دهد که پس از کنترل اثر متغیرهایی نظیر سن و اعتیاد به سیگار و دیگر متغیرها، یک رابطه قوی بین مواجهه با گرد و غبار آرد و شیوع علایم تنفسی و اختلالات عملکردی ریه وجود دارد.

کلمات کلیدی :