مقاله تکثیر مصنوعی ماهی سوروم (Cichlasomaseverum sp., Heckel 184

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تکثیر مصنوعی ماهی سوروم (Cichlasomaseverum sp., Heckel 1840) با استفاده از عصاره ی هورمونی هیپوفیز کپور (CPE) و هورمون سنتتیک GnRHa تحت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکثیر مصنوعی ماهی سوروم (Cichlasomaseverum sp., Heckel 1840) با استفاده از عصاره ی هورمونی هیپوفیز کپور (CPE) و هورمون سنتتیک GnRHa تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکثیر مصنوعی ماهی سوروم (Cichlasomaseverum sp., Heckel 1840) با استفاده از عصاره ی هورمونی هیپوفیز کپور (CPE) و هورمون سنتتیک GnRHa تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکثیر مصنوعی ماهی سوروم (Cichlasomaseverum sp., Heckel 1840) با استفاده از عصاره ی هورمونی هیپوفیز کپور (CPE) و هورمون سنتتیک GnRHa تحت pdf :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: اولین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران

تعداد صفحات: 11

نویسنده(ها):

محسن تیموری –
فلورا محمدی زاده –
امیرهوشنگ بحری –

چکیده:

ماهی سوروم (Cichlasomaseverum sp., Heckel 1840) یکی از زیباترین گونه های ماهی های آکواریومی آب شیرین است که مورد توجه بسیاری از پرورش دهندگان در ایران قرار دارد. این ماهی در انتخاب جفت بسیار سختگیر بوده و پس از انتخاب جفت مناسب، در صورت فراهم بودن شرایط محیطی قادر است در محیط آکواریومی تکثیر نماید. اما متاسفانه به درصد تفریخ و بازماندگی لارو این ماهی ها، بسیار پایین است. لذا در این مطالعه، امکان بهره گیری از روش هورمون درمانی با استفاده از عصاره ی هیپوفیز کپور mg/kgBW CPE3 و mg/kg/BW CPE15 و هورمون آزاد کننده گنادوتروپین (µg/kgBWGnRH10، µg/kgBWGnRHa20) به همراه دامپرویدون به عنوان یک آنتی دوپامین (mg/kg/BW CPE5 و mg/kg/BW CPE10) در القای تخم ریزی ماهی آکواریومی سوروم مورد بررسی قرار گرفته است و تاثیر هورمون درمانی بر روی میزان پاسخ مولدین، هماوری، درصد تفریخ، و بازماندگی لاروها مورد مطالعه قرار گرفته است. بر اساس نتایج بدست آمده، تزریق هورمون GnRH و CPE به ماهی سوروم اگرچه موجب القای اوولاسیون و تحریک این ماهی ها به تخمریزی شده است. اما بازده تولیدمثلی این ماهی ها در مقایسه با ماهی های گروه کنترل به طور معنی داری (P<0.05) کاهش یافته است؛ که این امر ممکن است به دلیل استرس ناشی از دستکاری در حین تزریق هورمون و یا نامناسب بودن غلظت هورمون های مورد استفاده در هورمون درمانی باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :