مقاله بررسی رابطه فرسودگی شغلی و سلامت روان با نقش کنترل کنندگی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی رابطه فرسودگی شغلی و سلامت روان با نقش کنترل کنندگی جنسیت و تاب آوری در میان معلمین ابتدایی تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه فرسودگی شغلی و سلامت روان با نقش کنترل کنندگی جنسیت و تاب آوری در میان معلمین ابتدایی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه فرسودگی شغلی و سلامت روان با نقش کنترل کنندگی جنسیت و تاب آوری در میان معلمین ابتدایی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه فرسودگی شغلی و سلامت روان با نقش کنترل کنندگی جنسیت و تاب آوری در میان معلمین ابتدایی تحت pdf :

مقاله بررسی رابطه فرسودگی شغلی و سلامت روان با نقش کنترل کنندگی جنسیت و تاب آوری در میان معلمین ابتدایی تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است،‌در پاییز و زمستان 1387 در سلامت کار ایران از صفحه 68 تا 76 منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه فرسودگی شغلی و سلامت روان با نقش کنترل کنندگی جنسیت و تاب آوری در میان معلمین ابتدایی
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله معلمان
مقاله فرسودگی شغلی
مقاله سلامت روان
مقاله جنسیت
مقاله تاب آوری

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رستمی علیرضا
جناب آقای / سرکار خانم: نوروزی علی
جناب آقای / سرکار خانم: زراعی عادل
جناب آقای / سرکار خانم: امیری محسن
جناب آقای / سرکار خانم: سلیمانی مهران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: از آنجایی که فرسودگی شغلی به عنوان یکی از عوامل اساسی در کاهش کارآیی و ایجاد عوارض جسمی و روانی در حرفه معلمی عنوان شده است،‌ هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه فرسودگی شغلی و سلامت روان با نقش کنترل کنندگی جنسیت و تاب آوری در میان معلمین ابتدایی می باشد.
روش بررسی: در راستای هدف پژوهش حاضر تعداد 127 نفر معلم 62) زن و 65 مرد)، از طریق نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شدند و پرسشنامه های فرسودگی شغلی ماسلاچ و جکسون، سلامت روانی و پرسشنامه تاب آوری کونور و دیویدسون در بین آنها به اجرا درآمد.
یافته ها: نتایج آزمون تی مستقل بیانگر این امر است که در خرده مقیاسهای اضطراب، نشانه های جسمانی و افسردگی در پرسشنامه سلامت روانی بین معلمین زن و مرد تفاوت معناداری وجود دارد و بین نمرات معلمین زن در مقایسه با معلمین مرد تنها در زیر مقیاس خستگی عاطفی در پرسشنامه فرسودگی شغلی ماسلاچ تفاوت معناداری وجود دارد. همچنین رابطه مثبتی بین زیر مقیاسهای خستگی هیجانی، مسخ شخصیت و عدم کارایی با زیر مقیاسهای سلامت عمومی پس از کنترل دو عامل تاب آوری و جنسیت در این پژوهش بدست آمد. نتایج تحلیل رگرسیون نیز حاکی از آن بود که سلامت روانی معلمان توانایی پیشبینی فرسودگی شغلی معلمین را به صورت کلی دارا می باشد.
نتیجه گیری: بین زیر مقیاسهای خستگی هیجانی، مسخ شخصیت و عدم کارایی با زیر مقیاس های سلامت عمومی پس از کنترل دو عامل مهم و تاثیرگذار تاب آوری و جنسیت رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :