مقاله تاثیر غلظت های مختلف منابع نیتروژن MS بر پرآوری نسترن کوهی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر غلظت های مختلف منابع نیتروژن MS بر پرآوری نسترن کوهی (Rosa canina) در شرایط درون شیشه ای تحت pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر غلظت های مختلف منابع نیتروژن MS بر پرآوری نسترن کوهی (Rosa canina) در شرایط درون شیشه ای تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظت های مختلف منابع نیتروژن MS بر پرآوری نسترن کوهی (Rosa canina) در شرایط درون شیشه ای تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر غلظت های مختلف منابع نیتروژن MS بر پرآوری نسترن کوهی (Rosa canina) در شرایط درون شیشه ای تحت pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 3

نویسنده(ها):

مهدی شیردل – کارشناس ارشد باغبانی دانشگاه زنجان
علیرضا مطلبی آذر – عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز

چکیده:

نسترن کوهی (Rosa canina) به عنوان پایه برای رز های زینتی مانند R. Hybrida و R. Floribunda استفاده می شود و هم چنین به عنوان گیاه دارویی شناخته شده است. تاثیر غلظت های مختلف نیترات آمونیوم ( 10 و 15 و 20 میلی مول بر لیتر) و نیترات پتاسیم (15 و 20 و 25 میلی مول بر لیتر) و نسبت های آمونیوم به نیترات ( 10:25 و 10:30 و 10:35 و 15:35 و 15:45 و 20:35 و 20:45 ) برای پرآوری نسترن کوهی کشت شده در محیط کشت MS بررسی شد . مقدار بهینه یون های آمونیوم و نیترات بر صفات اندازه گیری تاثیر گذاشت. بیشترین طول شاخه و بیشترین تعداد گره با نسبت 20 به 45 آمونیوم به نیترات به دست آمد. تعداد برگ کلروزه در نسبت 15 به 35 آمونیوم به نیترات کمتر بود. وقتی نیترات بیشتر از آمونیوم مورد استفاده بود، طول شاخه و تعداد گره تولید شده بیشتر بود و تعداد برگ کلروزه کاهش یافت. درصد شاخه جانبی تحت تاثیر غلظت های نیترات آمونیوم قرار گرفت و در غلظت 20 میلی مول بر لیتر حداکثر بود اما با افزایش غلظت نیترات پتاسیم، نکروزه شدن برگ ها و درصد کال تحتانی به ترتیب بیشتر و کمتر بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :