مقاله پیشنهاد همکاری اقتصادی به کشورهای ایران و اسپانیا: تولید ش
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/23:: 5:56 صبح

مقاله پیشنهاد همکاری اقتصادی به کشورهای ایران و اسپانیا: تولید شمش روی از پسماند تولیدی کارخانههای ذوب معدن انگوران با اجرای دو مرحله هیدرومتالورژی تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پیشنهاد همکاری اقتصادی به کشورهای ایران و اسپانیا: تولید شمش روی از پسماند تولیدی کارخانههای ذوب معدن انگوران با اجرای دو مرحله هیدرومتالورژی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیشنهاد همکاری اقتصادی به کشورهای ایران و اسپانیا: تولید شمش روی از پسماند تولیدی کارخانههای ذوب معدن انگوران با اجرای دو مرحله هیدرومتالورژی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پیشنهاد همکاری اقتصادی به کشورهای ایران و اسپانیا: تولید شمش روی از پسماند تولیدی کارخانههای ذوب معدن انگوران با اجرای دو مرحله هیدرومتالورژی تحت pdf :
سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم مهندسی، هنر و حقوق
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
سیاوش فتحی نیا – دانشآموخته کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
امین ساکی – دانشآموحته کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
محسن حیدری راد – دانشآموخته کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
مهرانگیز فتحی نیا – دکتری شیمی کاربردی، دانشگاه تبریز
چکیده:
در مرحله تصفیه سرد کارخانههای ذوب معدن انگوران واقع در شهرک روی استان زنجان در کشور ایران،پسماندی تولید میگردد که حاوی عناصر با ارزش روی، نیکل و کادمیم میباشد. بنابراین پسماند مذبور به عنوان یک منبع مهم اقتصادی به سرمایهگذاران کشورهای ایران و اسپانیا پیشنهاد میشود. در این تحقیق، پروسهی تولید شمش روی طی دو مرحله هیدرومتالورژی از پسماند کارخانجات مذبور مورد بررسی قرار گرفتهاست. در مرحلهی اول: ابتدا روی پسماند، لیچینگ انتخابی در محیط قلیایی در شرایط بهینه: دما 75 درجهی سانتیگراد، 8 مولار هیدروکسید سدیم، نسبت مایع به جامد 10 و زمان 60 دقیقه انجام شد. در این شرایط بازیابی عناصر روی، نیکل و کادمیم به ترتیب برابر98/2و0/1و0/12 به دست آمد. سپس با انجام مرحلهی الکترووینینگ روی محلول بدست آمده سبب میگردد که عنصر روی به صورت پودر با خلوص بالای 96 درصد جذب کاتد شود. مرحلهی دوم: لیچینگ اسیدی بر جامد به دست آمده از مرحلهی قبل تحت شرایط بهینه دمای 45 درجهی سانتیگراد 0/82 مولار اسید سولفوریک، نسبت مایع به جامد 4 و زمان 60 دقیقه اجرا شد نتایج به دست آمده بدین صورت است که بازیابی عنصر روی در شرایط بهینه 99/1 درصد می باشد سپس با انجام مرحلهی الکترووینینگ، روی محلول به دست آمده سبب گردید عنصر روی به صورت ورق جذب کاتد – شود. در نهایت اگر بعد از جداسازی و خشک کردن ورقهای روی و ارسال آنها به واحد ذوب و ریختهگری، در کوره در دمای 550 درجهی سانتیگراد قرار گیرد، شمش روی تولید میگردد.

کلمات کلیدی :