مقاله سنتز و بررسی خواص مغناطیسی و جذب الکترومغناطیس (EM) یک هگز
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/23:: 5:47 صبح

مقاله سنتز و بررسی خواص مغناطیسی و جذب الکترومغناطیس (EM) یک هگزافریت باریم نوع U آلاییده شده با Mn و Zn تحت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سنتز و بررسی خواص مغناطیسی و جذب الکترومغناطیس (EM) یک هگزافریت باریم نوع U آلاییده شده با Mn و Zn تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنتز و بررسی خواص مغناطیسی و جذب الکترومغناطیس (EM) یک هگزافریت باریم نوع U آلاییده شده با Mn و Zn تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سنتز و بررسی خواص مغناطیسی و جذب الکترومغناطیس (EM) یک هگزافریت باریم نوع U آلاییده شده با Mn و Zn تحت pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: نهمین کنگره سرامیک ایران
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
مینا مرادنیا – گروه مهندسی مواد، دانشکده مکانیک، دانشگاه تبریز
عباس کیان وش – گروه مهندسی مواد، دانشکده مکانیک، دانشگاه تبریز
چکیده:
فریت ها یکی از مواد معمول مورد استفاده در ساخت جاذب ها به شمار می روند. در این میان فریت های هگزاگونال با داشتن ویژگیهای مناسب در بین مواد جاذب مغناطیسی، بهترین گزینه برای استفاده در باند میکروویو هستند. پژوهش حاضر با هدف مطالعه ی رفتار جذب میکروویو هگزافریت باریم نوع U آلاییده شده با منگنز و روی با فرمول استو کیومتری Ba4MnZnFe36O60 انجام شد. فرآوری ترکیب مورد نظر با استفاده از یک آ سیاب پر انرژی (HEM) برای اختلاط و آسیاب کردن بیشتر پودرهای اولیه و پس از آن کل سینه کردن آنها در محدوده دمایی 1100 تا 1300 درجه سانتیگراد صورت گرفت. برای آنالیز فازی و تعیین اندازه ی ذرات پودرهای فرآوری شده به ترتیب از روش پراش اشعه ی X میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) استفاده شد. رفتار جذب امواج EM، به صورت کامپوزیت های با زمینه ی اپوکسی، با استفاده از یک دستگاه آنالیزگر شبکه ی برداری (VNA) صورت پذیرفت. تلفات انعکاسی با افزایش زمان کل سینه کردن افزایش یافت. در ضخامت 2/5mm بیشترین میزان تلفات انعکاسی در نمونه ی کلسینه شده در دمای 1300 درجه سانتیگراد بدست آمد.

کلمات کلیدی :