مقاله تاثیر شرایط رشد گیاه مادری و موقعیت ریزنمونه بر روی شاخسار
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/23:: 5:46 صبح

مقاله تاثیر شرایط رشد گیاه مادری و موقعیت ریزنمونه بر روی شاخساره در باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی انار شیطان تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر شرایط رشد گیاه مادری و موقعیت ریزنمونه بر روی شاخساره در باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی انار شیطان تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شرایط رشد گیاه مادری و موقعیت ریزنمونه بر روی شاخساره در باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی انار شیطان تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر شرایط رشد گیاه مادری و موقعیت ریزنمونه بر روی شاخساره در باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی انار شیطان تحت pdf :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
سجاد مبشری – دانشجوی سابق کارشناسی ارشد باغبانی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه
بهنام بهروزنام – استادیار بخش باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم
رمضان رضازاده – هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان
چکیده:
طی سال ها و قرون، آلودگی محیط زیست و دخالت انسان در اکوسیستم های طبیعی و زیست بوم ها به همراه بسی عوامل دیگر، زمینه ساز ن ابودی گونه های جانوری و گیاهی متعددی شده است . انار شیطان (Tecomella undulataRoxb.Seem) تنها جنس و گونه ی بومی تیره Bignoniaceae در ایران است که به شدت در معرض خطر انقراض قرار دارد. به منظور شاخه زایی سریع از ریز نمونه های انار شیطان، پژوهشی بر پایه آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تکرار انجام شد. فاکتورهای موردنظر شامل موقعیت ریزنمونه بر روی شاخساره (ریزنمونه ی مریستم انتهایی، قسمت بالایی، قسمت میانی و قسمت پایینی) و نیز شرایط رشد گیاه مادری که شامل گیاهان نگهداری شده در شرایط کنترل شده ی گلخانه و گیاهان رشد یافته در زیستگاه طبیعی بود، مورد استفاده قرار گرفت. ریزنمونه ها در محیط MS حاوی 2 میلی گرم در لیتر BAP و 0/1 میلی گرم در لیتر IAA قرارداده شدند. نتایج بیانگر این بود که ریزنمونه های قسمت بالایی حاصل از گیاهان رشد کرده در شرایط گلخانه، بیش از ریزنمونه های مریستم انتهایی رشد کردند و بیشترین تعداد شاخساره در ریزنمونه و طول شاخساره نیز از ریزنمونه های قسمت بالایی گیاهان گلخانه ای مشاهده گردید. ریزنمونه ی قسمت پایینی گیاهان رشد گرده در زیستگاه طبیعی نیز چندان موفق نبوده و نتایج ضعیفی نشان داد.

کلمات کلیدی :