مقاله بررسی تغییرات منطقهای بارش سالانه با استفاده از تکنیک زمین

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تغییرات منطقه‌ای بارش سالانه با استفاده از تکنیک زمین آماری کریجینگ، مطالعه موردی: استان فارس تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات منطقه‌ای بارش سالانه با استفاده از تکنیک زمین آماری کریجینگ، مطالعه موردی: استان فارس تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات منطقه‌ای بارش سالانه با استفاده از تکنیک زمین آماری کریجینگ، مطالعه موردی: استان فارس تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات منطقه‌ای بارش سالانه با استفاده از تکنیک زمین آماری کریجینگ، مطالعه موردی: استان فارس تحت pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دومین همایش ملی اثرات خشکسالی و راهکارهای مدیریت آن

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

هما رزمخواه – هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت
علی محمد آخوند علی – دانشیار دانشکده علوم و مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز
بهرام ثقفیان – استاد پژوهشی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری کشور

چکیده:

درون یابی یکی از مهمترین تکنیکهایی است که اقلیم شناسان در مطالعات پهنه بندی از آن بهره‌مند می‌گردند. روشهای درون یابی بر حسب ملاک های مختلف قابل تقسیم هستند. در این تحقیق تلاش بر آن است که ضمن معرفی روش درون یابی کرجینگ به عنوان یکی از روشهای دقیق و پر کاربرد، مراحل انجام این فرآیند با ذکر مثالی صورت گیرد. در این راستا میانگین بارش سالانه 12 ایستگاه سینوپتیک در استان فارس مورد بررسی قرار گرفت.
به منظور درون یابی میانگین بارش سالانه در ابتدا سمی واریوگرام تجربی محاسبه و ترسیم گشت. سپس 6 مدل کریجینگ بر این سمی واریوگرام برازش یافت و با استفاده از تکنیک ارزیابی متوالی Cross validation خطای تخمین مدلها برآورد گردید. نتایچ نشان داد که برازش مدل گوسی به روش کریجینگ با دامنه 200 کیلومتر بر سمی واریوگرام، بهترین الگو برای درون یابی میانگین بارش سالانه در مناطق مطالعاتی می‌باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :