مقاله شناسایی عوامل فرهنگی موثر بر حمایت ساکنان روستاها از توسعه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شناسایی عوامل فرهنگی موثر بر حمایت ساکنان روستاها از توسعه گردشگری و نگرش این افراد به توسعه و برنامه ریزی در مناطق نمونه گردشگری مطالعه موردی: روستای پالنگان شهرستان کامیاران تحت pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی عوامل فرهنگی موثر بر حمایت ساکنان روستاها از توسعه گردشگری و نگرش این افراد به توسعه و برنامه ریزی در مناطق نمونه گردشگری مطالعه موردی: روستای پالنگان شهرستان کامیاران تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی عوامل فرهنگی موثر بر حمایت ساکنان روستاها از توسعه گردشگری و نگرش این افراد به توسعه و برنامه ریزی در مناطق نمونه گردشگری مطالعه موردی: روستای پالنگان شهرستان کامیاران تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی عوامل فرهنگی موثر بر حمایت ساکنان روستاها از توسعه گردشگری و نگرش این افراد به توسعه و برنامه ریزی در مناطق نمونه گردشگری مطالعه موردی: روستای پالنگان شهرستان کامیاران تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش بین المللی علمی راهبردی توسعه گردشگری جمهوری اسلامی ایران، چالش ها و چشم اندازها
تعداد صفحات: 14
نویسنده(ها):
عزت پناه – استادیار دانشگاه آزاد مرند
سلمان حسینی – کارشناس ارشد مدیریت جهانگردی
لیلا بدیعی – دانشجوی دکترای دانشگاه آزاد مرند
حمید اسکندری – دانشجوی دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری مرند

چکیده:
تحقیق حاضر به شناسایی عوامل فرهنگی موثر بر حمایت ساکنان روستاها از توسعه گردشگری و نگرش این افراد به توسعه وبرنامه ریزی در مناطق نمونه گردشگری در روستای پالنگان شهرستان کامیاران میپردازد. به ین منظور در این مقاله به منظورکسب شناخت نسبت به گردشگری و سوالهای مطرح شده در تحقیق و وارد شدن به مبحث اصلی تحقیق، متناسب با موضوع تحقیق، ابتدا اشارهای به گردشگری، گردشگر و انواع آنها خواهیم داشت، جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه ساکنان روستایپالنگان است که بین 316 تا 366 نفر است که با استفاده از فرمول نمونهگیری جامعه محدود کوکران از بین آنها تعداد 233 نفربه عنوان نمونه تحقیق استخراج شده اند. ابزار اندازه گیری استفاده شده در این تحقیق شامل دادههای استخراج شده از پرسشنامه توزیع شده بین افراد نمونهگیری شده است. برای پرسشنامه استفاده شده در تحقیق حاضر، پایایی با روش آلفای کرونباخ محاسبه شد. آلفای کرونباخ برای پرسشنامه برابر با0/882شد. در نتیجه پایایی پرسشنامه مناسب بود. تجزیه و تحلیل دادهها در دو سطح توصیفی و استنباطی صورت گرفت. در سطح توصیفی با استفاده از شاخصهای آماری مانند میانگین، انحراف معیار، جداول و نمودار و ; به تجزیه و تحلیل دادهها پرداخته شد و در سطح استنباطی از آزمون کای-دو )خی دو( و آزمون رتبهای فریدمنکروسکال والیس و من ویتنی با استفاده از نرمافزارSPSSاستفاده شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :