مقاله تخمین منحنی نوفه زمانی سنجنده های تصویربردار به روش قسمت ب
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/17:: 6:48 صبح

مقاله تخمین منحنی نوفه زمانی سنجنده های تصویربردار به روش قسمت بندی اهداف غیریکنواخت و استفاده از آن در پالایه وفقی ابتکاری تحت pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تخمین منحنی نوفه زمانی سنجنده های تصویربردار به روش قسمت بندی اهداف غیریکنواخت و استفاده از آن در پالایه وفقی ابتکاری تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین منحنی نوفه زمانی سنجنده های تصویربردار به روش قسمت بندی اهداف غیریکنواخت و استفاده از آن در پالایه وفقی ابتکاری تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تخمین منحنی نوفه زمانی سنجنده های تصویربردار به روش قسمت بندی اهداف غیریکنواخت و استفاده از آن در پالایه وفقی ابتکاری تحت pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی مهندسی برق و توسعه پایدار با محوریت دستاوردهای نوین در مهندسی برق
تعداد صفحات: 15
نویسنده(ها):
محمد رضا مباشری – دانشیار گروه مهندسی سنجش از دور دانشگاه صنعتی خواجهنصیرالدین طوسی
علی ربیعی – دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی خاوران
چکیده:
نوفه اطلاعات موجود در تصاویر را به شدت تخریب میکند. برای حذف نوفه از تصاویر دیجیتال ابتدا باید ماهیت نوفه شناخته شود و سپس با روشهای مکانی یا فرکانسی نوفه را از تصویر حذف نمود. در رویکرد ارائه شده در این مقاله روشی برای تخمین نوفه زمانی در داده های خامبدست آمده از سنجنده های تصویربردار که در آنها از آشکارسازهای CCD و CMOS استفاده میشود، پیشنهاد شده است. این روش بر پایهقسمت بندی خودکار اهداف غیر یکنواخت استوار است. برخلاف روشهای مرسوم همچون ISO 15739 که نیاز به چارتهای مخصوص و شناختهشده برای تصویربرداری و تخمین نوفه دارند، این روش به کمک قسمت بندی خودکار، نیاز به هدف یکنواخت و شناخته شده، شرایط آزمایشگاهیویژه و ایزوله و همچنین شدت روشنایی یکنواخت روی تمام تصویر ندارد. همچنین در این مقاله یک پالایه وفقی ابتکاری برای کاهش نوفه تصاویرپیشنهاد شده است. این پالایه طوری طراحی شده که با استفاده از منحنی نوفه تخمین زده شده در بخش ابتدایی مقاله، میتواند نوفه تصاویر را به طورقابل توجهی کاهش دهد. در نهایت نیز عملکرد پالایه وفقی پیشنهادی در کاهش نوفه با پالایه مرسوم مقایسه گردید. برای این مقایسه از دو مؤلفهMSE و PSNR استفاده شده است. نتایج نشان داد که پالایه پیشنهادی عملکرد مناسبتری در کاهش نوفه دارد.

کلمات کلیدی :