مقاله بررسی اثر حفاظتی عفونت هلیکوباکتر پیلوری بر سرطان سلول سنگ
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/17:: 6:46 صبح

مقاله بررسی اثر حفاظتی عفونت هلیکوباکتر پیلوری بر سرطان سلول سنگفرشی مری تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر حفاظتی عفونت هلیکوباکتر پیلوری بر سرطان سلول سنگفرشی مری تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر حفاظتی عفونت هلیکوباکتر پیلوری بر سرطان سلول سنگفرشی مری تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر حفاظتی عفونت هلیکوباکتر پیلوری بر سرطان سلول سنگفرشی مری تحت pdf :
مقاله بررسی اثر حفاظتی عفونت هلیکوباکتر پیلوری بر سرطان سلول سنگفرشی مری تحت pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه 405 تا 412 منتشر شده است.
نام: بررسی اثر حفاظتی عفونت هلیکوباکتر پیلوری بر سرطان سلول سنگفرشی مری
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان مری
مقاله سرطان سلول سنگفرشی
مقاله هلیکوباکترپیلوری
مقاله حفاظت
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: صدرالدینی مسعود
جناب آقای / سرکار خانم: رحیمی عزت اله
جناب آقای / سرکار خانم: عیشی علی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: مطالعات گسترده اپیدمیولوژیک نشان می دهد که با کاهش شیوع هلیکوباکترپیلوری بروز آدنوکارسینوم مری در حال افزایش است با این حال مطالعات اندکی در مورد ارتباط این میکروارگانیسم با سرطان سلول سنگفرشی(SCC) انجام شده است. این مطالعه با هدف شناخت ارتباط هلیکوباکترپیلوری با سرطان سلول سنگفرشی مری در ارومیه و در مدت 30 ماه در سال های 85 تا 87 انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه موردی شاهدی تعداد 161بیمار مبتلا به سرطان سلول سنگفرشی مری مورد مطالعه قرار گرفتند. گروه کنترل با روش همسان سازی جفتی انتخاب شدند.
آزمایش سرولوژی به روش ELISA و با استفاده از کیت Trinity Biptech capita- H.Pylori IgGانجام شده است. داده ها بااستفاده از نرم افزار SPSS و آزمون مربع کای تجزیه و تحلیل و OR و CI محاسبه شد.
یافته ها: بیماران مبتلا به سرطان مری میانگین سنی 618 سال با انحراف معیار 134 سال داشتند. تعداد 68 نفر از بیماران (422 درصد) مرد و تعداد 93 نفر(578 درصد) زن بودند. از لحاظ محل آناتومیک تومور، در 31 نفر (192 درصد) از بیماران تومور در قسمتهای فوقانی، در 73 نفر (453 درصد) در قسمت های میانی و در 57 نفر (354 درصد) در قسمت های تحتانی مری یافت شد. عفونت با هلیکوباکترپیلوری با سرطان سلول سنگفرشی مری با شیوع 428 درصد در گروه مورد و 625 درصد در گروه شاهد، به طور معناداری رابطه معکوس داشت {P=0.0001 OR=0.45 (0.28-0.72)}
نتیجه گیری: بر این اساس چنین نتیجه گیری می شود که هلیکوباکترپیلوری اثر منفی برروی بروز سرطان مری دارد. البته جهت اثبات این موضوع نیاز به طراحی مطالعات با روش بهتر و دقیق تر است. با توجه به این که مواجهه با هلیکوباکترپیلوری شیوع نسبتا بالایی دارد، می توان مطالعات مورد شاهدی و هم مطالعات کوهورت را در این زمینه طراحی نمود.

کلمات کلیدی :