مقاله برآورد خطر زمین لرزه در منطقه گردشگری کوهپایه (شمال شرق کر
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/17:: 6:46 صبح

مقاله برآورد خطر زمین لرزه در منطقه گردشگری کوهپایه (شمال شرق کرمان) با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی تحت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برآورد خطر زمین لرزه در منطقه گردشگری کوهپایه (شمال شرق کرمان) با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد خطر زمین لرزه در منطقه گردشگری کوهپایه (شمال شرق کرمان) با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله برآورد خطر زمین لرزه در منطقه گردشگری کوهپایه (شمال شرق کرمان) با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی تحت pdf :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
هادی موسی علی – دانشگاه شهید باهنر ، دانشکد علوم، کرمان
احمد عباس نژاد – دانشگاه شهید باهنر ، دانشکده علوم، کرمان
رضا دهبندی – دانشگاه شهید باهنر ، دانشکد علوم، کرمان
چکیده:
بخش کوهپایه ی کرمان در یکی از مناطق شدیداً زلزله خیز جنوب شرق کشور قرار گرفته است، لذا ارزیابی ریسک لرزه ای در این گستره از اهمیت زیادی برخوردار است. در این گزارش ارزیابی خطر زمین لرزه با استفاده از روش آماری و تحلیلی مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس محاسبات انجام شده، برای گسل های منطقه مورد مطالعه گسل نایبند جنوبی با شتاب قائم g 0/37 جابه جایی افقی 16 سانتیمتر، سرعت قائم 28 متر بر ثانیه، سرعت افقی 0/4 متر بر ثانیه و جابه جایی قائم 12 سانتیمتر خطرناک ترین گسل منطقه بوده و گسل کوهبنان 9 شتاب g 0/55 و شدت IX MMI ابر منطقه اعمال می کند.. بر این اساس پژوهش حاضر با ارائه نقشه پهنه بندی خطر زمین لرزه و جدا سازی نواحی پر خطر تا کم خطر از نظر وقوع زلزله سعی دارد تا برنامه ریزان و مدیران اجرایی را به سوی مدیریت مطلوب در این نواحی سوق دهد. برای دستیابی به این هدف، با استفاده از نقشه های رقومی زمین شناسی به مقیاس 1:250000 و با بهره گیری از سیستم اطلاعات جغرافیایی و داده های لرزه نگاری، نقشه پهنه بندی خطر زمین لرزه ترسیم شد.

کلمات کلیدی :