مقاله بررسی اثر پیش گویی کننده میزان پلاکت در سرانجام بیماران تر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر پیش گویی کننده میزان پلاکت در سرانجام بیماران ترومایی تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پیش گویی کننده میزان پلاکت در سرانجام بیماران ترومایی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پیش گویی کننده میزان پلاکت در سرانجام بیماران ترومایی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پیش گویی کننده میزان پلاکت در سرانجام بیماران ترومایی تحت pdf :

مقاله بررسی اثر پیش گویی کننده میزان پلاکت در سرانجام بیماران ترومایی تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه 47 تا 51 منتشر شده است.
نام: بررسی اثر پیش گویی کننده میزان پلاکت در سرانجام بیماران ترومایی
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پلاکت
مقاله پیش گویی کننده
مقاله تروما

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: محمودیه محسن
جناب آقای / سرکار خانم: صانعی بهنام
جناب آقای / سرکار خانم: مسعودپور حسن
جناب آقای / سرکار خانم: طاهری نسیم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: هنوز تاثیر میزان پلاکت در پیشگویی سرانجام تروما مشخص نیست. هدف از این مطالعه تعیین رابطه بین میزان شمارش پلاکتی بیماران ترومایی در بدو ورود و میزان مرگ و میر آنها می باشند.
روش بررسی: این مطالعه بصورت توصیفی تحلیلی (cross – sectional) در نیمه دوم سال 1384 بر روی بیمارانی که به علت تروما به بدن (قفسه سینه و شکم) به اورژانس بیمارستان الزهرا (س) مراجعه می کردند انجام شد. جهت تمامی بیماران آزمایشات شمارش کامل سلول های خون (CBC)، پلاکت خون وریدی بدو ورود و (Injury Severity Score) ISS محاسبـــه شد. بیمـــار طی مدت بستری از نظر نیاز یا عدم نیاز به بخش مراقبت های ویژه (ICU) طبق نظر متخصص مربوطه، بروز حوادث ترومبوآمبولیک نظیر (Deep Vein Thrombosis) DVT و آمبولی ریه بر اساس سونوگرافی داپلر یا CT اسکن و همچنین از نظر سرانجام تروما (وقوع مرگ و میر یا بهبودی بیمار) بررسی شدند. داده ها با استفاده از آزمون های آماری کا دو، t-test و رگرسیون آنالیز شد.
یافته ها: در این مطالعه 300 نفر بیمار ترومایی با میانگین سنی 51/17±32 سال بررسی شدند، که 78% این بیماران (237 نفر) مرد بودند. میانگین مدت بستری بیماران به صورت معنی داری با تعداد پلاکت و ISS در بدو ورود ارتباط داشت (P<0.05). میانگین پلاکت در بیمارانی که فوت کردند 203000±57233 و در بیمارانی که بهبود یافتند 233208±72345 بود (P>0.05).
نتیجه گیری: پلاکت خون وریدی بدو ورود بیماران می تواند بعنوان یک عامل پیشگویی کننده طول مدت اقامت در بیماران ترومایی مورد توجه قرار گیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :